Dermatološke ordinacije Batajnica

Registruj se
Prijavi se
Dermatološke ordinacije Batajnica
poliklinika-mb-dermatoloske-ordinacije

Poliklinika MB

Beograd, Batajnica, Matrozova bb 011 7870084 |
011 7870310 |
cena: Cenovnik
DERMATOLOŠKE ORDINACIJE BEOGRAD POLIKLINIKA MB Sa željom da Vaše zdravlje uvek bude na zavidnom nivou, nastojimo da Vam omogućimo brzu, preciznu i kvalitetnu uslugu po pitanju pregleda i dijagnostike Vašeg zdravstvenog stanja.
Za dobro zdravlje svakako da su najvažniji preventivni pregledi, kao i praćenje zdravstvenog stanja kod obolelih osoba, zbog čega Vam poliklinika MB nudi pouzdanu uslugu i vrhunski tim stručnjaka sa dugogodišnjim iskustvom u radu.
poliklinika-holimed-plus-dermatoloske-ordinacije

Poliklinika Holimed Plus

Beograd, Batajnica, Pukovnika Milenka Pavlovića 14 011 4123536 |
011 4123537 |
DERMATOLOGIJA.
Dermatologija je grana medicine koja se bavi istraživanjem, dijagnostikom i lečenjem patoloških zbivanja koja zahvataju kožu i njena adneksa (mirisne žlezde,znojne zlezde, lojne zlezde, mlečne žlijezde, dlake i nokti) kao vidljive sluznice.
Promene na koži mogu se pojavljivati samostalno, bez istovremenih promena na unutrasnjim organima ili su posledica oštećenja funkcije unutrasnjih organa.
Koža je s jedne strane "prozor" kroz koji se gleda unutrašnjost organizma, a s druge strane je "ogledalo" na kojem se odražavaju zbivanja u našem organizmu.
Venerologija se bavi istraživanjem, dijagnostikom i lečenjem polnih bolesti.
Polne bolesti ne prenose se isključivo polnim kontaktom, nego i kontaktom bolesnika i inficiranih predmeta, a ređe putem krvi kao i s majke na dete u trudnoći i tokom porodjaja Simptomatologija polnih bolesti nije uvek nužno vezana uz promene na polnom organu.
Promene se mogu pojaviti i na ostaloj koži i sluznicama, koje mogu da budu ulazno mesto infekcije ili su promene kože i sluznica deo kliničke slike sistemske bolesti koja se manifestuje poremećajem funkcije različitih organskih sistema.
Dermatovenerologija: Dijagnostika i lečenje bolesti kože dece i odraslih, Dijagnostika i lečenje polnih bolesti, Dermatoloska onkologija.
Dermatologija, Bolesti kože, Opadanje kose, Oboljenja nokatne ploče, Promene na polnim organima iz domena venerologije, Sveobuhvatni tretman akni, Krio terapija tečnim azotom uz primenu najsavremenijeg kriouredjaja(Brymmill cryo gun), HF elektrohirurške inetrvencije otklanjanje tumora, kapilara polnih vulgarnih bradavica i drugih izraslina na koži(Hyferecator), Lečenje proširenih vena i posledica hronične venske slabosti uz ultrazvučna kolordopler dijagnostiku bolesti vena, Najsavremenije lečenje venskih ulkusa, Tretman dijabetičkog stopala, Dečja dermatologija
Dermatološke ordinacije u Beogradu, dermatološke ordinacije Beograd nudi Vam cene pregleda kod dermatologa u Beogradu, gde se sve nalaze dermatovenerološke ordinacije i dermatovenerološke klinike u Beogradu i puno forografija i informacija o samim ordinacijama, klinikama i uslugama. Uporedite cene pregleda u dermatološkim tojest dermatovenerološkim ordinacijama. Kako se rešiti bubuljica, akni, mitesera? Crvenilo i promene na koži i sluzokoži? Lečenjem kožnih bolesti i promena na koži bave se dermatovenerološke klinike i ordinacije u Beogradu koje Vam predstavljamo. Obratite se nekoj od njih i zakažite pregled, u prijatnom ambijentu dočekaće Vas ljubazno osoblje, a lečenje ćete poveriti lekarima specijalistima dermatovenerologije, diskrecija je zagarantovana. - Dermatovenerologija je nauka o koži i polno prenosivim bolestima. Ona je jedinstvena specijalnost koja obuhvata medicinske i hirurške aspecte. Dermatolog se stara o bolestima u najširem smislu reči, kao i o nekim kozmetičkim problemima kože, kose, i noktiju. Dermatologija dermatologija proučava: mikroskopsku građu kože i vidljivih sluznica, makroskopsku građu kože i vidljivih sluznica, funkcije kože, oboljenja kože, lečenje oboljenja kože. Venerologija venerologija je nauka o polnim bolestima. Venerologija proučava: bolesti koje se prenose polnim putem, (engl. Sexually transmited diseases, std), lečenje std, epidemiologiju std. Skoro svaku osobu je tokom života mučila neka vrsta kožne bolesti. To mogu biti problemi poputkapilara, hiperpigmentacijskih mrlja, gljivične infekcije, različiti osipi, alergije na koži itd. Te promene se neretko ignorišu, pa se razviju hronična oboljenja koja se vrlo teško. Zato su tu dermatolozi koji vas mogu uputiti u najbolje terapije, tretmane ili lečenja. Svako doba života sa sobom donosi potrebu za adekvatnnom brigom, o kojoj će vas najbolje posavetovati u dermatološkoj ordinaciji. Koža nije samo funkcionalni organ, već je i deo neverbalne vizualne komunakacije. Potreba da se izgleda bolje i mladje sve je izraženija. To je dovelo do razvitka posebne grane medicine: estetske dermatologije. Pravilnom negom i odredjenim dermatološkim tretmanima možemo mnogo poboljšati i izgled kože, i na taj način i njene fiziološke funkcije. Tako da je pitanje lepote ustvari, pitanje zdravlja.
Back to Top