Dečija obuća Beograd

Registruj se
Prijavi se
Dečija obuća Beograd
Dečija obuća u Beogradu prodaje se u prodavnicama koje su za to specijalizovane, ali u većim prodavnicama koje nude i druge artikle za decu.
Kako izabrati obuću za dete?
Veoma je važno kada birate obuću za dete, da izaberete odgovarajući broj, da oblik bude anatomski i da obuća koja se nosi do treće godine bude dovoljno čvrsta oko skočnog zgloba.
U beogradskim prodavnicama dečije obuće znaju sve ovo i za vaše dete nude kvalitetnu dečiju obuću od kože ili platna, zavisi koja vrsta obuće je u pitanju i koje je godišnje doba.
Dečija obuća je domaće proizvodnje ili iz uvoza i ne samo da je kvalitetna i udobna, nego je i atraktivna.
Prodavnice dečije obuće u Beogradu nude Vam dečije: cipele, čizme, patofte, papuče, sandale, cipele za prohodavanje deteta, japanke.
Birajte kvalitet kako bi se stopalo vašeg detete razvijalo na pravilan način!
enci-menci-decija-obuca

Enci Menci

Beograd, Zvezdara, Bulevar Kralja Aleksandra 199b 011 2434861
Dečija obuća u Enci Menci prodavnicama.
Obuća za decu za sva godišnja doba.
Deo ponude cipela i čizmica za jesen i zimu, kao i za proleće i leto su: Nehodajuce cipele CHICCO; Cipele MAMINO nehodajuce baletanke; Sandale Chicco CRIOLLA; Sandale Chicco CRIOLLA; Cipele Chicco kožne CANTELLO; Cipele Chicco kožne GERRY; Cipele Chicco CONNOR; Sandale HEDRO Chicco.
obuca-vesna-decija-obuca
DEČIJA OBUĆA.
PROIZVODNjA DEČIJE OBUĆE
prodavnice-decije-obuce-pavle-decija-obuca
Dizajn i konstrukcija obuće u potpunosti prati svetske trendove.
Saradjujemo sa stranim i domaćim dizajnerima.
Pored estetskog kriteijuma vema važna stavka naše proizvodnje je i zdravstveni aspekt.
Zbog toga deo našeg tima čine priznati pedijatri, fizijatri i ortopedi.
Sve više roditelјa se susreće sa problemom pronalaženja ortopedske obuće visokog kvaliteta i modernog dizajna.
Roditelјi i deca sada imaju izbor ortopedske a u isto vreme i moderne obuće, jer je brigu za pravilan razvoj stopala preuzela Obuća PAVLE, izrađujući obuću na đonu sa Tomas petom.
Đon sa Tomas petom ima ojačan unutrašnji deo koji sprečava mogućnost deformiteta stopala, kao što su spuštanje svoda i ravni tabani; Tomas peta, poznata i kao proširena peta, pruža podršku medijalnom, uzdužnom luku stopala (najviši i najjači od tri luka u svakom stopalu); Preporučuje se za decu sa dijagnozom ravnih stopala i zdravoj deci, kako bi se sprečilo ovo stanje; Obuća sa Tomas petom omogućava da dete hoda ravno ili ravnije, gotovo odmah, bez bola ili pritiska na bilo kom delu stopala; Rezultati pobolјšanja stanja, vidlјivi su već nakon desetak meseci, u zavisnosti od brzine rasta deteta.
aksa-kids-mega-store-1-decija-obuca

Aksa Kids Mega Store

Beograd, Krnjača, Zrenjaninski put 28 011 3318590
DEČIJA OBUĆA BEOGRAD AKSA KIDS MEGA STORE Pošto svaka mama voli da joj dete lepo izgleda, sigurni smo da će u Aksinoj bogatoj ponudi pronaći veliki izbor dečije obuće u Aksa Kids Mega Store prodavnicama. Dečije cipele, patofne, patike, čizme, papuče, japanke ...

Dečija obuća Cipelino

Beograd, Zvezdara, Zivka Davidovica 86 011 4252030
Naša ponuda pored brenda Cipelino obuhvata pažljivo odabrane brendove renomiranih svetskih i domaćih proizvođača visokokvalitetne obuće za decu i mlade i sastoji se od 3 linije: prvi korak (razmer brojeva od 16-22), predškolski uzrast (23-30), linija za decu školskog uzrasta (31 – 41). Zadovoljstvo nam je da Vas obavestimo da su od skoro u našoj prodajnoj ponudi i brendovi Beeko, United Colors Of Benneton, Agarha Ruiz De La Prada, Hello Kitty, Hot Wheels, Bakugan i Barbie. CICIBAN C-TEX obuca za sneg u potpunosti stiti stopala od svih negativnih spoljnih uticaja tokom zime. Zahvaljujuci strukturi C-TEX membrane, kisa i sneg ne mogu da prodru u obucu dok je istovremeno omogucen protok vazduha kako bi stopala neometano disala. … Stopala ce ostati topla bez obzira na spoljnu temperaturu i vlaznost. Originalna C-TEX zastita i prepoznatljiv CICIBAN kvalitet cine ovu obucu idealnom za sve aktivnosti tokom zimskih dana. Cipelino dečija obuća uspešno posluje više od 10 godina kao jedinstven multibrend koncept prodavnica obuće za decu i mlade. U fokusu našeg poslovanja su kupci. U želji da upotpunimo ponudu visokokvalitetne dečije anatomske obuće, razvili smo novi brend Cipelino dečija obuća. Brend Cipelino je rezultat dugogodišnjeg iskustva u radu sa korisnicima i osluškivanja njihovih potreba.

Prodavnice dečije obuće Baldino

Novi Beograd, Jurija Gagarina 151 011 2274366
Osnovna delatnost SZOR Baldino je proizvodnja dečije obuće. Baldino poseduje savremene mašine, a za sve dobro obavljene poslove zaslužan je tim vrednih ljudi. Spoj kreativnih i maštovitih ideja sa lancem savremenih mašina omogućio je visoku ocenu našem finalnom proizvodu – a to je visokokvalitetna kožna dečija obuća od broja 17 do broja 40.

Dexy Co Kids

Novi Beograd, Bulevar Umetnosti 4 011 3122187
Dečija obuća.

Dečija radnja Menda

Beograd, Voždovac, Zaplanjska 32 011 7703500 |
063 461085 |
Roditelji svom detetu misle i žele sve najbolje i zato svakoj kupovini, a posebno kupovini obuće, pristupaju veoma ozbiljno. Međutim, pored najboljih namera, gotovo uvek se susreću sa dilemama kakvu obuću kupiti, da li kupiti skupu ili jeftinu, sa ulošcima ili bez, i kako odrediti veličinu. Ne postoje „najbolje cipele“, ali uz određene smernice roditelji mogu da se potrude pa da svojoj deci obezbede kvalitetnu obuću.
Najbolje je kada dete hoda boso po površinama poput peska ili trave jer to podstiče pravilan razvoj mišića stopala i stimuliše nervne završetke. Zbog vremenskih prilika, tvrdih površina poput asflata i načina života, cipele su neizbežne i vrlo važan faktor u razvoju stopala još od prvog koraka. Cipela predstvalja zaštitu stopala od spoljnih uticaja. Važno je da se za svaki uzrast na pravi način odabre obuća za dete kako bi se stopala razvijala na pravilan i prirodan način. Dečija nožica brzo raste pa moramo voditi računa da obuća bude dovoljno velika u prednjem delu kako bi se prstići slobodno kretali. A i dovoljno široka da ne bi stezalo detetovo stopalo. Veliki značaj ima kako fleksibilnost samog đona tako i fleksibilnost celokupnog gornjeg dela obuće kao bi se dete nesmetano kretalo u svakodnevnim aktivnostima.Vrlo je važno i da obuća bude izrađena od prirodnih materijla kako bi noga disala.
Back to Top