Ginekološke ordinacije Niš

Registruj se
Prijavi se
Ginekološke ordinacije Niš
ginekoloska-ordinacija-dr-mihajlo-ginekoloske-ordinacije
Ginekološka ordinacija "Dr MIHAJLO" - specijalizovana za lečenje steriliteta.
Ginekološka ordinacija "DR MIHAJLO" se bavi - isključivo problemima steriliteta: Ultrazvučno praćenje rasta folikula i određivanje ovulacije, Ispitivanje hormona u slučaju izostanka ovulacije, Utvrđivanje prohodnosti jajovoda i po potrebi njihovo lečenje antibioinstilacijama, Ispitivanje spermiograma i lečenje u cilju povećanja broja i pokretljivosti spermatozoida, Arteficijalne inseminacije, Biopsija endometrijuma (u slučajevima više spontanih pobačaja), Ispitivanje VS i infekcije na klamidiju, mikoplazmu i ureaplazmu, Ultrazvučno praćenje toka trudnoće i eventualni medikamentozni tretman.
Ranije se smatralo da se posle 2 godine braka bez utvrđene trudnoće treba pristupiti ispitivanju uzroka steriliteta.
Danas je mišljenje da posle najviše jedne godine braka bez trudnoće, a uz normalne seksualne odnose, treba se obratiti ginekologu radi rešavanja tog problema, koji je bez sumnje jedan od najvažnijih u ljudskom životu.
ginekoloska-ordinacija-ginobsis-ginekoloske-ordinacije
Specijalistička ginekološka ordinacija Ginobsis postoji od 16.
maja 1997.godine.
Nalazimo se u Nišu.
Ono što nas izdvaja od drugih je najsavremenija dijagnostika i lečenje, kao i stalno praćenje trendova moderne ginekoligije.
Tako smo među prvima u Srbiji uveli Male hirurške intervencije laserom i radiotalasima (lečenje promena na grliću materice i vagine, bezbono skidanje kondiloma) kao i najsavremeniji ultrazvučni aparat 4D koji omogućava da upoznate svoje dete i pre rođenja.
Ultrazvučne dijagnostike kako na standardnom, tako i na 4D aparatu.
Patologije grlića, vagine i vulve.
Usluge radio-talasima.
Sitnijih hirurških intervencija laserom.
Konsultativnih pregleda i usluga.
ordinacija-medica-centar-ginekoloske-ordinacije
GINEKOLOGIJA.
kondilomi, Konizacija, Kolposkopija, CIN promene na grlicu, Laserkonizacija, LeČenje grlica ultrazvuČnim kavitronom, Prekid trudnoĆe, Histeroskopija.
TRUDNOĆA.
4D ultrazvuk, Citokini i prevremeni porođaj, Citokini i ovulacija, Spermogram, Ovulacija, Endometrioza, Genetske (DNK) analize, IVF/ET, Asistirana reprodukcija doniranim gametima.
ginekoloska-ordinacija-poligin-ginekoloske-ordinacije
Ginekološki pregled (inspekcija, pregled pod spekulumom, bimanualni pregled, rektovaginalni i rektalni pregled).
Ultrazvučni i dopler ginekološki pregled abdominalnom i vaginalnom sondom u cilju preventivnog otkrivanja svih promena na grliću, telu materice i jajnicima koji prethode nastanku karcinoma (raka) navedenih organa uz dopunsku dijagnozu odgovarajućim tumorskim markerima.
Otkrivanje svih benignih (dobroćudnih) promena na istim organima.
Kolposkopski pregled vulve (spoljne genitalije), vagine i grlića materice za otkrivanje patoloških kolposkopskih promena, kondiloma, polipa, ranice na grliću, premalignih promena i drugih promena.
Pregled vagino-cervikalnih briseva na: bakterijske infekcije (biogram sa antibiogramom), Chlamidia Trachomatis, Micoplasma i Ureaplasma, Bethesda-Papa citološki bris, tipizacija HPV virusa iz brisa.
Dijagnostičke, terapijske i preoperativne biopsije kao i eksplorativna kiretaža cervikalnog kanala i materične šupljine sa histopatološkim nalazom (HP) dobijenog materijala za 24 sata.
Navedene intervencije se vrše bezbolno u lokalnoj spray i infiltrativnoj analgeziji i kratkotrajnoj intravenskoj anesteziji.
Lečenje promena na vulvi, vagini i grliću materice (bradavica, kondiloma - HPV infekcija, ranice na grliću) vrše se bezbolno u lokalnoj spray analgeziji dijatermokoagulacijom, radio talasima i laserom.
Prva kontrola nakon lečenja je besplatna.
Ultrazvučna dijagnostika rane trdnoće starosti do 10 nedelja je besplatna ako se prekid iste radi u našoj ordinaciji.
Prekid neželjene ili poremećene trudnoće do 10 nedelja starosti (abortus) je bezbolan u kratkotrajnoj I-V anesteziji.
Obavezna je besplatna kontrola nakon 7 dana od intervencije.
Bezbolno postavljanje i uklanjanje intravaginalnog pesara (uloška) kod spada materice i poremećaja mokrenja.
Bezbolno hiruško lečenje zagnojene Bartholinijeve žlezde u lokalnoj spray analgeziji.
Lečenje poremećaja menstrualnog ciklusa, prevencija i lečenje prelaznog doba, menopauze i klimakterijuma.
Ultra zvučna i dopler dijagnostika promena na dojkama.
Ultra zvučna i dopler dijagnostika na organima abdomena u vezi sa ginekološkim oboljenjima.
Dijagnostika i praćenje normalnih trudnoća, praćenje i lečenje rizičnih i poremećenih trudnoća (Ultrazvuk, dopler, 4D ultrazvuk, Grav- test, B-Hcg, Diple test, Triple test, rana i kasna amiocinteza, kardiotokogram, skrining antitela, Tranqulity test: najprecizniji neinvazivni prenatalni test na trizomije iz majčine krvi – izbegava se rizik nepotrbne amiocinteze).
Lečenje poremećaja na dojkama nakon porodjaja (mastitis), i oboljenja u puerperiumu (posle porodjaja).
Kontracepcija: saveti (prirodne metode kontracepcije), vaginalna kontracepcija, intruterina (ulošci-spirale), hormonska kontracepcija (kontraceptivne pilule), neposredna postkoitalna kontracepcija i kontracepcija muškaraca (kondom).
poliklinika-mirabilis-ginekoloske-ordinacije

Poliklinika Mirabilis

Niš, Hajduk Veljkova 25 018 202555
PATOLOGIJA DONJEG GRNITALNOG TRAKTA.
KONTRACEPCIJA.
MENOPAUZA.
GINEKOLOŠKE INTERVENCIJE.
GINEKOLOŠKE OPERACIJE.
Back to Top