Kozmetika, Prodaja kozmetike Zemun

Registruj se
Prijavi se
Kozmetika, Prodaja kozmetike Zemun
academie-beaute-kozmetika

Academie Beaute

Beograd, Zemun, Gorana Kovačića 19a 011 3164155
KOZMETIKA BEOGRAD ACADEMIE BEAUTE Académie Scientifique de Beauté’ je kompanija koja je u službi lepote više od jednog veka.
Ona je porodicna nezavisna firma, naslednik duge tradicije kvaliteta.Moderna kompanija čiji su istraživanje i razvoj bez granica, uvek u potrazi za stalnim poboljšanjima. Academie Beaute je francuska nezavisna kompanija koja se se preko 80 godina kontinuirano razvijala, proizvodila i komercijalizovala visoko kvalitetne proizvode...Academie Beaute je dinamična kompanija trenutno rukovođena od strane unuke osnivača.Proizvodi se ekskluzivno distribuiraju u salone lepote i spa centre i mogu se pronaći u preko 800 centara lepote u Francuskoj i u 62 države.
kozmetika-afrodita-kozmetika
KOZMETIKA BEOGRAD KOZMETIKA AFRODITA Sve veća potražnja i oduševljenje korisnika podstakli su organizaciju proizvodnje i kasnije otvaranje preduzeća Kozmetika Afrodita d.o.o., koje je razvilo široku paletu proizvoda za negu lica, tela i kose.
Uz osnovnu ideju vodilju – ponuditi proizvode pretežno od prirodnih sastojaka konstantnog kvaliteta - robna je marka postala prepoznatljiva, što je imalo velik uticaj na konkurentnost.
Krajem osamdesetih godina, zahvaljujući sve većoj liberalizaciji tržišta, kupci konačno mogu pronaći proizvode robne marke Kozmetika Afrodita i na prodajnim policama nekih većih trgovina.
Back to Top