Ginekološke ordinacije Vračar

Registruj se
Prijavi se
Ginekološke ordinacije Vračar
ginekoloska-akuserska-ordinacija-radojcic-ginekoloske-ordinacije
GINEKOLOŠKE ORDINACIJE BEOGRAD ORDINACIJA RADOJČIĆ Počeci rada Ginekološko akušerske ordinacije „Radojčić“ datiraju od 1996.godine.
Prve lokacije rada su bile Cetinska 6, Milana Rakića 26, od 2000.
Kosovska 28.
Septembra 2009.
godine ordinacija se preseljava na prelepu lokaciju pored Svetosavskog platoa u Ulicu Braničevska 2.
Prostor je namenski zidan za potrebe ordinacije, po svim zakonskim propisima za zdravstvenu ustanovu. U mogućnosti smo pružiti zdravstvene usluge kako iz ginekologije i akušerstva, tako i konsultativne preglede eminetnih stručnjaka iz oblasti endokrinologije, urologije, reumatologije, hirurgije, dermatologije. Budućnost vidimo u daljem stručnom usavršavanju i uvođenju najsavremenije opreme, prateći svetske standarde moderne medicine.
ginekoloska-ordinacija-raovic-ginekoloske-ordinacije
Dobrodošli u Ginekološku Ordinaciju Raović.
Specijalistička ginekološko-akušerska ordinacija Raović već deceniju brine o Vašem zdravlju, smeštena u srcu Vračara od 2004.godine.
Dr Slađana Raović i dr Zoran Raović imaju višegodišnje iskustvo u lečenju i zaštiti reproduktivnih organa, i njihova stručnost, ljubaznost i profesionalan odnos prema svim pacijentima će Vas već posle prvog pregleda ubediti da ne morate da tražite drugu ginekološku ordinaciju.
Naša ordinacija pruža potpunu ginekološku zaštitu i negu ženama u svim fazama života – od puberteta do menopauzalnog perioda.
Pored toga, uspešno se bavimo lečenjem ženskog i muškog steriliteta, i pomažemo budućim roditeljima da planiraju trudnoću.
Vodimo trudnoću od prvog trenutka, pa sve do postporođajnog perioda, jer znamo da je ovo najlepši, ali i najneizvesniji period u životu jedne žene.
U svakom trenutku pružamo podršku našim pacijentima, i nastojimo da u najkraćem roku odgovorimo na sva pitanja, rešimo sve nedoumice, nađemo najbolja rešenja za probleme i damo najbolje savete.
U potpunosti smo posvećeni ne samo ka lečenju, već i ka preventivi i očuvanju dragocenog ženskog zdravlja.
Uvek smo okrenuti ka budućnosti i daljem stručnom usavršavanju i uvođenju najsavremenije opreme, prateći najnovije svetske standarde u oblasti medicine, a naročito ginekologije i akušerstva.
Sa Vama ćemo proći kroz sve lepe, neizvesne i teške trenutke, jer su naši pacijenti stub ordinacije Raović.
Trudnoća.
Mi želimo da budemo Vaši vodiči, savetnici i partneri kroz ceo proces začeća, trudnoće i postporođajni proces, kako biste se Vi osećale sigurno i bezbrižno.
Nudimo Vam sve preglede, bez bola i komplikacija i rado ćemo voditi Vašu trudnoću od samog početka.
Ginekološki pregled.
Ginekologija se razlikuje od ostalih grana medicine jer se bavi jako intimnim i delikatnim pitanjima, ali je posebna i po tome što pomaže u onim aspektima života koji donose najveće radosti kao sto je rođenje deteta.
ginekoloska-ordinacija-mladenovic-ginekoloske-ordinacije
GINEKOLOŠKE ORDINACIJE BEOGRAD GINEKOLOŠKA ORDINACIJA MLADENOVIĆ Osnovna delatnost ordinacije “Mladenović“ jeste pre svega zdravstvena zaštita žena tokom celog života.
Naš cilj je maksimalno usmeren prema preventivnoj medicini i ne invazivnim dijagnostičkim metodama.
Takođe, velika pažnja posvećena je odabiru medicinskog osoblja i vrhunske savremene opreme, pa sa zadovoljstvom možemo reći kako u ordinaciji “Mladenović” radi zaista stručan medicinski kadar sa ogromnim iskustvom u struci.Našim pacijentima ostavljamo mogućnost ličnog izbora lekara sa kojim će sarađivati i na taj način je svakome omogućeno ostvarivanje punog poverenja na relaciji pacijent- lekar koji je veoma bitan za uspešno lečenje.
poliklinika-as-medicus-biorezonanca-ginekoloske-ordinacije
GINEKOLOŠKE ORDINACIJE BEOGRAD POLIKLINIKA AS MEDICUS BIOREZONANCA Poliklinika AS Medicus omogućava ženama svih starosnih doba da na jednom mestu obave preglede, dijagnostiku i terapijuiz oblasti ginekologije. U poliklinici obavljamo sledeće preglede: Kompletna ultrazvučna dijagnostika i Doppler UZ pregledi u ginekologiji,Kolposkopija, svi brisevi i Papa Nicolau, Dijagnostika i lečenje perimenopauzalnih i menopauzalnih problema, Endokrini poremećaji u ginekologiji, Kontracepcija, Dijagnostika i lečenje Sindroma policističnih jajnika, Dijagnostika infertiliteta/steriliteta, Folikulometrija, Dijagnostika većeg broja spontanih pobačaja, Dijagnostika i lečenje infekcija u ginekologiji. Praćenje trudnoće (dijagnostika, double i triple test, UZ i Doppler pregledi, brisevi..) Intervencije: uklanjanje kondiloma, biopsija grlića i postavljanje spirale.
poliklinika-panacea-ginekoloske-ordinacije
Ginekologija predstavlja jednu od grana medicine koja se bavi dijagnostikom i lečenjem bolesti ženskog reproduktivnog sistema.
Ginekologija potiče od grčkih reči „gine“ što znači žena i „logos“ koja znači nauka.
Tako da se ginekologija u bukvalnom smislu te reči može prevesti kao nauka o ženama.
Moderna ginekologija je usko povezana sa akušerstvom, pa tako samim tim proučava i prati promene u ženskom telu vezane za trudnoću i porođaj, od momenta začeća do kraja postpartalnog perioda.
POLIKLINIKA PANACEA svojim korisnicima omogućava preglede u ginekološkoj ordinaciji koja je savremeno opremljena instrumentarijumom Aesculapa i Laica kolposkopom koji je medju najboljima te vrste u svetu.
Takođe, savremeni ultrazvučni aparat omogućava 4D ultrazvučnu dijagnostiku.
Pored ginekološkog pregleda, kolposkopije, ultrazvučnog pregleda, posebnu pažnju obraćamo problemima devojčica od najranijeg uzrasta do adolescentkinja.
ginekolosko-akuserska-ordinacija-4d-ginekoloske-ordinacije
GINEKOLOŠKE ORDINACIJE 4D omogućava rano otkrivanje patologije trudnoće.
Primenom 4D ultrazvuka u procesu praćenju trudnoće povećava se mogućnost potvrđivanja normalnosti ploda u rizičnim trudnoćama, kao i ranog otkrivanja neočekivanih abnormalnosti ploda.
Kolposkopija je pregled grlića materice pod uveličanjem i veštačkim osvetljenjem kojim uočavamo promene inače neuočljive pri pregledu golim okom to jest bez uveličanja.
Kombinovani pregled (kolposkopija uz PAPA test) najbolji je način za otkrivanje i najdiskretnijih promena na grliću materice i procenu stepena njihove atipije, što pomaže u daljoj terapijskoj odluci.
specijalna-bolnica-hirurgija-dr-draskovic-ginekoloske-ordinacije
GINEKOLOGIJA, GINEKOLOŠKI PREGLEDI.
Ginekološki pregledi predstavljaju fizički pregled male karlice i genitalnih organa kod žene.
Ginekološki pregledi pomažu lekarima da ispitaju poziciju i veličinu veličinu vagine, cerviksa, uterusa i jajnika.
Pregled je važan deo brige o zdravlju odrasle žene kao i važan deo preventive.
Još jedan od razloga zbog kojeg je ginekološki pregled jako bitan jeste detektovanje karcinoma u najranijoj fazi, potom infekcija, polno prenosivih bolesti i ostalih reproduktivnih problema.
Ginekološki pregledi se vrše: Radi regularne provere statusa.
U toku pregleda, može se uzeti bris za Papanikolau test. Zbog ispitivanja prisustva infekcija - gljivicne infekcije ili bakterijska vaginoza. Da bi se dijagnostikovale polno prenosive bolesti - hlamidija, gonoreja, herpes, trihomonas, HPV, Zbog otkrivanja uzroka neregularnog krvarenja iz uterusa, Zbog identifikacije morfološke abnormalnosti organa male karlice - fibromi, ovarijalne ciste, prolaps uterusa, Zbog otkrivanja bola u abdomenu, Radi utvrđivanja kontracepcijske terapije.
Određena sredstva za kontracepciju zahtevaju pregled (dijafragma, spirala)
ginekoloska-ordinacija-biljana-zivaljevic-ginekoloske-ordinacije
Kompletni ginekološki pregled.
Kontrola trudnoće.
4D/2D ULTRAZVUČNI PREGLED.
CTG monitoring.
KOLPOSKOPIJA i PAPA test.
INTERVENCIJE RADIOHIRUŠKIM NOŽEM i LASEROM.
MIKROBIOLOŠKI PREGLEDI: brisevi za seksualno prenosive bolesti, HPV tipizacija.
SAVETOVALIŠTE ZA KONTRACEPCIJU: hormonska i lokalna kontracepcija, aplikacija spirale.
SAVETOVALIŠTE ZA MENOPAUZU; hormonska supstitucija.
ULTAZVUK DOJKI
ginekolosko-akuserska-ordinacija-irina-ginekoloske-ordinacije
U ginekološkoj ordinaciji IRINA, u prijatnom ambijentu, ljubazno osoblje obavlja standardne ginekološke preglede, preglede trudnica i nudi usluge savetovanja za izbor kontraceptivnih sredstava i probleme menopauze.
Zaposleni lekari u ginekološkoj ordinaciji IRINA: Dr Branislav Milojevic, Prof Dr Miroslava Gojnic Dugalic, Dr Dejan V Pavlovic.
ginekoloska-ordinacija-sindjeliceva-ginekoloske-ordinacije
U našoj ordinaciji, u prijatnom ambijentu, možete obaviti sve potrebne ginekološko akušerske preglede kao i niz ambulantnih dijagnostičkih i terapijskih intervencija i manjih operacija vezanih za: Praćenje trudnoće, Sterilitet i lečenje steriliteta, Poremećaje krvarenja, Hormonske poremećaje, Menopauzu i osteoporozu, Rano otkrivanje karcinoma, Adolescentnu ginekologiju, Kontracepciju, Bimanuelne ginekološke preglede, Ultrazvučne ginekološke preglede kolor Dopplerom, Ultrazvučne preglede dojke kolor Dopplerom, Kolposkopiju, Biopsije, Eksplorativne kiretaže, Histopatološki pregled, PAPA test, Tipizaciju virusa, Briseve, Lasersko uklanjanje kondiloma, Lečenje ranica na grlicu materice, Analiza sperme - spermogrami, Ispitivanje hormonskog statusa, Lečenje se neplodnosti kod muškaraca i žena, Veštačku oplodnju - inseminaciju (IUI), Sistematske ginekološke preglede, Razne vrste hormonskih poremećaja.
ginekoloska-ordinacija-dr-milica-berisavac-ginekoloske-ordinacije
Prof Dr Milica Berisavac, specijalista ginekologije i akušerstva, magistar i doktor medicinskih nauka, vanr profesor Medicinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu, načelnik odeljenja Puerperium na GAK KCS.
ginekoloska-ordinacija-femini-ginekoloske-ordinacije

Ginekološka ordinacija Femini

Beograd, Vračar, Kneginje Zorke 24 011 2435822
Uobičajeni ginekološki pregled uz mogućnost uzimanja PAPA testa (nalazi za dva do tri dana), uzimanje briseva (za bakteriološku analizu, test na vaginozu, Chlamydiu, Mycoplasmu, Ureaplasmu, HPV-Humane Papilloma viruse – 100 tipova).
Videokolposkopski pregled.
Biopsija sumnjivog tkiva na vulvi i vagini, na grliću, ili sluznici materice. Ultrazvučni pregledi.
3D UZ ginekološki pregledi.
Rana dijagnoza i praćenje trudnoće.
4D UZ pregledi u trudnoći.
Ultrazvučni pregledi Color Dopplerom (vaginalnom i abdominalnom sondom).
UZ pregled dojki.
Ginekološka endokrinologija.
Nepravilnosti i regulacija menstrualnog ciklusa.
Zaštita od neželjene trudnoće i savremene metode kontracepcije (oralni kontraceptivi, aplikacija i ekstrakcija spirale).
Menopauzalne tegobe (hormonska supstituciona terapija).
Kompletna dijagnostika i savremeno lečenje bračnog infertiliteta.
ginekoloska-ordinacija-eterna-ginekoloske-ordinacije

Ginekološka ordinacija Eterna

Beograd, Vračar, Bulevar kralja Aleksandra 250 011 2424461
RANA DIJAGNOSTIKA - USPEŠNA TERAPIJA.
KONTRACEPCIJA.
POLNE BOLESTI.
LEKARSKA HIRURGIJA U GINEKOLOGIJI.
ULTRAZVUK.
SAVETI LEKARA.
Ginekološki pregled podrazumeva: Pregled grudi, Inspekcija i palpacija spoljnih genitalija, Pregled pod spekulumom, Bimanuelni pregled, Kolposkopski pregled.
poliklinika-intertim-ginekoloske-ordinacije

Poliklinika Intertim

Beograd, Vračar, Svetog Save 41 011 3447488
GINEKOLOŠKA ORDINACIJA.
Ginekološku ordinacija u Poliklinici Intertim vodi Dr Gordana Đorđević, a u njenom radu kao konsultanti učestvuju i mr sc med Vesna Novaković i prim Dr Ljubica Presetnik.
U ordinaciji se obavljaju pregledi u cilju prevencije, dijagnostike i terapije oboljenja vezanih za žensku populaciju od adolescentnog perioda do senijuma.
U okviru sistematskog preventivnog pregleda se radi: bimanuelni ginekološki pregled, kolposkopija, ultrazvučni pregledi vaginalnom ili abdominalnom sondom, papanikolau test, vaginalni sekret.
Od drugih dijagnostičkih metoda rade se: cervikalni brisevi za mikrobiološka,virusološka, citološka i biohemijska ispitivanja, biopsije grlica materice sa histopatološkom analizom.
Pored lečenja različitih ginekoloških oboljenja od terapijskih procedura sprovode se i: saniranje benignih promena na grliću materice, uklanjanje virusnih bradavica (kondiloma) i drugih promena na spoljnim genitalnim organima.
Ove intervencije se obavljaju hiruškim laserom ili radio talasima.
U okviru praćenja trudnoće u ordinaciji se radi: folikulometrija praćenje trudnoće od začeća do porođaja
poliklinika-medikom-ginekoloske-ordinacije

Poliklinika Medikom

Beograd, Vračar, Braničevska 12a 011 3443781
GINEKOLOŠKA ORDINACIJA.
Trudnoća, kao jedno novo i posebno lepo stanje u životu žene, traži i budnu pažnju svakog ginekologa-akušera.
U našoj poliklinici trudnici se pristupa s posebnom brigom.
Pružamo joj sve standardne metode praćenja trudnoće, od ginekološkog pregleda, preko kolposkopije do ultrazvučnog pregleda.
Svakoj trudnici se savetuje da, pored prenatalnog skrininga u prvom trimestru, uradi i ekspertski ultrazvuk, u drugom trimestru.
Imamo i neophodnu, savremenu laboratorijsku podršku, te najčešće, već u toku istog dana sve analize budu gotove i pacijentkinje lično ili e-mailom, obaveštene o rezultatima.
PAPANIKOLAU TEST PAPA test je u kliničku praksu uveo George Papanikolau, po kome se ovaj test i naziva.
PAPA test je screening test čiji cilj je što ranije otkrivanje prekanceroznih i malignih stanja grlića materice.
PAPA test je bitan zbog veoma uspešnog lečenja i izlečenja rano otkrivenih promena.
PAPA test je obavezan kod svih seksualno aktivnih žena.
Najbolje vreme za uzimanje uzorka je sredina ciklusa,tj 10-2O dana nakon prvog dana menstruacije.
KOLPOSKOPIJA Kolposkopija je pregled vulve – spoljnih genitalija, zidova vagine, svodova vagine i grlića.
Kolposkopija je opšte prihvaćena dijagnostička metoda koja ima za cilj rano otkrivanje premalignih i malignih promena.
Pre kolposkopije potrebno je da žena isprazni bešiku, tokom pregleda ona se nalazi na ginekološkom stolu.
Prvo se plasira i fiksira spekulum, a zatim se 3% sirćetnom kiselinom prebriše posmatrana površina, čime se otklanja višak sluzi.
Zatim se radi Šilerova jodna proba tokom koje se površina koja se pregleda premazuje Lugolovim rastvorom.
Prema prebojavanju epitela rastvorom može se razlikovati zdrav i patološki promenjen epitel.
LASERSKO UKLANJANJE KONDILOMA.
Lasersko uklanjanje kondiloma je jedna od metoda za uklanjanje kondiloma i smatra se jednom od najefikasnijih .Na raspolaganju Vam je i lokalna anestezija tokom intervencije.Lasersko uklanjanje kondiloma je za većinu pacijenata bezbedna procedura,čak i za trudnice.Od lokalizacije i broja uklonjenih kondiloma zavisi vreme oporavka.
poliklinika-antamedica-ginekoloske-ordinacije

Poliklinika Antamedica

Beograd, Vračar, Nebojšina 30 011 3441515
GINEKOLOGIJA – GINEKOLOG.
GINEKOLOŠKI PREGLED podrazumeva: pregled pod spekulumom, kolposkopiju- videokolposkopiju sa uzimanjem Papanicolaou testa (PA test), bimanuelni pregled, pregled dojki.
MIKROBIOLOŠKE ANALIZE, UZIMANJE BRISEVA: bakteriološki(cervikalni i vaginalni bris), brisevi grlića na Chlamydia-u Trachomatis,Ureaplasma Urealyticum i Mycoplasmu Hominis, bris na bakterijsku vaginozu.
ODREĐIVANJE HORMONSKOG STATUSA, HPV TIPIZACIJA (PCR metoda).
ULTRAZVUK MALE KARLICE, vaginalnom sondom, transabdominalnom sondom.
ULTRAZVUK DOJKI, KONTRACEPCIJA: hormonska, spirala.
GINEKOLOŠKE INTERVENCIJE, tretman kondiloma radio talasima, aplikacija spirale, extrakcija (vađenje) spirale, biopsija grlića sa endocervikalnom kiretažom i HP analizom, explorativna kiretaža, konizacija.
poliklinika-i-laboratorija-millenium-medic-ginekoloske-ordinacije
Ginekologija.
Poliklinika i laboratorija Millenium Medic je u cilju brzog i kvalitetnog dijagnostifikovanja i kontrole zdravlja opremljena savremenim aparatima najnovije generacije.
Kod nas možete kontrolisati celu trudnoću (monitoring trudnoće), vršiti kontrolne i preventivne ginekološke preglede, briseve kao i kolposkopiju i odstranjivanje kondiloma aparatom sa visokim radiofrekventnim talasima).
Najčešći pregledi koje možete obaviti u poliklinici i laboratoriji Millenium Medic: Brisevi - (Cervikalni bris, vaginalni bris, sa candidom, Cervikalni bris na ureaplazmu, mikoplazmu, chlamidiu); CTG (cardiotocography), je metoda kojom se istovremeno meri srčana aktivnost fetusa i kontrakcije materice majke.
Vrši se kardiotokografom, preko dve različite vrste provodnika, od kojih jedan registruje srčanu aktivnost ploda (na bazi ultrazvučne sonde), a drugi provodnik registruje kontrakcije materice (merenjem pritiska trbušnog zida i neposredno materičnih kontrakcija); Folikulometrija - Ultrazvučna folikulometrija podrazumeva seriju transvaginalnih ultrazvučnih pregleda da bi se pratio rast folikula.
Rast folikula se može najbolje pratiti ultrazvukom, obezbeđujući efikasnost od 40-70%, Papa-nikolau test.
euromedik-bolnica-dom-zdravlja-poliklinika-ginekoloske-ordinacije
Ginekološki pregled je skup dijagnostičkuh procedura pomoću kojih se utvrđuje zdravlje ženskog genitalnog trakta počev od 16-te godine života (tj posle prvih seksualnih odnosa) do 70- te godine i kasnije po potrebi.
Pre pregleda ne savetuje se upotreba vaginaleta tri večeri, poželjno je da mokraćna bešika bude ispražnjena.
Pregled traje oko 30 minuta, po potrebi i duže.
Kompletan ginekološki pregled (paket) sastoji se iz sledećih dijagnostičkih procedura: Razgovor sa pacijentkinjom – anamneza – sadašnje tegobe koje oseća, Lična i porodična anamneza – prethodna oboljenja ili bolesti članova porodice, Ginekološki pregled sa kolposkopijom, brisevima – papanikolau i vaginalni sekret i ultrazvučnim pregledom male karlice.
Dopunske dijagnostičke procedure.
Tegobe koje zahtevaju kompletan ginekološki pregled mogu biti: naglo ili postepeno nastali bolovi u maloj karlici, krvavljenje koje nije uobičajeno, naročito posle odnosa ili posle kašnjenja ciklusa,pojačana sekrecija iz vagine, kašnjenje menstruacije, bolni i obilni ciklusi, neredovni ciklusi, trudnoća, krvavljenje u menopauzi, nemogućnost začeća.
Takođe, pregled se savetuje i kao redovan godišnji pregled preventivno, kada nema tegoba.
Lična anamneza su podaci o menstrualnim ciklusima, o porodjajima, pobačajima, prethodnim ginekološkim lečenjima i intervencijama.
Porodična anamneza se odnosi na bolesti članova porodice u smislu maligniteta ili naslednih poremećaja.
Kompletan ginekološki pregled obuhvata: pregled spoljnih genitalija pomoću kolposkopa (instrumenta koji uveličava sliku), pregled zidova vagine pomoću spekuluma i kolposkopa, pregled grlića pod kolposkopom uz premazivanje površine grlića razblaženim rastvorom sirćetne kiseline i lugolovog rastvora i uzimanje papanikolau brisa i vaginalnog sekreta, bimanuelni pregled ginekologa kojim se pregledavaju karakteristike grlića, tela materice, jajovoda i jajnika, ultrazvučni pregled male karlice vaginalnom sondom ili sondom preko trbuha uz napunjenu bešiku, kada se sagledava unutrašnjost materice-endometrijum kao i struktura i veličina jajnika.
Na osnovu dobijenih podataka donosi se zaključak o trenutnom zdravstvenom stanju genitalnog trakta žene, ali je pregled kompletno završen tek po dobijanju rezultata papanikolau brisa i brisa vaginalnog sekreta, kada se prepisuje odgovarajuća terapija.
Posle kompletnog ginekološkog pregleda mogu se uraditi analize iz krvi (hormoni ili tumor markeri)zatim brisevi iz grlića na bakterije, chlamidiu, mycoplasmu i ureaplasmu, pregled dojki ultrazvukom ili mamografijom, ultrazvuk u ranoj trudnoći, double i triple test u trudnoći, ekspertni ultrazvuk u 20-23-oj nedelji treudnoće.
Takođe može biti urađena intervencija ukalnjanja kondiloma kao i biopsija sa sumnjive promene na grliću.
poliklinika-medix-ginekoloske-ordinacije

Poliklinika Medix

Beograd, Vračar, Novopazarska 30 011 3085805
GINEKOLOŠKA ORDINACIJA.
Delatnost MEDIX-a obuhvata veliki broj medicinskih postupaka koje obavljaju lekari, specijalisti svih medicinskih profila, što je uz postojanje savremenih dijagnostičkih aparata garant pouzdanog lečenja.
Osnovni moto poliklinike je " razumevanje, sigurnost, poštovanje".
Rad se odvija u ambulantama poliklinike MEDIX, ali i na terenu, kroz kućne posete, kućno lečenje i negu.
poliklinika-dr-roncevic-ginekoloske-ordinacije
Ginekologija.
OSNOVNE GINEKOLOŠKE PROCEDURE.
Specijalistički bimanuelni i pregled pod spekulumom, Kolposkopija.
PAPA NIKOLAU bris, Vaginalni bris, Ultrazvuk, kolor dopler, 3D, 4D ili 4-3D transabdominalnom ili transvaginalnom sondom.
ŠIRE GINEKOLOŠKE procedure dostupne u poliklnici, Dujagnostika i lečenje perimenopauznih i menopauznih problema, Ekstrakcija i aplikacija spirale i duga kontrcepcija, Dijagnostika i upustva kod infertiliteta steriliteta, indrom policističnih janika, Folikulometrija, Endokrini poremećaji u ginekologiji, Problemi sa habitualnim pobačajima i sl.
Dijagnostika i lečenje ginekoloških upala Kondilomi ili polne bradavice, Chlamidia trichomatis, Mycoplasma hominis, Uraplasma urealytica, Cervikalni bakteriološki bris, Vaginalni bakteriološki bris, Candida, Moluscum.
Uklanjanje kondiloma kod žena i muškaraca radiotalasom odnosno laserom.
Biopsija grlića i frakcionirana kiretaža, Uklanjanje polipa, konizacija, korekcija promena i rascepa grlića radiotalasom laserom.
Punkcija kolekcije Bartolinijeve žlezde i cista.
U sklopu ginekoloških procedura a u cilju edukacije pacijenta podstiče se zdrav način života i formiranje zdravstvene kulture i higijensko dijetetskih navika, pacijenti se upoznaju sa simptomima, uzrocima i posledicama mnogih obolenja kao i sa metodama zaštite od polno prenosivih bolesti, neželjene trudnoće i načinom prevazilaženja simptoma vezanih za određene periode u životu žene kao što su pubertet, menopauza, klimakteerijum itd.
Prema potrebi angažuju se specijalisti drugih oblasti medicine i vrše vezani specijalistitčki pregledi.
Back to Top