Radiologija, Dijagnostički centar Beograd

Registruj se
Prijavi se
Radiologija, Dijagnostički centar Beograd
Radiologija u Beogradu se praktikuje u dijagnostičkim centrima koji posluju samostalno ili u okviru zdravstve ustanove.
Polazna tačka lečenja je pravilno dijagnostkovanje.
U beogradskim dijagnostičkim centrima specijalisti radiologije u saradnji sa lekarima drugih specijalnosti, utvrđuju uzroke simptoma ili tegoba koje pacijenti opisuju.
Prilikom radioloških pregleda rezultati i snimci se dobijaju korišćenjem najsavremenijih dijagnostičkih metoda.
Radiološke ordinacije u Beogradu nude više vrsta dijagnostičkih pregleda dok su drugi svoj fokus usmerili ka ciljanoj dijagnostici u skladu sa svojim opredeljenjem.
U zavisnosti koja vrsta radiološkog pregleda Vam treba opredelite se za radiološku ordinaciju ili dijagnostički centar koji Vam najviše ogovara.
Mi Vam predstavljamo dijagnostičke centre i radiološke ordinacije u Beogradu, sve na jednom mestu, kontaktirajte ih i zakažite pregled.
dijagnosticki-centar-zemun-radiologija
RADIOLOGIJA.
Brinući o Vašem Zdravlju prethodnih 7 godina i uvažavajuči sve Vaše realne potrebe u prevenciji i dijagnostici bolesti, Dijagnostički Centar Zemun je angažovao ekipu vrhunskih medicinskih stručnjaka i nabavio novu medicinsku opremu, čime je omogućio proširenje broja i vrsta dijagnostičkih procedura.
Uz proverenu ekipu radiologa iz oblasti CT, MR i subspecijalista iz oblasti radiologije.
poliklinika-panacea-radiologija
RADIOLOGIJA BEOGRAD Poliklinika “Panacea”je osnovana 3.
marta 2009 godine u Beogradu. Rešenjem Ministarstva zdravlja Republike Srbije registrovana je za obavljanje specijalističkih lekarskih pregleda i ambulantnih dijagnostičkih i terapijskih intervencija iz oblasti dijagnostike magnetskom rezonancom, interne medicine, ginekologije i neurologije. U ustanovi rade stručnjaci sa dugogodišnjim iskustvom iz svojih oblasti, koji dijagnostičke i terapijske procedure sprovode najsavremenijim sredstvima i aparatima. U Poliklinici se obavljaju specijalistički lekarski pregledi i ambulantne dijagnostičke i terapijske intervencije iz oblasti interne medicine, anesteziologije sa reanimatologijom, ginekologije, neurologije i radiološke dijagnostike.
ordinacija-dr-nestorov-radiologija

Ordinacija Dr Nestorov

Beograd, Voždovac, Vojvode Vlahovića 2 011 3960659 |
060 6193228 |
cena: Cenovnik
RADIOLOGIJA DR NESTOROV Lekarska ordinacija Dr Nestorov je već prepoznata od strane pacijenata kao mesto gde će biti lepo saslušani u cilju kompletnog uvida u tegobe, a sve radi boljeg lečenja.
Prijateljski odnos sa pacijentima kroz međusobno razumevanje je naše viđenje vrhunske profesionalnosti.
Mnogima je to omiljena lekarska ordinacija što pokazuju kontinuirani dolasci dugogodišnjih pacijenata, konstantno povećanje broja novih pacijenata kao i priznanja za kvalitet usluge na najvišem nivou.
bel-medic-opsta-bolnica-i-dom-zdravlja-radiologija
RADIOLOGIJA BEOGRAD BEL MEDIC OPŠTA BOLNICA I DOM ZDRAVLJA Radiologija. Radiološka služba Bel Medic-a radi 24h, 7 dana u nedelji. U zavisnosti od potreba pacijenta, u mogućnosti smo da obavimo svu potrebnu radiološku dijagnostičku. Standardnim rendgen aparatom mogu se uraditi: nativni snimci kostiju, zglobova, pluća, trbuha, kao i različite vrste kontrastnih snimanja. Na raspolaganju stoje ultrazvuk, mamograf i najsavremeniji 64-slajsni CT skener za pregled svih delova tela.
eurodijagnostika-dijagnosticki-centar-radiologija
RADIOLOGIJA.
Dijagnostički centar.
Eurodijagnostika, 12 godina sa Vama.
Naš centar za radiološku dijagnostiku objedinjuje sve savremene metode radioloških pregleda: magnetnu rezonancu, multislajsni skener(CT), rentgen, mamografiju, ultrazvučne i kolor dopler preglede.
Stručni tim čine lekari koji u svojim oblastima poseduju izuzetno znanje i višedecenijsko iskustvo.
Pregledi se obavljaju bez čekanja, a nalazi se dobijaju odmah.
Zakažite pregled online ili telefonom, dozvolite da steknemo i Vaše poverenje.
zdravstvena-ustanova-mr-cukarica-radiologija
RADIOLOGIJA.
Pouzdana i pravovremena dijagnostika je osnovni preduslov uspešnog lečenja, pa su zdravstvene ustanove koje se bave ovom granom medicine sve brojnije.
Jedna od prestižnih u gradu je naš Zavod za radiološku i ultrazvučnu dijagnostiku MR Čukarica.
dijagnosticki-centar-hram-radiologija
RADIOLOGIJA.
Dijagnostički Centar Hram.
Prvi privatni, a danas najveći dijagnosticki centar za radiološku dijagnostiku u regionu, u toku druge decenije svog poslovanja ostaje dosledan svojim inicijalnim načelima – izuzetan stručni tim, najmodernija medicinska oprema, dostupne cene pregleda.
Dijagnostički centar Hram, od svog početka 2000 godine, posluje kao visoko specijalizovana ustanova koja se bavi radiološkom dijagnostikom.
klinika-impuls-radiologija

Klinika Impuls

Beograd, Karaburma, Višnjička 91a 011 2970702
cena: Cenovnik
RADIOLOGIJA.
Sve vrste pregleda kod lekara specijaliste radiologije.
Opis snimaka od svih radioloških metoda.
opsta-bolnica-una-radiologija

Opšta bolnica Una

Beograd, Voždovac, Vojvode Skopljanca 19 011 7858777
Radiologija predstavlja granu medicine koja se prevshodno bavi otkrivanjem bolesti i povreda, tj dijagnostikom.
Danas pored klasičnog rentgenskog snimanja, postoji i ultrazvučno snimanje, kompjuterizovana tomografija odnosno skener, nuklearna magnetna rezonanca (NMR).
Ove tehnike imale su za cilj da budu jednostavne za upotrebu i jeftine, poput ultra- zvuka.
Da budu neškodljive za zdravlje, kao što su ultra-zvuk i NMR, ali i da daju potpuno novi pogled na ljudsko telo praveči poprečne preseke organa sa izuzetnom oštrinom slike, kakva se može dobiti skenerom.
U zavisnosti od potreba pacijenta, UNA je u mogućnosti da obavi svu potrebnu radiološku dijagnostiku.
Standardnim rendgen aparatom mogu se uraditi: snimci zglobova, pluća, trbuha, nativni snimci kostiju, ali i različite vrste kontrastnih snimanja.
Bolnica UNA na raspolaganju ima ultrazvuk, mamograf i najsavremeniji 64-slajsni CT skener za pregled svih delova tela.
euromedik-bolnica-dom-zdravlja-poliklinika-radiologija
RADIOLOGIJA.
PREGLED RADIOLOGA.
dom-zdravlja-clinicanova-radiologija

Dom zdravlja Clinicanova

Beograd, Savski venac, Višegradska 26 011 7151777 |
060 3980808 |
Radiologija je medicinska specijalnost, koja uključuje sve načine medicinskog slikanja (imaginga), kojima se dobijaju informacije o anatomiji, patologiji, histopatologiji, i funkciji bolesnih stanja.
Ona takođe uključuje i interventne tehnike za postavljanje dijagnoze bolesti i za minimalno invazivno lečenje bolesti pod kontrolom imaging (slikovnih) tehnika.” Savremena radiologija obuhvata radiološku dijagnostiku i intervenciju.
U cilju utvrđivanja dijagnoze i postavljanja terapije, upotreba jonizirajućeg zračenja je opravdana i odobrena.
Radiološka dijagnostika, kod novorođenčadi se obavlja sa velikim oprezom, zbog zračenja.
U trudnoći, lekar preuzima odgovornost za ovu indikaciju, a ukoliko se proceni da je pretraga suvišna, radiolog može odbiti intervenciju.
Pravilna dijagnostika je korak do izlečenja i ne može se zamisliti bez modernih uređaja za analizu kompletne anatomije, kao što su ultrazvučni aparat i mamograf premium klase.
U našem prostoru imamo najsavremenije aparate za radiologiju, kojima upravljaju vrhunski stručnjaci iz ove oblasti.
fmms-onkomedikus-ordinacija-za-radiologiju-i-onkologiju-radiologija
RADIOLOGIJA.
Specijalistička radiološko onkološka ordinacija FMM Onkomedikus prisutna je u privatnom zdravstvenom sistemu Republike Srbije od 2001 godine, za koje vreme je razne usluge ordinacije koristilo preko 15.000 bolesnika.
Vlasnik i nosilac delatnosti ordinacje je Prim dr sci med Mirjana Durbaba, radijacijoni onkolog (radiolog /radioterapet), sa 35 godišnjim iskustvom.
Pod terminom radiologija se obično podrazumeva medicinska radiologija, odnosno grana medicine koja se bavi primenom raznih vrsta zračenja u cilju dijagnostikovanja i lečenja bolesti. Radiološki dijagnostički pregledi i snimanja su do danas u medicini još uvek nezaobilazne metode i mogu se smatrati za osnovnu i polaznu dijagnostiku za otkrivanje i dijagnostikovanje mnogih obolenja i trauma organizma. Tehnološki napredak i dostignuća oduvek su pratila i primenu u medicini, pa tako i u radiologiji. Takav trend će se sigurno nastaviti i u budućnosti, što će dovesti do još kvalitetnijih prikaza organa i promena na njima, a samim tim i do sigurne i pravovremene dijagnoze. Pravilno dijagnostikovanje oboljenja i tačan pronalazak uzroka tegoba ili simpotoma ukoliko oni postoje, kao i detaljno sagledavanje trauma organizma, osnovna je i polazna tačka za uspešno lečenje. Dijagnostički centri su medicinske zdravstvene ustanove koje okupljaju radiologe i lekare drugih specijalnosti s ciljem da se ustanovi pravilna dijagnoza pacijentu. U dijagnostičkim centrima koriste se savremeni medicinski aparati i uređaji za različite dijagnostičke metode koje su opšte prihvaćene u svetu. Savremena radiologija oslanja se na konstantan tehnološki razvoj i pronalaze se novi načini i dijagnostičke tehnike kako bi se, kad god je to moguće, primenile neinvazivne dijagnostičke metode.
Back to Top