Zubna protetika Beograd

Registruj se
Prijavi se
Zubna protetika Beograd
Zubna protetika Beograd je za Vas ako se pitate gde u Beogradu mogu da se naparave zubne proteze ili Vas zanima: parcijalna akrilatna proteza cena po vilici, totalna akrilatna proteza cena po vilici, privremena proteza cena, žabica, vizil proteza cena po vilici, metalokeramička krunica cena, fiberglas ili metalna nadogradnja cena, cena bezmetalne keramička krunice, keramičke fasete cene, privremene krunice cene, ugradnja krunica cena, reparatura zubne proteze, intraradikluarni atačment, splint za bruksizam i splint za sportiste, itd.
Zubne ordinacije u Beogradu u kojima se radi zubna protetika predstavljene su Vam ovde i ne samo da možete videti cene zubne protetike to jest svih vrsta usluga koje spadaju u zubnu protetiku, već pogledajte slike pre i posle, detaljne opise načina rada, fotografije ordinacija i pročitajte preporuke zadovoljnih klijentata.
Zubna protetika u Beogradu prati korak sa svetskim dostignućima i stoga budite spokojni.
Treba samo da im se obratite i zakažete pregled kako bi u najkraćem mogućem roku rešilli probleme kao što su krezubost, bezubost ili problemi estetske i funkcionalne prirode.
stomatoloska-klinika-kosovcevic-zubna-protetika
ZUBNA PROTETIKA BEOGRAD STOMATOLOŠKA KILNIKA KOSOVČEVIĆ reko pedeset godina duga porodična tradicija čini temelje naše klinike.
Njene korene postavio je davne 1954.godine prof dr Miodrag Kosovčević, profesor stomatološke protetike i višegodišnji dekan Stomatološkog fakulteta, univerziteta u Beogradu. Dragoceno iskustvo i stručnost 1990.godine prof dr Miodrag Kosovčević prenosi na privatnu kliniku koju osniva zajedno sa svojim sinom dr Zoranom Kosovčevićem, tada asistentom na klinici bolesti usta i zuba, Stomatološkog fakulteta univerziteta u Beogradu.
stomatoloska-ordinacija-fabrika-osmeha-zubna-protetika
ZUBNA PROTETIKA BEOGRAD ORDINACIJA FABRIKA OSMEHA Protetika spada u jednu od najkreativnijih grana stomatologije, jer omogućava da se u isto vreme nadoknade izgubljeni zubi i ostvari najbolji estetski efekat.
Naš specijalista stomatološke protetike izaći će u susret svim vašim zahtevima i potruditi se da vaš osmeh bude savršen. Nadoknada nedostajućih zuba i restauracija destruisanih zuba važna je, ne samo zbog potrebe da pacijent povrati sposobnost žvakanja, već i zbog povećanja njegovog samopouzdanja. Protetikom vam omogućavamo nadoknadu nedostajućeg zuba, mekih tkiva ili svih zuba.
Protetskom nadoknadom ne dobija se samo estetski benefit, već se postiže i pravilna funkcija celog orofacijalnog sistema.
stomatoloska-ordinacija-dr-kujacic-zubna-protetika
ZUBNA PROTETIKA BEOGRAD STOMATOLOŠKA ORDINACIJA DR KUJAČIĆ Stomatološka ordinacija Dr Kujačić je stručni stomatološki specijalistički tim koji čine Dr Ana Kujačić i Dr Neven Kujačić, osnivači i vlasnici ordinacije; sestra Nataša Žebeljan i saradnički tim zubnih tehničara.
Ordinacija je u početku osnovana kao “Tash dental group” sa sedištem u Beogradu na lokaciji S.
Novaka 2.
Od 17.
12.2010.godine ordinacija je preseljena u Džordža Vašingtona br.
50 pod nazivom Stomatološka ordinacija “Dr Kujačić”.
Stručni tim lekara i saradnika - sestra, zubni tehničari od tog perioda rade u nepromenjenom - stalnom sastavu.
Princip rada su visokostručne i savremene stomatološke intervencije po povoljnim pristupačnim cenama. U okviru protetske rehabilitacije pružamo mogućnost zbrinjavanja: od klasičnih akrilatnih, parcijalnih i totalnih proteza; vizil proteza sa različitim mogućnostima retencije (freztehnika, atečmeni–klizači), metalkeramičke i bezmetalne krune i mostove, do protetskih radova na implantima.
stomatoloska-ordinacija-dr-ognjen-stankov-zubna-protetika-823934
ZUBNA PROTETIKA BEOGRAD - U stomatološkoj ordinaciji radimo sve vezano iz oblasti zubne protetike.

Dental Implant

Beograd, Stari Grad, Bulevar despota Stefana 13 011 7246995
cena: Cenovnik
ZUBNA PROTETKA. ZUBNA PROTETIKA DENTAL IMPLANT.
Naš centar za savremenu stomatologiju i implantologiju pruža širok spektar usluga iz oblasti zubne protetike kao štosu: - Bezmetalne krunice - Metalo-keramičke krunice - Fiksna proteza - Cad/Cam tehnologija izrade krunice i mostova

Belville Dental Centar

Novi Beograd, Jurija Gagarina 14n 011 6300955
cena: Cenovnik
ZUBNA PROTETIKA BEOGRAD BELVILLE DENTAL ORTO CENTAR Protetska rehabilitacija zuba podrazumeva izradu krunica na zubima.
Postoji nekoliko vrsta krunica, a najčešće koristimo metalokeramičke krunice i bezmetalne krunice.
dental-studio-savic-&-team-zubna-protetika
ZUBNA PROTETIKA BEOGRAD DENTAL STUDIO SAVIĆ & TEAM Stomatološka protetika danas zaista pruža veliki izbor načina za estetsko zbrinjavanje pacijenata.
Najčešće fiksne nadoknade su keramičke (bezmetalne) krunice i mostovi, metalokeramičke krunice i mostovi, keramičke fasete (viniri), itd.
Kod pacijenata koji imaju izvestan broj preostalih zuba, od pokretnih nadoknada najčešće su parcijalne skeletirane proteze kombinovane sa metalokeramičkim krunicama.
implant-centar-stojanovic-zubna-protetika
ZUBNA PROTETIKA BEOGRAD.
Dugogodišnje iskustvo, veliki broj urađenih i kontrolisanih radova na implantatima daje temelj i osnovu za odluku kome ukazati poverenje.
stomatoloska-ordinacija-adriadent-zubna-protetika
ZUBNA PROTETIKA BEOGRAD STOMATOLOŠKA ORDINACIJA ADRIADENT - Metalokeramička krunica0 - Bezmetalna krunica - Metalna livena nadogradnja - Fiberglass nadogradnja - Totalna proteza - Parcijalna pločasta proteza - Parcijalna skeletirana proteza (vizil) - Valplast proteza - Drikeri - Žabica - Reparatura proteze - Dodavanje zuba u protezu
ZUBNA PROTETIKA BEOGRAD CDEI CENTAR ZA DENTALNU ESTETIKU I IMPLANTOLOGIJU Savremeni materijali koji se koriste za izradu protetskih nadoknada, kao i kompjuterizovani sistemi u stomatologiji, danas nam omogućavaju izradu visokopreciznih protetskih nadoknada vrhunske estetike.
Keramičke krunice ili u žargonu ”zubne navlake”, kako ih veliki broj pacijenata često zove, postavljaju se na prethodno pripremljen zub i imaju za cilj da vrate funkciju zubu, ojačaju ga i naravno, svojom bojom i oblikom savršeno se uklope u zubni niz.
Postoje brojne indikacije za izradu krunica.
Najčešće, krunice se izrađuju na zubima koji su u većoj meri oštećeni (karijesom ili usled frakture dela krunice zuba) kako bi se sačuvalo preostalo zubno tkivo, zatim kod oslabljenjih zuba kako bi se sprečilo njihovo pucanje (npr.
kod zuba čiju veliku površinu zauzimaju plombe ili kod endodonski tretiranih zuba), kao i kod zuba sa izraženim nepravilnostima u boji ili obliku.
dental-clinic-stomatoloska-ordinacija-zubna-protetika
ZUBNA PROTETIKA BEOGRAD DENTAL CLINIC STOMATOLOŠKA ORDINACIJA Stomatološka ordinacija Dental Clinic osnovana je 1998, a za gotovo dve decenije postojanja postala je sinonim za profesionalno, stručno i vrhunsko pružanje svih vrsta stomatoloških usluga.
Osnivač Dental Clinic je dr Vesna Lazić, specijalista stomatološke protetike sa dugogodišnjim iskustvom u radu sa bezmetalnom keramikom, protetikom na implantatima i sanaciji svih vrsta poremećaja zagrižaja, stručnjak u estetskoj restaurativnoj stomatologiji i primeni CAD/CAM tehnologije.
U ordinaciji Dental Clinic možete dobiti sve vrste stomatoloških usluga (terapija laserom, estetski ispuni, beljenje zuba, CAD/CAM, fasete, implantologija, oralna hirurgija, protetika, parodontologija, ortodoncija i endodoncija), koje su u dosluhu sa svim najsavremenijim svetskim metodama u ovoj medicinskoj oblasti i uz korišćenje najboljih stomatoloških alata i materijala.
Prvi pregled je besplatan, na kojem ćete saznati sve o svom stomatološkom problemu, istovremeno i dobiti informaciju o metodama i načinima kako se on može rešiti i to na što efikasniji i bezbolniji način.
stomatoloska-ordinacija-gala-dent-zubna-protetika
ZUBNA PROTETIKA BEOGRAD GALA DENT Nadoknada izgublejnih zuba, korekcija izgleda položaja pojedinih zuba, estetski savršeno i udobno.
Sve vrste mobilni protetskih radova (proteza).
stomatoloska-ordinacija-dental-n-plus-zubna-protetika
ZUBNA PROTETIKA BEOGRAD STOMATOLOŠKA ORDINACIJA DENTAL N PLUS Stomatološka ordinacija DENTAL N,smeštena u samom centru Beograda,nudi vam sve vrste stomatoloških usluga po veoma povoljnim cenama.
Tim sastavljen od iskusnih i mladih stručnjaka garantuje da ce vaš problem biti rešen brzo,efikasno i kvalitetno.
Stotine zadovoljnih pacijenata od nas odlazi sa osmehom na licu.
Proverite da li je tako!
Pregled i konsultacije se ne naplaćuju!
stomatoloska-ordinacija-crown-dental-zubna-protetika
ZUBNA PROTETIKA BEOGRAD STOMATOLOŠKA ORDINACIJA CROWN DENTAL Stomatološka protetika je grana stomatologije koja se bavi nadoknadom izgubljenih zuba i to u vidu totalnih nadoknada - proteza za gornju i donju vilicu ili parcijalnih nadoknada - krunice, mostovi i navlake
tim-stomatologija-jurisic-zubna-protetika

TiM stomatologija Jurišić

Beograd, Voždovac, Žikice Jovanovića 8 069 2095151
ZUBNA PROTETIKA - TIM STOMATOLOGIJA JURIŠIĆ zrada krunica i mostova, u žargonu poznato kao zubne navlake, moguća je od različitih materijala.
Mogu se izrađivati na zbrušenim zubima ili kao nadoknada na implantatu.

TIM Dent Živanović

Beograd, Voždovac, Bulevar Oslobođenja 307 011 3096525
ZUBNA PROTETIKA
stomatoloska-ordinacija-savadent-zubna-protetika
ZUBNA PROTETIKA BEOGRAD.
ZUBNA PROTETIKA SAVADENT. Sve vrste fiksnih nadoknada (metal-porcelanske krunice i mostovi, bezmetalne porecelanske krunice) totalne proteze (klasične i sa metalnom bazom) parcijalne skeletirane proteze paricjalne skeletirane proteze sa atecmenima teleskop krune
stomatoloska-ordinacija-orthodent-dr-popovic-zubna-protetika
ZUBNA PROTETIKA ORTHODENT.
Stomatološka ordinacija Orthodent pruža široki spektar usluga iz oblasti zubne protetike.
- sve vrste fiksnih nadoknada (metal-porcelanske krunice i mostovi, bezmetalne porecelanske krunice) - totalne proteze (klasične i sa metalnom bazom) - parcijalne skeletirane proteze - paricjalne skeletirane proteze sa atecmenima - teleskop krune
stomatoloska-ordinacija-dentina-zubna-protetika
ZUBNA PROTETIKA BEOGRAD STOMATOLOŠKA ORDINACIJA DENTINA Stomatološka protetika je grana dentalne medicine koja se bavi nadoknađivanjem izgubljenih zuba i mekih delova usne šupljine potpunim (totalnim) ili delimičnim (parcijalnim) protezama, zatim krunicama, mostovima i fasetama. Stomatološka protetika se deli na fiksnu protetiku (fasete, krunice i mostovi) i mobilnu protetiku (totalne i parcijalne proteze).
stomatoloska-ordinacija-mrse-dent-zubna-protetika
ZUBNA PROTETIKA STOMATOLOSKA ORDINACIJA MRSE DENT Protetika predstavlja oblast u stomatologiji koja se odnosi na dijagnostiku, lečenje, rehabilitaciju i održavanje usne duplje, uključujući izgled, funkciju, udobnost i zdravlje zuba.
Bliže rečeno, bavi se reparaturom zuba koji nedostaju, odnosno obnavljanjem i popravkom jednog ili više zuba.
Generalno, suština zubne protetike jeste istovremeno i funkcionalnost ali i estetika.
stomatoloska-ordinacija-dr-tatjana-nikolic-zubna-protetika-907514
ZUBNA PROTETIKA - DR TATJANA NIKOLIĆ Stomatološka ordinacija Dr Tatjana Nikolić pruža kvalitetne usluge iz oblasti zubne protetike, Beograd, Voždovac.
stomatoloska-ordinacija-sveti-antipa-zubna-protetika
ZUBNA PROTETIKA BEOGRAD STOMATOLOŠKA ORDINACIJA SVETI ANTIPA - Izrade parcijalnih akrilatnih proteza - Izrada totalnih akrilatnih proteza - Izrada vizil proteza - Ugradnja atečmena - Teleskop krunica - Izrada livenih nadogradnji - Izrada metalokeramičkih krunica - Izrada bezmetalnih krunica - Izrada metalokeramičkih mostova - Izrada nadoknada nad implantima
stomatoloska-ordinacija-maja-cvetkovic-zubna-protetika
ZUBNA PROTETIKA BEOGRAD STOMATOLOŠKA ORDINACIJA MAJA CVETKOVIĆ Protetika (krunice i mostovi, parcijalne skletirane i akrilatne proteze, totalne akrilatne proteze, totalne akrilatne proteze sa skeletiranom bazom, ugradnja atečmena u proteze (proteze sa kopčama, bez vidljivih kukica...)
stomatoloska-ordinacija-duka-dent-zubna-protetika-260112

Stomatološka ordinacija Duka Dent

Novi Beograd, Bulevar Zorana Đinđića 106 011 3190766
ZUBNA PROTETIKA - DUKA DENT Stomatološke usluge iz oblasti zubne protetike.
stomatoloska-ordinacija-dr.radomir-ljubisavljevic-zubna-protetika
ZUBNA PROTETIKA BEOGRAD STOMATOLOŠKA ORDINACIJA DR.RADOMIR LJUBISAVLJEVIĆ Protetika nadoknađuje izgubljene, oštećene i nepravilne zube. Pored uspostavljanja normalnog brojnog stanja zuba, posebna pažnja se posvećuje uspostavljanju harmonije kako u funkcionalnom i biološkom tako i u estetskom smislu. Savremeni način nadoknade zuba podrazumeva upotrebu bioloških materijala koji svojom jačinom i estetikom mogu da obezbede prirodan i lep osmeh, tu se pre svega misli na cirkoniju, keramiku, i biološke legure. U tu svrhu se izrađuju krunice, mostovi, fasete, inleji, onleji, skeletirane proteze sa namenskim krunama i u slučaju bezubosti, totalne proteze.
stomatoloska-ordinacija-dr-predrag-kostic-zubna-protetika
ZUBNA PROTETIKA BEOGRAD STOMATOLOŠKA ORDINACIJA DR PREDRAG KOSTIĆ U stomatološkoj ordinaciji dr Predrag Kostić vršimo sve vrste usluga iz oblasti stomatološke protetike. Iz oblasti mobilne protetike izrađujemo parcijalne i totalne proteze, kao i vizil proteze, dok u fiksnoj protetici koristimo sve vrste fiksnih nadoknada, kao što su metalokeramički mostovi i krune, bezmetalne keramičke nadoknade, veniri (fasete).Svi fiksni protetski radovi u ordinaciji Kostić se završavaju u roku od 3 dana.
stomatoloska-ordinacija-dr-boris-prokic-zubna-protetika
ZUBNA PROTETIKA BEOGRAD STOMATOLOŠKA ORDINACIJA DR BORIS PROKIĆ Obuhvata nadoknadu izgubljenih zuba i vilične kosti izradom krunica i mostova od metal-keramike, skeletiranih i akrilatnih parcijalnih i totalnih proteza, kombinovanih protetskih radova, u saradnji sa najsavremenijom zubotehničkom laboratorijom, sa kojom postoji višegodišnja uspešna saradnja.
stomatoloska-ordinacija-cvejanovic-zubna-protetika
ZUBNA PROTETIKA BEOGRAD STOMATOLOŠKA ORDINACIJA CVEJANOVIĆ Stomatološka ordinacija Cvejanović uspešno se bavi estetskom stomatologijom, implantologijom, protetikom, oralnom hirurgijom i dečijom stomatologijom od 1981.
godine.
stomatoloska-ordinacija-cvetic-dent-zubna-protetika-536483
ZUBNA PROTETIKA BEOGRAD STOMATOLOŠKA ORDINACIJA CVETIĆ DENT Rad stomatološke ordinacije CVETIĆ Dent temelji se na jedinstvenom sistemu za očuvanje zdravlja usta i zuba, kako kod najmlađih, tako i kod najstarijih pacijenata.
U prijatnom ambijentu, kroz savremene programe i široku lepezu stomatoloških usluga, posvećujemo se pacijentima.
Primenjujemo nove generacije materijala i nove metode lečenja, kako bismo našim pacijentima omogućili nivo usluge prema evropskim standardima.
Opremljeni smo za sveobuhvatan i celovit pristup pacijentu, omogućujući im sve stomatološke usluge na jednom mestu.
Želimo da se u našoj ordinaciji osećate prijatno i bezbedno.
Hoćemo da ispunimo vaša očekivanja i pružimo vam najkvalitetniju uslugu.
stomatoloska-ordinacija-grey-dental-zubna-protetika
ZUBNA PROTETIKA NOVI SAD GREY DENTAL Protetika je deo stomatologije koja se bavi nadoknadom zuba koji se izgube tokom života.
Vrlo je važno da vodimo brigu o našim prirodnim zubima i da uradimo sve da ne dodje do njihovog gubitka.U zavisnosti od toga koliko zuba je izgubljeno moguće je izraditi fiksnu ili mobilnu protetsku nadoknadu.
stomatoloska-ordinacija-dentana-pro-zubna-protetika
ZUBNA PROTETIKA BEOGRAD STOMATOLOŠKA ORDINACIJA DENTANA PRO Proteze pripadaju oblasti stomatološke protetike, tačnije mobilnih protetskih nadoknada.
U ordinaciji Dentana Pro primena proteza je najjednostavniji oblik terapija za nedostatak većeg broja zuba.
stomatoloska-ordinacija-gentle-touch-dental-centar-zubna-protetika
ZUBNA PROTETIKA GENTLE TOUCH DENTAL CENTAR - Bezmetalne keramičke krunice (krunice sa osnovom od cirkonije) Za razliku od klasičnih metalo-keramičkih krunica koje se izrađuju od legure metala kao osnove na koju se nanosi keramika, bezmetalne krunice ne sadrže "crni" metal kao osnovu, što rezultira prirodnim izgledom gde je nije moguće predpostaviti koji zub je pod krunom.Pored krunica, moguće je izraditi bezmetalne mostove, pa čak i bezmetalne krunice na implantatima. - Cad-cam u službi zuba Table Tops (bočni viniri) predstavljaju CAD-CAM restauraciju zuba , a pod tim se podrazumeva primena kompijuterskog dizajna i izrada nadoknada keramičkim sistemima koji nadoknadjuju do 2/3 kruničnog dela zuba
stomatoloska-ordinacija-maxim-dent-zubna-protetika
ZUBNA PROTETIKA STOMATOLOŠKA ORDINACIJA MAXIM DENT - Protetika na implantima - Metalokeramičke krunice i mostovi - Bezmetalne keramičke krunice i mostovi - Kombinovani protetski radovi - Parcijalne proteze - Totalne proteze
stomatoloska-ordinacija-simic-zubna-protetika
ZUBNA PROTETIKA BEOGRAD STOMATOLOŠKA ORDINACIJA SIMIĆ Fiksni radovi se u ordinaciji "Simić" rade od najkvalitetnijeg porcelana sa zlatnom, metalnom osnovom ili bez ikakve osnove (čist porcelan).
Mogu se raditi na zubima, metalnim i bezmetalnim nadogradnjama i na implantima.
U ordinaciji "Simić" se radi i poseban roze porcelan kod osoba sa oštećenjem koštanih i mekih tkiva.Danas se u ordinaciji "Simić" kao i u najelitnijim svetskim ordinacijama rade fasete od bezmetalne keramike.
One se nalaze samo na prednjim stranama zuba.Za fasete je potrebno imati potpuno sačuvanu prednju stranu zuba.

Stomatološka ordinacija Omnident Stomatologija

Beograd, Savski venac, Kraljice Natalije 36 011 3626077 |
011 3620612 |
ZUBNA PROTETIKA U BEOGRADU
stomatoloska-ordinacija-dent-in-plus-zubna-protetika
ZUBNA PROTETIKA - STOMATOLOŠKA ORDINACIJA DENT IN PLUS Krunice i mostovi, totalne i parcijalne proteze, proteze na implantima, fasete..
dental-centar-bobic-zubna-protetika-682196

Dental Centar Bobić

Novi Sad, Koste Abraševića 44 063 8217839
cena: Cenovnik
ZUBNA PROTETIKA NOVI SAD - DENTAL CENTAR BOBIĆ Najkvalitetnije usluge iz domena zubne protetike pruža Dental Centar Bobić.
stomatoloska-ordinacija-m-dent-zubna-protetika

Stomatološka ordinacija M DENT

Beograd, Stari Grad, Majke Jevrosime 40 011 3227438
cena: Cenovnik
ZUBNA PROTETIKA BEOGRAD STOMATOLOŠKA ORDINACIJA M DENT - Protetika na implantima - Metalokeramičke krunice i mostovi - Bezmetalne keramičke krunice i mostovi - Kombinovani protetski radovi - Parcijalne proteze - Totalne proteze
stomatoloska-ordinacija-smile-dent-1-zubna-protetika
ZUBNA PROTETIKA BEOGRAD STOMATOLOŠKA ORDINACIJA SMILE DENT Ukoliko je vaš problem otežana funkcija žvakanja izazvana nedostatkom manjeg ili većeg broja zuba, korisno je da znate da ćete kod nas pronaći savremene metode rehabilitacije usne duplje i to: • Metalokeramičke krune i mostove • Metalokeramičke krune i mostove na leguri od zlata • Bezmetalnu keramiku i mostove -Procera (najsavremeniji Švedski sistem) • Zirkonia, feldspatna Vita i leucitna Ivoclar (najsavremaniji Nemački sistemi za keramiku) • Keramičke nadogradnje za bezmetalne krune • Fasete, takozvane ljuspice od keramike • Vizil parcijalne proteze sa atečmenima u kombinaciji sa keramikom
stomatoloska-ordinacija-dental-vision-zubna-protetika
ZUBNA PROTETIKA BEOGRAD ORDINACIJA ZA ESTETSKU STOMATOLOGIJU DENTAL VISION Pri konvencionalnim metodama izrade protetike, pacijent je dobijao privremenu zamenu za zube i čekao po nekoliko nedelja dok laboratorija ne izradi protetičke elemente koji su mu potrebni.
Uz CAD/CAM tehnologiju, vreme čekanja na implante se svodi na dane bez umanjenja u kvalitetu.
Brža, preciznija i jednostavnija izrada omogućava i smanjenje troškova, što je još jedna prednost digitalizacije i kompjuterizacije u stomatologiji.
stomatoloska-ordinacija-roda-zubna-protetika
ZUBNA PROTETIKA STOMATOLOSKA ORDINACIJA RODA Keramičke krune su vrsta estetsko-funkcionalnih fiksnih nadoknada, u celosti izrađenih od keramike.Pružaju vrhunsku estetiku, savršeno se oblikuju oko gingivalnog ruba zuba, u potpunosti imitiraju izgled gleđi, odaju utisak prirodnosti, i istovremeno obezbeđuju trajnost i izdržljivost.
Keramičke krunice su izrađene od tankog sloja materijala što rezultira većim stepenom transparencij
stomatoloska-ordinacija-kolovic-dent-zubna-protetika
ZUBNA PROTETIKA BEOGRAD KOLOVIĆ DENT Oralno higijena igra važnu ulogu u našem zdravlju i uvek je bolje sprečiti nego lečiti, stoga posećujte svog stomatologa redovno.
Zdravi i lepi zubi daju nam osećaj samouverenosti i veoma su važni za lep i iskren osmeh, zato nemojte prestati da se smejete.
Stalni zubi su samo jedni i morate ih čuvati da Vam traju ceo život.
Dodjite u našu ordinaciju i ohrabrite sebe širokim osmehom i samouvereno zakoračite u novi dan nasmejani i zadovoljni sobom!
dental-centar-bp-zubna-protetika
ZUBNA PROTETIKA BEOGRAD DENTAL CENTAR BP Dental centar bp je moderna ordinacija u najužem centru Beograda.
Princip našeg rada je poseban pristup svakom pacijentu,timski dogovor oko plana terapije i saniranje problema po najvišim standardima današnje stomatologije. Posebnu pažnju pridajemo komforu naših pacijenata ne bi li im stomatoloski tretman kod nas prošao sto lakše i bez stresa a rezultat našeg rada bio visokoestetsko,savremeno rešenje čime ce dugo biti zadovoljni.
stomatoloska-ordinacija-mr-sci.-dr-mirela-cvjetkovic-zubna-protetika
ZUBNA PROTETIKA BEOGRAD MR.
DR MIRELA CVJETKOVIC Želite blistavi, beli osmeh koji izgleda prirodno?
Onda su bezmetalne krunice pravo rešenje za Vas.
Savremen način života diktira nam savršen osmeh bez vidljivih plombi na prednjim zubima i sivo prebojenih zuba ili desni.
Bezmetalna krunica objedinjuje sve Vaše estetske i funkcionalne zahteve.
bel-medic-opsta-bolnica-i-dom-zdravlja-zubna-protetika

Bel Medic Opšta bolnica i Dom zdravlja

Beograd, Voždovac, Koste Jovanovića 87 011 3091000
ZUBNA PROTETIKA BEOGRAD BEL MEDIC OPŠTA BOLNICA I DOM ZDRAVLJA Jednodnevna protetika - Stomatološka ordinacija Bel Medic-a sve stomatološke usluge može da prži u rekordnom roku, bilo da je reč o konzervativnoj stomatologiji, endodonciji, protetici. Za samo jedan dan, pacijent može da dobije uslugu estetske rehabilitacije zuba vinirima ili bezmetalnim keramičkim krunicama. Svakoj intervenciji prethodi podroban pregled i dijagnostika, radi procene šta se može i šta je potrebno učiniti, kao i potpuno informisanje pacijenta o raspoloživim mogućnostima, odnosno preporuka stomatologa. Sledi jednoiposatna-dvosatna seansa tokom koje se uzimaju otisci i zubi u lokalnoj anesteziji pripremaju za protetske radove, a već sutradan se obavlja proba i predaja bezmetalnih krunica ili vinira.
LOKACIJE
Zubna protetika je deo stomatologije koji se bavi rešavanjem problema krezubosti, bezubosti gornje i donje vilice i drugim problemima u vezi sa fizičkim oštećenjima zuba. Problemi koje leči zubna protetika nisu samo estetske prirode, već su to i problemi funkcionalne prirode jer svako oštećenje i nedostatak zuba otežava njihovu osnovnu funkciju a to je žvakanje i ustinjavanje hrane. Zubna protetika se praktikuje u stomatološkim ordinacijama a njome se bave doktori stomatologije. Problemi koje rešava zubna protetika vezani su i za starosno doba, odnosno bez obzira na to da li su u mladosti imali zdrave i jake zube, mnoge osobe u starijem životnom dobu počinju da imaju probleme sa zubima koji su prouzrokovani raznim faktorima. Gubitak zuba značajno utiče i na samopuzdanje naročito ako je reč o prednjim zubima od jedinice do petice. U zubnoj protetici se koriste različite metode lečenja. Materijali koji se koriste u zubnoj protetici se vremenom menjaju i osavremenjuju, tako da se tehnike u zubnoj protetici takođe menjaju. Iz prakse se izbacuju materijali koji su u praksi pokazali neke nedostatke i oni se zamenjuju novim materijalima sa boljim karakteristikama. Cilj tehika koje se primenjuju u zubnoj protetici je da rezultat, to jest zubi izgledaju što lepše, ali da pri tom izgledaju prirodno a da su napravljeni od materijala koji su dovoljno čvrsti i izdržljivi kako bi trajali što duže. U zubnu protetiku možemo ubrojati sledeće tehnike odnosno postupke rešavanja problema vezanih za oštećenja zuba: ugradnja raznih vrsta parcijalnih ili totalnih proteza, ugradnja raznih vrsta krunica (od različitih materijala), ugradnja keramičkih faseta, ugradnja mostova. Postupci koji se koriste u savremenoj zubnoj protetici treba da dovedu do rezultata da se pacijent oseća komforno, da ne oseća nelagodnost ni u jednoj situaciji. Stoga svi elementi treba da budu urađeni veoma precizno. Estetski momenat je ono što pacijent prvo primeti i u čemu nalazi primarno zadovoljstvo ako je postupak pravilno i kvalitetno urađen. Lepi su oni zubi koji izgledaju prirodno, a to je upravo ono čemu se teži: da veličina zuba bude adekvatna, da boja bude bela ali da izgleda prirodno i da oblik zuba bude adekvatan i da što više podseća na prirodne zube. Nije dobro kada se odmah vidi da su zubi veštački, a to se dešava kada rezultat u zubnoj protetici odudara od prirodnog izgleda zuba. Takvi zubi mogu biti veći nego prirodni, suviše pravilnog oblika, suviše ravni i ako su na sve to i previše beli, onda se odmah vidi da su zubi veštački. Zato se u savremenoj zubnoj protetici najviše ceni da rezultat bude što prirodniji, odnosno da zubi ne izgledaju previše savršeno jer to je neprirodno. Zubna protetika ima za cilj da nam vrati lep osmeh koji smo vremenom ili zbog raznih problema i uzročnika izgubili, ili da nam podari osmeh kakav nikad nismo ni imali. Lepi zubi nam daju samopuzdanje i u nama bude želju da se smejemo.
Back to Top