Igračke za bebe Novi Beograd

Registruj se
Prijavi se
Igračke za bebe Novi Beograd
meda-shop-igracke-za-bebe

Meda Shop

Novi Beograd, Jurija Gagarina 151 011 2166639
Najslađi deo ponude bebi radnje Meda Shop su igračke za bebe.
U ponudi su igračke proizvođača Bright Starts, jednog od lidera na tržištu kada su u pitanju bebi igračke.
U asortimanu se nalaze raznovrsne glodalice, igračke na potež, igračke za kolica, lopte, i ostale edukativne igračke za bebe.
Plišane igračke atraktivan su poklon kako za bebe tako i one malo starije mališane, koji će sigurno uživati u igri ovako dizajniranim igračkama. Mekoća materijala onemogućava bilo kakav vid povreda, te su igračke od pliša sasvim bezbedne i za igru najmlađih. Takođe, plišane igračke mogu predstavljati i vid zabave tokom šetnje ili pred spavanje, ukoliko ukrase kolica ili krevetac. Izdvajamo: muzička plišana igračka za bebe – cvet, plišana muzička vrteška za krevetac - veseli drugari, plišana igračka za krevetac, plišana igračka slagalica za bebe – veseli drugari, plišana igračka - luk za kolica za bebe, gimnastika i podloga za bebe muzička plišana igračka za bebe – gusenica, muzička plišana igračka za bebe – jastog, plišana igračka spirala, žirafa, majmun i muzička vrteška sa svetlosnim signalima.
dexy-co-kids-igracke-za-bebe

Dexy Co Kids

Novi Beograd, Bulevar Umetnosti 4 011 3122187
Igračke za bebe.
aksa-kids-mega-store-1-igracke-za-bebe

Aksa Kids Mega Store

Novi Beograd, Bulevar Mihajla Pupina 181 011 3196404
IGRAČKE ZA BEBE BEOGRAD AKSA KIDS EMGA STORE Igračke prate dete kroz ceo period odrastanja.
Igračke za bebe pomoći će da još od najranijeg uzrasta mališan na najlepši mogući način, kroz igru, razvija motoriku, koordinaciju, uči i stiče mnoga znanja i veštine.
U Aksinoj bogatoj ponudi nalaze se kreativne, edukativne, a pre svega bezbedne igračke za bebe, igračke za starije mališane, za dečake i devojčice.
Back to Top