Sudski tumač za estonski jezik Beograd

Registruj se
Prijavi se
Sudski tumač za estonski jezik Beograd
Ako se pitate gde u Beogradu da nađete sudskog tumača za estonski jezik mi imamo odgovor.
Ovde su svi sudski tumači za estonski jezik i prevodioci za estonski jezik na jednom mestu.
Treba vam overen prevod sa estonskog jezika ili na estonski jezik, odnosno prevod sa pečatom sudskog tumača za estonski jezik?
Prevođenje sa estonskog na srpski i sa srpskog na estonski je specijalnost ovde predstavljenih sudskih tumača i prevodilaca.
Estonski jezik nije toliko zastupljen i malo je onih koji su odlični poznavaoci ovog jezika kod nas, stoga Vam mi olakšavamo posao jer svi prevodioci i sudski tumači za estonski jezik u Beogradu ovde su upisani i čak možete uporediti cene njihovih usluga prevođenja na i sa estonskog jezika.
Pisano prevođenje svih vrsta tekstova i sve vrste usmenog prevođenja u ponudi su sertifikovanih prevodilaca za estonski jezik.
prevodioci-i-sudski-tumaci-akademija-oxford-sudski-tumac-za-estonski-jezik
SUDSKI TUMAČ ZA ESTONSKI JEZIK - AKADEMIJA OXFORD Akademija Oxford pruža uslugu prevođenja sa i na estonski jezik, kao i overu dokumenata od strane sudskog tumača.
agencija-za-prevodilacke-usluge-poliglota-balkan-sudski-tumac-za-estonski-jezik

Agencija za prevodilačke usluge Poliglota Balkan

Kragujevac, 27. marta 19, Tržni Centar Radnički (nisko prizemlje) 064 1786781
cena: Cenovnik
SUDSKI TUMAČ ZA ESTONSKI JEZIK - POLIGLOTA BALKAN Overen prevod za estonski jezik u kratkom vremenskom periodu.
Prevod svih vrsta dokumenata sa overom za estonski jezik.
Sudski tumač za estonski jezik. Prevodi sa overom ovlašćenog sudskog tumača za estonski jezik.
LOKACIJE
Estonski jezik (estonski: eesti keel) govori 1,1 milion ljudi, uglavnom u državi Estoniji. Estonski jezik pripada finskoj grani ugro-finskih jezika. Iako je pretrpeo uticaje susednih jezika švedskog, letonskog i ruskog, sa njima ne deli indoevropsko poreklo. Govornici finskog i estonskog jezika se međusobno delimično razumeju. Estonski jezik je kombinacija aglutinativnog jezika i analitičkog jezika. Ovo drugo je posledica jakog uticaja nemačkog jezika na estonski. Skoro trećina reči u estonskom potiče iz germanskih jezika. U estonskom ne postoji rod ni buduće vreme. Teškoća je u tome što postoji čak 14 padeža. Estonski razlikuje tri dužine foneme: kratku, dugu i produženu. Produžena fonema se u pisanju označava udvojenim slovom. Udeo samoglasnika u prosečnom tekstu na estonskom je 45%. Estonski jezik ima reč koja je svetski rekorder u broju ponovljenih samoglasnika: jäääär znači ivica leda.
Back to Top