Snimanje zuba Beograd

Registruj se
Prijavi se
Snimanje zuba Beograd
- SVE ORDINACIJE ZA SNIMANjE ZUBA U BEOGRADU NA JEDNOM MESTU!
- UPOREDITE ORTOPAN CENTRE - POGLEDAJTE NjIHOVE PREZENTACIJE, CENE i NAPRAVITE DIGITALAN SNIMAK ZUBA!
orto-dent-digital-3d-ortopan-centar-snimanje-zuba
SNIMANJE ZUBA BEOGRAD ORTO DENT 3D DIGITAL - ORTOPAN CENTAR.
Poštujući najviše svetske standarde, kao i potrebe stomatologa i pacijenata za vrhunskom radiološkom dijagnostikom, OrtoDent 3D Digital je postao lider u pružanju kvalitetne, bezbedne i brze rendgen dijagnostike dento- maksilofacijalne regije.
Visokostručno, ljubazno osoblje, sa dugogodišnjim iskustvom sprovodi dijagnostičke procedure snimanja zuba i vilica poštujući najviše svetske standarde radiološke dijagnostike.
Za snimanje zuba i vilica koristimo najnoviju tehnologiju, lidera u proizvodnji dijagnostičke opreme, što nam omogućava da uz maksimalno redukovanu dozu dobijemo superiorne snimke zuba i vilica.
Svi snimci u OrtoDent 3D Digital sistemu su dobijeni digitalnim procedurama snimanja.
Takav pristup omogućava mnogo veći kvalitet slike i prati svetske standarde u očuvanju životne sredine, jer ne koristi hemijske supstance za razvijanje rendgen filmova.
duka-dent-orto-centar-snimanje-zuba
SNIMANJE ZUBA BEOGRAD DUKA DENT ORTO CENTAR Duka Dent orto centar postoji i radi od 1997.godine na teritoriji opštine Novi Beograd.
U domenu rada našeg centra nalazi se dijagnostika glave, zuba, sinusa i šake.
Dugogodišnje iskustvo u radu, stečeno znanje i konstantan rad na usavršavanju načina pružanja usluga našim pacijentima, omogućavaju nam da Vam pružimo detaljne i pouzdane dijagnostičke preglede.
Savremeno opremljen centar, poseduje svu neophodnu medicinsku opremu i aparate za pre svega bezbedne preglede, koji ne narušavaju zdravlje naših pacijenata, s jedne strane i daju detaljan uvid u njihovo zdravstveno stanje s druge strane.
belville-orto-centar-snimanje-zuba
SNIMANJE ZUBA BEOGRAD BELVILLE DENTAL ORTO CENTAR Belville Orto Centar nalazi se na Novom Beogradu, pruža sve vrste snimanja i raspolaže najsavremenijim uređajima visoke tehnologije.Snimanje zuba u Belville Orto centru izvodi se uz pomoć najsavremenijih digitalnih aparata i sa najmanjom mogućom dozom zračenja.Sve procedure snimanja zuba i izrade snimaka izvode posebno obučena lica za ovu vrstu usluga i uz primenu svih pravila zaštite od zračenja.Uvodjenjem novih tehnologija snimanja zuba u svakodnevni rad u prilici smo da pacijentima ponudimo najbolju moguću uslugu u kratkom vremenskom periodu.
dental-centar-luka-orto-snimanje-zuba
SNIMANJE ZUBA BEOGRAD DENTAL CENTAR LUKA ORTO U rendgen dijagnostičkom centru Luka Orto možete obaviti: - snimanje pojedinačnih zuba - digitalni ortopan - profilni telerendgen ili digitalni ortopan Snimci su gotovi nakon par minuta, a snimanje ne morate zakazivati.
stomatoloska-ordinacija-dr-ognjen-stankov-snimanje-zuba
SNIMANJE ZUBA BEOGRAD STOMATOLOŠKA ORDINACIJA DR OGNJEN STANKOV Savremeno opremljen rendgen kabinet sa zasebnim ulazom i čekaonicom za pacijente, omogućava preciznu digitalnu radiološku dijagnostiku uz minimalno zračenje pacijenata.
Na zahtev pacijenta snimak se izdaje na filmu, CD-u, ili na papiru.
Nudimo Vam mogućnost izrade: - pojedinačnih snimaka zuba - ortopantomograma - skanograma - snimka temporomandibularnog zgloba - tomografija vilica u odabranim ravnima za implantologiju
stomatoloska-ordinacija-dr-maja-cvetkovic-snimanje-zuba
SNIMANJE ZUBA ORDINACIJA DR MAJA CVETKOVIĆ Snimanje zuba (digitalni ortopan snimak svih zuba obe vilice, intraoralni mali snimak pojedinačnih zuba).
stomatoloska-ordinacija-mrse-dent-snimanje-zuba
SNIMANJE ZUBA STOMATOLOSKA ORDINACIJA MRSE DENT Rad naše ordinacije zasnovan je na želji da Vam ponudimo kompletne stomatološke usluge na jednom mestu za sve članove porodice.
Zahvaljujući upotrebi najsavremenije opreme i materijala, u skladu sa aktuelnim trendovima, naš vrhunski tim stručnjaka je u mogućnosti da reši sve probleme koji se tiču zdravlja Vaših zuba, u najkraćem mogućem roku.
poliklinika-nova-pazova-snimanje-zuba

Poliklinika Nova Pazova

Nova Pazova, Despota Stefana Lazarevića 110 063 8439070
cena: 1.000 din
SNIMANJE ZUBA NOVA PAZOVA.
ORTOPAN NOVA PAZOVA.
Snimanje zuba na najnovijim aparatima

Dental Implant

Beograd, Stari Grad, Bulevar despota Stefana 13 011 7246995 |
065 5680060 |
cena: 10 €
SNIMANJE ZUBA DENTAL IMPLANT Aparat kojim izradjemo ortopan (ortopantomograf) snimke je digitalni rendgen aparat poslednje generacije, veoma bezbedan po sveopšte zdravlje pacijenta, sa minimalnim stepenom zračenja.
ortopan-digitalno-snimanje-zuba-snimanje-zuba
SNIMANJE ZUBA BEOGRAD ORTOPAN - DIGITALNO SNIMANJE ZUBA Snimanje zuba Novi Beograd, najnovija tehnologija, digitalno snimanje zuba na film ili Email - ORTOPAN - digitalno snimanje zuba. - 2D ORTOPAN, Digitalni ORTOPAN je panoramski snimak vilice.Snimanje koje se koristi u dijagnostičke svrhe. - RADIOGRAFISANJE ZUBA Pojedinačno snimanje zuba na filmu veličine 3 x 4 cm. - DIGITALNO RADIOGRAFISANJE. Pojedinačno snimanje zuba, pomoću senzora, pri čemu se dobija digitalna slika na CD-u ili putem e-maila. - SMANJENA DOZA ZA DECU. Deca su izložena smanjenoj dozi i kraćem vremenu ekspozicije prilikom snimanja zuba. - PARANAZALNE ŠUPLJINE. Digitalno snimanje sinusa omogućava jasno vidljive zapaljenske i druge promene na njima
stomatoloska-ordinacija-omnident-stomatologija-snimanje-zuba
SNIMANJE ZUBA U BEOGRADU.
Opremljeni smo najsavremenijom digitalnom opremom za snimanje zuba i vilica koja omogućava dijagnostiku vrhunskog kveliteta za svega nekoliko minuta.
U mogućnosti smo da izvršimo digitalna snimanja pojedinačnih zuba kao i digitalni ortopan u HD i Ultra HD rezoluciji.
Najnovija digitalna tehnologija nam omogućava snimanje zuba sa 4-7 puta manjom količinom zračenja u odnosu na konvencioalne metode snimanja a snimci su neuporedivo veće dijagnostičke vrednosti.
Snimanja u nasoj ordinaciji vrše viši radiološki tehničari koji su dodatno obučeni za ove vrste snimanja i poseduju licence za rad u ovoj oblasti , kontrolu njihovog rada obavljaju stomatolozi sa licencama za rad i kontrolu izvora jonizujućeg zračenja.
Pored visoko kvalitetne opreme koju koristimo postavljamo i visoke standarde u radu i bezbednosti zdravlja pacijenata.
U našoj ordinaciji su i pacijenti i osoblje potpuno zaštićeni u skladu sa visokim standardima koji se primenjuju u EU.
Posedujemo licencu za obavljanje snimanja zuba izdatu od agencije za zaštitu od jonizujućeg zračenja i nuklearnu sigurnost Srbije.
DIGITALNI ORTOPAN.
Jedna od najzastupljenijih metoda u stomatološkoj rendgen dijagnostici.
Predstavlja panoramsko oslikavanje svih zuba,gornje i donje vilice,temporomandibularnih (viličnih) zglobova i maksilarnih sinusa.Koristi se kao rendgen dijagnostička metoda u svim oblastima stomatologije.
Ova metoda uz pomoć najsavremenije opreme koja se koristi u našem centru,proizvedene 2015 god.daje snimke visokog kvaliteta u HD i Ultra HD rezoluciji.Nakon štampanja na (film), specijalnu medicinsku foliju ,snimanje na digitalne medije ili slanjem preko interneta ne gubi na kvalitetu slike.
Stomatologu daje mogućnost dodatnih analiza,pomoću specijalnih softvera, lako se uvećavaju bez gubitka na kvalitetu tako da su i najsitniji detalji lako uočljivi što smanjuje potrebu za dodatnim snimanjima.
Ova metoda je potpuno bezbedna za pacijente svih starosnih doba a količina zračenja prilikom snimanja je minorna (i do 70 % manja od analognog snimanja).
Kod snimanja dece koristimo specijalne programe sa umanjenjem zračnog polja kod kojih je potrebna količina zračenja i do 60% manja nego kod odraslih pacijenata.
DIGITALNI SKANOGRAM.
Skanogram ili segmentni ortopan omogućava snimanje segmenata vilica (levog,desnog,frontalnog ili temporomandibularnih (viličnih) zglobova).
Metoda se radi na aparatu za snimanje digitalnog ortopana.
Prilikom ove vrste snimanja potrebno je zračenje i do 75% manje nego kod digitalnog ortopana.
Koristi se kada stomatologu nije potreban uvid u sve zube i anatomske strukture,može da zameni nekoliko snimanja pojedinačnih zuba a da se pritom dobije visok kvalitet snimka.
Snimci kod ove metode radiografisanja kao i kod svih ostalih u našem centru se mogu dodatno analizirati na računaru, štampati na (film) specijalne medicinske folije kao i prenositi na digitalne medije i slati putem interneta.
c-orthopan-1-snimanje-zuba
SNIMANJE ZUBA BEOGRAD C ORTHOPAN Digitalno snimanje zuba predstavlja uslugu najpreciznijeg snimanja i najmanjeg zračenja.
Snimanje digitalnih ortopana, pojedinačnih zuba, kraniograma za ortodontsku dijagnostiku, 3D maksilarnih sinusa i temporomandibularnog zgloba, maksile i mandibule u CBCT tehnologiji kao i izradu cefalometrijskih analiza za orodonte. Dijagnostička vrednost ovih snimaka predstavlja zlatni standard u implantološkoj dijagnostici kao i u većini stomatoloških oblasti i grana.
Tehnologija konusnog zračenja omogućila je trodimenzionalni prikaz anatomskih struktura uz bitno smanjeno zračenjau odnosu na klasične CT uređaje i predstavlja najsavremeniji pristup u stomatološkoj dijagnostici.
radioloski-kabinet-centar-snimanje-zuba
SNIMANJE ZUBA u Beogradu.
Savremena digitalna radiološka diagnostika je sastavni deo vrhunske stomatologije.
Ono što nas izdvaja je dijagnostika izvedena na najsavremenijim aparatima za dobijanje 3D snimaka (SIRONA GALILEOS) i ortopantomograma visoke preciznosti (SIRONA ORTHOPHOS XG).
Digitalna tehnologija, pacijentu pruža preciznost i maksimalnu zaštitu umanjenjem rendgentskog zračenja.
Na zahtev pacijenta snimak se izdaje na foliji ili na CD-u.
morita-dentalni-rendgen-centar-snimanje-zuba
Snimanje zuba u Beogradu.
MORITA Dentalni Rendgen Centar je osnovan 2010.godine i pruža usluge snimanja svih vrsta dentalnih radiograma.
Snimke možete dobiti i na CD-u ili mogu biti poslati Vašem stomatologu preko e-maila.
Posedujemo digitalne rendgen aparate poslednje generacije.
Svi naši aparati su proizvedeni 2010.godine, atestirani i potpuno bezbedni za rad.
Morita rendgen aparati se odlikuju izuzetnom preciznošću i minimalnim nivoom zračenja, koji je potpuno bezbedan za ljudski organizam a pri tom dovoljan za proizvodnju kristalno jasne slike.
roorto-3d-digital-snimanje-zuba

ROorto 3D Digital

Beograd, Autokomanda, Bulevar Oslobođenja 63a 011 2441021 |
069 2441021 |
Snimanje zuba u Beogradu.
2D Tehnologija.
Naš aparat se bavi izradom standardnih panoramskih snimaka (ortomantomograma), kao i dentalnih radiograma koji su danas neophodna stavka prilikom dijagnostike u stomatologiji.
Nasi panoramski snimci su neprevazidjenog kvaliteta zahvaljujici posebnom CMOS digitalnom senzoru.
3D Tehnologija.
Sa ponosom možemo da izjavimo da je od septembra 2011 u nasem centru moguće snimanje u 3D tehnologiji.
Počeli smo sa radom daleke 1999 godine kao jedan od prvih rendgen centara za snimanje zuba u Beogradu.
Usluge su obavljane na aparatima koji danas predstavljaju praistoriju stomatološke radiologije.
Od početka smo radili na tome da sa svojim doktorima i njihovim pacijentima izgradimo uzajamno poverenje, a sve zahvaljujući veoma visokim i profesionalnim standardima koje neprestano zastupamo još od osnivanja firme.
dental-diagnostic-snimanje-zuba

Dental Diagnostic

Beograd, Savski venac, Kraljice Natalije 36 011 2656036
DIGITALNO SNIMANJE ZUBA.
Dental Diagnostic centar za digitalno snimanje zuba u starom delu Beograda.
U prijatnom ambijentu u samom centru grada između pijace Zeleni venac i Balkanske ulice, za samo nekoliko minuta možete izvršiti snimanja zuba i vilica.
Nova najmodrnija oprema proizvedena 2015 god.
Digitalni snimci zuba i digitalni ortopan u HD i Ultra HD rezoluciji, minimalno zračenje, maximalna zaštita za pacijente.
Radnim danima od 9-21h i subotom od 9-15h očekuje Vas naše visoko stručno, profesionalno i ljubazno osoblje.
rendgen-cranex-snimanje-zuba

Rendgen Cranex

Beograd, Vračar, Vojvode Dragomira 10 011 3445918 |
011 3445919 |
SNIMANJE ZUBA.
Radiološka ordinacija „Rendgen Cranex“ bavi se dijagnostikom oboljenja dento-maksiofacijalne regije.
Ordinacija je smestena na 65m2 i obuhvata nekoliko zasebnih celina koje su namenjene isključivo radiološkoj dijagnostici.
U našoj ordinaciji su instalirani aparati koji predstavljaju potpuno nove tehnologije radiološke opreme ili pripadaju poslednjim generacijama konvencionalnih mašina koje se koriste u stomatološkoj radiologiji.
Kao prva ordinacija na Balkanu koja koristi tehniku digitalizovane rendgenske slike doneli smo mnoge prednosti u odnosu na konvencionalne tehnologije: poboljšanje vizuelnih kvaliteta snimka, neuporedivo bolji stepen zaštite pacijenata tokom snimanja, eliminacija ponavljanja snimanja jer se kvalitet snimka moze korigovati tokom digitalizacije kao i stavljanje snimka u kompjutersku bazu odakle se u svakom trenutku moze ponovo štampati.
Osoblje zaposleno u našoj ordinaciji poseduje izuzetno profesionalno iskustvo.
Ovo se odnosi kako na tehničare koji realizuju radiografisanje tako i na lekare pod čijim se nadzorom obavljaju pregledi i koji vrše tražene analize.
Kao stručni konsultant naše ordinacije angažovan je Prof Dr Zoran Rakočević.
stomatoloska-ordinacija-denta-r-snimanje-zuba
SNIMANJE ZUBA STOMATOLOSKA ORDINACIJA DENTA R Ordinacija pruža usluge iz oblasti: - preventivne i dečije stomatologije - bolesti zuba - protetike - parodentologije - oralne hirurgije - ortopedije vilice - rendgen dijagnostike
dental-studio-32-snimanje-zuba

Dental studio 32

Beograd, Voždovac, Mažuranićeva 32 011 2851981
SNIMANJE ZUBA DENTAL STUDIO 32 Rendgen je nezaobilazno pomocno dijagnosticko sredstvo koje se u medicini i stomatologiji koristi vec više decenija.
Savremeni pristup poštujuci potrebe savremene stomatološke dijagnostike postao je realnost ikod nas. Prednosti digitalne radiologije su, ocigledno, višestruke.
stomatoloska-ordinacija-dental-oral-centar-milosevic-snimanje-zuba
ORTOPAN BEOGRAD.
SNIMANjE ZUBA BEOGRAD U našoj stomatološkoj ordinaciji nalazi se DIJAGNOSTIČKI CENTAR koji poseduje uređaj za panoramsko snimanje cele vilice, i RVG rendgen aparati za snimanje pojedinačnih zuba, koji nam pomažu da Vam pri prvoj poseti uradimo brzu i preciznu dijagnostiku.
U toku lečenja kanala zuba možemo da radimo i kontrolne snimke kako bi smo bili sigurni u kvalitet usluge.
stomatoloska-ordinacija-vladimir-milosavljevic-snimanje-zuba

Stomatološka ordinacija Vladimir Milosavljević

Beograd, Karaburma, Dragoslava Srejovića 44 011 2971911 |
063 7726418 |
SNIMANJE ZUBA STOMATOLOSKA ORDINACIJA VLADIMIR MILOSAVLJEVIĆ Digitalni ortopan je aparat koji se koristi za snimanje zuba.
Ovaj panoramski uređaj je osmišljen tako da sam postupak dobijanja rendgenske slike maksimalno pojednostavi.
Zahvaljujući digitalnom ortopanu veoma lako i brzo se dobijaju niskodozne, visoko kvalitetne digitalne slike zuba.
stomatoloski-centar-slava-snimanje-zuba
SNIMANJE ZUBA STOMATOLOSKI CENTRA SAVA Stručnost tri iskusna stomatologa različitih specijalnosti, saradnja sa vrhunskim protetičkim laboratorijama, savremena oprema i digitalni rentgen kabinet omogućavaju da se u SC “Slava” obavljaju sve, kako dijagnostičke procedure, tako i stomatološke usluge koje priznaje stomatološka praksa za vanbolničke pacijente.
stomatoloska-ordinacija-novodent-snimanje-zuba
SNIMANJE ZUBA STOMATOLOSKA ORDINACIJA NOVODENT Bilo da Vam zatreba plombiranje zuba, lečenje ili beljenje zuba, ekstrakcija zuba, hirurško vađenje zuba, ugradnja implantata ili neka druga usluga iz oblasti parodontologije, protetike i ortodoncije kao i snimanje zuba naša ordinacija Vam stoji na usluzi.
stomatoloska-ordinacija-dr-veselinovic-snimanje-zuba
SNIMANJE ZUBA STOMATOLOSKA ORDINACIJA DR VESELINOVIĆ Dentalni rendgenski snimci pokazuju cijeli zub, od krune do kraja korijena i kost koja okružujezub.
Ovi rendgen zraci se koriste za pronalaženje stomatoloških problema ispod linije desni ili u vilici, kao što su impaktirani zubi, apscesi, ciste, tumori kostiju i promjene vezane za neke bolesti.
stomatoloska-ordinacija-dedentika-snimanje-zuba

Stomatološka ordinacija Dedentika

Beograd, Žarkovo, Ratka Mitrovića 75d 011 2380577 |
011 2380578 |
SNIMANJE ZUBA STOMATOLOSKA ORDINACIJA DEDENTIKA Stomatološka ordinacija Dedentika pruža uslugu snimanja zuba i kostiju lobanje upotrebom najsavremenijeg digitalnog ortopana, uz minimalno zračenje pacijenata.
Kod snimanja dece koristimo specijalne programe sa značajnim umanjenjem zračnog polja u odnosu na odrasle pacijente.
Naš rendgen centar koristi digitalnu tehnologiju koja omogućava da snimak bude gotov za svega nekoliko minuta.
Takođe, vršimo i pojedinačno snimanje zuba, to jest dentalni radiogram.
Snimanje zuba Beograd, rentgen zuba Beograd, ortopan Beograd veoma se traži, a ovde su sva mesta gde u Beogradu možete napraviti snimak zuba. Cena digitalnog snimanja zuba, otopan cena ili cena rentgena zuba i vilice može varirati, a ovde uporedite sve cene snimanja zuba u Beogradu. Za pravilnu dijagnostku i dalji tok lečenja kod stomatologa vrlo često je neophodno odaraditi snimak zuba i vilice. Kako biste najlakše našli centar u Beogradu koji nudi uslugu digitalnog snimanja zuba i vilice ovde su svi predstavljeni. Ukoliko Vas je stomatolog uputio da uradite snimak zuba, nađite najbliži stomatološki rendgen zuba i uradite ortopan svoje vilice. To Vam je najsigurniji način da Vaš stomatolog utvrdi da li su Vam svi zubi zdravi. Snimanje zuba ne boli i ne košta mnogo! Osmehujte se ponosni na svoj osmeh. - Snimanje zuba pomaže vašem stomatologu da vidi bolesti zuba i okolne kosti koja se ne mogu uočiti prilikom običnog pregleda. Snimak Vaše vilice pomaže vašem stomatologu da otkrije i leči ove probleme dok su oni još u pocetnom stadijumu, što vama može uštedeti puno zdravlja, vremena i možda vam čak spasti život.Digitalno snimanje zuba predstavlja uslugu najpreciznijeg snimanja i najmanjeg zračenja. Dijagnostička vrednost ovih snimaka predstavlja zlatni standard u implantološkoj dijagnostici kao i u većini stomatoloških oblasti i grana. Zbog neophodnog dužeg lečenja zuba i procedure koja najčešće nalaže i snimanje, mnogi pacijenti štede na najgori mogući način i odlučuju se na vadjenje zuba. Jer, prava je retkost da se sa stomatološke stolice ode posle samo jedne posete, a spasavanje zuba ume da se oduži, što troškove povećava i do nekoliko hiljada dinara. Mnogi su pacijenti zato u nedoumici da li su sve stavke u dugotrajnom lečenju bolesti usta i zuba neophodne. Ortopan je snimak na kome se prikazuju i gornja i donja vilica, sa oba vilična zgloba i svim zubima . Osim zuba koje možemo posmatrati u ustima, na ovom snimku vidljivi su i zubi koji nisu iznikli- vidi se njihov približni položaj a nekada je moguće uočiti i da li su ti zubi zdravi ili ne. Iako su stariji rendgen aparati emitovali dosta veće doze zračenja, prema proceni FDA (Američke asocijacije za hranu i lekove) doza zračenja koju primite pri snimanju digitalnog ortopana ekvivalentna je zračenju kome ste izloženi tokom 5 dana uobičajenih aktivnosti kod kuće, na poslu, na ulici. Poređenja radi, rendgen snimak grudnog koša izlaže vas zračenju sličnom desetodnevnom zračenju okoline, a mamografija čak tromesečnom. Iako ni ovo nije zanemarljiva doza, rizik od dugog prisustva nezapaženog oboljenja u vašim vilicama i zubima daleko je veći. Stoga se snimanje zuba, ukoliko ga je doktor preporučio, ne sme zaobići. Naš vam je savet da ne štedite na zdravlju, nego odvojte sredstva i pre posete stomatologu, uradite ortopan vaših zuba.
Back to Top