Snimanje zuba Novi Beograd

Registruj se
Prijavi se
Snimanje zuba Novi Beograd
orto-dent-digital-3d-ortopan-centar-snimanje-zuba
SNIMANJE ZUBA BEOGRAD ORTO DENT 3D DIGITAL - ORTOPAN CENTAR.
Poštujući najviše svetske standarde, kao i potrebe stomatologa i pacijenata za vrhunskom radiološkom dijagnostikom, OrtoDent 3D Digital je postao lider u pružanju kvalitetne, bezbedne i brze rendgen dijagnostike dento- maksilofacijalne regije.
Visokostručno, ljubazno osoblje, sa dugogodišnjim iskustvom sprovodi dijagnostičke procedure snimanja zuba i vilica poštujući najviše svetske standarde radiološke dijagnostike.
Za snimanje zuba i vilica koristimo najnoviju tehnologiju, lidera u proizvodnji dijagnostičke opreme, što nam omogućava da uz maksimalno redukovanu dozu dobijemo superiorne snimke zuba i vilica.
Svi snimci u OrtoDent 3D Digital sistemu su dobijeni digitalnim procedurama snimanja.
Takav pristup omogućava mnogo veći kvalitet slike i prati svetske standarde u očuvanju životne sredine, jer ne koristi hemijske supstance za razvijanje rendgen filmova.
duka-dent-orto-centar-snimanje-zuba-570417

Duka Dent Orto Centar

Novi Beograd, Bulevar Zorana Đinđića 106 011 3190338
cena: Cenovnik
SNIMANJE ZUBA BEOGRAD DUKA DENT ORTO CENTAR Snimanje zuba Novi Beograd, savremen rendgen kabinet.
belville-orto-centar-snimanje-zuba
SNIMANJE ZUBA BEOGRAD BELVILLE DENTAL ORTO CENTAR Belville Orto Centar nalazi se na Novom Beogradu, pruža sve vrste snimanja i raspolaže najsavremenijim uređajima visoke tehnologije.Snimanje zuba u Belville Orto Centru izvodi se uz pomoć najsavremenijih digitalnih aparata i sa najmanjom mogućom dozom zračenja.Sve procedure snimanja zuba i izrade snimaka izvode posebno obučena lica za ovu vrstu usluga i uz primenu svih pravila zaštite od zračenja.Uvodjenjem novih tehnologija snimanja zuba u svakodnevni rad u prilici smo da pacijentima ponudimo najbolju moguću uslugu u kratkom vremenskom periodu.
Back to Top