Dečija obuća Novi Beograd

Registruj se
Prijavi se
Dečija obuća Novi Beograd
aksa-kids-mega-store-1-decija-obuca

Aksa Kids Mega Store

Novi Beograd, Bulevar Mihajla Pupina 181 011 3196404
DEČIJA OBUĆA BEOGRAD AKSA KIDS MEGA STORE Pošto svaka mama voli da joj dete lepo izgleda, sigurni smo da će u Aksinoj bogatoj ponudi pronaći veliki izbor dečije obuće u Aksa Kids Mega Store prodavnicama. Dečije cipele, patofne, patike, čizme, papuče, japanke ...

Prodavnice dečije obuće Baldino

Novi Beograd, Jurija Gagarina 151 011 2274366
Osnovna delatnost SZOR Baldino je proizvodnja dečije obuće. Baldino poseduje savremene mašine, a za sve dobro obavljene poslove zaslužan je tim vrednih ljudi. Spoj kreativnih i maštovitih ideja sa lancem savremenih mašina omogućio je visoku ocenu našem finalnom proizvodu – a to je visokokvalitetna kožna dečija obuća od broja 17 do broja 40.

Dexy Co Kids

Novi Beograd, Bulevar Umetnosti 4 011 3122187
Dečija obuća.
Roditelji svom detetu misle i žele sve najbolje i zato svakoj kupovini, a posebno kupovini obuće, pristupaju veoma ozbiljno. Međutim, pored najboljih namera, gotovo uvek se susreću sa dilemama kakvu obuću kupiti, da li kupiti skupu ili jeftinu, sa ulošcima ili bez, i kako odrediti veličinu. Ne postoje „najbolje cipele“, ali uz određene smernice roditelji mogu da se potrude pa da svojoj deci obezbede kvalitetnu obuću.
Back to Top