Stomatološka ordinacija Dental Step

Stomatološka ordinacija Dental Step
LOKACIJE

Stomatološke ordinacije

STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA DENTAL STEP Stomatološka ordinacija Dental Step nalazi se na veoma atraktivnoj lokaciji na Novom Beogradu, u blizini Kombank Arene, IN Hotela, restorana Novak i sedišta velikog broja kompanija i banaka, kao i u blizini auto puta E-70 i E-75 čime je lako dostupna velikom broju pacijenata.
U našoj savremeno opremljenoj ordinaciji, uz korišćenje najkvalitetnijih materijala, višegodišnje iskustvo, strpljenje i ljubaznost naseg doktora Stepana Stepanovića, svaki vaš stomatološki problem može biti rešen potpuno bezbolno i u skladu sa najvišim estetskim standardima.

Estetska stomatologija

Estetska stomatologija.
Ukoliko niste zadovoljni bojom vaših prirodnih zuba, pravo rešenje za vas je izbeljivanje zuba.
Ovo je jako popularna metoda, koja se smatra sigurnom i pouzdanom.
Efekti izbeljivanja zuba traju najmanje godinu dana, nakon čega se radi tzv.
osvežavanje.
Trajnost rezultata nakon izbeljivanja zavisi od konzumacije obojene hrane (pušenje i konzumiranje jako obojenih napitaka ili neodržavanje adekvatne oralne higijene bitno umanjuje postignuti efekat)

Zubna protetika

ZUBNA PROTETIKA.
FIKSNA PROTETIKA.
U fiksnu protetiku ubrajaju se svi protetski radovi koji se cementiraju u ustima pacijenta, te se ne mogu skidati, a zadovoljavaju sve potrebne funkcionalne i estetske kriterijume.
Ako je zub jako razoren karijesom ili je veliki deo zuba polomljen, te se ne može nadomestiti plombom (ispunom), rešenje stomatološkog problema u ovom slučaju je zubna krunica.
U savremenoj stomatologiji najčešće se koriste matalokeramičke i bezmetane krunice.
Metalokeramičke krunice u osnovi imaju metalnu kapicu koja prekriva obrušeni zub, a preko nje ide sloj keramike.
Predstavljaju dugotrajno rešenje, otporne su i imaju odličan estetski efekat.
Vrhunac savremene stomatologije su svakako bezmetalne keramičke krunice koje u odnosu na metalokeramičke, imaju bolji estetski efekat (izradjuju se od cirkonijuma koji je vizuelno jako sličan prirodnim zubima).

Oralna hirurgija

Oralna hirurgija.
Naša ordinacija pruža brojne stomatološke usluge iz domena oralne hirurgije kao što su hirurško vađenje zuba i zaostalih korenova, apikotomija to jest odstranjivanje vrha korena zuba zajedno sa svim patološkim sadržajima, vadjenje impaktiranih umnjaka, modulacija grebena i brojni drugi zahvati.

Parodontologija

PARODONTOLOGIJA STOMATOLOSKA ORDINACIJA DENTAL STEP Parodontologija se bavi lečenjem potpornog aparata zuba to jest desni, kosti i vlakana koje vežu zub za kost.
Parodontopatija se ispoljava krvarenjem i upalom desni, neprijatnim zadahom, prisustvom parodontalnih džepova, povlačenjem desni, ogoljenjem vratova i korenova zuba, pomeranjem zuba, a u završnoj fazi klaćenjem i ispadanjem zuba.
Glavni izazivač parodontopatije je zubni plak.

Implantologija

IMPLANTOLOGIJA STOMATOLOSKA ORDINACIJA DENTAL STEEP Zubni implanti su mali titanijumski elementi koji se hirurški ugradjuju u kost i predstavljaju zamenu za koren zuba koji nedostaje.
Na implant se postavlja nadogradnja, a na nadogradnju zubna krunica, most ili proteza.
Ugradnja implanta se vrši u lokalnoj anesteziji i potpuno je bezbolna.

Ortodoncija

ORTODONCIJA STOMATOLOSKA ORDINACIJA DENTAL STEP Ortodoncija ja grana stomatologije koja se bavi korekcijom položaja zuba kod dece i odraslih.
Terapija se uglavnom sprovodi pomoću fiksnog ili mobilnog ortodonskog aparata.

Dentalni turizam

DENTALNI TURIZAM STOMATOLOSKA ORDINACIJA DENTAL STEP Stomatološka ordinacija Dental Step nalazi se na veoma atraktivnoj lokaciji na Novom Beogradu, u blizini Kombank Arene, IN Hotela, restorana Novak i sedišta velikog broja kompanija i banaka, kao i u blizini auto puta E-70 i E-75 čime je lako dostupna velikom broju pacijenata.
U našoj savremeno opremljenoj ordinaciji, uz korišćenje najkvalitetnijih materijala, višegodišnje iskustvo, strpljenje i ljubaznost naseg doktora Stepana Stepanovića, svaki vaš stomatološki problem može biti rešen potpuno bezbolno i u skladu sa najvišim estetskim standardima.
Lokacije
    Lokacija
  1. Beograd Arena Antifašističke borbe 19
    lokal br.71 +381 64 4443060;
    Lokacija
  2. Beograd Novi Beograd Antifašističke borbe 19
    +381 64 4443060;

Poruku prima: Stomatološka ordinacija Dental Step

Ime i prezime:*

e-mail:*

telefon:*

Poruka:*

*Obavezno je popuniti sva polja

Back to Top