Igračke za bebe Novi Sad

Registruj se
Prijavi se
Igračke za bebe Novi Sad
decija-radnja-menda-igracke-za-bebe

Dečija radnja Menda

Novi Sad, Bulevar Oslobođenja 102 021 6529865
Plišane igračke atraktivan su poklon kako za bebe tako i one malo starije mališane, koji će sigurno uživati u igri ovako dizajniranim igračkama.
Mekoća materijala onemogućava bilo kakav vid povreda, te su igračke od pliša sasvim bezbedne i za igru najmlađih.
Takođe, plišane igračke mogu predstavljati i vid zabave tokom šetnje ili pred spavanje, ukoliko ukrase kolica ili krevetac.
Izdvajamo: muzička plišana igračka za bebe – cvet, plišana muzička vrteška za krevetac - veseli drugari, plišana igračka za krevetac, plišana igračka slagalica za bebe – veseli drugari, plišana igračka - luk za kolica za bebe, gimnastika i podloga za bebe muzička plišana igračka za bebe – gusenica, muzička plišana igračka za bebe – jastog, plišana igračka spirala, žirafa, majmun i muzička vrteška sa svetlosnim signalima.
dexy-co-kids-igracke-za-bebe

Dexy Co Kids

Novi Sad, Bulevar Oslobođenja 102 021 6467635
Fisher Price Fp Vrteska Sa Medvedicima Vrteske 10.999,00 Rsd Chicco Bebi Gimnastika Bubble Detaljnije Chicco Bebi Gimnastika Bubble Podloge Za Igru 10.999,00 Rsd Chicco Vrteska Magicna Zvezda (Fd)-Plava Detaljnije Chicco Vrteska Magicna Zvezda (Fd)-Plava Vrteske 8.999,00 Rsd Chicco Vrteska Magicna Zvezda (Fd)-Roze Detaljnije Chicco Vrteska Magicna Zvezda (Fd)-Roze Vrteske 8.999,00 Rsd Fisher Price Fp Vrteska Blistava Simfonija Detaljnije Fisher Price Fp Vrteska Blistava Simfoni... Vrteske 8.999,00 Rsd Little Tikes Baby Gym Aktivnosti 5 U 1 Detaljnije Little Tikes Baby Gym Aktivnosti 5 U 1 Podloge Za Igru 8.999,00 Rsd Bright Stars Kids Ii Muzicki Sto Sa Aktivnostima 90592 Detaljnije Bright Stars Kids Ii Muzicki Sto Sa Akti... Muzicke Igracke 8.329,00 Rsd Little Tikes Baby Gym 5 U 1 Detaljnije Little Tikes Baby Gym 5 U 1 Podloge Za Igru 7.499,00 Rsd Clementoni Disney Muzicka Vrteska Detaljnije Clementoni Disney Muzicka Vrteska Vrteske 7.209,00 Rsd Clementoni Disney Muzicka Vrteska Detaljnije Clementoni Disney Muzicka Vrteska Vrteske 7.209,00 Rsd Chicco Bebi Gimnastika Duo Gym Detaljnije Chicco Bebi Gimnastika Duo Gym Podloge Za Igru 6.999,00 Rsd Chicco Igracka Daj Gol Detaljnije Chicco Igracka Daj Gol Zvecke 6.899,00 Rsd
aksa-kids-mega-store-1-igracke-za-bebe

Aksa Kids Mega Store

Novi Sad, Bulevar vojvode Stepe 74 021 6402968
IGRAČKE ZA BEBE BEOGRAD AKSA KIDS EMGA STORE Igračke prate dete kroz ceo period odrastanja.
Igračke za bebe pomoći će da još od najranijeg uzrasta mališan na najlepši mogući način, kroz igru, razvija motoriku, koordinaciju, uči i stiče mnoga znanja i veštine.
U Aksinoj bogatoj ponudi nalaze se kreativne, edukativne, a pre svega bezbedne igračke za bebe, igračke za starije mališane, za dečake i devojčice.
Izbor i količina igračaka treba da odgovara uzrastu deteta. Malo je beba koje po dolasku iz porodilišta ne sačeka potpuno opremljena soba, ili kutak u kome će boraviti sa gomilom raznovrsnih igračaka. Retko ko se zapita da li dete uopšte može da se time igra, naročito ako se tek rodilo. Prva igračka treba da bude mekana! U najranijem uzrastu, bebe pre svega gledaju, zatim pružaju ruke u pravcu igračaka i dodiruju ih, da bi tek od trećeg meseca počele da ih drže, lupaju njima i stavljaju ih u usta. Druga ključna stvar za izbor igračaka je koje su najbolje za razvoj deteta. Svakako, one kojima dete može nešto da uradi. Treba voditi računa i o težini, da bi beba mogla da manipuliše igračkom. Uspostavljanjem kontrole oko-šaka i razvojem funkcija ruku, krajem petog meseca, beba će prstima i ispruženim palcem da uhvati pruženu kocku. Ovo je ciljano hvatanje, i zato ponuđena igračka treba da bude odgovarajuće veličine. Dete pogledom prati oble predmete koji se kreću u neposrednoj blizini, zato je dobro da ima više lopti različitih veličina.
Back to Top