Snimanje zuba Beograd

Registruj se
Prijavi se
Snimanje zuba Beograd
- SVE ORDINACIJE ZA SNIMANjE ZUBA U BEOGRADU NA JEDNOM MESTU!
- UPOREDITE ORTOPAN CENTRE - POGLEDAJTE NjIHOVE PREZENTACIJE, CENE i NAPRAVITE DIGITALAN SNIMAK ZUBA!
orto-dent-digital-3d-ortopan-centar-snimanje-zuba
SNIMANJE ZUBA BEOGRAD ORTO DENT 3D DIGITAL - ORTOPAN CENTAR.
Poštujući najviše svetske standarde, kao i potrebe stomatologa i pacijenata za vrhunskom radiološkom dijagnostikom, OrtoDent 3D Digital je postao lider u pružanju kvalitetne, bezbedne i brze rendgen dijagnostike dento- maksilofacijalne regije.
Visokostručno, ljubazno osoblje, sa dugogodišnjim iskustvom sprovodi dijagnostičke procedure snimanja zuba i vilica poštujući najviše svetske standarde radiološke dijagnostike.
Za snimanje zuba i vilica koristimo najnoviju tehnologiju, lidera u proizvodnji dijagnostičke opreme, što nam omogućava da uz maksimalno redukovanu dozu dobijemo superiorne snimke zuba i vilica.
Svi snimci u OrtoDent 3D Digital sistemu su dobijeni digitalnim procedurama snimanja.
Takav pristup omogućava mnogo veći kvalitet slike i prati svetske standarde u očuvanju životne sredine, jer ne koristi hemijske supstance za razvijanje rendgen filmova.
centar-za-snimanje-zuba-diamond-3d-snimanje-zuba
SNIMANJE ZUBA - CENTAR ZA SNIMANJE ZUBA DIAMOND 3D Centar za snimanje zuba na Voždovcu, brzo i bezbedno.
c-orthopan-snimanje-zuba
SNIMANJE ZUBA BEOGRAD C ORTHOPAN Snimanje zuba u rendgen kabinetu C orthopan se obavlja na najsavremenijem aparatu Soredex Cranex 3D.
Uz minimalnu dozu zračenja dobijate potreban dentalni snimak.
roorto-3d-digital-snimanje-zuba
SNIMANJE ZUBA - ROORTO 3D DIGITAL Naš centar se bavi izradom panoramskih snimaka (ortomantomograma) i dentalnih radiograma kao i snimanjem 3D tehnologiji.
dental-diagnostic-centar-snimanje-zuba-856240
SNIMANJE ZUBA - DENTAL DIAGNOSTIC CENTAR 2D i 3D snimanje zuba najsavremenijom opremom u Dental Diagnostic centru.
duka-dent-orto-centar-snimanje-zuba-570417
SNIMANJE ZUBA BEOGRAD DUKA DENT ORTO CENTAR Snimanje zuba Novi Beograd, savremen rendgen kabinet.
dental-centar-luka-orto-snimanje-zuba
SNIMANJE ZUBA BEOGRAD DENTAL CENTAR LUKA ORTO U rendgen dijagnostičkom centru Luka Orto možete obaviti: - snimanje pojedinačnih zuba - digitalni ortopan - profilni telerendgen ili digitalni ortopan Snimci su gotovi nakon par minuta, a snimanje ne morate zakazivati.
belville-orto-centar-snimanje-zuba
SNIMANJE ZUBA BEOGRAD BELVILLE DENTAL ORTO CENTAR Belville Orto Centar nalazi se na Novom Beogradu, pruža sve vrste snimanja i raspolaže najsavremenijim uređajima visoke tehnologije.Snimanje zuba u Belville Orto Centru izvodi se uz pomoć najsavremenijih digitalnih aparata i sa najmanjom mogućom dozom zračenja.Sve procedure snimanja zuba i izrade snimaka izvode posebno obučena lica za ovu vrstu usluga i uz primenu svih pravila zaštite od zračenja.Uvodjenjem novih tehnologija snimanja zuba u svakodnevni rad u prilici smo da pacijentima ponudimo najbolju moguću uslugu u kratkom vremenskom periodu.
3dent-snimanje-zuba-snimanje-zuba
SNIMANJE ZUBA - 3DENT SNIMANJE ZUBA Najsavramenija aparatura za snimanje zuba, minimalne doze zračenja.
3d-mc-snimanje-zuba-snimanje-zuba-996917

3D MC snimanje zuba

Beograd, Karaburma, Mirijevski bulevar 41ž 064 2455925
SNIMANJE ZUBA - 3D MC Savremen rendgen kabinet na Karaburmi.
Snimanje zuba po povoljnim cenama.
stomatoloska-ordinacija-dr-ognjen-stankov-snimanje-zuba
SNIMANJE ZUBA BEOGRAD STOMATOLOŠKA ORDINACIJA DR OGNJEN STANKOV Savremeno opremljen rendgen kabinet sa zasebnim ulazom i čekaonicom za pacijente, omogućava preciznu digitalnu radiološku dijagnostiku uz minimalno zračenje pacijenata.
Na zahtev pacijenta snimak se izdaje na filmu, CD-u, ili na papiru.
Nudimo Vam mogućnost izrade: - pojedinačnih snimaka zuba - ortopantomograma - skanograma - snimka temporomandibularnog zgloba - tomografija vilica u odabranim ravnima za implantologiju
radioloski-kabinet-centar-snimanje-zuba
SNIMANJE ZUBA u Beogradu.
Savremena digitalna radiološka diagnostika je sastavni deo vrhunske stomatologije.
Ono što nas izdvaja je dijagnostika izvedena na najsavremenijim aparatima za dobijanje 3D snimaka (SIRONA GALILEOS) i ortopantomograma visoke preciznosti (SIRONA ORTHOPHOS XG).
Digitalna tehnologija, pacijentu pruža preciznost i maksimalnu zaštitu umanjenjem rendgentskog zračenja.
Na zahtev pacijenta snimak se izdaje na foliji ili na CD-u.
morita-dentalni-rendgen-centar-snimanje-zuba
Snimanje zuba u Beogradu.
MORITA Dentalni Rendgen Centar je osnovan 2010.godine i pruža usluge snimanja svih vrsta dentalnih radiograma.
Snimke možete dobiti i na CD-u ili mogu biti poslati Vašem stomatologu preko e-maila.
Posedujemo digitalne rendgen aparate poslednje generacije.
Svi naši aparati su proizvedeni 2010.godine, atestirani i potpuno bezbedni za rad.
Morita rendgen aparati se odlikuju izuzetnom preciznošću i minimalnim nivoom zračenja, koji je potpuno bezbedan za ljudski organizam a pri tom dovoljan za proizvodnju kristalno jasne slike.
rendgen-cranex-snimanje-zuba

Rendgen Cranex

Beograd, Vračar, Vojvode Dragomira 10 011 3445918
SNIMANJE ZUBA.
Radiološka ordinacija „Rendgen Cranex“ bavi se dijagnostikom oboljenja dento-maksiofacijalne regije.
Ordinacija je smestena na 65m2 i obuhvata nekoliko zasebnih celina koje su namenjene isključivo radiološkoj dijagnostici.
U našoj ordinaciji su instalirani aparati koji predstavljaju potpuno nove tehnologije radiološke opreme ili pripadaju poslednjim generacijama konvencionalnih mašina koje se koriste u stomatološkoj radiologiji.
Kao prva ordinacija na Balkanu koja koristi tehniku digitalizovane rendgenske slike doneli smo mnoge prednosti u odnosu na konvencionalne tehnologije: poboljšanje vizuelnih kvaliteta snimka, neuporedivo bolji stepen zaštite pacijenata tokom snimanja, eliminacija ponavljanja snimanja jer se kvalitet snimka moze korigovati tokom digitalizacije kao i stavljanje snimka u kompjutersku bazu odakle se u svakom trenutku moze ponovo štampati.
Osoblje zaposleno u našoj ordinaciji poseduje izuzetno profesionalno iskustvo.
Ovo se odnosi kako na tehničare koji realizuju radiografisanje tako i na lekare pod čijim se nadzorom obavljaju pregledi i koji vrše tražene analize.
Kao stručni konsultant naše ordinacije angažovan je Prof Dr Zoran Rakočević.
stomatoloska-ordinacija-denta-r-snimanje-zuba
SNIMANJE ZUBA STOMATOLOSKA ORDINACIJA DENTA R Ordinacija pruža usluge iz oblasti: - preventivne i dečije stomatologije - bolesti zuba - protetike - parodentologije - oralne hirurgije - ortopedije vilice - rendgen dijagnostike
stomatoloska-ordinacija-vladimir-milosavljevic-snimanje-zuba

Stomatološka ordinacija Vladimir Milosavljević

Beograd, Karaburma, Dragoslava Srejovića 44 011 2971911
SNIMANJE ZUBA STOMATOLOSKA ORDINACIJA VLADIMIR MILOSAVLJEVIĆ Digitalni ortopan je aparat koji se koristi za snimanje zuba.
Ovaj panoramski uređaj je osmišljen tako da sam postupak dobijanja rendgenske slike maksimalno pojednostavi.
Zahvaljujući digitalnom ortopanu veoma lako i brzo se dobijaju niskodozne, visoko kvalitetne digitalne slike zuba.
ortodental-sailovic-snimanje-zuba
SNIMANJE ZUBA - ORTODENTAL SAILOVIĆ Savremen rendgen kabinet za snimanje zuba.

Stomatološka ordinacija Dedentika

Beograd, Žarkovo, Ratka Mitrovića 75d 011 2380577 |
011 2380578 |
SNIMANJE ZUBA STOMATOLOSKA ORDINACIJA DEDENTIKA Stomatološka ordinacija Dedentika pruža uslugu snimanja zuba i kostiju lobanje upotrebom najsavremenijeg digitalnog ortopana, uz minimalno zračenje pacijenata. Kod snimanja dece koristimo specijalne programe sa značajnim umanjenjem zračnog polja u odnosu na odrasle pacijente. Naš rendgen centar koristi digitalnu tehnologiju koja omogućava da snimak bude gotov za svega nekoliko minuta. Takođe, vršimo i pojedinačno snimanje zuba, tj. dentalni radiogram.
Snimanje zuba Beograd, rentgen zuba Beograd, ortopan Beograd veoma se traži, a ovde su sva mesta gde u Beogradu možete napraviti snimak zuba. Cena digitalnog snimanja zuba, otopan cena ili cena rentgena zuba i vilice može varirati, a ovde uporedite sve cene snimanja zuba u Beogradu. Za pravilnu dijagnostku i dalji tok lečenja kod stomatologa vrlo često je neophodno odaraditi snimak zuba i vilice. Kako biste najlakše našli centar u Beogradu koji nudi uslugu digitalnog snimanja zuba i vilice ovde su svi predstavljeni. Ukoliko Vas je stomatolog uputio da uradite snimak zuba, nađite najbliži stomatološki rendgen zuba i uradite ortopan svoje vilice. To Vam je najsigurniji način da Vaš stomatolog utvrdi da li su Vam svi zubi zdravi. Snimanje zuba ne boli i ne košta mnogo! Osmehujte se ponosni na svoj osmeh. - Snimanje zuba pomaže vašem stomatologu da vidi bolesti zuba i okolne kosti koja se ne mogu uočiti prilikom običnog pregleda. Snimak Vaše vilice pomaže vašem stomatologu da otkrije i leči ove probleme dok su oni još u pocetnom stadijumu, što vama može uštedeti puno zdravlja, vremena i možda vam čak spasti život.Digitalno snimanje zuba predstavlja uslugu najpreciznijeg snimanja i najmanjeg zračenja. Dijagnostička vrednost ovih snimaka predstavlja zlatni standard u implantološkoj dijagnostici kao i u većini stomatoloških oblasti i grana. Zbog neophodnog dužeg lečenja zuba i procedure koja najčešće nalaže i snimanje, mnogi pacijenti štede na najgori mogući način i odlučuju se na vadjenje zuba. Jer, prava je retkost da se sa stomatološke stolice ode posle samo jedne posete, a spasavanje zuba ume da se oduži, što troškove povećava i do nekoliko hiljada dinara. Mnogi su pacijenti zato u nedoumici da li su sve stavke u dugotrajnom lečenju bolesti usta i zuba neophodne. Ortopan je snimak na kome se prikazuju i gornja i donja vilica, sa oba vilična zgloba i svim zubima . Osim zuba koje možemo posmatrati u ustima, na ovom snimku vidljivi su i zubi koji nisu iznikli- vidi se njihov približni položaj a nekada je moguće uočiti i da li su ti zubi zdravi ili ne. Iako su stariji rendgen aparati emitovali dosta veće doze zračenja, prema proceni FDA (Američke asocijacije za hranu i lekove) doza zračenja koju primite pri snimanju digitalnog ortopana ekvivalentna je zračenju kome ste izloženi tokom 5 dana uobičajenih aktivnosti kod kuće, na poslu, na ulici. Poređenja radi, rendgen snimak grudnog koša izlaže vas zračenju sličnom desetodnevnom zračenju okoline, a mamografija čak tromesečnom. Iako ni ovo nije zanemarljiva doza, rizik od dugog prisustva nezapaženog oboljenja u vašim vilicama i zubima daleko je veći. Stoga se snimanje zuba, ukoliko ga je doktor preporučio, ne sme zaobići. Naš vam je savet da ne štedite na zdravlju, nego odvojte sredstva i pre posete stomatologu, uradite ortopan vaših zuba.
Back to Top