Dečija obuća Inđija

Registruj se
Prijavi se
Dečija obuća Inđija
decija-radnja-menda-decija-obuca

Dečija radnja Menda

Inđija, Vojvode Stepe 11 022 2100254
Roditelji svom detetu misle i žele sve najbolje i zato svakoj kupovini, a posebno kupovini obuće, pristupaju veoma ozbiljno.
Međutim, pored najboljih namera, gotovo uvek se susreću sa dilemama kakvu obuću kupiti, da li kupiti skupu ili jeftinu, sa ulošcima ili bez, i kako odrediti veličinu.
Ne postoje „najbolje cipele“, ali uz određene smernice roditelji mogu da se potrude pa da svojoj deci obezbede kvalitetnu obuću.
Najbolje je kada dete hoda boso po površinama poput peska ili trave jer to podstiče pravilan razvoj mišića stopala i stimuliše nervne završetke. Zbog vremenskih prilika, tvrdih površina poput asflata i načina života, cipele su neizbežne i vrlo važan faktor u razvoju stopala još od prvog koraka. Cipela predstvalja zaštitu stopala od spoljnih uticaja. Važno je da se za svaki uzrast na pravi način odabre obuća za dete kako bi se stopala razvijala na pravilan i prirodan način. Dečija nožica brzo raste pa moramo voditi računa da obuća bude dovoljno velika u prednjem delu kako bi se prstići slobodno kretali. A i dovoljno široka da ne bi stezalo detetovo stopalo. Veliki značaj ima kako fleksibilnost samog đona tako i fleksibilnost celokupnog gornjeg dela obuće kao bi se dete nesmetano kretalo u svakodnevnim aktivnostima.Vrlo je važno i da obuća bude izrađena od prirodnih materijla kako bi noga disala.
Back to Top