Dermatološke ordinacije Subotica

Registruj se
Prijavi se
Dermatološke ordinacije Subotica
poliklinika-medic-dermatoloske-ordinacije
DERMATOHIRURGIJA.
Slanje uzoraka tkiva na Patohistološku analizu.
Uzimanje briseva na bakterije,gljivice (chlamidia, candida, itd).
Mali hirurški zahvati.
Radiotalasna hirugija.
Ekscizije benignih i malignih promena.
Biopsije.
Dijagnostika i lečenje polno prenosivih bolesti.
HPV dijagnostika.
Terapija kondiloma.
Dermatološka onkologija.
Prevencija, dijatnostika i lečenje tumora kože.
Dermatoskopija pigmentnih promena
poliklinika-kuca-zdravlja-dermatoloske-ordinacije
DERMATOVENEROLOGIJA.
DERMATOVENEROLOG obavlja specijalistički pregled i dijagnostikuje oboljenja kože, dlake i noktiju.
Primenjuje radiotalase u otklanjanju promena na koži, radiotalasno podmlađivanje (RT lifting) i druge tehnike estetske dermatologije.
Saznajte više na sledećim linkovima: radiotalasno uklanjanje promena na koži, radiotalasno podmlađivanje, radiotalasno uklanjanje površinskih krvnih sudova.
poliklinika-sente-dermatoloske-ordinacije
Specijalistički dermatološki pregled i lečenje kožnih bolesti u Poliklinici Sente.
poliklinika-badawi-dermatoloske-ordinacije
DERMATOLOŠKE ORDINACIJE POLIKLINIKA BADAWI Dermatologija se bavi kožom.
Koža je naš najveći organ i ona čini barijeru izmedju spoljašnjeg sveta i unutrašnjosti organizma kako na fizičkom tako i na psihičkom nivou.Osim uloge razgraničavanja i zaštite, koža ima i druge uloge kao: koža je organ čula i kontakata, organ izražavanja i predstavljanja, ima učešća u regulisanju temperature, izlučivanje znoja , koža je i seksualni organ.
Dermatološke ordinacije u Beogradu, dermatološke ordinacije Beograd nudi Vam cene pregleda kod dermatologa u Beogradu, gde se sve nalaze dermatovenerološke ordinacije i dermatovenerološke klinike u Beogradu i puno forografija i informacija o samim ordinacijama, klinikama i uslugama. Uporedite cene pregleda u dermatološkim tojest dermatovenerološkim ordinacijama. Kako se rešiti bubuljica, akni, mitesera? Crvenilo i promene na koži i sluzokoži? Lečenjem kožnih bolesti i promena na koži bave se dermatovenerološke klinike i ordinacije u Beogradu koje Vam predstavljamo. Obratite se nekoj od njih i zakažite pregled, u prijatnom ambijentu dočekaće Vas ljubazno osoblje, a lečenje ćete poveriti lekarima specijalistima dermatovenerologije, diskrecija je zagarantovana. - Dermatovenerologija je nauka o koži i polno prenosivim bolestima. Ona je jedinstvena specijalnost koja obuhvata medicinske i hirurške aspecte. Dermatolog se stara o bolestima u najširem smislu reči, kao i o nekim kozmetičkim problemima kože, kose, i noktiju. Dermatologija dermatologija proučava: mikroskopsku građu kože i vidljivih sluznica, makroskopsku građu kože i vidljivih sluznica, funkcije kože, oboljenja kože, lečenje oboljenja kože. Venerologija venerologija je nauka o polnim bolestima. Venerologija proučava: bolesti koje se prenose polnim putem, (engl. Sexually transmited diseases, std), lečenje std, epidemiologiju std. Skoro svaku osobu je tokom života mučila neka vrsta kožne bolesti. To mogu biti problemi poputkapilara, hiperpigmentacijskih mrlja, gljivične infekcije, različiti osipi, alergije na koži itd. Te promene se neretko ignorišu, pa se razviju hronična oboljenja koja se vrlo teško. Zato su tu dermatolozi koji vas mogu uputiti u najbolje terapije, tretmane ili lečenja. Svako doba života sa sobom donosi potrebu za adekvatnnom brigom, o kojoj će vas najbolje posavetovati u dermatološkoj ordinaciji. Koža nije samo funkcionalni organ, već je i deo neverbalne vizualne komunakacije. Potreba da se izgleda bolje i mladje sve je izraženija. To je dovelo do razvitka posebne grane medicine: estetske dermatologije. Pravilnom negom i odredjenim dermatološkim tretmanima možemo mnogo poboljšati i izgled kože, i na taj način i njene fiziološke funkcije. Tako da je pitanje lepote ustvari, pitanje zdravlja.
Back to Top