Dečija obuća Zrenjanin

Registruj se
Prijavi se
Dečija obuća Zrenjanin
aksa-kids-mega-store-1-decija-obuca
DEČIJA OBUĆA BEOGRAD AKSA KIDS MEGA STORE Pošto svaka mama voli da joj dete lepo izgleda, sigurni smo da će u Aksinoj bogatoj ponudi pronaći veliki izbor dečije obuće u Aksa Kids Mega Store prodavnicama. Dečije cipele, patofne, patike, čizme, papuče, japanke ...
Naša ponuda pored brenda Cipelino obuhvata pažljivo odabrane brendove renomiranih svetskih i domaćih proizvođača visokokvalitetne obuće za decu i mlade i sastoji se od 3 linije: prvi korak (razmer brojeva od 16-22), predškolski uzrast (23-30), linija za decu školskog uzrasta (31 – 41). Zadovoljstvo nam je da Vas obavestimo da su od skoro u našoj prodajnoj ponudi i brendovi Beeko, United Colors Of Benneton, Agarha Ruiz De La Prada, Hello Kitty, Hot Wheels, Bakugan i Barbie. CICIBAN C-TEX obuca za sneg u potpunosti stiti stopala od svih negativnih spoljnih uticaja tokom zime. Zahvaljujuci strukturi C-TEX membrane, kisa i sneg ne mogu da prodru u obucu dok je istovremeno omogucen protok vazduha kako bi stopala neometano disala. … Stopala ce ostati topla bez obzira na spoljnu temperaturu i vlaznost. Originalna C-TEX zastita i prepoznatljiv CICIBAN kvalitet cine ovu obucu idealnom za sve aktivnosti tokom zimskih dana. Cipelino dečija obuća uspešno posluje više od 10 godina kao jedinstven multibrend koncept prodavnica obuće za decu i mlade. U fokusu našeg poslovanja su kupci. U želji da upotpunimo ponudu visokokvalitetne dečije anatomske obuće, razvili smo novi brend Cipelino dečija obuća. Brend Cipelino je rezultat dugogodišnjeg iskustva u radu sa korisnicima i osluškivanja njihovih potreba.

Dexy Co Kids

Zrenjanin, Bagljaš – Zapad 5 023 3101204
Dečija obuća.
Roditelji svom detetu misle i žele sve najbolje i zato svakoj kupovini, a posebno kupovini obuće, pristupaju veoma ozbiljno. Međutim, pored najboljih namera, gotovo uvek se susreću sa dilemama kakvu obuću kupiti, da li kupiti skupu ili jeftinu, sa ulošcima ili bez, i kako odrediti veličinu. Ne postoje „najbolje cipele“, ali uz određene smernice roditelji mogu da se potrude pa da svojoj deci obezbede kvalitetnu obuću.
Back to Top