Kozmetika, Prodaja kozmetike Čukarica

Registruj se
Prijavi se
Kozmetika, Prodaja kozmetike Čukarica
bozen-cosmetics-kozmetika
KOZMETIKA BEOGRAD BOŽEN COSMETICS Kompanija BOŽEN COSMETICS već 20 godina uspešno posluje kao lider algeologije u oblasti kozmetike i dijetetike.
Dobro poznata izvan granica naše zemlje svoj poslovni moto izgradila je kroz kvalitet poslovanja, visoko edukovan menadžment iz različitih oblasti.
Uspeh BOŽEN COSMETICS eksperti menadžmenta objašnjavaju pravilnim izborom proizvoda, profilisanom poslovnom filozofijom, izgrađenom kompanijskom korporativnom kulturom.
Moto gospođice Božen je: Uradi najbolje, rizikuj, dodirni nedodirljivo, uzmi iz prirode sve što ćes joj vratiti kao zdrava, negovana i zadovoljna osoba na ličnom i poslovnom planu.

Frizerska Akademija Šobota

Beograd, Čukarica, Đorđa Ognjanovića 37 011 2397755
KOZMETIČKI PREPARATI ZA KOSU ELGON PROFESIONAL. Svrstava se u najprestižnije kozmetičke, profesionalne kuće za izradu najkvalitetnijih preparata za negu i preparaciju kose. Osnovni sastojci pomenutih preparata sadrže najkvalitetnije supstance zbog čega se upotreba Elgon profesional preparata odličan odabir za rad u salonima. Kompanija "Šobota" već 15 godina uspešno sarađuje sa firmom Elgon profesional. Klijenti salona "Šobota" i akademije "Šobota" sa najvećim zadovoljstvom koriste kozmetičku liniju za negu kose, bojenje i finalne preparate lakove, gelove, kreme za oblikovanje. Kompanija "Šobota" je poznata po svom kvalitetu i dugoj tradiciji, porodičnom poslovanju, inovacijom sjajnim idejama i odličnoj komunikaciji sa frizerima i svojim distributerima i saradnicima.
Back to Top