Kiropraktičar, Kiropraktika Braće Jerković

Registruj se
Prijavi se
Kiropraktičar, Kiropraktika Braće Jerković
fiziomedic-ambulanta-za-fizikalnu-terapiju-i-rehabilitaciju-kiroprakticar
KIROPRAKTIČARI BEOGRAD AMBULANTA FIZIOMEDIC Razna postraumatska stanja (prelomi, uganuća, iščašenja), sportske povrede (rupture istegnuća mišića i ligamenata, kontuzija tkiva, prenapregnutost tkiva).
Lečenje ovakvih stanja naročito posle imobilizacije bivaju praćena najčešće kontrakturama mišića i otečenošću zgloba što je sve praćeno bolom.
Cilj je da manuelnim tehnikama povratimo funkcionalnost zgloba i ostalih struktura, eliminisanje otoka i bola.
Kombinacijom sa fizikalnim procedurama (laser, magnet, ifs struje i kineziotejping) postižemo da se rehabilitacija obavi u što kraćem vremenskom roku.
Kod hroničnih stanja gde je već došlo do jakih kontraktura mišića, pračenim upornim tendinitom i stvaranjem kalcifikata i vezivnog tkiva odličnu primenu ima aparat SHOCKWAVE sa svojim sistemskim i dugoročnim efektom stimulisanja mikrocirkulacije, kao i moćnim načinom razbijanje kalcifikata u tkivu npr.
petni trn, kalcifikat u zglobu ramena i sl.
Kod oporavka postraumatskih stanja važno je na vreme odraditi kvalitetnu terapiju da ne bi ostala narušena funkcionalnost zgloba ili mišića u bilo kom pogledu.
U tom smislu su neophodne vežbe za pacijente u završnoj fazi oporavka da bi se dobila maksimalna funkcija oštećenog tkiva kao i potpuna pokretljivost zgloba.
Back to Top