Snimanje zuba Centar

Registruj se
Prijavi se
Snimanje zuba Centar
orto-dent-digital-3d-ortopan-centar-snimanje-zuba
SNIMANJE ZUBA BEOGRAD ORTO DENT 3D DIGITAL - ORTOPAN CENTAR.
Poštujući najviše svetske standarde, kao i potrebe stomatologa i pacijenata za vrhunskom radiološkom dijagnostikom, OrtoDent 3D Digital je postao lider u pružanju kvalitetne, bezbedne i brze rendgen dijagnostike dento- maksilofacijalne regije.
Visokostručno, ljubazno osoblje, sa dugogodišnjim iskustvom sprovodi dijagnostičke procedure snimanja zuba i vilica poštujući najviše svetske standarde radiološke dijagnostike.
Za snimanje zuba i vilica koristimo najnoviju tehnologiju, lidera u proizvodnji dijagnostičke opreme, što nam omogućava da uz maksimalno redukovanu dozu dobijemo superiorne snimke zuba i vilica.
Svi snimci u OrtoDent 3D Digital sistemu su dobijeni digitalnim procedurama snimanja.
Takav pristup omogućava mnogo veći kvalitet slike i prati svetske standarde u očuvanju životne sredine, jer ne koristi hemijske supstance za razvijanje rendgen filmova.
c-orthopan-snimanje-zuba
SNIMANJE ZUBA BEOGRAD C ORTHOPAN Digitalno snimanje zuba predstavlja uslugu najpreciznijeg snimanja i najmanjeg zračenja.
Snimanje digitalnih ortopana, pojedinačnih zuba, kraniograma za ortodontsku dijagnostiku, 3D maksilarnih sinusa i temporomandibularnog zgloba, maksile i mandibule u CBCT tehnologiji kao i izradu cefalometrijskih analiza za orodonte. Dijagnostička vrednost ovih snimaka predstavlja zlatni standard u implantološkoj dijagnostici kao i u većini stomatoloških oblasti i grana.
Tehnologija konusnog zračenja omogućila je trodimenzionalni prikaz anatomskih struktura uz bitno smanjeno zračenjau odnosu na klasične CT uređaje i predstavlja najsavremeniji pristup u stomatološkoj dijagnostici.
Back to Top