Nutricionisti, dijetičari Beograd

Registruj se
Prijavi se
Nutricionisti, dijetičari Beograd
Nutricionisti su godinama u nazad sve popularniji.
I nije za veliko čudjenje jer na pomažu da se hranimo zdravo, da održavamo telesnu težinu i čak da je drastično smanjimo.
Nusticionisti ili dijetičari u Beogradu se nalaze na svakom ćošku, ali Vi uz našu pomoć nadjite tačno onog nutricionistu koji Vam uliva poverenje i kome ćete prepustiti brigu o svom zdravlju.
Beograd kao veliki grad, normalno je da nudi široki spektar nutricionista, ali oni ništa manje nisu zastupljeni ni u Srbiji.
Pronadjite odgovarajućeg nutricionistu, i koliko danas počnite sa zdravim životom...
ordinacija-dr-gifing-1-nutricionisti-dijeticari
NUTRICIONISTI, DIJETIČARI BEOGRAD CENTAR DR GIFING Centar za hrono ishranu i preventivnu medicine Dr.
Gifing postoji od 2003.godine.
Od svog osnivanja pa do danas pomogli smo mnogim pacijentima sa raznim zdravstvenim problemima. Program ishrane dr Gifing patentiran je 2007.
Godine pod nazivom Hrono-nutricija.
Više od 60.000 pacijenata je testirano u našem medicinskom centru .
vanna-care-poliklinika-nutricionisti-dijeticari

VANNA CARE poliklinika

Novi Beograd, Bulevar Milutina Milankovića 188 011 6130000
cena: Cenovnik
Dijetetsko savetovalište.
Pregled specijaliste higijene.
Lečenje gojaznosti i neuhranjenosti.
Nutricionističko savetovalište
protekal-poliklinika-nutricionisti-dijeticari

Protekal Poliklinika

Beograd, Savski venac, Dr Ive Popovića Đanija 3a 011 4140781 |
011 2664252 |
cena: Cenovnik
Poliklinika Protekal od 2009.godine se bavi lečenjem gojaznosti po integralnom principu.
Iako je osnovna terapija “ketogena dijeta” u program je uključena psihoterapija i fizička aktivnost.
Bioelektičnom impedancom vršimo procenu veličine i sastava ljudskog organizma koje odslikavaju nedovoljan ili preteran unos hrane, nedovoljnu fizičku aktivnost i prisustvo bolesti.
U zavisnosti od zdravstvenog stanja i godina starosti gojaznost se može tretirati različitim dijetma: balansirana niskokalorična dijeta za decu i odrasle, hrono ishrana i dijetoterapija kod različitih oboljenja.
Jedinstvena Protekal ketogena dijeta se sprovodi samo pod kontrolom lekara i smatra se najefikasnijom dijetom u lečenju prekomerne telsne mase, dijabetes melitusa tip 2, rezistencije na insulin, policističnih jajnika, povišenih nivoa triglicerida, holesterola i krvnog pritiska.
U poliklinici je do kraja 2015 god.
tretirano vise od 4000 pacijenata koji su imali problem sa prekomernom težinom, a ketogena dijeta po sistemu.
Proteinska dijeta.
Proteinska dijeta je proizašla iz doktorske disertacije profesora Džordža Blekburna.
poliklinika-holimed-plus-nutricionisti-dijeticari

Poliklinika Holimed Plus

Beograd, Batajnica, Pukovnika Milenka Pavlovića 14 011 4123536 |
011 4123537 |
Nutricionističko savetovalište.
Nova usluga u našoj polikliničkoj delatnosti ishrana različitih kategorija zdravih i bolesnih ljudi pod nadzorom nutricioniste.Usluge koje pružamo su: Procena stanja uhranjenosti, Analiza sastava organizma (određivanje BMI – indeks telesne uhranjenosti, sadržaja masnog tkiva, skeletno-mišićnog tkiva,određivanje potreba osnovnog metabolizma), Nutricionista propisuje i prilagođava dijetu svakom pacijentu posebno na osnovu obavljenog pregleda, zdravstvenog stanja, labaratorijskih analiza, fizičke aktivnosti i opštih prehrambenih navika pacijenta.
Dijetoterapija kod različitih kategorija bolesnih ljudi: Lečenje gojaznosti (propisivanje adekvatnih redukcionih dijeta, praćenje i kontrole), Dijetoterapija kod obolelih od šećerne bolesti, Dijetoterapija kod povišenog holesterola i triglicerida, Dijetoterapija kod povišenog krvnog pritiska, Dijetoterapija kod bolesti probavnog sistema gastritisa, (ulkusa) čira na želudcu i dvanaestopalačnom crevu, zapaljenskih procesa na crevima (kolitisa) raznih dijagnoza, Dijetoterapija kod oboljenja jetre, pankreasa, bolesti bubrega, Dijetoterapija kod gihta, Dijetoterapija kod glutenske enteropatije (celijakije).
Usluge: Pregled nutricioniste, obrada pacijenta i propisivanje dijete , Pregled nutricioniste, obrada pacijenta, propisivanje dijete sa primerima jelovnika, Pregled nutricioniste, obrada pacijenta, propisivanje dijetoterapije kod raznih patoloških stanja, Kontrola nutricioniste (na dve, tri ili četiri nedelje).
Informacije za pacijente prilikom zakazivanja prvog pregleda: Prvi pregled podrazumeva otvaranje kartona, antropometrijska merenja (TV-telesna visina, obim struka, obim kuka, obim nadlaktice, izračunavanje bodi mas indeksa odnosno indeksa telesne uhranjehosti); TM se meri na vagi sa bioelektričnim potencijalom za šta pacijent mora biti bos ukoliko pacijent ima ugrađen neki metalni implant, pejsmejker, trudnoća merenje se obavlja na klasičnoj vagi sa visinometrom, Pacijent se meri samo u vešu za šta se odbija 300gr od izmerene vrednosti, Pacijent bi na prvi pregled trebao poneti neku krvnu sliku i biohemiju ne stariju od 6 meseci po mogućnosti staru do 7 dana, Izveštaj lekara specijaliste ukoliko se radi o nekom patološkom stanju i potrebi za propisivanjem dijetoterapije, Dalje se obavlja procena stanja uhranjenosti i propisivanje dijetoterapije
mediall-zavod-za-zdravstvenu-zastitu-nutricionisti-dijeticari
Nutricionista.
Bilo da vam je potrebna redukciona ili medicinska dijeta, odnosno bilo da da želite da smršate ili iz nekog razloga morate da povedete računa o ishrani ili Vam je jednostavno potrebno savetovanje u oblasti ishrane – naš nutricionista je tu za Vas!
dom-zdravlja-clinicanova-nutricionisti-dijeticari

Dom zdravlja Clinicanova

Beograd, Savski venac, Višegradska 26 011 7151777 |
060 3980808 |
NUTRICIONISTI, DIJETIČARI.
Higijena ishrane je oblast medicine koji se bavi pravilnom ishranom zdravih i bolesnih ljudi.
PREGLEDE LEKARA SPECIJALISTE HIGIJENE ISHRANE DIJETOLOGA, PROCENE STANJA UHRANJENOSTI, STANDARDNI PLAN ISHRANE.
Za zdrav, normalan i dug život neophodno je unositi kvalitetnu vodu i kvalitetnu hranu, sa svim potrebnim, odgovarajućim, hranljivim sastojcima.
Nutricionizam je nauka koja proučava, na koje načine organizam koristi hranljive sastojke iz hrane i tečnosti.
euromedik-bolnica-dom-zdravlja-poliklinika-nutricionisti-dijeticari
Pregled nutricioniste.
Izrada jelovnika nutricionista
centar-laus-nutricionisti-dijeticari

Centar Laus

Beograd, Vračar, Smiljanićeva 39 063 390751
NUTRICIONISTI, DIJETIČARI BEOGRAD Pregled doktora sa merenjem svih parametara i izrada mesečne redukcione dijete + kontrole na nedeljnom nivou.
laboratorija-centar-nutricionisti-dijeticari

Laboratorija Centar

Beograd, Vračar, Internacionalnih Brigada 56 011 3836971 |
011 2445754 |
cena: Cenovnik
NUTRICIONISTI, DIJETIČARI BEOGRAD LABORATORIJA CENTAR Na osnovu vaših analiza u našoj laboratoriji možete dobiti i predlog ishrane koja će direktno uticati na vaše buduće stanje organizma.
Stručnjaci iz oblasti nutricionizma pomoći će Vam da uz pomoć ishrane nadjete svoj put do zdravog života.
kozmetolosko-terapijski-centar-feniks-07-nutricionisti-dijeticari
NUTRICIONISTI, DIJETIČARI - FENIKS 07 Pregled obuhvata merenje telesne vode, masti u mišićne mase, stanje metabolizma i BMI.
laeda-aesthetic-center-nutricionisti-dijeticari

Laeda aesthetic center

Beograd, Vračar, Kruševačka 30 011 2850608 |
011 2447777 |
NUTRICIONISTI, DIJETIČARI - LAEDA AESTHETIC CENTER - pregled od strane lekara uz obavezan laboratorijski izveštaj star najmanje 3 meseca - merenje telesne težine, procenta mišićne mase i masnog tkiva - merenje obima - izračunavanje indeksa telesne mase i bazalnog metabolizma - osmišljavanje individualnog režima ishrane, dva kontrolna pregleda
Ishrana, odnosno nutricija se tumači kao nauka o organskim procesima pomoću kojih organizam prisvaja i koristi hranu i tečnosti za normalno funkcionisanje, rast i održavanje, kao i održavanje ravnoteže izmedu zdravlja i bolesti. Nauka o ishrani se kroz istoriju brzo razvijala. Na hranu se gledalo kao na gorivo i sve što je bilo potrebno je da unesemo dovoljnu količinu odredjenih sastojaka kako bismo živeli zdravo. Medjutim, ubrzo je usledila serija brzih otkrića koja je počela sa otkrićem dijetetskih vlakana, što je ukazalo na veoma velike praznine u dotadašnjem znanju o uticaju koji hrana ima na naše zdravlje i normalno funkcionisanje. Danas je jasno da ishrana predstavlja jedan od najvažnijih faktora za ljudsko zdravlje. Nutricionizam, iako mlada nauka, u poslednjih trideset godina je iznedrila brojna značajna otkrića u vezi za zdravom ishranom. Brojna značajna otkrica tokom poslednjih trideset godina bila su vezana za debljinu i ponašanje masnog tkiva. Gojaznost se više ne smatra prvenstveno genetskim ili metaboličkim poremećajem već je postalo jasno da je gomilanje kilograma normalan odgovor organizma na abnormalanu okolinu, laku dostupnost hrane bogate energijom i bitno smanjenu telesnu aktivnost zbog urbanizacije.
Back to Top