Igračke za bebe Voždovac

Registruj se
Prijavi se
Igračke za bebe Voždovac

Dečija radnja Menda

Beograd, Voždovac, Zaplanjska 32 011 7703500 |
063 461085 |
Plišane igračke atraktivan su poklon kako za bebe tako i one malo starije mališane, koji će sigurno uživati u igri ovako dizajniranim igračkama. Mekoća materijala onemogućava bilo kakav vid povreda, te su igračke od pliša sasvim bezbedne i za igru najmlađih. Takođe, plišane igračke mogu predstavljati i vid zabave tokom šetnje ili pred spavanje, ukoliko ukrase kolica ili krevetac. Izdvajamo: muzička plišana igračka za bebe – cvet, plišana muzička vrteška za krevetac - veseli drugari, plišana igračka za krevetac, plišana igračka slagalica za bebe – veseli drugari, plišana igračka - luk za kolica za bebe, gimnastika i podloga za bebe muzička plišana igračka za bebe – gusenica, muzička plišana igračka za bebe – jastog, plišana igračka spirala, žirafa, majmun i muzička vrteška sa svetlosnim signalima.
dexy-co-kids-igracke-za-bebe

Dexy Co Kids

Beograd, Voždovac, Zaplanjska 32 011 6305816
Igračke za bebe.
aksa-kids-mega-store-1-igracke-za-bebe

Aksa Kids Mega Store

Beograd, Voždovac, Nova mokroluška 3 011 3471318
IGRAČKE ZA BEBE BEOGRAD AKSA KIDS EMGA STORE Igračke prate dete kroz ceo period odrastanja.
Igračke za bebe pomoći će da još od najranijeg uzrasta mališan na najlepši mogući način, kroz igru, razvija motoriku, koordinaciju, uči i stiče mnoga znanja i veštine.
U Aksinoj bogatoj ponudi nalaze se kreativne, edukativne, a pre svega bezbedne igračke za bebe, igračke za starije mališane, za dečake i devojčice.
Back to Top