Kozmetika, Prodaja kozmetike Novi Sad

Registruj se
Prijavi se
Kozmetika, Prodaja kozmetike Novi Sad
rp-company-kozmetika

Rp Company

Novi Sad, Pere Popadića 49 021 467458
KOZMETIKA BEOGRAD RP COMPANY RP company je generalni zastupnik prestižnih proizvođača kozmetike.
bozen-cosmetics-kozmetika
KOZMETIKA BEOGRAD BOŽEN COSMETICS Kompanija BOŽEN COSMETICS već 20 godina uspešno posluje kao lider algeologije u oblasti kozmetike i dijetetike.
Dobro poznata izvan granica naše zemlje svoj poslovni moto izgradila je kroz kvalitet poslovanja, visoko edukovan menadžment iz različitih oblasti.
Uspeh BOŽEN COSMETICS eksperti menadžmenta objašnjavaju pravilnim izborom proizvoda, profilisanom poslovnom filozofijom, izgrađenom kompanijskom korporativnom kulturom.
Moto gospođice Božen je: Uradi najbolje, rizikuj, dodirni nedodirljivo, uzmi iz prirode sve što ćes joj vratiti kao zdrava, negovana i zadovoljna osoba na ličnom i poslovnom planu.
mezoestetika-kozmetika

Mezoestetika

Novi Sad, Stevana Musića 11 021 3008288 |
060 3006015 |
KOZMETIKA BEOGRAD Mezoestetika je tim lekara i kozmetologa koji se godinama uspešno bavi distribucijom medicinskihih i kozmetičkih preparata i opreme za profesionalnu negu lica i tela.
Zahvaljujući svojim jedinstvenim Anti-age teorijama o hronobiologiji i homeostazi kože, Auriege je kreirao profesionalne tretmane koji istovremeno tretiraju tip, stanje i starosno doba kože, te sprečavaju i ublažavaju znakove starenja kože, posledicu štetnog delovanja spoljašnjih faktora tokom različitih godišnjih doba.
Oxynergy je inovativni ekološki brend, čiji proizvodi ne sadrže paraben, mirise , boje , derivate silicijuma, sastojke životinjskog porekla, hemijsku zaštitu od sunca, i ostale štetne konzervanse.
Nisu testirani na životinjama.
Ključni faktor brenda je FAKTOR OKSIGENACIJE koji se dobija hidrolizom proteina soje i sastoji se od peptida, aminokiselina i minerala.
Nema čoveka na planeti koji nikada nije koristio neki kozmetički proizvod. Kozmetika ima široku primenu u ulepšavanju, u održavanju higijene, u svakodnevnom životu svih ljudi. Proizvodjači kozmetike širom sveta, nastoje da unaprede svoje kozmetičke proizvode i time omoguće širokoj lepezi ljudi korišćenje baš njihovih preparata. U skorašnjoj istoriji proizvodnja kozmetike se uglavnom bazira na prirodnim preparatima i zdravim supstancama. Većina proizvodjača kozmetičkih proizvoda potencira na tome da koriste samo najdragocenije, delotvorne sastojke za maksimalnu efikasnost proizvoda. Možete se osloniti na činjenicu da većina kozmetičkih preparata danas se proizvodi bez suvišnih sastojaka kako bi se smanjio rizik od pojave alergijskih reakcija. Ipak, budite obazrivi pri odabiru kozmetike koju ćete staviti na sopstevno lice ili telo. Mnoge žene svakodnevno koriste šminku i razne druge kozmetičke preparate i ne znajući da na taj način u telo ulaze opasne hemikalije koje mogu izazvati probleme s kožom, glavobolju...
Back to Top