Dermatološke ordinacije Vračar

Registruj se
Prijavi se
Dermatološke ordinacije Vračar
ordinacija-za-kozne-i-venericne-bolesti-dr-lalosevic-dermatoloske-ordinacije
Privatna specijalistička ordinacija za kožne i venerične bolesti Dr Lalošević postoji i radi od 1992 god.
Ordinacija se bavi dijagnostikom i lečenjem kožnih i polnih bolesti.
Preglede vrši lično prim dr med Lalošević Jovan.
Zakazivanja se vrše svakog radnog dana putem telefona 011/2453393 i to samo jedan dan ranije od 9-10h, a informacije i savete možete dobiti od 9-12h.
anti-aging-diagnostic-centar-dr-babovic-dermatoloske-ordinacije
OPŠTA DERMATOLOGIJA.
Najčešće dermatoze koje srećemo u našem centru su: akne, rozacea, seboroični dermatitis, psoriaza, hiperpigmentacija, kondilomi.
RADIOTALASNA HIRURGIJA.
Radiotalasna hirurgija je bezbolna, bez krvi i bez ožiljaka, a podrazumeva uklanjanje: Bradavica, Papiloma, Mekih fibroma, Keratoza, Ksantalazmi, Kondiloma, Mladeža
poliklinika-intertim-dermatoloske-ordinacije

Poliklinika Intertim

Beograd, Vračar, Svetog Save 41 011 3447488
DERMATOLOŠKA ORDINACIJA.
U dermatološkoj službi radi Doc Dr Zorana Đaković, prim Dr Tomislav Mladenović i Dr Petar Bursać, lekari sa dugogodišnjim kliničkim iskustvom stečenim radom u KC Srbije i Vojnomedicinskoj akademiji.
Ova služba se bavi dijagnostikom i lečenjem različitih oboljenja kože kao što su infekcije kože (gljivične, virusne, bakterijske), alergijske dermatoze, ekcemi, tumori kože, bradavice, kondilomi, akne, mladeži, psorijaza, vitiligo i dr Pored dermatološkog pregleda u dijagnostici ovih oboljenja koriste se dermatoskopija koja je od ogromne važnosti za rano postavljanje dijagnoze melanoma i raka kože, alergološki testovi na koprivnjaču, mikrobiološki pregledi briseva i strugotina sa kože te biopsija izmenjene kože sa histološkim pregledom.
dermatoloska-ordinacija-dermanova-dermatoloske-ordinacije
OPŠTA DERMATOLOGIJA.
Koža je naš najveći organ.
Oštećenja i bolesti kože su česti.
Terapije u dermatologiji su se poprilično izmenile.
Nove tehnologije su izbacile stare i dugotajne načine lečenja.Tako se akne danas izuzetno retko leče antibioticima; opadanje kose nije nešto na šta ćemo slegnuti ramenima, a osetljive kože nećemo samo pripisivati genetici već ćemo ih adekvatno negovati i tretirati.
Tako možete prepustiti vašem dermatologu i lečenje gljivičnih infekcija na koži, noktima i kosi, lečenje virusnih infekcija, bradavica, papiloma, pregled mladeža, lečenje raznih osipa na koži (koprivnjače, dermatitis).
Spajanjem dugogodišnjeg iskustva i znanja iz prakse sa novim tehnikama lečenja daće prave rezultate.
dermatoveneroloska-ordinacija-dermatolog-dermatoloske-ordinacije
DERMATOLOŠKA ORDINACIJA.
Dijagnostika i lečenje bolesti kože dece i odraslih.
Dijagnostika i lečenje polnih bolesti.
Izgled, rast, gubitak kose, obolenja vlasišta.
Obolenja nokatne ploče.
Dermatološka kozmetika.
Male dermatološke intervencije.
ordinacija-za-estetsku-dermatologiju-laderma-dermatoloske-ordinacije
LaDerma dermatološka ordinacija na Vračaru.
Savremene metode dijagnostikovanja i lečenja dermatoloških oboljenja i stanja.
poliklinika-medikom-dermatoloske-ordinacije

Poliklinika Medikom

Beograd, Vračar, Braničevska 12a 011 3443781
DERMATOLOŠKA ORDINACIJA.
Dermatovenerologija je grana medicine u kojoj lekar specijalista za kožne i polno prenosive bolesti –dermatovenerolog pregleda, dijagnostikuje i leči promene na koži, vidljivim sluznicama, dlaci i noktima kod dece i odraslih.
Veliku pažnju obraćamo na medicinsku negu kože, kao i na terapiju bakterijskih, virusnih ili gljivičnih infekcija kože.
U cilju pravovremenog otkrivanja malignog melanoma moguće je uraditi dermoskopiju savremenim aparatom a kondilome laserom ili termokauterom je moguće ukloniti i kod muškaraca i kod žena.
Iz estetskih ili medicinskih razloga naš stručni tim radi biopsije kožei uklanjanje promena na koži.
poliklinika-i-laboratorija-millenium-medic-dermatoloske-ordinacije
Dermatovenerologija.
U poliklinici Millenium Medic možete obaviti dermatovenerološki pregled, a po potrebi uraditi dodatne biohemijske, mikrobiološke i imunološke analize u cilju dijagnoze i terapije određenih bolesti.
Pregled vrši specijalista dermatovenerologije.
euromedik-bolnica-dom-zdravlja-poliklinika-dermatoloske-ordinacije
Dermatološki pregled je vrsta specijalističkog pregleda koji obuhvata pregled kože i sluzokože celog tela i kožnih dodataka: noktiju i kose.
Pregled je bezbolan, ne zahteva pripremu pacijenta, obavlja se preledom golim okom ili nekim od aparata lupom i načešće dermatoskopom, a osim pregleda lupom-uveličavajućim staklom i lampom, za pregled pigmentacija i nepigmentovanih promena na koži i sluzokožama koristi se dermatoskop sa mernim podeocima i svetlom.
Za praćenje pacijenata sa neuobičajenim ili rizičnim promenama na koži koristi se fotoaparat sa dermatoskopom.
Pregled prosečno traje oko 20-30 minuta, zavisno od stanja bolesnika i težine bolesti.
Dermatološki pregled obuhvata: Anamnezu – uzimanje podataka o postojećim tegobama i smetnjama.
Ličnu i porodičnu anamnezu- podatke o prethodnim i sadašnjim kožnim i drugim bolestima od značaja, alergijama, lekovima koje pacijent uzima i bolestima kod krvnih srodnika).
Dermatološki pregled (status).
Završno mišljenje i određivanje terapije.
Dopunske dijagnostičke ili estetske procedure: biopsije promena na koži, uklanjanje bradavica tečnim azotom ili radiotalasnim aparatom, hemijski piling za uklanjanje fleka i vraćanje elastičnosti i ujednačavanje tena, konturiranje lica i ublažavanje bora hijaluronskom kiselinom.
Anamneza obuhvata detaljan opis i uzimanje podataka od strane pacijenta u vezi bolesti.
Tegoba koje se javljaju naglo ili postepeno i zahtevaju da se obavezno obavi dermatološki preged su sledeće: različiti osipi (naročito praćeni povišenom temperaturom, svrabom, slabošću, gušenjem), različite pojave mehurova i rana na koži i sluzokožama, promene izgleda mladeža, povrede mladeža, hronične bolesti kod kojih je došlo do pogoršanja: psorijaza, ekcem, seboreja, rozacea, opadanje kose, promene na nogama, naroćito rane nastale na mestu proširenih vena, sve vrste sexualno prenosivih bolesti itd.
Završno mišljenje i terapija: sastoji se u prepisivanju masti, gotovih ili pravljenih krema, šamona i tinktura ili tableta po odreženom režimu,radi brzog povlačenja ili umanjenja tegoba.Ponekad terapija zahteva i upućivanje drugim specijalistima radi dodatnih analiza i usaglašavanja terapije ili utvrđivanja uzroka osnovne bolesti, koja se manifestuje na koži
DERMATOLOŠKE ORDINACIJE BEOGRAD DIVA LASER CENTAR Dermatološka ordinacija DIVA Medical Vam izlazi u susret svojim uslugama koje obuhvataju: • dermatovenerološki pregled kožnih promena ukljućujući i infekcije kože (gljivične, bakterijske, virusne, parazitarne, kod dece i odraslih). • dermoskopski pregled i dijagnostiku pigmentovanih i nepigmentovanih izraslina na koži: mladeži, benigni i maligni tumori kože, kao i pigmetovanih promena u ravni kože. • dermoskopski pregled: - zapaljenskih dermatoza-metodom inflamoskopije. - dlakom obraslih delova koze-metodom trihoskopije. - noktiju-metodom onihoskopije. - infekcija i infestacija-metodom entomodermoskopije. RADIOTALASNA HIRURGIJA
poliklinika-diva-dermatoloske-ordinacije
DERMATOLOŠKE ORDINACIJE BEOGRAD DIVA POLIKLINIKA Poliklinika Diva, lider u oblasti dermatologije i antiaginga na našim prostorima, u oktobru 2010.
zvanično je promovisana u Edukacioni centar za hijaluronske filere.
Klinika je stekla ovo prestižno zvanje od kompanije Q med Galderma zbog svojih izuzetnih rezultata sa hijaluronskim filerima prikazanih na međunarodnim kongresima a imajući u vidu i dugogodišnje iskustvo DR Svetlane Bogdanović i stručnog tima klinike DIVA sa hijaluronskim filerima, kao i veliko poverenje i ugled koji uživaju kod pacijenata.
kozmetolosko-terapijski-centar-feniks-07-dermatoloske-ordinacije
DERMATOLOŠKE ORDINACIJE - FENIKS 07 Kozmetološko-terapijski centar ’’FENIKS 07’’ je osnovan početkom 2007.godine i bavi se kozmeto-dermatologijom i pre svega je orjentisan na prevenciju i medicinske tretmane raznih oboljenja kože i kose, i kompletnu negu zdrave kože.
Back to Top