Turističke škole Vračar

Registruj se
Prijavi se
Turističke škole Vračar
akademija-oxford-turisticke-skole
SREDNJA TURISTIČKA ŠKOLA.
Turizam je delatnost koja doživljava rast čak i u ovim kriznim vremenima.
U našoj turističkoj školi, školujemo polaznike, koji treba da zadovolje potražnju koja postoji usled rasta ove grane privrede za zaposlenima koji će biti angažovani u njoj.
Široka lepeza zanimanja koja se mogu obavljati po završetku ove škole, omogućavaju olakšano zapošljavanje naših polaznika, a da bi ih učini još konkurentnijim na tržištu rada, obezbedili smo im praksu u najznačajnijim turističkim objektima u gradu i obezbedili predavače sa višegodišnjim iskustvom u ovoj oblasti.
Struka turističkih vodiča je sama po sebi veoma zanimljiva i interesantna, te je i broj upisanih polaznika svake godine sve veći.
U našoj školi mogućnost završavanje srednjeg vanrednog obrazovanja, dokvalifikacije ili prekvalifikacije u vidu trećeg, četvrtog ili petog stepena srednje stručne spreme primamljiva je svakom ko želi da se bavi ovom oblasti i bude profesionalac u svom poslu.
Jer, ovo je jedan od posebnih načina da u najmanju ruku obiđete svet.
Turista može biti svaki čovek, koji želi da putuje, ali imati saznanja o državama koje obilazite velika je stvar.
Poznavati njihovu kulturu, istoriju, istorijska mesta, od velikog je značaja za svakog pojedinca.
Ovaj posao je prepun zanimljivih i pustolovnih aktivnosti, koji traži polaznika željnog avantura, ali i svakodnevnog učenja o novim gradovima i raznim kulturama.
Srednja škola Niš - Turistička | Vandredno školovanje | Dokvalifikacije | Prekvalifikacije | Akademija Oxford Međutim, pored klasičnog turističkog vodiča, menadžment u turizmu je još jedan smer, koji ima sveobuhvatno značenje, kao i cela oblast turizmologije, koja obuhvata više podoblasti.
Kao menadžeri u turizmu imćete mogućnost da organizujete razne vrste edukativnih putovanja, studentskih razmena i slično.
Samim tim, Vaša uloga je značajnija, veća i zanimljivija, jer odluke koje donosite imaju značaj u ovoj oblasti.
Zato je potrebno da budete profesionalno edukovani, što je zasigurno ukoliko se odlučite za obrazovanje u našoj instituciji.
Samim tim, što je u srednjoj turističkoj školi Akademije Oxford sistem rada po najnovijoj tehnologiji i što se zasigurno prate svi savremeni i najprofesionalniji standardi, jer to je osnov i sigurnost svakog polaznika.
Verujemo da Vam je sve navedeno od velikog značaja i da ćete na osnovu istaknutog lakše doći do odluke koja je škola i koji smer upravo onaj koji ste oduvek želeli, jer saznanje da se nastava odvija po svetskim i evropskim standardima koji pružaju mogućnost sigurnog, profesionalnig i kvalitetnog procesa edukacije zasigurno su od velikog značaja.
Po završetku školovanja, naši polaznici stiču diplomu koja im pruža mogućnost za nastavak školovanja na nekom od fakulteta ili visokih škola, što takođe doprinosi sigurnoj i validnoj odluci svakog budućeg polaznika.
Zato Vas očekujemo da nam se pridružite u profesionalnoj edukaciji srednje turističke škole i svim ponudama koje ona pruža.
Back to Top