Nutricionisti, dijetičari Vračar

Registruj se
Prijavi se
Nutricionisti, dijetičari Vračar
ordinacija-dr-gifing-1-nutricionisti-dijeticari
NUTRICIONISTI, DIJETIČARI BEOGRAD CENTAR DR GIFING Centar za hrono ishranu i preventivnu medicine Dr.
Gifing postoji od 2003.godine.
Od svog osnivanja pa do danas pomogli smo mnogim pacijentima sa raznim zdravstvenim problemima. Program ishrane dr Gifing patentiran je 2007.
Godine pod nazivom Hrono-nutricija.
Više od 60.000 pacijenata je testirano u našem medicinskom centru .
euromedik-bolnica-dom-zdravlja-poliklinika-nutricionisti-dijeticari
Pregled nutricioniste.
Izrada jelovnika nutricionista
centar-laus-nutricionisti-dijeticari

Centar Laus

Beograd, Vračar, Smiljanićeva 39 063 390751
NUTRICIONISTI, DIJETIČARI BEOGRAD Pregled doktora sa merenjem svih parametara i izrada mesečne redukcione dijete + kontrole na nedeljnom nivou.
laboratorija-centar-nutricionisti-dijeticari

Laboratorija Centar

Beograd, Vračar, Internacionalnih Brigada 56 011 3836971 |
011 2445754 |
cena: Cenovnik
NUTRICIONISTI, DIJETIČARI BEOGRAD LABORATORIJA CENTAR Na osnovu vaših analiza u našoj laboratoriji možete dobiti i predlog ishrane koja će direktno uticati na vaše buduće stanje organizma.
Stručnjaci iz oblasti nutricionizma pomoći će Vam da uz pomoć ishrane nadjete svoj put do zdravog života.
kozmetolosko-terapijski-centar-feniks-07-nutricionisti-dijeticari
NUTRICIONISTI, DIJETIČARI - FENIKS 07 Pregled obuhvata merenje telesne vode, masti u mišićne mase, stanje metabolizma i BMI.
laeda-aesthetic-center-nutricionisti-dijeticari

Laeda aesthetic center

Beograd, Vračar, Kruševačka 30 011 2850608 |
011 2447777 |
NUTRICIONISTI, DIJETIČARI - LAEDA AESTHETIC CENTER - pregled od strane lekara uz obavezan laboratorijski izveštaj star najmanje 3 meseca - merenje telesne težine, procenta mišićne mase i masnog tkiva - merenje obima - izračunavanje indeksa telesne mase i bazalnog metabolizma - osmišljavanje individualnog režima ishrane, dva kontrolna pregleda
Ishrana, odnosno nutricija se tumači kao nauka o organskim procesima pomoću kojih organizam prisvaja i koristi hranu i tečnosti za normalno funkcionisanje, rast i održavanje, kao i održavanje ravnoteže izmedu zdravlja i bolesti. Nauka o ishrani se kroz istoriju brzo razvijala. Na hranu se gledalo kao na gorivo i sve što je bilo potrebno je da unesemo dovoljnu količinu odredjenih sastojaka kako bismo živeli zdravo. Medjutim, ubrzo je usledila serija brzih otkrića koja je počela sa otkrićem dijetetskih vlakana, što je ukazalo na veoma velike praznine u dotadašnjem znanju o uticaju koji hrana ima na naše zdravlje i normalno funkcionisanje. Danas je jasno da ishrana predstavlja jedan od najvažnijih faktora za ljudsko zdravlje. Nutricionizam, iako mlada nauka, u poslednjih trideset godina je iznedrila brojna značajna otkrića u vezi za zdravom ishranom. Brojna značajna otkrica tokom poslednjih trideset godina bila su vezana za debljinu i ponašanje masnog tkiva. Gojaznost se više ne smatra prvenstveno genetskim ili metaboličkim poremećajem već je postalo jasno da je gomilanje kilograma normalan odgovor organizma na abnormalanu okolinu, laku dostupnost hrane bogate energijom i bitno smanjenu telesnu aktivnost zbog urbanizacije.
Back to Top