Dečija obuća Zvezdara

Registruj se
Prijavi se
Dečija obuća Zvezdara
enci-menci-decija-obuca

Enci Menci

Beograd, Zvezdara, Bulevar Kralja Aleksandra 199b 011 2434861
Dečija obuća u Enci Menci prodavnicama.
Obuća za decu za sva godišnja doba.
Deo ponude cipela i čizmica za jesen i zimu, kao i za proleće i leto su: Nehodajuce cipele CHICCO; Cipele MAMINO nehodajuce baletanke; Sandale Chicco CRIOLLA; Sandale Chicco CRIOLLA; Cipele Chicco kožne CANTELLO; Cipele Chicco kožne GERRY; Cipele Chicco CONNOR; Sandale HEDRO Chicco.
prodavnice-decije-obuce-pavle-decija-obuca

Prodavnice dečije obuće Pavle

Beograd, Zvezdara, Bulevar Kralja Aleksandra 182a 011 2445325
Dizajn i konstrukcija obuće u potpunosti prati svetske trendove.
Saradjujemo sa stranim i domaćim dizajnerima.
Pored estetskog kriteijuma vema važna stavka naše proizvodnje je i zdravstveni aspekt.
Zbog toga deo našeg tima čine priznati pedijatri, fizijatri i ortopedi.
Sve više roditelјa se susreće sa problemom pronalaženja ortopedske obuće visokog kvaliteta i modernog dizajna.
Roditelјi i deca sada imaju izbor ortopedske a u isto vreme i moderne obuće, jer je brigu za pravilan razvoj stopala preuzela Obuća PAVLE, izrađujući obuću na đonu sa Tomas petom.
Đon sa Tomas petom ima ojačan unutrašnji deo koji sprečava mogućnost deformiteta stopala, kao što su spuštanje svoda i ravni tabani; Tomas peta, poznata i kao proširena peta, pruža podršku medijalnom, uzdužnom luku stopala (najviši i najjači od tri luka u svakom stopalu); Preporučuje se za decu sa dijagnozom ravnih stopala i zdravoj deci, kako bi se sprečilo ovo stanje; Obuća sa Tomas petom omogućava da dete hoda ravno ili ravnije, gotovo odmah, bez bola ili pritiska na bilo kom delu stopala; Rezultati pobolјšanja stanja, vidlјivi su već nakon desetak meseci, u zavisnosti od brzine rasta deteta.

Dečija obuća Cipelino

Beograd, Zvezdara, Zivka Davidovica 86 011 4252030
Naša ponuda pored brenda Cipelino obuhvata pažljivo odabrane brendove renomiranih svetskih i domaćih proizvođača visokokvalitetne obuće za decu i mlade i sastoji se od 3 linije: prvi korak (razmer brojeva od 16-22), predškolski uzrast (23-30), linija za decu školskog uzrasta (31 – 41). Zadovoljstvo nam je da Vas obavestimo da su od skoro u našoj prodajnoj ponudi i brendovi Beeko, United Colors Of Benneton, Agarha Ruiz De La Prada, Hello Kitty, Hot Wheels, Bakugan i Barbie. CICIBAN C-TEX obuca za sneg u potpunosti stiti stopala od svih negativnih spoljnih uticaja tokom zime. Zahvaljujuci strukturi C-TEX membrane, kisa i sneg ne mogu da prodru u obucu dok je istovremeno omogucen protok vazduha kako bi stopala neometano disala. … Stopala ce ostati topla bez obzira na spoljnu temperaturu i vlaznost. Originalna C-TEX zastita i prepoznatljiv CICIBAN kvalitet cine ovu obucu idealnom za sve aktivnosti tokom zimskih dana. Cipelino dečija obuća uspešno posluje više od 10 godina kao jedinstven multibrend koncept prodavnica obuće za decu i mlade. U fokusu našeg poslovanja su kupci. U želji da upotpunimo ponudu visokokvalitetne dečije anatomske obuće, razvili smo novi brend Cipelino dečija obuća. Brend Cipelino je rezultat dugogodišnjeg iskustva u radu sa korisnicima i osluškivanja njihovih potreba.

Prodavnice dečije obuće Baldino

Beograd, Zvezdara, Bulevar Kralja Aleksadra 180 011 2447559
Osnovna delatnost SZOR Baldino je proizvodnja dečije obuće. Baldino poseduje savremene mašine, a za sve dobro obavljene poslove zaslužan je tim vrednih ljudi. Spoj kreativnih i maštovitih ideja sa lancem savremenih mašina omogućio je visoku ocenu našem finalnom proizvodu – a to je visokokvalitetna kožna dečija obuća od broja 17 do broja 40.

Dexy Co Kids

Beograd, Zvezdara, Bulevar Kralja Aleksandra 236 011 3821672
Dečija obuća.
Back to Top