Snimanje zuba Novi Sad

Registruj se
Prijavi se
Snimanje zuba Novi Sad
orto-dent-digital-3d-ortopan-centar-snimanje-zuba
SNIMANJE ZUBA BEOGRAD ORTO DENT 3D DIGITAL - ORTOPAN CENTAR.
Poštujući najviše svetske standarde, kao i potrebe stomatologa i pacijenata za vrhunskom radiološkom dijagnostikom, OrtoDent 3D Digital je postao lider u pružanju kvalitetne, bezbedne i brze rendgen dijagnostike dento- maksilofacijalne regije.
Visokostručno, ljubazno osoblje, sa dugogodišnjim iskustvom sprovodi dijagnostičke procedure snimanja zuba i vilica poštujući najviše svetske standarde radiološke dijagnostike.
Za snimanje zuba i vilica koristimo najnoviju tehnologiju, lidera u proizvodnji dijagnostičke opreme, što nam omogućava da uz maksimalno redukovanu dozu dobijemo superiorne snimke zuba i vilica.
Svi snimci u OrtoDent 3D Digital sistemu su dobijeni digitalnim procedurama snimanja.
Takav pristup omogućava mnogo veći kvalitet slike i prati svetske standarde u očuvanju životne sredine, jer ne koristi hemijske supstance za razvijanje rendgen filmova.
stomatoloska-ordinacija-dr-marjanovic-snimanje-zuba
SNIMANJE ZUBA STOMATOLOSKA ORDINACIJA DR MARJANOVIĆ Komjuterizovano vodjenje evidencije, kartona pacijenata, zakazivanja, kao i Digitalnog RÖNTGEN snimanja zuba i ostalih koštanih struktura lica i glave takodje su komfor koji je dostupan svakom pacijentu, koji naravno imaju pravo na potpuni uvid u obavljeni posao.

Stomatologija Bjelica

Novi Sad, Svetozara Miletića 42 021 420553 |
063 500799 |
SNIMANJE ZUBA STOMATOLOGIJA BJELICA Radiografija se obavlja kao jedan od osnovnih pregleda pri ispitivanju koštano-zglobnog sistema, tako da je treba uraditi kada postoji povreda nekog dela tela sa sumnjom na prelom kosti, iščašenje zgloba, istegnuće ligamenata, kada se primeti deformitet ili otok zgloba ili kosti, kod pojave bola u različitim delovima tela (rukama, nogama, grudima, stomaku, glavi). Ova metoda može brzo i jednostavno da pruži informacije o povredama kostiju, degenerativnim i zapaljenskim bolestima kostiju, tumorima i cistama koštano-zglobnog sistema, deformitetima (urođenim i stečenim tokom života).
stomatoloska-ordinacija-dr-radivoje-buha-snimanje-zuba
SNIMANJE ZUBA STOMATOLOŠKA ORDINACIJA DR RADIVOJE BUHA Kako bi smo što brže i efikasnije uspostavili diagnozu i rešili Vaš problem, naša stomatološka ordinacija je opremljena savremenim dentalnim rendgen aparatom.
Snimanje se vrši momentalno i na licu mesta a zubaru daje bolji uvid u stomatološki problem koji Vas muči.
stomatoloska-ordinacija-dentio-snimanje-zuba
SNIMANJE ZUBA STOMATOLOSKA ORDINACIJA DENTIO U našoj ordinaciji postoje dva aparata za snimanje zuba Gendex 8500DDE i Gendex expert DC .
Gendex 8500 DDE- Koristi se za snimanje ortopana to jestsnimka koji prikazuje gornju I donju vilicu sa svim zubima, oba vilična zgloba I sinusne šupljine gornje vilice.
stomatoloska-ordinacija-kresoja-snimanje-zuba
SNIMANJE ZUBA STOMATOLOSKA ORDINACIJA KRESOJA Danas svaka dobro opremljena stomatoloska ordinacija podrazumeva rendgen aparat.Da bi smo parvilno postavili dijagnozu a samim tim i sproveli terapiju pored klinickog pregleda neophodan je i RTG snimak.Cesto i u toku same terapije pravimo snimke kao i na samom kraju da bismo bili sigurni da je sve odradjeno na visini zadatka.
Back to Top