Radiologija, Dijagnostički centar Beograd

Registruj se
Prijavi se
Radiologija, Dijagnostički centar Beograd
Radiologija u Beogradu se praktikuje u dijagnostičkim centrima koji posluju samostalno ili u okviru zdravstve ustanove.
Polazna tačka lečenja je pravilno dijagnostkovanje.
U beogradskim dijagnostičkim centrima specijalisti radiologije u saradnji sa lekarima drugih specijalnosti, utvrđuju uzroke simptoma ili tegoba koje pacijenti opisuju.
Prilikom radioloških pregleda rezultati i snimci se dobijaju korišćenjem najsavremenijih dijagnostičkih metoda.
Radiološke ordinacije u Beogradu nude više vrsta dijagnostičkih pregleda dok su drugi svoj fokus usmerili ka ciljanoj dijagnostici u skladu sa svojim opredeljenjem.
U zavisnosti koja vrsta radiološkog pregleda Vam treba opredelite se za radiološku ordinaciju ili dijagnostički centar koji Vam najviše ogovara.
Mi Vam predstavljamo dijagnostičke centre i radiološke ordinacije u Beogradu, sve na jednom mestu, kontaktirajte ih i zakažite pregled.
dijagnosticki-centar-zemun-radiologija
RADIOLOGIJA.
Brinući o Vašem Zdravlju prethodnih 7 godina i uvažavajuči sve Vaše realne potrebe u prevenciji i dijagnostici bolesti, Dijagnostički Centar Zemun je angažovao ekipu vrhunskih medicinskih stručnjaka i nabavio novu medicinsku opremu, čime je omogućio proširenje broja i vrsta dijagnostičkih procedura.
Uz proverenu ekipu radiologa iz oblasti CT, MR i subspecijalista iz oblasti radiologije.
poliklinika-panacea-radiologija
RADIOLOGIJA BEOGRAD Poliklinika “Panacea”je osnovana 3.
marta 2009 godine u Beogradu. Rešenjem Ministarstva zdravlja Republike Srbije registrovana je za obavljanje specijalističkih lekarskih pregleda i ambulantnih dijagnostičkih i terapijskih intervencija iz oblasti dijagnostike magnetskom rezonancom, interne medicine, ginekologije i neurologije. U ustanovi rade stručnjaci sa dugogodišnjim iskustvom iz svojih oblasti, koji dijagnostičke i terapijske procedure sprovode najsavremenijim sredstvima i aparatima. U Poliklinici se obavljaju specijalistički lekarski pregledi i ambulantne dijagnostičke i terapijske intervencije iz oblasti interne medicine, anesteziologije sa reanimatologijom, ginekologije, neurologije i radiološke dijagnostike.
bel-medic-opsta-bolnica-i-dom-zdravlja-radiologija
RADIOLOGIJA BEOGRAD BEL MEDIC OPŠTA BOLNICA I DOM ZDRAVLJA Radiologija. Radiološka služba Bel Medic-a radi 24h, 7 dana u nedelji. U zavisnosti od potreba pacijenta, u mogućnosti smo da obavimo svu potrebnu radiološku dijagnostičku. Standardnim rendgen aparatom mogu se uraditi: nativni snimci kostiju, zglobova, pluća, trbuha, kao i različite vrste kontrastnih snimanja. Na raspolaganju stoje ultrazvuk, mamograf i najsavremeniji 64-slajsni CT skener za pregled svih delova tela.
eurodijagnostika-dijagnosticki-centar-radiologija

Eurodijagnostika - dijagnostički centar

Beograd, Zvezdara, Čingrijina 16 011 3822272
RADIOLOGIJA.
Dijagnostički centar.
Eurodijagnostika, 12 godina sa Vama.
Naš centar za radiološku dijagnostiku objedinjuje sve savremene metode radioloških pregleda: magnetnu rezonancu, multislajsni skener(CT), rentgen, mamografiju, ultrazvučne i kolor dopler preglede.
Stručni tim čine lekari koji u svojim oblastima poseduju izuzetno znanje i višedecenijsko iskustvo.
Pregledi se obavljaju bez čekanja, a nalazi se dobijaju odmah.
Zakažite pregled online ili telefonom, dozvolite da steknemo i Vaše poverenje.
zdravstvena-ustanova-mr-cukarica-radiologija
RADIOLOGIJA.
Pouzdana i pravovremena dijagnostika je osnovni preduslov uspešnog lečenja, pa su zdravstvene ustanove koje se bave ovom granom medicine sve brojnije.
Jedna od prestižnih u gradu je naš Zavod za radiološku i ultrazvučnu dijagnostiku MR Čukarica.
dijagnosticki-centar-hram-radiologija

Dijagnostički centar Hram

Beograd, Vračar, Skerlićeva 22 011 3441886
cena: Cenovnik
RADIOLOGIJA.
Dijagnostički Centar Hram.
Prvi privatni, a danas najveći dijagnosticki centar za radiološku dijagnostiku u regionu, u toku druge decenije svog poslovanja ostaje dosledan svojim inicijalnim načelima – izuzetan stručni tim, najmodernija medicinska oprema, dostupne cene pregleda.
Dijagnostički centar Hram, od svog početka 2000 godine, posluje kao visoko specijalizovana ustanova koja se bavi radiološkom dijagnostikom.
klinika-impuls-radiologija
RADIOLOGIJA.
Sve vrste pregleda kod lekara specijaliste radiologije.
Opis snimaka od svih radioloških metoda.
opsta-bolnica-una-radiologija

Opšta bolnica Una

Beograd, Voždovac, Vojvode Skopljanca 19 011 7858777
Radiologija predstavlja granu medicine koja se prevshodno bavi otkrivanjem bolesti i povreda, tj dijagnostikom.
Danas pored klasičnog rentgenskog snimanja, postoji i ultrazvučno snimanje, kompjuterizovana tomografija odnosno skener, nuklearna magnetna rezonanca (NMR).
Ove tehnike imale su za cilj da budu jednostavne za upotrebu i jeftine, poput ultra- zvuka.
Da budu neškodljive za zdravlje, kao što su ultra-zvuk i NMR, ali i da daju potpuno novi pogled na ljudsko telo praveči poprečne preseke organa sa izuzetnom oštrinom slike, kakva se može dobiti skenerom.
U zavisnosti od potreba pacijenta, UNA je u mogućnosti da obavi svu potrebnu radiološku dijagnostiku.
Standardnim rendgen aparatom mogu se uraditi: snimci zglobova, pluća, trbuha, nativni snimci kostiju, ali i različite vrste kontrastnih snimanja.
Bolnica UNA na raspolaganju ima ultrazvuk, mamograf i najsavremeniji 64-slajsni CT skener za pregled svih delova tela.
euromedik-bolnica-dom-zdravlja-poliklinika-radiologija
RADIOLOGIJA.
PREGLED RADIOLOGA.
fmms-onkomedikus-ordinacija-za-radiologiju-i-onkologiju-radiologija
RADIOLOGIJA.
Specijalistička radiološko onkološka ordinacija FMM Onkomedikus prisutna je u privatnom zdravstvenom sistemu Republike Srbije od 2001 godine, za koje vreme je razne usluge ordinacije koristilo preko 15.000 bolesnika.
Vlasnik i nosilac delatnosti ordinacje je Prim dr sci med Mirjana Durbaba, radijacijoni onkolog (radiolog /radioterapet), sa 35 godišnjim iskustvom.
west-medic-radiologija-886899

West Medic

Beograd, Senjak, Bulevar Vojvode Putnika 30-34 065 2535291
RADIOLOGIJA - WEST MEDIC Usluge iz oblasti radiologije Beograd.
citymedik-radiologija-832588

CITYmedik

Beograd, Zvezdara, Milana Rakića br. 6-8 064 0020063
RADIOLOGIJA - CITY MEDIK Radiološka dijagnostika u ordinaciji CITYmedik.
ars-medica-beograd-radiologija-699224

Ars Medica Beograd

Beograd, Stari Grad, Trg Nikole Pašića 8 063 239972
RADIOLOGIJA - ARS MEDICA Usluge radiološke dijagnostike.
Pod terminom radiologija se obično podrazumeva medicinska radiologija, odnosno grana medicine koja se bavi primenom raznih vrsta zračenja u cilju dijagnostikovanja i lečenja bolesti. Radiološki dijagnostički pregledi i snimanja su do danas u medicini još uvek nezaobilazne metode i mogu se smatrati za osnovnu i polaznu dijagnostiku za otkrivanje i dijagnostikovanje mnogih obolenja i trauma organizma. Tehnološki napredak i dostignuća oduvek su pratila i primenu u medicini, pa tako i u radiologiji. Takav trend će se sigurno nastaviti i u budućnosti, što će dovesti do još kvalitetnijih prikaza organa i promena na njima, a samim tim i do sigurne i pravovremene dijagnoze. Pravilno dijagnostikovanje oboljenja i tačan pronalazak uzroka tegoba ili simpotoma ukoliko oni postoje, kao i detaljno sagledavanje trauma organizma, osnovna je i polazna tačka za uspešno lečenje. Dijagnostički centri su medicinske zdravstvene ustanove koje okupljaju radiologe i lekare drugih specijalnosti s ciljem da se ustanovi pravilna dijagnoza pacijentu. U dijagnostičkim centrima koriste se savremeni medicinski aparati i uređaji za različite dijagnostičke metode koje su opšte prihvaćene u svetu. Savremena radiologija oslanja se na konstantan tehnološki razvoj i pronalaze se novi načini i dijagnostičke tehnike kako bi se, kad god je to moguće, primenile neinvazivne dijagnostičke metode.
Back to Top