Igračke za bebe Inđija

Registruj se
Prijavi se
Igračke za bebe Inđija
decija-radnja-menda-igracke-za-bebe

Dečija radnja Menda

Inđija, Vojvode Stepe 11 022 2100254
Plišane igračke atraktivan su poklon kako za bebe tako i one malo starije mališane, koji će sigurno uživati u igri ovako dizajniranim igračkama.
Mekoća materijala onemogućava bilo kakav vid povreda, te su igračke od pliša sasvim bezbedne i za igru najmlađih.
Takođe, plišane igračke mogu predstavljati i vid zabave tokom šetnje ili pred spavanje, ukoliko ukrase kolica ili krevetac.
Izdvajamo: muzička plišana igračka za bebe – cvet, plišana muzička vrteška za krevetac - veseli drugari, plišana igračka za krevetac, plišana igračka slagalica za bebe – veseli drugari, plišana igračka - luk za kolica za bebe, gimnastika i podloga za bebe muzička plišana igračka za bebe – gusenica, muzička plišana igračka za bebe – jastog, plišana igračka spirala, žirafa, majmun i muzička vrteška sa svetlosnim signalima.
Izbor i količina igračaka treba da odgovara uzrastu deteta. Malo je beba koje po dolasku iz porodilišta ne sačeka potpuno opremljena soba, ili kutak u kome će boraviti sa gomilom raznovrsnih igračaka. Retko ko se zapita da li dete uopšte može da se time igra, naročito ako se tek rodilo. Prva igračka treba da bude mekana! U najranijem uzrastu, bebe pre svega gledaju, zatim pružaju ruke u pravcu igračaka i dodiruju ih, da bi tek od trećeg meseca počele da ih drže, lupaju njima i stavljaju ih u usta. Druga ključna stvar za izbor igračaka je koje su najbolje za razvoj deteta. Svakako, one kojima dete može nešto da uradi. Treba voditi računa i o težini, da bi beba mogla da manipuliše igračkom. Uspostavljanjem kontrole oko-šaka i razvojem funkcija ruku, krajem petog meseca, beba će prstima i ispruženim palcem da uhvati pruženu kocku. Ovo je ciljano hvatanje, i zato ponuđena igračka treba da bude odgovarajuće veličine. Dete pogledom prati oble predmete koji se kreću u neposrednoj blizini, zato je dobro da ima više lopti različitih veličina.
Back to Top