Kozmetika, Prodaja kozmetike Novi Sad

Registruj se
Prijavi se
Kozmetika, Prodaja kozmetike Novi Sad
rp-company-kozmetika
KOZMETIKA BEOGRAD RP COMPANY RP company je generalni zastupnik prestižnih proizvođača kozmetike.
bozen-cosmetics-kozmetika
KOZMETIKA BEOGRAD BOŽEN COSMETICS Kompanija BOŽEN COSMETICS već 20 godina uspešno posluje kao lider algeologije u oblasti kozmetike i dijetetike.
Dobro poznata izvan granica naše zemlje svoj poslovni moto izgradila je kroz kvalitet poslovanja, visoko edukovan menadžment iz različitih oblasti.
Uspeh BOŽEN COSMETICS eksperti menadžmenta objašnjavaju pravilnim izborom proizvoda, profilisanom poslovnom filozofijom, izgrađenom kompanijskom korporativnom kulturom.
Moto gospođice Božen je: Uradi najbolje, rizikuj, dodirni nedodirljivo, uzmi iz prirode sve što ćes joj vratiti kao zdrava, negovana i zadovoljna osoba na ličnom i poslovnom planu.
mezoestetika-kozmetika

Mezoestetika

Novi Sad, Stevana Musića 11 021 3008288
KOZMETIKA BEOGRAD Mezoestetika je tim lekara i kozmetologa koji se godinama uspešno bavi distribucijom medicinskihih i kozmetičkih preparata i opreme za profesionalnu negu lica i tela.
Zahvaljujući svojim jedinstvenim Anti-age teorijama o hronobiologiji i homeostazi kože, Auriege je kreirao profesionalne tretmane koji istovremeno tretiraju tip, stanje i starosno doba kože, te sprečavaju i ublažavaju znakove starenja kože, posledicu štetnog delovanja spoljašnjih faktora tokom različitih godišnjih doba.
Oxynergy je inovativni ekološki brend, čiji proizvodi ne sadrže paraben, mirise , boje , derivate silicijuma, sastojke životinjskog porekla, hemijsku zaštitu od sunca, i ostale štetne konzervanse.
Nisu testirani na životinjama.
Ključni faktor brenda je FAKTOR OKSIGENACIJE koji se dobija hidrolizom proteina soje i sastoji se od peptida, aminokiselina i minerala.
Back to Top