Kiropraktičar, Kiropraktika Novi Beograd

Registruj se
Prijavi se
Kiropraktičar, Kiropraktika Novi Beograd
master-physical-ambulanta-za-fizikalnu-terapiju-kiroprakticar
KIROPRAKTIKA, KIROPRAKTIČAR.
Nepravilan položaj zgloba uzrokuje brojne tegobe koje se mogu otkloniti primenom kiropraktike: bolovi u vratu (ukočen vrat), zujanje u ušima, glavobolja, mučnina, bolovi u lumbalnom delu, lumboishijalgija (išijas), kod bolova koji se prostiru duž noge, bolovi i ograničena pokretljivost ramenog pojasa, lakta, tegobe u ručnom zglobu, trnjenje šake i prstiju, problemi između lopatica, razne neuralgije, problemi u skočnom zglobu, kolenu, problemi sa meniskusom, kod skolioza, kifoza i dr Ove smetnje mogu nastati kao posledica različitih trauma ili nekontrolisanog trzajnog pokreta kao i u drugim situacijama, usled dugotrajnog sedenja, neaktivnosti, prenaprezanja.
Zadatak kiropraktičara je da otkrije ovakve smetnje, analizira uzrok i da ih otkloni.
Tretman se sastoji od specifičnih, blagih i bezbolnih manipulacija i mobilizacija tretiranog zgloba.
Na taj način se ponovo uspostavlja normalna pokretljivost zgloba, dovodeći zglobne površine u fiziološki položaj, a normalizuje se funkcija nervnog sistema što dovodi do releksacije mišića.
kicma-plus-kiroprakticar

Kičma Plus

Novi Beograd, Bulevar Zorana Đinđića 66 064 1793333
KIROPRAKTIKA.
Najpopularnija grana alternativne medicine, koja leči prirodnim putem, bez medikamenata i operacija.
Između kičmenih pršljenova izlaze nervi koji inervišu organe u ljudskom telu.Kada se dogodi izmestanje pršljenova iz svog normalnog položaj (subluksacija), dolazi do pritiska na nerv koji tada gubi funkciju, pa samim tim i oragan koji inerviše radi smanjenim kapacitetom.
Cilj hiropraktike je otklanjanje pritiska sa nerava izazvanih subluksacijom u cilju normalizovanja protoka impulsa kroz nerve, čime se dobija bolji rad organa i tkiva, veća pokretljivost u zglobovima, osećaj rasterećenosti i gubitak bola.
Hiropraktika pomaže kod: Bolova u leđima i vratu, Diskus hernije, Iskrivljenja kičme, Glavobolje, Išijalgije, Okoštavanja kičme i zglobova, Trnjenja u rukama i nogama, Vrtoglavice, Osećaja ukočenosti u leđima, Sportskih povreda.
ordinacija-zivot-kiroprakticar

Ordinacija Život

Novi Beograd, Jurija Gagarina 28 011 2284186
Ordinacija Život Dr Dinića je prva i za sada zvanično jedina ordinacija koja se bavi hiropraktikom u Srbiji.
U ovoj ordinaciji možete dobiti svu stručnu pomoć u vezi vaših bolova u vratu i leđima, glavobolja, vrtoglavica, diskus hernije, sportskih povreda i drugih problema vezanih za vašu kičmu, mišiće i zglobove.
Bez ikakvih grubih pokreta, uvrtanja, čupanja, izvlačenja i bilo kakvih neprijatnih zvukova, takoreći neosetno, Dr Dinić će vam pomoći da bez obzira na vaše godine, svi vaši bolovi nestanu ili se značajno umanje, da bez lekova i nepotrebnih operacija u svega nekoliko poseta osetite pomoć koju može da vam pruži hiropraktika.
Vaši bolovi u leđima, glavobolje, diskus hernije i drugi problemi sa mišićima i zglobovima nestaće onda kad otklonimo ono što je do njih dovelo, a to su vaše nepravilne životne navike i stres (mehanički, hemiski i psihički) kojem ste izloženi.
Kroz naučni pristup i uz veliku preciznost, korekcija kičme koju primenjuje Dr Dinić uveriće vas da nije potrebna nikakava sila, da bi se korigovala struktura a stim i funkcija vašeg tela.
Što je takođe važno, ponovimo da ova korekcija nepredstavlja nikakav rizik po vaše zdravlje, bez obzira na vaše godine i zdravstveno stanje i vi je jedva možete i osetiti.
Hiropraktika je poznata u celom svetu po svojoj uspešnosti u tretiraranju bolova u leđima i vratu, glavobolja, vrtoglavica, diskus hernija, trnjenja u rukama i nogama i sličnih simptoma vezanih za skeletnomišični sistem.

Fizioterapeutska ambulanta Vasić

Novi Beograd, Pariske komune 6 063 8271090 |
011 6137786 |
KIROPRAKTIČAR - AMBULANTA VASIĆ Usluge kiropraktičara u ordinaciji Vasić.
Back to Top