Kozmetika, Prodaja kozmetike Vračar

Registruj se
Prijavi se
Kozmetika, Prodaja kozmetike Vračar
pure-line-kozmetika

Pure line

Beograd, Vračar, Kneginje Zorke 96 011 3445892
cena: Cenovnik
KOZMETIKA BEOGRAD PURE LINE Kompanija Pure Line d.o.o.
se bavi zastupanjem i promocijom farmaceutskih i kozmetičkih brendova na tržistu Srbije.
Distributeri smo kozmetičke kuće Germaine de capuccini.
proizvodnju visokoselektivne profesionalne kozmetike.
Spoj znanja i savremene nano tehnologije i istraživačkog rada iz oblasti kozmetologije i dermatologije i kombinacijom visoko koncentrovanih i najefikasnijih prirodnih supstanci postavili su Pure Line u vrh svetske profesionalne kozmetike.
mezoestetika-kozmetika

Mezoestetika

Beograd, Vračar, Mileševska 23 011 3442283
KOZMETIKA BEOGRAD Mezoestetika je tim lekara i kozmetologa koji se godinama uspešno bavi distribucijom medicinskihih i kozmetičkih preparata i opreme za profesionalnu negu lica i tela.
Zahvaljujući svojim jedinstvenim Anti-age teorijama o hronobiologiji i homeostazi kože, Auriege je kreirao profesionalne tretmane koji istovremeno tretiraju tip, stanje i starosno doba kože, te sprečavaju i ublažavaju znakove starenja kože, posledicu štetnog delovanja spoljašnjih faktora tokom različitih godišnjih doba.
Oxynergy je inovativni ekološki brend, čiji proizvodi ne sadrže paraben, mirise , boje , derivate silicijuma, sastojke životinjskog porekla, hemijsku zaštitu od sunca, i ostale štetne konzervanse.
Nisu testirani na životinjama.
Ključni faktor brenda je FAKTOR OKSIGENACIJE koji se dobija hidrolizom proteina soje i sastoji se od peptida, aminokiselina i minerala.
Back to Top