Snimanje zuba Novi Sad

Registruj se
Prijavi se
Snimanje zuba Novi Sad
stomatoloska-ordinacija-dr-marjanovic-snimanje-zuba
SNIMANJE ZUBA STOMATOLOSKA ORDINACIJA DR MARJANOVIĆ Komjuterizovano vodjenje evidencije, kartona pacijenata, zakazivanja, kao i Digitalnog RÖNTGEN snimanja zuba i ostalih koštanih struktura lica i glave takodje su komfor koji je dostupan svakom pacijentu, koji naravno imaju pravo na potpuni uvid u obavljeni posao.
stomatologija-bjelica-snimanje-zuba

Stomatologija Bjelica

Novi Sad, Svetozara Miletića 42 021 420553 |
063 500799 |
SNIMANJE ZUBA STOMATOLOGIJA BJELICA Radiografija se obavlja kao jedan od osnovnih pregleda pri ispitivanju koštano-zglobnog sistema, tako da je treba uraditi kada postoji povreda nekog dela tela sa sumnjom na prelom kosti, iščašenje zgloba, istegnuće ligamenata, kada se primeti deformitet ili otok zgloba ili kosti, kod pojave bola u različitim delovima tela (rukama, nogama, grudima, stomaku, glavi).
Ova metoda može brzo i jednostavno da pruži informacije o povredama kostiju, degenerativnim i zapaljenskim bolestima kostiju, tumorima i cistama koštano-zglobnog sistema, deformitetima (urođenim i stečenim tokom života).
stomatoloska-ordinacija-dr-radivoje-buha-snimanje-zuba
SNIMANJE ZUBA STOMATOLOŠKA ORDINACIJA DR RADIVOJE BUHA Kako bi smo što brže i efikasnije uspostavili diagnozu i rešili Vaš problem, naša stomatološka ordinacija je opremljena savremenim dentalnim rendgen aparatom.
Snimanje se vrši momentalno i na licu mesta a zubaru daje bolji uvid u stomatološki problem koji Vas muči.
stomatoloska-ordinacija-dentio-snimanje-zuba
SNIMANJE ZUBA STOMATOLOSKA ORDINACIJA DENTIO U našoj ordinaciji postoje dva aparata za snimanje zuba Gendex 8500DDE i Gendex expert DC .
Gendex 8500 DDE- Koristi se za snimanje ortopana to jestsnimka koji prikazuje gornju I donju vilicu sa svim zubima, oba vilična zgloba I sinusne šupljine gornje vilice.
stomatoloska-ordinacija-kresoja-snimanje-zuba
SNIMANJE ZUBA STOMATOLOSKA ORDINACIJA KRESOJA Danas svaka dobro opremljena stomatoloska ordinacija podrazumeva rendgen aparat.Da bi smo parvilno postavili dijagnozu a samim tim i sproveli terapiju pored klinickog pregleda neophodan je i RTG snimak.Cesto i u toku same terapije pravimo snimke kao i na samom kraju da bismo bili sigurni da je sve odradjeno na visini zadatka.
Snimanje zuba Beograd, rentgen zuba Beograd, ortopan Beograd veoma se traži, a ovde su sva mesta gde u Beogradu možete napraviti snimak zuba. Cena digitalnog snimanja zuba, otopan cena ili cena rentgena zuba i vilice može varirati, a ovde uporedite sve cene snimanja zuba u Beogradu. Za pravilnu dijagnostku i dalji tok lečenja kod stomatologa vrlo često je neophodno odaraditi snimak zuba i vilice. Kako biste najlakše našli centar u Beogradu koji nudi uslugu digitalnog snimanja zuba i vilice ovde su svi predstavljeni. Ukoliko Vas je stomatolog uputio da uradite snimak zuba, nađite najbliži stomatološki rendgen zuba i uradite ortopan svoje vilice. To Vam je najsigurniji način da Vaš stomatolog utvrdi da li su Vam svi zubi zdravi. Snimanje zuba ne boli i ne košta mnogo! Osmehujte se ponosni na svoj osmeh. - Snimanje zuba pomaže vašem stomatologu da vidi bolesti zuba i okolne kosti koja se ne mogu uočiti prilikom običnog pregleda. Snimak Vaše vilice pomaže vašem stomatologu da otkrije i leči ove probleme dok su oni još u pocetnom stadijumu, što vama može uštedeti puno zdravlja, vremena i možda vam čak spasti život.Digitalno snimanje zuba predstavlja uslugu najpreciznijeg snimanja i najmanjeg zračenja. Dijagnostička vrednost ovih snimaka predstavlja zlatni standard u implantološkoj dijagnostici kao i u većini stomatoloških oblasti i grana. Zbog neophodnog dužeg lečenja zuba i procedure koja najčešće nalaže i snimanje, mnogi pacijenti štede na najgori mogući način i odlučuju se na vadjenje zuba. Jer, prava je retkost da se sa stomatološke stolice ode posle samo jedne posete, a spasavanje zuba ume da se oduži, što troškove povećava i do nekoliko hiljada dinara. Mnogi su pacijenti zato u nedoumici da li su sve stavke u dugotrajnom lečenju bolesti usta i zuba neophodne. Ortopan je snimak na kome se prikazuju i gornja i donja vilica, sa oba vilična zgloba i svim zubima . Osim zuba koje možemo posmatrati u ustima, na ovom snimku vidljivi su i zubi koji nisu iznikli- vidi se njihov približni položaj a nekada je moguće uočiti i da li su ti zubi zdravi ili ne. Iako su stariji rendgen aparati emitovali dosta veće doze zračenja, prema proceni FDA (Američke asocijacije za hranu i lekove) doza zračenja koju primite pri snimanju digitalnog ortopana ekvivalentna je zračenju kome ste izloženi tokom 5 dana uobičajenih aktivnosti kod kuće, na poslu, na ulici. Poređenja radi, rendgen snimak grudnog koša izlaže vas zračenju sličnom desetodnevnom zračenju okoline, a mamografija čak tromesečnom. Iako ni ovo nije zanemarljiva doza, rizik od dugog prisustva nezapaženog oboljenja u vašim vilicama i zubima daleko je veći. Stoga se snimanje zuba, ukoliko ga je doktor preporučio, ne sme zaobići. Naš vam je savet da ne štedite na zdravlju, nego odvojte sredstva i pre posete stomatologu, uradite ortopan vaših zuba.
Back to Top