Dermatološke ordinacije Novi Sad

Registruj se
Prijavi se
Dermatološke ordinacije Novi Sad
poliklinika-nada-diva-dermatoloske-ordinacije
DERMATOLOGIJA.
Akne, Mladeži, Bradavice, Kapilari, rosacea i angiomi, Infektivna oboljenja kože, Infektivna oboljenja noktiju, Keratoze i fibromi, Seboreja, Polne bradavice.
POLIKLINIKA NADA DIVA postoji već 25 godina, prvobitno kao specijalistička ordinacija, zatim, od 2006.godine prerasta u polikliniku sa proširenjem delatnosti u oblasti dermatologije.
dom-zdravlja-dr-cvjetkovic-dermatoloske-ordinacije
DERMATOLOGIJA.
Specijalistički dermatološki pregledi (kože, vidljivih sluznica, kapilicijuma, noktiju).
Venerologija - otkrivanje i lečenje polno prenosivih bolesti, odstranjivanje kondiloma u lokalnoj anesteziji, dokazivanje seksualno prenosivih infekcija (Chlamydia, Ureaplasma, Mycoplasma, HPV DNA tipizacija – visoki i niski rizik).
Laboratorijska dijagnostika i brisevi kože i sluznica.
Dermatološka hirurgija i onkologija (pregled i dermoskopija mladeža i drugih tumorskih promena na koži te prema potrebi hirurško uklanjanje uz patohistološku analizu).
Uklanjanje vulgarnih veruka, moluski, mekih fibroma i drugih dobroćudnih promena na koži elektrokoagulacijom.
Lečenje akni uz individualni pristup lokalnom i sistemskom terapijom.
Epikutano „patch“ testiranje na kontaktne alergene.
Bolesti vena, venski ulkusi (dijagnostika i terapija)
klinika-perinatal-dermatoloske-ordinacije

Klinika Perinatal

Novi Sad, Ilije Ognjenovića 10 021 520032
DERMATOVENEROLGIJA.
Dijagnostika i lečenje virusnih oboljenja kože (bradavica, kondiloma i kotagioznih moluska) i njihovo bezbolno uklanjanje, Dijagnostika i lečenje psorijaze, rozacee, perioralnog dermatitisa i akni, Dermoskopija, Uklanjanje promena kože (nemelanocitnog porekla - fibroma), Saveti o adekvatnoj i efikasnoj zaštiti kože od sunca, Lečenje akutnih i hroničnih alergijskih stanja, atopijskog dermatitisa, alopecije i opadanje kose tipa muške ćelavosti.
poliklinika-novakov-dermatoloske-ordinacije
Uklanjanje mladeža i promena na koži radiotalasima.
Uklanjanje mladeža i promena na koži hirurškim putem (dermatohirurgija).
Uklanjanje mladeža i promena na koži laserom.
Trajna epilacija IPL Testiranje na kontaktni dermatitis.
Promene na koži u toku trudnoće.
Pregled kože celog tela.
Dermoskopija.
Terapija radiotalasima.
poliklinika-dr-maric-dermatoloske-ordinacije
DERMATOVENEROLOGIJA.
DERMATOVENEROLOŠKA ORDINACIJA – specijalistička ambulanta za kožne i polno prenosive bolesti.
AMBULANTA ZA MALE INTERVENCIJE – uklanjane promena na koži i sluzokoži RADIOTALASIMA (elektrohirurgija).
U Poliklinici stručno, efikasno i savremenim metodama vršimo specijalističke preglede, dijagnostiku i lečenje svih bolesti kože i sluzokože, kose i noktiju – dece i odraslih.
Kod nas možete uz potpunu diskreciju, brzo i jednostavno obaviti konsultaciju, pregled, dijagnostiku i lečenje polno prenosivih bolesti (polne bradavice – kondilomi, infekcije hlamidijom, mikoplazmom, ureaplasmom).
RADIOTALASIMA uklanjamo dobroćudne promene na koži – mladeže, sve vrste bradavica, keratoze, ciste, tamne fleke, hemangiome – crvene mledeže, fibrome – viseće mladeže sa mogućnošću slanja uzorka na patohistološku analizu.
Dijagnostiku i lečenje oboljenja kože i bolesti koje se prenose polnim putem, snimanje mladeža i male intervencije
specijalisticka-lekarska-ordinacija-praksis-dermatoloske-ordinacije
DERMATOLOŠKE ORDINACIJE U našoj ustanovi rade, doktori i konsultanti iz oblasti dermatovenerologije, te Vam u svakom času stoje na raspolaganju.
Dermatološke ordinacije u Beogradu, dermatološke ordinacije Beograd nudi Vam cene pregleda kod dermatologa u Beogradu, gde se sve nalaze dermatovenerološke ordinacije i dermatovenerološke klinike u Beogradu i puno forografija i informacija o samim ordinacijama, klinikama i uslugama. Uporedite cene pregleda u dermatološkim tojest dermatovenerološkim ordinacijama. Kako se rešiti bubuljica, akni, mitesera? Crvenilo i promene na koži i sluzokoži? Lečenjem kožnih bolesti i promena na koži bave se dermatovenerološke klinike i ordinacije u Beogradu koje Vam predstavljamo. Obratite se nekoj od njih i zakažite pregled, u prijatnom ambijentu dočekaće Vas ljubazno osoblje, a lečenje ćete poveriti lekarima specijalistima dermatovenerologije, diskrecija je zagarantovana. - Dermatovenerologija je nauka o koži i polno prenosivim bolestima. Ona je jedinstvena specijalnost koja obuhvata medicinske i hirurške aspecte. Dermatolog se stara o bolestima u najširem smislu reči, kao i o nekim kozmetičkim problemima kože, kose, i noktiju. Dermatologija dermatologija proučava: mikroskopsku građu kože i vidljivih sluznica, makroskopsku građu kože i vidljivih sluznica, funkcije kože, oboljenja kože, lečenje oboljenja kože. Venerologija venerologija je nauka o polnim bolestima. Venerologija proučava: bolesti koje se prenose polnim putem, (engl. Sexually transmited diseases, std), lečenje std, epidemiologiju std. Skoro svaku osobu je tokom života mučila neka vrsta kožne bolesti. To mogu biti problemi poputkapilara, hiperpigmentacijskih mrlja, gljivične infekcije, različiti osipi, alergije na koži itd. Te promene se neretko ignorišu, pa se razviju hronična oboljenja koja se vrlo teško. Zato su tu dermatolozi koji vas mogu uputiti u najbolje terapije, tretmane ili lečenja. Svako doba života sa sobom donosi potrebu za adekvatnnom brigom, o kojoj će vas najbolje posavetovati u dermatološkoj ordinaciji. Koža nije samo funkcionalni organ, već je i deo neverbalne vizualne komunakacije. Potreba da se izgleda bolje i mladje sve je izraženija. To je dovelo do razvitka posebne grane medicine: estetske dermatologije. Pravilnom negom i odredjenim dermatološkim tretmanima možemo mnogo poboljšati i izgled kože, i na taj način i njene fiziološke funkcije. Tako da je pitanje lepote ustvari, pitanje zdravlja.
Back to Top