Kozmetika, Prodaja kozmetike Beograd

Registruj se
Prijavi se
Kozmetika, Prodaja kozmetike Beograd
Iz godine u godinu, proizvodnja kozmetike je sve popularnija delatnost.
Kako se povećava svest o lepoti i zdravlju, tako se povećava potražnja kozmetičkih proizvoda, kako u svetu tako i u Beogradu i celoj Srbiji.
Ukoliko niste sigurni u strane proizvodjače kozmetike uvek se možete okrenuti domaćoj proizvodnji.
Beograd je sve više preplavnjen prodavnicama i zastupnicima upravo domaćih proizvodjača kozmetike.
Budite sigurni u to da najskuplji kozmetički proizvod nije uvek i najzdraviji.
primax-kozmetika-kozmetika

OPI kozmetika

Beograd, Banovo brdo, Požeška 81b (ulaz iz Rajka od Rasine) 011 3573747
cena: Cenovnik
Primax je zastupnik i nekih od najpoznatijih svetskih brendova: Sunlife, Uriscan, Kitchen Aid, OPI, Smith & Nephew, Aloxxi.
Posedujemo sopstvenu proizvodnju medicinske kozmetike i herbalnih proizvoda, a naš tim sastoji se od visokokvalifikovanih farmaceuta, lekara, tehnologa, nutricionista, kozmetičara, frizera.
studio-lepote-jasna-kozmetika
KOZMETIKA STUDIO LEPOTE JASNA Više od 35 godina svog postojanja firma Biologique Recherche radi kao odeljenje za istraživanje i razvoj kozmetičkih preparata za negu lica i tela.
Stvaralačka energija Biologique Rechercha počiva na osnovnim i nepromenljivim principima koji su izvan mode i trendova klasične kozmetologije.
plantoil-farm-prirodna-kozmetika-mareea-kozmetika
KOZMETIKA BEOGRAD PLANTOIL FARM PROIZVODNJA PRIRODNE KOZMETIKE Poznato je da su prvi zapisi o upotrebi lekovitog bilja pronađeni u ranim egipatskim i azijskim kulturama, a zatim su se znanja prenela u Grčku i druge zapadne zemlje staroga veka.
Potom su poznati načini izolovanja aktivnih supstanci lekovitog bilja ( ekstrakcija, destilacija i sl.) te se proizvodi prave po tradicionalnim recepturama u kombinaciji sa novijim tehnologijama i pažljivo biranim najboljim prirodnim sirovinama. Ljubav prema prirodi i tradiciji u primeni lekovitog bilja prenošena je iz generacije u generaciju, a nastavljena daljim školovanjem i usavršavanjem u tom pravcu od strane osnivača diplomiranog inženjera farmaceutske tehnologije, Marijane Đurić.
bozen-cosmetics-kozmetika

Božen Cosmetics

Beograd, Palilula, Bul. Despota Stefana 43 011 3477166
cena: Cenovnik
KOZMETIKA BEOGRAD BOŽEN COSMETICS Kompanija BOŽEN COSMETICS već 20 godina uspešno posluje kao lider algeologije u oblasti kozmetike i dijetetike.
Dobro poznata izvan granica naše zemlje svoj poslovni moto izgradila je kroz kvalitet poslovanja, visoko edukovan menadžment iz različitih oblasti.
Uspeh BOŽEN COSMETICS eksperti menadžmenta objašnjavaju pravilnim izborom proizvoda, profilisanom poslovnom filozofijom, izgrađenom kompanijskom korporativnom kulturom.
Moto gospođice Božen je: Uradi najbolje, rizikuj, dodirni nedodirljivo, uzmi iz prirode sve što ćes joj vratiti kao zdrava, negovana i zadovoljna osoba na ličnom i poslovnom planu.
academie-beaute-kozmetika

Academie Beaute

Beograd, Zemun, Gorana Kovačića 19a 011 3164155
KOZMETIKA BEOGRAD ACADEMIE BEAUTE Académie Scientifique de Beauté’ je kompanija koja je u službi lepote više od jednog veka.
Ona je porodicna nezavisna firma, naslednik duge tradicije kvaliteta.Moderna kompanija čiji su istraživanje i razvoj bez granica, uvek u potrazi za stalnim poboljšanjima. Academie Beaute je francuska nezavisna kompanija koja se se preko 80 godina kontinuirano razvijala, proizvodila i komercijalizovala visoko kvalitetne proizvode...Academie Beaute je dinamična kompanija trenutno rukovođena od strane unuke osnivača.Proizvodi se ekskluzivno distribuiraju u salone lepote i spa centre i mogu se pronaći u preko 800 centara lepote u Francuskoj i u 62 države.
pure-line-kozmetika

Pure line

Beograd, Vračar, Kneginje Zorke 96 011 3445892
cena: Cenovnik
KOZMETIKA BEOGRAD PURE LINE Kompanija Pure Line d.o.o.
se bavi zastupanjem i promocijom farmaceutskih i kozmetičkih brendova na tržistu Srbije.
Distributeri smo kozmetičke kuće Germaine de capuccini.
proizvodnju visokoselektivne profesionalne kozmetike.
Spoj znanja i savremene nano tehnologije i istraživačkog rada iz oblasti kozmetologije i dermatologije i kombinacijom visoko koncentrovanih i najefikasnijih prirodnih supstanci postavili su Pure Line u vrh svetske profesionalne kozmetike.
d-cosmetics-kozmetika
KOZMETIKA BEOGRAD D COSMETICS D Cosmetics je ekskluzivni uvoznik poznatih kozmetičkih brendova Ericson Laboratoire i Juliette Armand. Takođe vršmo prodaju kozmetičkih aparata Mezo++ by D Cosmetic.

Kozmetički salon Guinot YBC

Novi Beograd, Bulevar Mihaila Pupina 10z 011 2141459 |
063 8506802 |
KOZMETIKA BEOGRAD  KOZMETIČKI SALON GUINOT YBC Salon lepote GUINOT YBC postoji već više od 10 godina i bavi se isključivo negom lica. Oslanjajući se na vrhunsku francusku profesionalnu kozmetiku GUINOT ali i najsavremenije metode estetske kozmetologije možemo veoma uspešno da zadovoljimo različite želje i potrebe klijenata kada je u pitanju održavanje mladalačkog izgleda.
piramida-72-proizvodnja-kozmetike

Piramida 72

Šabac, Beogradski put bb 015 345930
PROIZVODNJA KOZMETIKE.
Šamponi.
Kupke.
Mleko za telo.
Štapići za uši.
Blaznice i vata.
Kreme za ruke.
Tečni sapuni.
Toaletni sapuni.
Vlažne maramice za bebe.
Bebi kreme.
Bebi kozmetika.
Bebi štapići za uši.

Frizerska Akademija Šobota

Beograd, Čukarica, Đorđa Ognjanovića 37 011 2397755
KOZMETIČKI PREPARATI ZA KOSU ELGON PROFESIONAL. Svrstava se u najprestižnije kozmetičke, profesionalne kuće za izradu najkvalitetnijih preparata za negu i preparaciju kose. Osnovni sastojci pomenutih preparata sadrže najkvalitetnije supstance zbog čega se upotreba Elgon profesional preparata odličan odabir za rad u salonima. Kompanija "Šobota" već 15 godina uspešno sarađuje sa firmom Elgon profesional. Klijenti salona "Šobota" i akademije "Šobota" sa najvećim zadovoljstvom koriste kozmetičku liniju za negu kose, bojenje i finalne preparate lakove, gelove, kreme za oblikovanje. Kompanija "Šobota" je poznata po svom kvalitetu i dugoj tradiciji, porodičnom poslovanju, inovacijom sjajnim idejama i odličnoj komunikaciji sa frizerima i svojim distributerima i saradnicima.
KOZMETIKA BEOGRAD RP COMPANY RP company je generalni zastupnik prestižnih proizvođača kozmetike.
Nema čoveka na planeti koji nikada nije koristio neki kozmetički proizvod. Kozmetika ima široku primenu u ulepšavanju, u održavanju higijene, u svakodnevnom životu svih ljudi. Proizvodjači kozmetike širom sveta, nastoje da unaprede svoje kozmetičke proizvode i time omoguće širokoj lepezi ljudi korišćenje baš njihovih preparata. U skorašnjoj istoriji proizvodnja kozmetike se uglavnom bazira na prirodnim preparatima i zdravim supstancama. Većina proizvodjača kozmetičkih proizvoda potencira na tome da koriste samo najdragocenije, delotvorne sastojke za maksimalnu efikasnost proizvoda. Možete se osloniti na činjenicu da većina kozmetičkih preparata danas se proizvodi bez suvišnih sastojaka kako bi se smanjio rizik od pojave alergijskih reakcija. Ipak, budite obazrivi pri odabiru kozmetike koju ćete staviti na sopstevno lice ili telo. Mnoge žene svakodnevno koriste šminku i razne druge kozmetičke preparate i ne znajući da na taj način u telo ulaze opasne hemikalije koje mogu izazvati probleme s kožom, glavobolju...
Back to Top