Igračke za bebe Beograd

Registruj se
Prijavi se
Igračke za bebe Beograd
Igračke za bebe Beograd je kategorija koja svakog novog roditelja zanima.
Koje su igračke bezbedne za bebe?
Ovo se sigurno pitate ako imate bebu.
U Beogradskim prodavnicama igračaka postoji deo namenjen igračkama za bebe.
Na svim igračkama označeno je za koji su uzrast bebe ili deteta pogodne i bezbedne.
Obratite pažnju!
U Beogradu igračke za bebe su uglavnom u prodavnicama odvojene od igračaka za decu preko 3 godine.
Bebama su najzanimljivije zvečke, glodalice (za zubiće koji rastu), mekane plišane igračke, vrteške koje se kače iznad kreveca, igračke koje se kače na kolica, guralice, ljuljaške, muzičke igračke i šarene podloge za igranje.
Najvažnije je da su bezbedne i da ne sadrže sitne delove koji mogu otpasti i da nisu čupave.
enci-menci-igracke-za-bebe

Enci Menci

Beograd, Zvezdara, Bulevar Kralja Aleksandra 199b 011 2434861
Igračke za bebe.
Proleće u bebinom krevecu: Raznobojne pcelice se okrecu i lete u ritmu prijatne muzike stimucišuci po prvi put bebine audio i vizuelne sposobnosti.
Montira se sa strane na kolevku a aktivira se navijanjem bubamare koja se nalazi na samoj muzičkoj kutijii.
Kada beba napuni 6 meseci, i kada je potrebno da se ova viseća igracka demontira, koristi se da bi smirili i uspavali bebu sa nežnom uspavankom.
decija-robna-kuca-leto-igracke-za-bebe

Dečija robna kuća Leto

Beograd, Savski venac, Sinjska bb 011 3478021
Igračke za bebe u dečijoj robnoj kući Leto.
Igračke za bebe: plastična zvečka, igračke za kolica, plišane igračke, guralice za bebe za lakše prohodavanje, automobili za najmlađe dečake i lutke za najmlađe devojčice.
meda-shop-igracke-za-bebe

Meda Shop

Novi Beograd, Jurija Gagarina 151 011 2166639
Najslađi deo ponude bebi radnje Meda Shop su igračke za bebe.
U ponudi su igračke proizvođača Bright Starts, jednog od lidera na tržištu kada su u pitanju bebi igračke.
U asortimanu se nalaze raznovrsne glodalice, igračke na potež, igračke za kolica, lopte, i ostale edukativne igračke za bebe.
mothercare-igracke-za-bebe

Mothercare

Novi Beograd, Jurija Gagarina 16 011 2203908
Igračke za bebe Mothercare
decija-radnja-menda-igracke-za-bebe

Dečija radnja Menda

Beograd, Voždovac, Zaplanjska 32 011 7703500
Plišane igračke atraktivan su poklon kako za bebe tako i one malo starije mališane, koji će sigurno uživati u igri ovako dizajniranim igračkama.
Mekoća materijala onemogućava bilo kakav vid povreda, te su igračke od pliša sasvim bezbedne i za igru najmlađih.
Takođe, plišane igračke mogu predstavljati i vid zabave tokom šetnje ili pred spavanje, ukoliko ukrase kolica ili krevetac.
Izdvajamo: muzička plišana igračka za bebe – cvet, plišana muzička vrteška za krevetac - veseli drugari, plišana igračka za krevetac, plišana igračka slagalica za bebe – veseli drugari, plišana igračka - luk za kolica za bebe, gimnastika i podloga za bebe muzička plišana igračka za bebe – gusenica, muzička plišana igračka za bebe – jastog, plišana igračka spirala, žirafa, majmun i muzička vrteška sa svetlosnim signalima.
dexy-co-kids-igracke-za-bebe

Dexy Co Kids

Novi Beograd, Bulevar Umetnosti 4 011 3122187
Fisher Price Fp Vrteska Sa Medvedicima Vrteske 10.999,00 Rsd Chicco Bebi Gimnastika Bubble Detaljnije Chicco Bebi Gimnastika Bubble Podloge Za Igru 10.999,00 Rsd Chicco Vrteska Magicna Zvezda (Fd)-Plava Detaljnije Chicco Vrteska Magicna Zvezda (Fd)-Plava Vrteske 8.999,00 Rsd Chicco Vrteska Magicna Zvezda (Fd)-Roze Detaljnije Chicco Vrteska Magicna Zvezda (Fd)-Roze Vrteske 8.999,00 Rsd Fisher Price Fp Vrteska Blistava Simfonija Detaljnije Fisher Price Fp Vrteska Blistava Simfoni... Vrteske 8.999,00 Rsd Little Tikes Baby Gym Aktivnosti 5 U 1 Detaljnije Little Tikes Baby Gym Aktivnosti 5 U 1 Podloge Za Igru 8.999,00 Rsd Bright Stars Kids Ii Muzicki Sto Sa Aktivnostima 90592 Detaljnije Bright Stars Kids Ii Muzicki Sto Sa Akti... Muzicke Igracke 8.329,00 Rsd Little Tikes Baby Gym 5 U 1 Detaljnije Little Tikes Baby Gym 5 U 1 Podloge Za Igru 7.499,00 Rsd Clementoni Disney Muzicka Vrteska Detaljnije Clementoni Disney Muzicka Vrteska Vrteske 7.209,00 Rsd Clementoni Disney Muzicka Vrteska Detaljnije Clementoni Disney Muzicka Vrteska Vrteske 7.209,00 Rsd Chicco Bebi Gimnastika Duo Gym Detaljnije Chicco Bebi Gimnastika Duo Gym Podloge Za Igru 6.999,00 Rsd Chicco Igracka Daj Gol Detaljnije Chicco Igracka Daj Gol Zvecke 6.899,00 Rsd
aksa-kids-mega-store-1-igracke-za-bebe

Aksa Kids Mega Store

Beograd, Krnjača, Zrenjaninski put 28 011 3318590
IGRAČKE ZA BEBE BEOGRAD AKSA KIDS EMGA STORE Igračke prate dete kroz ceo period odrastanja.
Igračke za bebe pomoći će da još od najranijeg uzrasta mališan na najlepši mogući način, kroz igru, razvija motoriku, koordinaciju, uči i stiče mnoga znanja i veštine.
U Aksinoj bogatoj ponudi nalaze se kreativne, edukativne, a pre svega bezbedne igračke za bebe, igračke za starije mališane, za dečake i devojčice.
Izbor i količina igračaka treba da odgovara uzrastu deteta. Malo je beba koje po dolasku iz porodilišta ne sačeka potpuno opremljena soba, ili kutak u kome će boraviti sa gomilom raznovrsnih igračaka. Retko ko se zapita da li dete uopšte može da se time igra, naročito ako se tek rodilo. Prva igračka treba da bude mekana! U najranijem uzrastu, bebe pre svega gledaju, zatim pružaju ruke u pravcu igračaka i dodiruju ih, da bi tek od trećeg meseca počele da ih drže, lupaju njima i stavljaju ih u usta. Druga ključna stvar za izbor igračaka je koje su najbolje za razvoj deteta. Svakako, one kojima dete može nešto da uradi. Treba voditi računa i o težini, da bi beba mogla da manipuliše igračkom. Uspostavljanjem kontrole oko-šaka i razvojem funkcija ruku, krajem petog meseca, beba će prstima i ispruženim palcem da uhvati pruženu kocku. Ovo je ciljano hvatanje, i zato ponuđena igračka treba da bude odgovarajuće veličine. Dete pogledom prati oble predmete koji se kreću u neposrednoj blizini, zato je dobro da ima više lopti različitih veličina.
Back to Top