Snimanje zuba Vračar

Registruj se
Prijavi se
Snimanje zuba Vračar
orto-dent-digital-3d-ortopan-centar-snimanje-zuba
SNIMANJE ZUBA BEOGRAD ORTO DENT 3D DIGITAL - ORTOPAN CENTAR.
Poštujući najviše svetske standarde, kao i potrebe stomatologa i pacijenata za vrhunskom radiološkom dijagnostikom, OrtoDent 3D Digital je postao lider u pružanju kvalitetne, bezbedne i brze rendgen dijagnostike dento- maksilofacijalne regije.
Visokostručno, ljubazno osoblje, sa dugogodišnjim iskustvom sprovodi dijagnostičke procedure snimanja zuba i vilica poštujući najviše svetske standarde radiološke dijagnostike.
Za snimanje zuba i vilica koristimo najnoviju tehnologiju, lidera u proizvodnji dijagnostičke opreme, što nam omogućava da uz maksimalno redukovanu dozu dobijemo superiorne snimke zuba i vilica.
Svi snimci u OrtoDent 3D Digital sistemu su dobijeni digitalnim procedurama snimanja.
Takav pristup omogućava mnogo veći kvalitet slike i prati svetske standarde u očuvanju životne sredine, jer ne koristi hemijske supstance za razvijanje rendgen filmova.
roorto-3d-digital-snimanje-zuba
SNIMANJE ZUBA - ROORTO 3D DIGITAL Naš centar se bavi izradom panoramskih snimaka (ortomantomograma) i dentalnih radiograma kao i snimanjem 3D tehnologiji.
rendgen-cranex-snimanje-zuba

Rendgen Cranex

Beograd, Vračar, Vojvode Dragomira 10 011 3445918
SNIMANJE ZUBA.
Radiološka ordinacija „Rendgen Cranex“ bavi se dijagnostikom oboljenja dento-maksiofacijalne regije.
Ordinacija je smestena na 65m2 i obuhvata nekoliko zasebnih celina koje su namenjene isključivo radiološkoj dijagnostici.
U našoj ordinaciji su instalirani aparati koji predstavljaju potpuno nove tehnologije radiološke opreme ili pripadaju poslednjim generacijama konvencionalnih mašina koje se koriste u stomatološkoj radiologiji.
Kao prva ordinacija na Balkanu koja koristi tehniku digitalizovane rendgenske slike doneli smo mnoge prednosti u odnosu na konvencionalne tehnologije: poboljšanje vizuelnih kvaliteta snimka, neuporedivo bolji stepen zaštite pacijenata tokom snimanja, eliminacija ponavljanja snimanja jer se kvalitet snimka moze korigovati tokom digitalizacije kao i stavljanje snimka u kompjutersku bazu odakle se u svakom trenutku moze ponovo štampati.
Osoblje zaposleno u našoj ordinaciji poseduje izuzetno profesionalno iskustvo.
Ovo se odnosi kako na tehničare koji realizuju radiografisanje tako i na lekare pod čijim se nadzorom obavljaju pregledi i koji vrše tražene analize.
Kao stručni konsultant naše ordinacije angažovan je Prof Dr Zoran Rakočević.

Stomatološka ordinacija Denta R

Beograd, Vračar, Beogradska 6 011 2432246
SNIMANJE ZUBA STOMATOLOSKA ORDINACIJA DENTA R Ordinacija pruža usluge iz oblasti: - preventivne i dečije stomatologije - bolesti zuba - protetike - parodentologije - oralne hirurgije - ortopedije vilice - rendgen dijagnostike
Back to Top