Dermatološke ordinacije Batajnica

Registruj se
Prijavi se
Dermatološke ordinacije Batajnica
poliklinika-mb-dermatoloske-ordinacije

Poliklinika MB

Beograd, Batajnica, Matrozova bb 011 7870084
cena: Cenovnik
DERMATOLOŠKE ORDINACIJE BEOGRAD POLIKLINIKA MB Sa željom da Vaše zdravlje uvek bude na zavidnom nivou, nastojimo da Vam omogućimo brzu, preciznu i kvalitetnu uslugu po pitanju pregleda i dijagnostike Vašeg zdravstvenog stanja.
Za dobro zdravlje svakako da su najvažniji preventivni pregledi, kao i praćenje zdravstvenog stanja kod obolelih osoba, zbog čega Vam poliklinika MB nudi pouzdanu uslugu i vrhunski tim stručnjaka sa dugogodišnjim iskustvom u radu.

Poliklinika Holimed Plus

Beograd, Batajnica, Pukovnika Milenka Pavlovića 14 011 4123536 |
011 4123537 |
DERMATOLOGIJA. Dermatologija je grana medicine koja se bavi istraživanjem, dijagnostikom i lečenjem patoloških zbivanja koja zahvataju kožu i njena adneksa (mirisne žlezde,znojne zlezde, lojne zlezde, mlečne žlijezde, dlake i nokti) kao vidljive sluznice. Promene na koži mogu se pojavljivati samostalno, bez istovremenih promena na unutrasnjim organima ili su posledica oštećenja funkcije unutrasnjih organa. Koža je s jedne strane "prozor" kroz koji se gleda unutrašnjost organizma, a s druge strane je "ogledalo" na kojem se odražavaju zbivanja u našem organizmu. Venerologija se bavi istraživanjem, dijagnostikom i lečenjem polnih bolesti. Polne bolesti ne prenose se isključivo polnim kontaktom, nego i kontaktom bolesnika i inficiranih predmeta, a ređe putem krvi kao i s majke na dete u trudnoći i tokom porodjaja Simptomatologija polnih bolesti nije uvek nužno vezana uz promene na polnom organu. Promene se mogu pojaviti i na ostaloj koži i sluznicama, koje mogu da budu ulazno mesto infekcije ili su promene kože i sluznica deo kliničke slike sistemske bolesti koja se manifestuje poremećajem funkcije različitih organskih sistema. Dermatovenerologija: Dijagnostika i lečenje bolesti kože dece i odraslih, Dijagnostika i lečenje polnih bolesti, Dermatoloska onkologija. Dermatologija, Bolesti kože, Opadanje kose, Oboljenja nokatne ploče, Promene na polnim organima iz domena venerologije, Sveobuhvatni tretman akni, Krio terapija tečnim azotom uz primenu najsavremenijeg kriouredjaja(Brymmill cryo gun), HF elektrohirurške inetrvencije otklanjanje tumora, kapilara polnih vulgarnih bradavica i drugih izraslina na koži(Hyferecator), Lečenje proširenih vena i posledica hronične venske slabosti uz ultrazvučna kolordopler dijagnostiku bolesti vena, Najsavremenije lečenje venskih ulkusa, Tretman dijabetičkog stopala, Dečja dermatologija
Back to Top