Dermatološke ordinacije Vračar

Registruj se
Prijavi se
Dermatološke ordinacije Vračar
ordinacija-za-kozne-i-venericne-bolesti-dr-lalosevic-dermatoloske-ordinacije
Privatna specijalistička ordinacija za kožne i venerične bolesti Dr Lalošević postoji i radi od 1992 god.
Ordinacija se bavi dijagnostikom i lečenjem kožnih i polnih bolesti.
Preglede vrši lično prim dr med Lalošević Jovan.
Zakazivanja se vrše svakog radnog dana putem telefona 011/2453393 i to samo jedan dan ranije od 9-10h, a informacije i savete možete dobiti od 9-12h.
dermatoveneroloska-ordinacija-dermatolog-dermatoloske-ordinacije
DERMATOLOŠKA ORDINACIJA.
Dijagnostika i lečenje bolesti kože dece i odraslih.
Dijagnostika i lečenje polnih bolesti.
Izgled, rast, gubitak kose, obolenja vlasišta.
Obolenja nokatne ploče.
Dermatološka kozmetika.
Male dermatološke intervencije.
OPŠTA DERMATOLOGIJA. Najčešće dermatoze koje srećemo u našem centru su: akne, rozacea, seboroični dermatitis, psoriaza, hiperpigmentacija, kondilomi. RADIOTALASNA HIRURGIJA. Radiotalasna hirurgija je bezbolna, bez krvi i bez ožiljaka, a podrazumeva uklanjanje: Bradavica, Papiloma, Mekih fibroma, Keratoza, Ksantalazmi, Kondiloma, Mladeža

Poliklinika Intertim

Beograd, Vračar, Svetog Save 41 011 3447488
DERMATOLOŠKA ORDINACIJA. U dermatološkoj službi radi Doc Dr Zorana Đaković, prim Dr Tomislav Mladenović i Dr Petar Bursać, lekari sa dugogodišnjim kliničkim iskustvom stečenim radom u KC Srbije i Vojnomedicinskoj akademiji. Ova služba se bavi dijagnostikom i lečenjem različitih oboljenja kože kao što su infekcije kože (gljivične, virusne, bakterijske), alergijske dermatoze, ekcemi, tumori kože, bradavice, kondilomi, akne, mladeži, psorijaza, vitiligo i dr. Pored dermatološkog pregleda u dijagnostici ovih oboljenja koriste se dermatoskopija koja je od ogromne važnosti za rano postavljanje dijagnoze melanoma i raka kože, alergološki testovi na koprivnjaču, mikrobiološki pregledi briseva i strugotina sa kože te biopsija izmenjene kože sa histološkim pregledom.
OPŠTA DERMATOLOGIJA. Koža je naš najveći organ. Oštećenja i bolesti kože su česti. Terapije u dermatologiji su se poprilično izmenile. Nove tehnologije su izbacile stare i dugotajne načine lečenja.Tako se akne danas izuzetno retko leče antibioticima; opadanje kose nije nešto na šta ćemo slegnuti ramenima, a osetljive kože nećemo samo pripisivati genetici već ćemo ih adekvatno negovati i tretirati. Tako možete prepustiti vašem dermatologu i lečenje gljivičnih infekcija na koži, noktima i kosi, lečenje virusnih infekcija, bradavica, papiloma, pregled mladeža, lečenje raznih osipa na koži (koprivnjače, dermatitis). Spajanjem dugogodišnjeg iskustva i znanja iz prakse sa novim tehnikama lečenja daće prave rezultate.
LaDerma dermatološka ordinacija na Vračaru. Savremene metode dijagnostikovanja i lečenja dermatoloških oboljenja i stanja.
DERMATOLOŠKA ORDINACIJA. Dermatovenerologija je grana medicine u kojoj lekar specijalista za kožne i polno prenosive bolesti –dermatovenerolog pregleda, dijagnostikuje i leči promene na koži, vidljivim sluznicama, dlaci i noktima kod dece i odraslih. Veliku pažnju obraćamo na medicinsku negu kože, kao i na terapiju bakterijskih, virusnih ili gljivičnih infekcija kože. U cilju pravovremenog otkrivanja malignog melanoma moguće je uraditi dermoskopiju savremenim aparatom a kondilome laserom ili termokauterom je moguće ukloniti i kod muškaraca i kod žena. Iz estetskih ili medicinskih razloga naš stručni tim radi biopsije kožei uklanjanje promena na koži.
Dermatovenerologija. U poliklinici Millenium Medic možete obaviti dermatovenerološki pregled, a po potrebi uraditi dodatne biohemijske, mikrobiološke i imunološke analize u cilju dijagnoze i terapije određenih bolesti. Pregled vrši specijalista dermatovenerologije.

EUROMEDIK Bolnica Dom zdravlja Poliklinika

Beograd, Vračar, Alekse Nenadovića 7 011 2448008 |
011 2444111 |
Dermatološki pregled je vrsta specijalističkog pregleda koji obuhvata pregled kože i sluzokože celog tela i kožnih dodataka: noktiju i kose. Pregled je bezbolan, ne zahteva pripremu pacijenta, obavlja se preledom golim okom ili nekim od aparata lupom i načešće dermatoskopom, a osim pregleda lupom-uveličavajućim staklom i lampom, za pregled pigmentacija i nepigmentovanih promena na koži i sluzokožama koristi se dermatoskop sa mernim podeocima i svetlom. Za praćenje pacijenata sa neuobičajenim ili rizičnim promenama na koži koristi se fotoaparat sa dermatoskopom. Pregled prosečno traje oko 20-30 minuta, zavisno od stanja bolesnika i težine bolesti. Dermatološki pregled obuhvata:

Poliklinika Diva

Beograd, Vračar, Njegoševa 19a 063 338334
DERMATOLOŠKE ORDINACIJE BEOGRAD DIVA POLIKLINIKA Poliklinika Diva, lider u oblasti dermatologije i antiaginga na našim prostorima, u oktobru 2010. zvanično je promovisana u Edukacioni centar za hijaluronske filere. Klinika je stekla ovo prestižno zvanje od kompanije Q med Galderma zbog svojih izuzetnih rezultata sa hijaluronskim filerima prikazanih na međunarodnim kongresima a imajući u vidu i dugogodišnje iskustvo DR Svetlane Bogdanović i stručnog tima klinike DIVA sa hijaluronskim filerima, kao i veliko poverenje i ugled koji uživaju kod pacijenata.
DERMATOLOŠKE ORDINACIJE - FENIKS 07 Kozmetološko-terapijski centar ’’FENIKS 07’’ je osnovan početkom 2007. godine i bavi se kozmeto-dermatologijom i pre svega je orjentisan na prevenciju i medicinske tretmane raznih oboljenja kože i kose, i kompletnu negu zdrave kože.
DERMATOLOŠKE ORDINACIJE - DERMA ART Sve usluge iz oblasti dermatovenerologije.
DERMATOLOŠKE ORDINACIJE BEOGRAD DIVA LASER CENTAR Dermatološka ordinacija DIVA Medical Vam izlazi u susret svojim uslugama koje obuhvataju: • dermatovenerološki pregled kožnih promena ukljućujući i infekcije kože (gljivične, bakterijske, virusne, parazitarne, kod dece i odraslih). • dermoskopski pregled i dijagnostiku pigmentovanih i nepigmentovanih izraslina na koži: mladeži, benigni i maligni tumori kože, kao i pigmetovanih promena u ravni kože. • dermoskopski pregled: - zapaljenskih dermatoza-metodom inflamoskopije. - dlakom obraslih delova koze-metodom trihoskopije. - noktiju-metodom onihoskopije. - infekcija i infestacija-metodom entomodermoskopije. RADIOTALASNA HIRURGIJA
Back to Top