Oralna hirurgija Beograd

Registruj se
Prijavi se
Oralna hirurgija Beograd
Oralna hirurgija Beograd nudi Vam na jednom mestu ordinacije i klinike u Beogradu u kojima se rade stomatološke operacije.
Zanimaju Vas cene vađenja zuba, cene operacije umnjaka, cene operacija zubne ciste i cene svih drugih hiruških operacije zuba?
Oralna hirurgija Beograd je kategorija koja nudi cenovnike usluga stomatologa odnosno cene svih zahvata oralne hirurgije, ali i mnogo više od toga.
Operacije se u oralnoj hirurgiji obavljaju u lokalnoj anesteziji, a sve detalje o postupcima i postoperativnom toku saznajte u prezentacijama beogradskih stomatoloških klinika i ordinacija.
Da li su bolne operacije zuba i koliko dugo traju?
Obratite im se i zakažite pregled i operaciju.
ORALNA HIRURGIJA BEOGRAD CDEI CENTAR ZA DENTALNU ESTETIKU I IMPLANTOLOGIJU Kada se iscrpe mogućnosti konzervativne terapije, Vašu hiruršku intervenciju uradiće efikasno i odgovorno naš hirurški tim.Rešićemo Vaš problem sa otežanim nicanjem umnjaka, cistom ili gnojnim procesom na korenu zuba.
Nekada je hirurški zahvat indikovan kao preprotetska priprema za bolju stabilnost proteza ili skraćivanje pripoja labijalnog i lingvalnog frenuluma. Danas su ove vrste intevencija potpuno bezbolne.
Stručnost našeg tima učiniće sve da intervencija prođe bez komplikacija i u što kraćem vremenskom roku. Ako imate izraženu fobiju od oralnohirurških intervecija, određene intervencije moguće je uraditi u jednoj poseti u sedaciji.
stomatoloska-ordinacija-c-dental-center-oralna-hirurgija
ORALNA HIRURGIJA BEOGRAD STOMATOLOŠKA ORDINACIJA C DENTAL CENTER Karakteristika koja se odnosi na sve hirurške intervencije u našem centru su odsustvo bola, zdravstvena sigurnost pacijenta i rad u analgosedaciji.
Modernu stomatologiju je danas nemoguće zamisliti bez implantologije i nakon gotovo 40 godina od primene dentalni implanti su tek danas postali standard u stomatologiji.
U današnje vreme implant jenajbolji način da se nadoknadi izgubljeni zub ili zubi, bilo da su oni izgubljeni usled traume, karijesa ili parodontopatije.

Dental Implant

Beograd, Stari Grad, Bulevar despota Stefana 13 011 7246995 |
065 5680060 |
cena: Cenovnik
ORALNA HIRURGIJA BEOGRAD.
Povećanje količine kosti, Resekcija frenuloma, Hirurško vađenje umnjaka, Resekcija korena zuba, Ciste i cistektomija.
dental-studio-savic-&-team-oralna-hirurgija
ORALNA HIRURGIJA BEOGRAD DENTAL STUDIO SAVIĆ & TEAM Savremena stomatologija odgovarajućim hiruškim postupcima i primenom lokalne anestezije, omogućava bezbolne oralno- hiruške intervencije sa minimalnom traumom okolnih tkiva i retkim postoperativnim komplikacijama. Vađenje (ekstrakcija) zuba: ova hirurška intervencija podrazumeva odvajanje zuba iz zubne čašice i uklanjanje iz nje apsolutno bezbolno.
Pored rutinskog vađenja zuba nekad je neophodno i hirurško vađenje zuba i impaktiranih umnjaka.
stomatoloska-ordinacija-adent-oralna-hirurgija
ORALNA HIRURGIJA BEOGRAD STOMATOLOŠKA ORDINACIJA ADENT Kada se iscrpe mogućnosti konzervativne terapije, Vašu hiruršku intervenciju uradiće efikasno i odgovorno ADENT hirurški tim.
Rešićemo Vaš problem sa otežanim nicanjem umnjaka, cistom ili gnojnim procesom na korenu zuba.
Nekada je hirurška intervencija indikovana kao preprotetska priprema za adekvatno naleganje proteze na oralna tkiva ili za skraćivanje pripoja labijalnog i lingvalnog frenuluma.
ORALNA HIRURGIJA BEOGRAD BELVILLE DENTAL ORTO CENTAR Belville Dental Centar uspešno rešava brojne intervencije iz ove oblasti, počevši od vađenja zuba, a takodje slede i: hirurško uklanjanje dubokih parodontalnih džepova uklanjanje periapikalnih procesa na vrhovima korenova zuba hirurška vađenja neizniklih zuba ugradnja dentalnih implantata augmentacije grebena i sinus lift
implant-centar-stojanovic-oralna-hirurgija
ORALNA HIRURGIJA BEOGRAD.
Implantologija, parodontalna hirurgija, zubna protetika i protetika na implantatima.
Savremena stomatologija uključujući oralnu hirurgiju, pruža pacijentima udobnost i bezbolnost primenom lokalne anestezije sa minimanom traumom okolnog tkiva i retkim i minimalnim posthirurškim komplikacijama.
Oralna hirurija obuhvata sledeće zahvate: Priprema i ugradnja dentalnih implantata, Podizanje poda sinusne šupljine u cilju povećanja koštane mase za ugradnju dentalnih implantata, Hiruško vađenje impaktiranih umnjaka i očnjaka, Vađenje zaostalih korenova, Operacije na korenu zuba u cilju uklanjanja periapikalnih procesa (apikotomija), Odstranjivanje tumora i cista, Nivelacija alveolarnog grebena i druge intervencije kao deo pripreme mekih i koštanih struktura u ustima za što bolju protetsku rehabilitaciju, Augumentacija alveolarnog grebena (uvećanje visine grebena) Oralna hirurgija omogućava da na najadekvatniji i najsigurniji način pripremimo pacijenta za protetske radove koje ćemo raditi.
Bez oralne hirurgije i oralno hiruške pripreme nema dobre protetike.
Oralni hirurzi se uspešno bave svim parodontološkim intervencijama, jer je to grana koja je jako bliska ovoj disciplini.
Svako planiranje dugoročnog zbrinjavanja pacijenta sa protetskim radom je nezamislivo bez primene oralne hirurgije.
Oralna hirurgija je imperativ za sveobuhvatnu stomatološku praksu.
dental-clinic-stomatoloska-ordinacija-oralna-hirurgija
ORALNA HIRURGIJA BEOGRAD DENTAL CLINIC STOMATOLOŠKA ORDINACIJA Stomatološka ordinacija Dental Clinic osnovana je 1998, a za gotovo dve decenije postojanja postala je sinonim za profesionalno, stručno i vrhunsko pružanje svih vrsta stomatoloških usluga.
Osnivač Dental Clinic je dr Vesna Lazić, specijalista stomatološke protetike sa dugogodišnjim iskustvom u radu sa bezmetalnom keramikom, protetikom na implantatima i sanaciji svih vrsta poremećaja zagrižaja, stručnjak u estetskoj restaurativnoj stomatologiji i primeni CAD/CAM tehnologije.
U ordinaciji Dental Clinic možete dobiti sve vrste stomatoloških usluga (terapija laserom, estetski ispuni, beljenje zuba, CAD/CAM, fasete, implantologija, oralna hirurgija, protetika, parodontologija, ortodoncija i endodoncija), koje su u dosluhu sa svim najsavremenijim svetskim metodama u ovoj medicinskoj oblasti i uz korišćenje najboljih stomatoloških alata i materijala.
Prvi pregled je besplatan, na kojem ćete saznati sve o svom stomatološkom problemu, istovremeno i dobiti informaciju o metodama i načinima kako se on može rešiti i to na što efikasniji i bezbolniji način.
stomatoloska-ordinacija-gala-dent-oralna-hirurgija
ORALNA HIRURGIJA BEOGRAD GALA DENT Pored beljenja zuba, protetike, parodontologije, implantologije, ortodoncije i estetska stomatologije, Gala Dent se bavi i oralnom hirurgijom.
stomatoloska-ordinacija-dr-ognjen-stankov-oralna-hirurgija
ORALNA HIRURGIJA BEOGRAD STOMATOLOŠKA ORDINACIJA DR OGNJEN STANKOV U našoj ordinaciji vam možemo pružiti sve vrste oralno- hirurških intervencija u lokalnoj anesteziji: - komplikovano vađenje zuba - odstranjivanje impaktiranih zuba - resekcija korenova zuba - odstranjivanje cista - gingivektomija - preprotetske korekcije - intervencije preortodontskog lečenja
stomatoloska-ordinacija-dental-n-plus-oralna-hirurgija
ORALNA HIRURGIJA BEOGRAD STOMATOLOŠKA ORDINACIJA DENTAL N PLUS Stomatološka ordinacija DENTAL N,smeštena u samom centru Beograda,nudi vam sve vrste stomatoloških usluga po veoma povoljnim cenama.
Tim sastavljen od iskusnih i mladih stručnjaka garantuje da ce vaš problem biti rešen brzo,efikasno i kvalitetno.
Stotine zadovoljnih pacijenata od nas odlazi sa osmehom na licu.
Proverite da li je tako!
Pregled i konsultacije se ne naplaćuju!
stomatoloska-ordinacija-medenta-1-oralna-hirurgija
ORALNA HIRURGIJA BEOGRAD STOMATOLOŠKA ORDINACIJA MEDENTA U ordinaciji MeDENTA pruzamo sve vrste oralnohirurskih usluga.
Sama reč hirurgija u prvi mah zvuči pomalo zastrašujuće, međutim, ozbiljan pristup našeg tima, dobra indikacija i dobar plan terapije kao i odgovorno pračenje postoperativnog toka od ove grane stomatologije stvara nešto zbog čega ćete se uvek rado vraćati.
stomatoloska-ordinacija-crown-dental-oralna-hirurgija
ORALNA HIRURGIJA BEOGRAD STOMATOLOŠKA ORDINACIJA CROWN DENTAL Oralna hirurgija se bavi lečenjem povreda, bolesti i deformiteta tvrdih i mekih tkiva usne duplje.
Crown Dental klinika koristi najsavremeniju opremu, koja uz naše visoko stručno osoblje rezultira oralnim hirurškim intervencijama sa minimalnim ili nikakvim rizikom od trauma i komplikacija posle operacije, kao i brzim i bezbolnim intervencijama, kako se svaki zahvat radi pod lokalnom anestezijom ili u svesnoj sedaciji.
tim-stomatologija-jurisic-oralna-hirurgija

TiM stomatologija Jurišić

Beograd, Voždovac, Žikice Jovanovića 8 069 2095151 |
011 3912666 |
ORALNA HIRURGIJA - TIM STOMATOLOGIJA JURIŠIĆ Ugradnjom implanata moguće je nadoknaditi nedostatak jednog zuba ili svih zuba jedne vilice.
stomatoloska-ordinacija-fabrika-osmeha-oralna-hirurgija
ORALNA HIRURGIJA BEOGRAD ORDINACIJA FABRIKA OSMEHA Oralna hirurgija je specijalistička grana stomatologije koja se bavi hiruškim lečenjem tvrdih i mekih tkiva usne duplje.
Ona zahteva poseban pristup, znanje i zalaganje, kako lekara tako i pacijenta. Savremena stomatologija odgovarajućim hiruškim postupcima i primenom lokalne anestezije, omogućava bezbolne oralno- hiruške intervencije sa minimalnom traumom okolnih tkiva i retkim postoperativnim komplikacijama. Naši lekari specijalisti se trude da detaljnim pregledom utvrde potrebu za hiruškim lečenjem i, pre bilo kakvog zahvata, izvrše potrebnu prehirušku pripremu pacijenta.
Detaljno ćemo vas uputiti u princip i način izvođenja hiruškog lečenja i potruditi se da intervencija bude što prijatnija za vas.
stomatoloska-ordinacija-adriadent-oralna-hirurgija
ORALNA HIRURGIJA BEOGRAD STOMATOLOŠKA ORDINACIJA ADRIADENT - Metalokeramička krunica0 - Bezmetalna krunica - Metalna livena nadogradnja - Fiberglass nadogradnja - Totalna proteza - Parcijalna pločasta proteza - Parcijalna skeletirana proteza (vizil) - Valplast proteza - Drikeri - Žabica - Reparatura proteze - Dodavanje zuba u protezu
stomatoloska-ordinacija-dr-kujacic-oralna-hirurgija
ORALNA HIRURGIJA BEOGRAD STOMATOLOŠKA ORDINACIJA DR KUJAČIĆ Sve metode oralno-hirurških intervencija, uključujući i intervencije u cilju preprotetske pripreme. U toku svih oralno-hirurških intervencija,aplikacijom savremenih zamenika za kost možemo nadoknaditi izgubljeno koštano tkivo i tako ojačati operisanu regiju.
Stomatološka ordinacija Dr Kujačić je stručni stomatološki specijalistički tim koji čine Dr Ana Kujačić i Dr Neven Kujačić, osnivači i vlasnici ordinacije.
Stručni tim lekara i saradnika - sestra, zubni tehničari od tog perioda rade u nepromenjenom - stalnom sastavu.
Princip rada su visokostručne i savremene stomatološke intervencije po povoljnim pristupačnim cenama.
dental-petrovic-oralna-hirurgija
ORALNA HIRURGIJA DENTAL PETROVIĆ Stomatoloska ordinacija Dental Petrović je specijalizovana za stomatološku protetiku i implantologiju.
Naš tim čine specijalisti stomatološke protetike, hirurgije, parodontologije i ortopedije.
stomatoloska-klinika-kosovcevic-oralna-hirurgija
ORALNA HIRURGIJA BEOGRAD STOMATOLOŠKA KILNIKA KOSOVČEVIĆ reko pedeset godina duga porodična tradicija čini temelje naše klinike.
Njene korene postavio je davne 1954.godine prof dr Miodrag Kosovčević, profesor stomatološke protetike i višegodišnji dekan Stomatološkog fakulteta, univerziteta u Beogradu. Dragoceno iskustvo i stručnost 1990.godine prof dr Miodrag Kosovčević prenosi na privatnu kliniku koju osniva zajedno sa svojim sinom dr Zoranom Kosovčevićem, tada asistentom na klinici bolesti usta i zuba, Stomatološkog fakulteta univerziteta u Beogradu.
tim-stomatologija-zivanovic-oralna-hirurgija

TIM Dent Živanović

Beograd, Voždovac, Bulevar Oslobođenja 307 011 3096525 |
065 8000444 |
ORALNA HIRURGIJA
stomatoloska-ordinacija-sveti-antipa-oralna-hirurgija
ORALNA HIRURGIJA BEOGRAD STOMATOLOŠKA ORDINACIJA SVETI ANTIPA - Vađenje zuba - Hirurško vađenje zuba - Vađenje impaktiranih zuba - Operacija ciste i granuloma - Nivelacija grebena - Produbljivanje forniksa - Uklanjanje plika i frenuluma - Vađenje zalomljenih korena - Ugradnja implanata - Zatvaranje sinusa - Terapija alveolita
stomatoloska-ordinacija-savadent-oralna-hirurgija
ORALNA HIRURGIJA BEOGRAD. ORALNA HIRURGIJA SAVADENT. Ekstrakcija zuba Resekcija zuba Preprotetska hirurgija Implantodologija
stomatoloska-ordinacija-dr-boris-prokic-oralna-hirurgija
ORALNA HIRURGIJA BEOGRAD STOMATOLOŠKA ORDINACIJA DR BORIS PROKIĆ Vađenja zuba, hirurško zbrinjavanje granuloma ili cista u vilicama, vađenja neizniklih - impaktiranih umnjaka, pretprotetska, predortodontska priprema mekih i kostnih tkiva, uklanjanje naslednih ili stečenih anomalija i kostnih deformiteta i malformacija mekih tkiva.
stomatoloska-ordinacija-cvejanovic-oralna-hirurgija
ORALNA HIRURGIJA BEOGRAD STOMATOLOŠKA ORDINACIJA CVEJANOVIĆ Stomatološka ordinacija Cvejanović uspešno se bavi estetskom stomatologijom, implantologijom, protetikom, oralnom hirurgijom i dečijom stomatologijom od 1981.
godine.
Više od 15.000 pacijenata može da posvedoči o kvalitetu naših usluga, na koje dajemo garanciju od pet godina, bez obzira na tip zahvata.
Pored najsavremenije ordinacije za pacijente smo uredili i prostranu baštu za relaksaciju pre i posle zahvata.
Ordinacija Cvejanović svoju praksu i zadovoljstvo pacijenata zasniva na radu sa visokokvalitetnim materijalom renomiranih proizvođača, digitalnoj tehnologiji i savremenom pristupu sa ciljem da iz naše ordinacije izađete sa lepim osmehom i trajno rešenim problemima.
Ordinacija radi svakog radnog dana, uključujući rane jutarnje i kasne večernje sate, a svakom pacijentu obezbedili smo besplatan prvi pregled uz preciznu analizu zdravlja usta i zuba.
Čim se saniraju urgentni problemi, predočićemo vam plan dovođenja zdravlja i izgleda vaših zuba na najviši mogući nivo bez obzira da li želite da ostanete naš pacijent
stomatoloska-ordinacija-cvetic-dent-oralna-hirurgija
ORALNA HIRURGIJA BEOGRAD STOMATOLOŠKA ORDINACIJA CVETIĆ DENT Rad stomatološke ordinacije CVETIĆ Dent temelji se na jedinstvenom sistemu za očuvanje zdravlja usta i zuba, kako kod najmlađih, tako i kod najstarijih pacijenata.
U prijatnom ambijentu, kroz savremene programe i široku lepezu stomatoloških usluga, posvećujemo se pacijentima.
Primenjujemo nove generacije materijala i nove metode lečenja, kako bismo našim pacijentima omogućili nivo usluge prema evropskim standardima.
Opremljeni smo za sveobuhvatan i celovit pristup pacijentu, omogućujući im sve stomatološke usluge na jednom mestu.
Želimo da se u našoj ordinaciji osećate prijatno i bezbedno.
Hoćemo da ispunimo vaša očekivanja i pružimo vam najkvalitetniju uslugu.
stomatoloska-ordinacija-dr-predrag-kostic-oralna-hirurgija
ORALNA HIRURGIJA BEOGRAD STOMATOLOŠKA ORDINACIJA DR PREDRAG KOSTIĆ U ordinaciji dr Predrag Kostić izvode se veoma uspešno brojni oralno hirurški zahvati, počevši od vađenja zuba i lečenja posledica vađenja: Hirurško lečenje granuloma na zubima i cista vilica posebno na višekorenim zubima, posle čega se ovi zubi mogu kasnije koristiti u protetske svrhe; Hirurško vađenje neizraslih (impaktiranih) zuba, bilo u terapijske, bilo u ortodontske svrhe; Hirurška priprema koštanog ležišta za izradu protetskih nadoknada; Hirurško lečenje posledica vađenja zuba; Hirurški zahvati kod dece u cilju pomoći u nicanju stalnih zuba ili olakšanja ortodontske terapije; Uklanjanje benignih tumora usne šupljine; Lečenje bola i bolnih stanja kao i druge intervencije iz domena oralne hirurgije
stomatoloska-ordinacija-dentana-pro-oralna-hirurgija
ORALNA HIRURGIJA BEOGRAD STOMATOLOŠKA ORDINACIJA DENTANA PRO Oralna hirurgija je široka grana stomatologije, pa je tako i za pacijente stomatološke ordinacije Dentana Pro omogućen veliki broj intervencija.
Dentana Pro uspešno sarađuje sa specijalistima oralne hirurgije, tako da našim pacijentima može biti obezbeđen svaki hirurški zahvat koji im je potreban u najkraćem mogućem roku.
dudental-stomatoloska-ordinacija-oralna-hirurgija
ORALNA HIRURGIJA BEOGRAD DUDENTAL STOMATOLOŠKA ORDINACIJA Oralna hirurgija je stomatološka disciplina koja se bavi različitim hirurškim zahvatima u usnoj šupljini.
Ti zahvati su od ekstrakcije umnjaka, komplikovananih ekstrakcija zuba, uklanjanja vrha korena zuba, uklanjanja impktiranih zuba do uklanjanja različitih cista.
Umnjaci su poslednji zubi u zubnom nizu koji i poslednji niču.
Vrlo često vilica nije dovoljno velika da bi izrastanje umnjaka bilo bilo moguće.
Kada samo delimično niknu dešavaju se neprijatnosti poput oticanja, bola i upale zubnog mesa oko umnjaka.
Nepravilno izrastanje može dovesti do oštećenja okolnih zuba, desni i kosti.
Stoga je naša preporuka da se u većini slučajeva ovi zubi hirurški otklone.
stomatoloska-ordinacija-dentina-oralna-hirurgija
ORALNA HIRURGIJA BEOGRAD STOMATOLOŠKA ORDINACIJA DENTINA Najčešći oralno hirurški zahvati su: vađenje impaktiranih umnjaka, komplikovana vađenja impaktiranih i retiniranih očnjaka, apikotomija (resekcije korena zuba), hirurško uklanjanje cista, sinus-lift (podizanje dna sinusa), augmentacija koštanog grebena (nadogradnja kosti), vađenje zaostalih i slomljenih korenova zuba. U saradnji sa ostalim stomatološkim specijalnostima, posebno tokom ortodontske terapije, ponekad je potrebno izvaditi pojedine zdrave zube, mlečne ili trajne kako bi terapija bila uspešna!
stomatoloska-ordinacija-simic-oralna-hirurgija
ORALNA HIRURGIJA BEOGRAD STOMATOLOŠKA ORDINACIJA SIMIĆ Oralnom hirurgijom i implantologijom, u ordinaciji "Simić" bavi se njen vlasnik, a jedan od jugoslovenskih najpoznatijih hirurga, Dr.
Nebojša Simić.
Oralna hirurgija pored vađenja zuba (normalnog i hirurškog) sadrži lepezu usluga koje su vrlo bitne u stomatološkoj praksi.
stomatoloska-ordinacija-maxim-dent-oralna-hirurgija
ORALNA HIRURGIJA BEOGRAD STOMATOLOŠKA ORDINACIJA MAXIM DENT - Rutinsko vađenje zuba - Vađenje neizniklih zuba i umnjaka - Hirurško lečenje korena zuba - Korekcije koštanog i mekog tkiva
duka-dent-orto-centar-oralna-hirurgija

Duka Dent Orto Centar

Novi Beograd, Bulevar Zorana Đinđića 106 011 3190338 |
063 7405777 |
cena: Cenovnik
ORALNA HIRURGIJA BEOGRAD DUKA DENT ORTO CENTAR Duka Dent orto centar postoji i radi od 1997.godine na teritoriji opštine Novi Beograd.
U domenu rada našeg centra nalazi se dijagnostika glave, zuba, sinusa i šake.
Dugogodišnje iskustvo u radu, stečeno znanje i konstantan rad na usavršavanju načina pružanja usluga našim pacijentima, omogućavaju nam da Vam pružimo detaljne i pouzdane dijagnostičke preglede.
Savremeno opremljen centar, poseduje svu neophodnu medicinsku opremu i aparate za pre svega bezbedne preglede, koji ne narušavaju zdravlje naših pacijenata, s jedne strane i daju detaljan uvid u njihovo zdravstveno stanje s druge strane.
stomatoloska-ordinacija-gentle-touch-dental-centar-oralna-hirurgija
ORALNA HIRURGIJA BEOGRAD GENTLE TOUCH DENTAL CENTARVađenje zuba podrazumeva primenu odgovarajuće sile kako bi se zub odvojio iz alveole i uklonio iz kosti.Hiruško vađenje umnjaka se radi u lokalnoj anesteziji i bezbolno je.Vremenski se nikad ne zna koliko će trajati vadjenje umnjaka,zavisi od polozaja zuba u kosti,broja i zakrivljenosti korenova,kvaliteta kosti itd.
stomatoloska-ordinacija-mrse-dent-oralna-hirurgija
ORALNA HIRURGIJA STOMATOLOSKA ORDINACIJA MRSE DENT Oralna hirurgija je grana stomatologije kojom se zbrinjavaju oboljenja mekih i tvrdih tkiva usne duplje a koja se ne mogu rešiti konzervativnom terapijom.
U domen oralne hirurgije spadaju rutinska vađenja zuba, komplikovano vađenje zuba, uklanjanje zaostalih korena zuba, operacija vrha korena zuba, uklanjanje koštanih izraslina, meko-tkivne korekcije, vađenje cista i promena u viličnim kostima itd…
stomatoloska-ordinacija-smile-dent-1-oralna-hirurgija
ORALNA HIRURGIJA BEOGRAD STOMATOLOŠKA ORDINACIJA SMILE DENT Naša ordinacija će vam pružiti svaku vrstu hirurške intervencije u usnoj duplji koja vam je neophodna.
Intervencije se izvode u potpuno bezbolnom stanju za pacijenta, a kada je potrebno, obezbedjujemo i prisustvo opšteg anesteziologa.
timo-dent-stomatoloska-ordinacija-oralna-hirurgija
ORALNA HIRURGIJA BEOGRAD TIMO DENT STOMATOLOŠKA ORDINACIJA Naš rad se zasniva na stručnom i kvalitetnom pristupu svakom pacijentu ponaosob.
Pružamo Vam kompletnu stomatološku uslugu tako što ćemo Vam predložiti najbolje rešenje u datom trenutku, a sve sa ciljem da Vam pružimo najkvalitetniju uslugu.
Spoj stomatološkog iskustva i upotrebe savremene opreme garantuju vam brz i bezbolan put do savršenog osmeha.
smile-esthetics-oralna-hirurgija

Smile Esthetics

Beograd, Stari Grad, Dragoslava Jovanovića 13 011 3238128 |
060 0557701 |
cena: Cenovnik
ORALNA HIRURGIJA.
Vađenje neizniklih zuba i umnjaka, Hirurško lečenje korena zuba, Korekcije koštanog i mekog tkiva.
Oralno hirurške procedure se smatraju manjim hirurškim zahvatima i najčešće se izvode u uslovima lokalne anestezije, ali je moguće obezbediti i sedaciju pacijenata po potrebi.
Vađenje neizniklih zuba i umnjaka.
Čest problem predstavljaju neiznikli zubi, najčešće umnjaci.
Postoji mnogo razloga za tu pojavu kao što su nedovoljan prostor za smeštanje svih zuba ili pojava određenih prepreka na putu zuba nicanja.
Da bi se obezbedilo zdravlje i normalno funkcionisanje ostalih zuba, a i sprečile teške upale koje se mogu javiti zbog lošeg položaja delimično izniklih zuba, potrebno je njihovo uklanjanje.
Hirurško uklanjanje takvih zuba je danas potpuno bezbolan i bezbedan metod, a oporavak je brz i uspešan.
Korekcije koštanog i mekog tkiva.
Hirurškim merama se leče razne nepravilnosti koštanog i mekog tkiva koje se mogu javiti kod pacijenata posle dugog nošenja proteza ili kod kojih je potrebna nadoknada tkiva radi obezbeđenja uslova za adekvatnu protetsku terapiju.
stomatoloska-ordinacija-sanjadent-oralna-hirurgija
ORALNA HIRURGIJA BEOGRAD.
Vršimo sve vrste hirurških zahvata.
Ugradnja implantata se radi uz prethodni pregled i konsultaciju sa našim hirurgom.
Za početak potreban je samo snimak vaših zuba i vilica tj ortopan.
stomatoloska-ordinacija-dental-oral-centar-milosevic-oralna-hirurgija
ORALNA HIRURGIJA BEOGRAD.
Oralna hirurgija je stomatološka disciplina koja se bavi operativnim odnosno hiruški lečenjam različitih vrsta oboljenja mekih i koštanih tkiva usne duplje.
Podrazumeva zahvate od jednostavih kakvo je vađenje zuba do onih komplikovanijih kakve su recimo nadoknade vilične kosti za potrebe ugradnje implantat.
stomatoloska-ordinacija-eurodent-oralna-hirurgija
ORALNA HIRURGIJA.
Oralna hirurgija se bavi hirurškim lečenjem i zbrinjavanjem tvrdih i mekih tkiva usne duplje.
Obzirom da je to najinvazivnija grana stomatologije, zahteva poseban pristup, znanje i zalaganje, kako lekara, tako i pacijenta.
IMPAKCIJE, APIKOTOMIJA, FRENULEKTOMIJA, NIVELACIJA ALVEOLARNOG GREBENA, PLASTIKA MAXILARNOG SINUSA
stomatoloska-ordinacija-dr-popovic-oralna-hirurgija
ORALNA HIRURGIJA.
Osim svojih terapijskih ciljeva, ova grana ima i preventivne aspekte.
Bilo koja usluga da je indikovana iz ove oblasti, u našoj ordinaciji obraćamo posebnu pažnju da se ona izvede u optimalnim uslovima.
Implanti (Strauman, Nobel Bio Care, Biohorizon, ITI i dr), Hirurško vađenje zuba, Vađenje impaktiranih zuba, Incizije abscesa, Resekcije korena, Nivelacija grebena, Plastika sinusa, Frenektomije, Produženja kliničkih kruna
stomatoloska-ordinacija-ars-dentis-oralna-hirurgija
ORALNA HIRURGIJA BEOGRAD STOMATOLOŠKA ORDINACIJA ARS DENTIS Kada se iscrpe mogućnosti konzervativne terapije, Vašu hiruršku intervenciju uradiće efikasno i odgovorno naš hirurški tim.
Rešićemo Vaš problem sa otežanim nicanjem umnjaka, cistom ili gnojnim procesom na korenu zuba.
Nekada je hirurška intervencija indikovana kao preprotetska priprema za adekvatno naleganje proteze na oralna tkiva ili za skraćivanje pripoja labijalnog i lingvalnog frenuluma.
Učinićemo sve da intervencija traje što kraće, da bude bezbolna i bez komplikacija.
stomatoloska-ordinacija-dental-vision-oralna-hirurgija
ORALNA HIRURGIJA BEOGRAD ORDINACIJA ZA ESTETSKU STOMATOLOGIJU DENTAL VISION Profesionalnost, znanje, iskustvo, rad sa najsavremenijom i najkvaliletnijom opremom i materijalima, kao i istrajnost u tome da nijedan oralni problem nije nerešiv – ključne su odrednice filozofije stomatološke ordinacije Dental vision u Beogradu.
Ona se pored vrhunskog rada na rešavanju zdravstvenih problema na zubima i desnima, izdvojila i kao vodeći centar u našoj zemlji specijalizovan za estetsku stomatologiju.
To znači da se naš tim stručnjaka, sastavljen od najboljih stomatologa, hirurga, medicinskog osoblja i protetičara može pobrinuti da iz ordinacije svaki pacijent izađe sa novim, lepšim, savršenim osmehom – onim koji uliva samopouzdanje, a druge ljude obara s nogu.
family-dentist-stomatoloska-ordinacija-oralna-hirurgija
ORALNA HIRURGIJA BEOGRAD FAMILY DENTIST STOMATOLOŠKA ORDINACIJA Umnjaci su poslednji zubi u nizu koji niču u kasnim tinejdžerskim ili ranim dvadesetim godinama poznati su i kao treći molari.Vrlo često ovi zubi ostaju „zarobljeni u kosti“ ili niču samo parcijalno jer nema dovoljno mesta u vilicama za njih.
Umnjaci ostaju nagnuti u određenom položaju i kao takvi teško se čiste što uzrokuje pojavu karijesa, infekcije, upale desni.
Kao posledica komplikacija javlja se preosetljivost desni u tom predelu, otok i ozbiljne bolne senzacije.
Ponekad izazivaju oštećenje susednog zuba i karijes se razvija i na njemu ili dovode do resorpcije (topljenja) korena susednog zuba.
marinac-dental-studio-oralna-hirurgija

Marinac Dental Studio

Beograd, Zemun, Prve pruge 4 011 2601894 |
064 5379901 |
cena: Cenovnik
ORALNA HIRURGIJA BEOGRAD MARINAC DENTAL STUDIO Oralna hirurgija obuhvata niz hiruških zahvata u predelu usne duplje.
Zahvati su u lokalnoj anesteziji i potpuno bezbolni. RUTINSKO VAĐENJE ZUBA sprovodi se u lokalnoj anesteziji uz maksimalno očuvanje okolnih tkiva. HIRURŠKO VAĐENJE ZUBA podrazumeva hiruršku intervenciju u toku koje se uklanja deo kosti da bi se stvorio lakši pristup prilikom vađenja zaostalih korenova. VAĐENJE IMPAKTIRANIH ZUBA podrazumeva hirurško vađenje zuba koji nisu iznikli usled neke mehaničke prepreke ili nije bilo dovoljno prostora za nicanje.
Najčešće je reč o neizniklim umnjacima koji vremenom mogu da stvore veliki problem,da prave teskobu u zubnom nizu i vrše resorpciju drugih molara.
stomatoloska-ordinacija-dr-maja-cvetkovic-oralna-hirurgija
ORALNA HIRURGIJA BEOGRAD STOMATOLOŠKA ORDINACIJA MAJA CVETKOVIĆ Hirurgija (vadjenje zuba, vadjenje impaktiranih i poluimpaktiranih zuba (umnjaka), apikotomija, implanti)
stomatoloska-ordinacija-dr.radomir-ljubisavljevic-oralna-hirurgija
ORALNA HIRURGIJA BEOGRAD STOMATOLOŠKA ORDINACIJA DR.RADOMIR LJUBISAVLJEVIĆ Ukoliko patologija prevazilazi okvire zuba to jest Zahvata okolna meka tkiva i kost potrebni su oralno-hirurški zahvati. Najčešće oralno-hirurške intervencije su: • Apikotomija-terapija periapikalnih procesa • Rutinska i hirurška vađenja zuba • Terapija cista zuba i vilica • Hirurško vađenje impaktiranih-neizniklih zuba • Terapija parodontopatije-režanj operacije • Cirkumcizije i frenektomije
stomatoloska-ordinacija-zem-dent-oralna-hirurgija
ORALNA HIRURGIJA BEOGRAD Stomatološka ordinacija ZEM DENT nalazi se u veoma prijatnom enterijeru,u najlepšoj ulici u srcu Zemuna.
Već preko 20 godina uspešno pruža stomatološke usluge svim svojim pacijentima.
Dr Gordana Vukasović svojim dugogodišnjim iskustvom, preciznom dijagnostikom i adekvatnom terapijom brine o oralnom zdravlju pacijenata.
Kvalitetnu uslugu upotpunjuju konstantni edukativni razgovori na temu higijene usne duplje, prilagođene svakom pacijentu ponaosob.
Ordinacija ZEM DENT pruža usluge iz sledećih oblasti: Oralna hirurgija.
stomatoloska-ordinacija-dr-tatjana-nikolic-oralna-hirurgija
ORALNA HIRURGIJA.
Obuhvataju sve vrste operacija u usnoj duplji koje se obavljaju bezbolno i uz minimalnu invaziju tkiva.
stomatoloska-ordinacija-dr-djordjevic-oralna-hirurgija
STOMATOLOSKA ORDINACIJA DR ĐORĐEVIĆ Kod nas možete obaviti sve oralno hirurške intervencije: Komplikovano i nekomplikovano vađenje zuba, vađenje impaktiranih zuba.
Apikotomija - operativni zahvat kojim se uklanja vrh korena i sa njime patološki proces (cista ili granulaciono tkivo) u slučajevima kada nije moguće konzervativno zbrinuti zub.
Augmentacija kosti ili dodavanje kosti tamo gde nedostaje je standardna operativna tehnika u okviru implantologije za manje kostane defekte gde koristimo resorptivne membrane i veštačku kost, ili se izvodi par meseci pre postavljanja implantata kako bi se stvorili uslovi za njihovo postavljanje.
Gingivoplastika je oralno hiruška intervencija kojom se smanjuje vidljivi deo gingive i produžavaju kliničke krune (tzv.
gumi smile).
Ova intervencija daje odlične estetske rezultate.
Hemisekcija se izvodi kada nije izgubljen ceo zub već samo njegov jedan koren dok ostali korenovi i dalje drže zub i mogu se kasnije iskoristiti za protetsku rehabilitaciju.
Sinus lifting je tehnika gde se dno sinusa diže prema gore,a zatim se aplikuje vestačka kost čime se stvaraju uslovi za postavljanje implantata posle par meseci.
Apikotomija, poznata i kao operacija završetka nerva, jeste endodontska hirurška procedura u kojoj se otklanja vrh korena, a koren i šupljina korena priprema i puni biokompatibilnim materijalom.
Otklanjanje vrha korena ukazuje na uklanjanje cele apikalne delte, osiguravajući da ne bude dela koji nije odstranjen.
Stomatološka ordinacija Đorđević poseduje najsavremeniji RSW sensor za digitalnu radiografiju.
Digitalna radiorafija je oblik snimanja u kojem se koriste senzori X-zraka umesto tradicionalnog fotografskog filma.
Prednosti uključuju vremensku efikasnost izbegavanjem hemijskih procesa kroz mogućnost da se slika digitalno prenese i uveća.
Takođe se koristi manje doza zracenja cak i do 15 puta, za proizvodnju slike sličnog kontrasta kao kod standardne radiografije.
Umesto filma sa X-zracima, digitalna fotografija koristi uređaj za pravljenje digitalne slike.
To omogućava trenutni uvid u sliku i raspoloživost, oslobađa od skupih procedura koje se preduzimaju sa filmom, daje širi dinamički opseg čime postaje dostupniji za suvišnu ili nedovolju izloženost, i daje mogućnost primene specijalnih tehnika obrade slike koje uvećavaju ukupan prikaz slike.
stomatoloska-ordinacija-m-dent-oralna-hirurgija

Stomatološka ordinacija M DENT

Beograd, Stari Grad, Majke Jevrosime 40 011 3227438 |
063 251467 |
cena: Cenovnik
ORALNA HIRURGIJA BEOGRAD STOMATOLOŠKA ORDINACIJA M DENT - Rutinsko vadjenje zuba - Hirursko vadjenje zaostalih korenova - Hirurska operacija cista na zubima - Resekcija korena zuba - Hirursko vadjenje zaostalih umnjaka - Hirursko uklanjanje hireplazija I drugih izraslina
stomatoloska-ordinacija-abdental-oralna-hirurgija
STOMATOLOSKA ORDINACIJA ABDENTAL Oralno-hirurške intervencije su male hirurške intervencije koje se sprovode u lokalnoj anesteziji u cilju saniranja patoloških procesa na zubnim, koštanim i mekim tkivima usne duplje.
Ukoliko nije moguće zub na bilo koji konzervativni nacin izlečiti, rekonstruisati i osposobiti ga da vrši svoju funkciju, potrebno je izvaditi ga.
Zubi oko kojih se nalazi infekcija postaju žarište za ceo organizam i svojim prisustvom mogu ozbiljno ugroziti zdravlje pacijenta.
Vađenje inficiranog zuba je često jedino rešenje.
Vađenje zuba može biti obično ili hirurško.
Impaktirani zubi su oni zubi koji iz bilo kog razloga nisu našli svoje mesto u zubnom nizu i ostali su zaglavljeni delimicno ili potpuno u koštanom tkivu gornje ili donje vilice.
Zubi koji najčešce ostaju impaktirani su umnjaci i očnjaci.
Svojim položajem mogu biti uzrok poremećaja zubnog niza, mogu ugrožavati susedni zub a ne retko su i uzrok pojave cista u koštanom tkivu.
Ukoliko su delimčno iznikli, takve zube je teško čistiti pa se često javlja karijes na površini koja je u kontaktu sa spoljnom sredinom.
stomatoloska-ordinacija-roda-oralna-hirurgija
ORALNA HIRURGIJA STOMATOLOSKA ORDINACIJA RODA Oralnohirurški tretman se izvodi u prijatnom okruženju stomatološke ordinacije, u lokalnoj anesteziji sa maksimalno kratkim vremenom oporavka.
Intervencije mogu varirati od rutinskih kao što je vadjenje zuba ili ugradnja implantata, pa do onih kompleksnijih u vidu zbrinjavanja orofacijalnih trauma.
stomatoloska-ordinacija-kolovic-dent-oralna-hirurgija
ORALNA HIRURGIJA BEOGRAD KOLOVIĆ DENT Oralno higijena igra važnu ulogu u našem zdravlju i uvek je bolje sprečiti nego lečiti, stoga posećujte svog stomatologa redovno.
Zdravi i lepi zubi daju nam osećaj samouverenosti i veoma su važni za lep i iskren osmeh, zato nemojte prestati da se smejete.
Stalni zubi su samo jedni i morate ih čuvati da Vam traju ceo život.
Dodjite u našu ordinaciju i ohrabrite sebe širokim osmehom i samouvereno zakoračite u novi dan nasmejani i zadovoljni sobom!
dental-centar-bp-oralna-hirurgija
ORALNA HIRURGIJA BEOGRAD DENTAL CENTAR BP Dental centar bp je moderna ordinacija u najužem centru Beograda.
Princip našeg rada je poseban pristup svakom pacijentu,timski dogovor oko plana terapije i saniranje problema po najvišim standardima današnje stomatologije.
Posebnu pažnju pridajemo komforu naših pacijenata ne bi li im stomatoloski tretman kod nas prošao sto lakše i bez stresa a rezultat našeg rada bio visokoestetsko,savremeno rešenje čime ce dugo biti zadovoljni.
stomatoloska-ordinacija-dr-novakov-oralna-hirurgija
ORALNA HIRURGIJA.
Kada se iscrpe mogućnosti konzervativne terapije, Vašu hiruršku intervenciju uradiće efikasno i odgovorno naš hirurški tim.
Rešićemo Vaš problem sa otežanim nicanjem umnjaka, cistom ili gnojnim procesom na korenu zuba.
Nekada je hirurška intervencija indikovana kao preprotetska priprema za adekvatno naleganje proteze na oralna tkiva ili za skraćivanje pripoja labijalnog i lingvalnog frenuluma.
Učinićemo sve da intervencija traje što kraće, da bude bezbolna i bez komplikacija.
dental-plaza-centar-za-savremenu-i-estetsku-stomatologiju-oralna-hirurgija
ORALNA HIRURGIJA BEOGRAD DENTAL PLAZA Cistektomija, Resekcija frenuluma, Apikotomija resekcija korena zuba.
Apikotomija predstavlja hirurški zahvat kojim se uklanja vrh korena zuba zajedno sa infekcijom na njemu.
Zahvati kao što je apikotomija omogućuju sanaciju i očuvanje zuba koji se ne mogu izlečiti konzervativnom terapijom, te bi se u protivnom morali vaditi.
Postupak apikotomije u najvećem broju slučajeva predstavlja potpuno uspešan postupak kojim se uklanja proces na vrhu korena zuba.
Sam postupak podrazumeva i obavezno punjenje kanala korena.
Hiruško vađenje zuba.
Ova hirurška intervencija podrazumeva odvajanje zuba iz zubne čašice.
Kod nas se ova intervencija izvodi potpuno bezbolno.
Pored rutinskog vađenja zuba obavlja se i hirurško vađenje zuba i impaktiranih umnjaka.
stomatoloska-ordinacija-dr-sladjana-petrovic-oralna-hirurgija
ORALNA HIRURGIJA U BEOGRADU.
Rutinsko vađenje zuba, Hirurško vađenje zuba, Vađenje impaktiranih zuba, Resekcija zuba, Cistektomija, Incizija apscesa, Terapija alveolita, Hirurško zatvaranje sinusa, Nivelacija grebena, Produbljivanje forniksa.
Oralna hirurgija je grana stomatologije koja se bavi hirurškim zahvatima u predelu usta, zuba i vilica.
Obuhvata sve zahtevne intervencije od komplikovanih vađenja zuba, preko operacija na korenu zuba, uklanjanje zaostalih korenova, uklanjanje patoloških formacija u vilici (ciste), do ugradnje implantata.
stomatoloska-ordinacija-dr-jovanovic-oralna-hirurgija
ORALNA HIRURGIJA.
Rutinsko vadjenje zuba, komplikovano vađenje zuba, hiruško vađenje zuba, hiruško vadjenje impaktiranog umnjaka, frenektomija, zatvaranje max sinusa, dentalni implant
stomatoloska-ordinacija-mea-dent-oralna-hirurgija
ORALNA HIRURGIJA.
Vađenje (ekstrakcija) zuba.
Ova hirurška intervencija podrazumeva odvajanje zuba iz zubne čašice i uklanjanje iz nje apsolutno bezbolno.
Pored rutinskog vađenja zuba nekad je neophodno i hirurško vađenje zuba i impaktiranih umnjaka.
Apikotomija (resekcija korena zuba).
Apikotomija predstavlja hirurški zahvat kojim se uklanja vrh korena zuba zajedno sa infekcijom na njemu, sam postupak podrazumeva i obavezno lečenja kanala korena zuba, odakle se infekcija i prenela na vrh korena.
Resekcija frenuluma.
Resekcija frenuluma predstavlja rutinski zahvat koji se izvodi u slučaju visokog pripoja frenuluma za desni, a radi sprečavanja nastanka povlačenja desni i parodontopatije u predelu pripoja, kao i preprotetska priprema kod nosioca totalnih ili parcijalnih proteza bez prednjih zuba.
Režanj operacija.
Režanj operacija je hirurška intervencija koja se najčešće koristi u lečenju parodontopatije.
U toku ovog zahvata često je neophodna i ugradnja veštačke kosti da bi se popunili defekti nastali kao posledica infekcije.
Nivelacija grebena spada u preprotetski hirurški postupak gde se bezubi vilični greben podiže na nivo pre spuštanja, odnosno lepo zaravnjuje.
Najčešće se radi kod pacijenata kojima je indikovana neka od proteza ili fiksni protetski rad.
bel-medic-opsta-bolnica-i-dom-zdravlja-oralna-hirurgija
ORALNA HIRURGIJA BEOGRAD BEL MEDIC OPŠTA BOLNICA I DOM ZDRAVLJA Stomatološke usluge i u opštoj anesteziji - Sve stomatološke intervencije, a posebno dugotrajne procedure (obimni oralno- hirurški zahvati i brušenje većeg broja zuba za fiksne protetske radove), mogu se izvesti u opštoj kratkotrajnoj intravenskoj ili endotrahealnoj anesteziji. U tom slučaju, pored stomatološkog pregleda i plana terapije, sprovode se i sva klinička ispitivanja neophodna za uvođenje pacijenta u anesteziju.
stomatoloska-ordinacija-petrovic-oralna-hirurgija
ORALNA HIRURGIJA BEOGRAD.
Verovatno da kod oko 25% svih pacijenata koji se nađu u stomatološkim ordinacijama postoji potreba za nekom od oralno hirurških intervencija.
Ovo se odnosi ne samo na vađenje zuba, već i čitav niz intervencija kojima se omogućavaju bolji i uspešniji drugi stomatološki zahvati.
U ordinaciji PETROVIĆ izvode se veoma uspešno brojni oralno hirurški zahvati, počevši od vađenja zuba i lečenja posledica vađenja, a tako i: Hirurško lečenje granuloma na zubima i cista vilica posebno na višekorenim zubima, posle čega se ovi zubi mogu kasnije koristiti u protetske svrhe; Hirurško vađenje neizraslih (impaktiranih) zuba, bilo u terapijske, bilo u ortodontske svrhe; Hirurška priprema koštanog ležišta za izradu protetskih nadoknada; Hirurško lečenje posledica vađenja zuba; Hirurški zahvati kod dece u cilju pomoći u nicanju stalnih zuba ili olakšanja ortodontske terapije; Uklanjanje benignih tumora usne šupljine; Lečenje bola i bolnih stanja kao i druge intervencije iz domena oralne hirurgije.
stomatoloska-ordinacija-mr-sci.-dr-mirela-cvjetkovic-oralna-hirurgija
ORALNA HIRURGIJA BEOGRAD MR.
DR MIRELA CVJETKOVIC Produženjem životnog veka ljudi pojavila se i potreba za visoko funkcionalnim zubnim nadoknadama.
Tako je i primena dentalnih implantata već postala standardna procedura u savremenoj stomatološkoj praksi. Dentalni zubni implanti predstavljaju titanijumske šrafove koji se ugrađuju u viličnu kost.
Oni se za kost vezuju prirodno, procesom oseointegracije.
Implantati su biokompatibilni sa kosti i okolnim tkivima, veoma pouzdani, a organizam ih ne odbacuje.
Adekvatno ugrađeni implantati su veoma dugotrajni.
stomatoloska-ordinacija-wisil-m-oralna-hirurgija
ORALNA HIRURGIJA BEOGRAD.
Ova grana stomatologije podrazumeva, ekstrakciju zuba kao i ekstrakciju impaktiranih zuba uz primenu odgovarajućih hiruških metoda.
Takođe u oralnoj hirurgiji se zbrinjavaju pacijenti sa raznim problemima koja se jedino mogu lečiti hiruškim putem.
Implantologija.
U ordinaciji se ugrađuju najpoznatiji implantološki sistemi, (Straumann, Nobel, Biocare, Imtec).
Ugradnja implantata danas je bezbolna.
U našoj ordinaciji podrazumeva se primena savremenog koncepta ugradnje implantata odnosno korišćenje 3D tomografskih snimaka i izrada hiruških stentova, što obezbeđuje maksimalno preciznu i pouzdanu ugradnju.
stomatoloska-ordinacija-magic-dent-oralna-hirurgija
ORALNA HIRURGIJA.
Operativno vađenje zaostalih korena i impaktiranih zuba.
Oralna hirurgija je za pacijente jedno od najmanje privlačnih područja stomatologije, ali nam nudi mogućnosti da se nadoknade i „izgubljeni slučajevi“.
Implantologija je deo stomatologije koji se najviše razvio poslednjih godina.
Postoje različite vrste implantata, i svi se izrađuju od titanijuma.
Zavisno od strukture površine implantata, postoje klasični implantati ili oni za neposredno (imedijantno) opterećenje.
Oralna hirurgija bavi se i operacijama zuba.
Apikotomijom se mogu spasiti zubi koji ne reaguju na konzervativnu terapiju.
Granulomi i ciste odstranjuju se zajedno sa delićem korena, spašavajući na taj način zube koji bi se u protivnom morali vaditi.
Koreni koji se ne mogu spasiti vade se, kako bi napravili mesto implantatu.
stomatoloska-ordinacija-zecevic-oralna-hirurgija
ORALNA HIRURGIJA.
Oslobađanje neizraslih zuba, Vađenje impaktiranih zuba, Resekcija, Uklanjanje cista i ostalih patoloških procesa, Korektivna hirurgija mekih tkiva, Ugradnja implantata.
stomatoloska-ordinacija-dr-radevic-oralna-hirurgija

Stomatološka ordinacija Dr Radević

Novi Beograd, Španskih boraca 22 011 3132740 |
063 1051580 |
ORALNA HIRURGIJA.
Oralna hirurgija se bavi hirurškim lečenjem i zbrinjavanjem tvrdih i mekih tkiva usne duplje.
Obzirom da je to najinvazivnija grana stomatologije, zahtjeva poseban pristup, znanje i zalaganje, kako lekara, tako i pacijenta.
U cilju pružanja najkvalitetnije usluge, lekari naše ordinacije trude se da detaljnim pregledom utvrde indikacije za hirurško lečenje, izvrše potrebnu prehiruršku pripremu
stomatoloska-ordinacija-dental-office-oralna-hirurgija
Oralna hirurgija sa implantologijom.
Ugradnja zubnih implantata.
Implanti su titanijumski srafovi koji se ugrađuju u vilične kosti da bi nadoknadili izgubljene zube.
Menjaju koren zuba, a ugrđuju se u petnaesto minutnoj hiruskoj intervenciji.
Danas je uspešnost implatancije visoka kreće se između 97 i 99%.
Zahvaljujući atraumatskom pristupu pri ugradnji i znanjima o silama koje deluju u usnoj duplji, vreme od postavljnja implanta do izrade protetskog rada je različito za različite implantne sisteme.
Mi ugrađujemo implante svedskih nemačkih i američkih renomiranih proizvođača.
Trajnost rada obezbeđuje: dobra tehnika hiruške ugradnje, dobar protetski rad, dobra oralna higijena kao i redovna kontrola kod stomatologa.
stomatoloska-ordinacija-vesodent-1-oralna-hirurgija

Stomatološka ordinacija Vesodent

Novi Beograd, Bulevar Arsenija Čarnojevića 82 064 1848191
cena: Cenovnik
ORALNA HIRURGIJA BEOGRAD VESODENT Oralna hirurgija se bavi hiruškim lečenjem i zbrinjavanjem tvrdih i mekih tkiva usne duplje. Obzirom da je najinvazivnija grana stomatologije, zahteva poseban pristup, znanje i zalaganje, kako lekara tako i pacijenta.
U cilju pružanja najkvalitetnije usluge, lekari naše ordinacije trude se da detaljnim pregledom utvrde indikacije za hiruško lečenje, izvrše prehirušku pripremu i potom Vam obezbede konsultaciju i terapiju vrhunskih stručnjaka iz ove oblasti.Ukoliko nismo u mogućnosti da Vam obezbedimo najkvalitetniju metodu lečenja, uputićemo Vas u ustanovu na višem zdravstvenom nivou.
Potrudićemo se da Vam detaljno predočimo princip i način hiruškog lečenja, objasnimo prednosti i eventualne rizike. Uloženo znanje i pažnja garantuju da će Vaše lečenje proteći sa što manje nepriatnosti i komplikacija.
stomatoloska-ordinacija-ident-centar-oralna-hirurgija
ORALNA HIRURGIJA STOMATOLOSKA ORDINACIJA IDENT CENTAR Pružamo oralno- hirurške intervencije.
stomatoloska-ordinacija-a1-dental-studio-oralna-hirurgija
ORALNO HIRURŠKE INTERVENCIJE, UGRADNJA IMPLANTATA, KOMPJUTEROM VOĐENA IMPLANTOLOGIJA.
Možemo Vam pružiti sve vrste oralno-hirurških intervencija, od vađenja zuba do ugradnje implantata.
Ponekad je potrebno uz pomoć male hirurške intervencije ukloniti patološki proces iznad obolelog korena zuba ili intervenisati na oboleloj gingivi.
Takvu vrstu intervencija, kao i komplikovano vađenje zuba obavljamo bezbolno, u lokalnoj anesteziji.
U slučaju da ne postoji adekvatna dimenzija kosti za ugradnju implantata, pomoću odizanja poda sinusa i postavljanja zamene za kost, možemo stvoriti potrebne uslove.
stomatoloska-ordinacija-dental-family-oralna-hirurgija
ORALNA HIRURGIJA BEOGRAD.
Praksa bez bola.
Naš rad se zasniva na tome da sve intervencije koje vršimo budu bezbolne i sa što manje traume za pacijenta.
Opseg oralno- hirurških intervencija koje vršimo je veliki, a rezultati koje postižemo su garancija našeg konstantnog napredovanja.
Vađenje zuba (od ˝običnog˝ do hirurškog vađenja zuba), resekcija vrha korena zuba (apikotomija), nivelacija viličnog grebena (preprotetska priprema), frenektomija, implantologija.
Implantologija.
Rešenja koja daje ova stomatološka grana napravila su revoluciju u nadoknadi izgubljenih zuba i bezubosti.
Prednosti koje implanti pružaju su mnogobrojne.
Velika prednost kod implanata je i što okolni zubi ne moraju da se bruse.
Savremena stomatologija i implanti koje primenjujemo spremni su da reše i najteže oblike nedostatka zuba
stomatoloska-ordinacija-dr-ivanovic-oralna-hirurgija
Oralna hirurgija.
Oralnohirurška delatnost obuhvata hirurško i konzervativno lečenje oboljenja, nepravilnosti i trauma u predelu usne šupljine, vilica i okolnih struktura čija je funkcija povezana sa funkcijom usne šupljine i žvakanjem.
Oralnom hirurgijom se mogu sanirati ortodontske anomalije u smislu oslobadjanja neizniklih zuba, zatim frenectomia u slučaju veoma izraženog frenuluma gornje usne koji može dovesti do pojave dijasteme (razmaka) centralnih sekutića.
Hirurške intervencije se najčešće izvode u lečenju pojedinih oboljenja.
Tada se izvode mnogobrojne intervencije: vadjenje impaktiranih zuba, apikotomija, cistektomija, zbrinjavanje povreda mekih, koštanih i zubnih tkiva.
Oralna hirurgija ima primenu i u rehabilitaciji pacijenata.
Tada se primenjuju operacije iz domena preprotetičke hirurgije (pripremanje pacijenata za protetiku) i implantologije (ugradnja namenski oblikovanih i od odgovarajućih materijala (titanijuma) izrađenih nadoknada-implantata u živa tkiva).
stomatoloska-ordinacija-duodental-oralna-hirurgija

Stomatološka ordinacija DuoDental

Beograd, Vidikovac, Pilota Mihaila Petrovića 70a 011 2322997 |
011 2322998 |
ORALNA HIRURGIJA U BEOGRADU.
Genetske i stečene deformacije zuba , mekih i tvrdih tkiva usne duplje ostavljaju našim pacijentima komplikacije koje se ne mogu rešiti konzervativnim putem.
iz ovog razloga u različitim slučajevima, zahteva se praktikovanje oralne hirurgije.
Hirurške procese praktikuju naši lekari i u slučajevima terminalno obolelih, kao i zaostalih zuba.
Ovde naša praksa nudi bezbolno vađenje umnjaka i ostalih impaktiranih zuba zahvaćenih brojnim komplikacijama.
Rešavanje akutnih i hroničnih upalnih procesa takođe jeste deo lečenja naših pacijenata oralnom hirugijom, savršeno preciznom i stručnom granom stomatologije
stomatoloska-ordinacija-dr-markovic-oralna-hirurgija
ORALNA HIRURGIJA u Beogradu.
Oralna hirurgija pored vađenja zuba (rutinskog i hirurškog) sadrži lepezu usluga koje su vrlo bitne u stomatološkoj praksi: Hirurško vađenje impaktiranih i prekobrojnih zuba, Resekcija korena zuba,Operacija viličnih cista, Preprotetska korekcija mekog i koštanog tkiva, Sinus lift, Augmentacija viličnog grebena veštačkom kosti ili autolognim koštanim transplantatom, Gingivektomija (preoblikovanje desni), Frenektomija
stomatoloska-ordinacija-family-dent-oralna-hirurgija
ORALNA HIRURGIJA.
Vršimo sve vrste oralno hirurških zahvata: Ekstrakcija (vađenje) zuba, Resekcija vrha korena, Ekstrakcija impaktiranih umnjaka i očnjaka, Nivelacija grebena, Plastika sinusa, Frenektomija i uklanjanje plika.
Resekcija vrha korena.
Resekcija vrha korena ili apikotomija je jedna od najčešćih operacija u oralnoj hirurgiji.
Nekada zub nije moguće izlečiti kroz kanal (endodontski tretman), pa je neophodno hirurški odseći vrh korena i očistiti infekciju u kosti.
Plastika sinusa.
Plastika sinusa je hiruška metoda zatvaranja komunikacije izmedu sinusa i usne šupljine nastala najčešće kao posledica vađenja zuba.
Do otvaranja sinusa dolazi zbog toga što se korenovi zuba jednim delom nalaze u sinusu ili zato što je infektivni proces sa vrha korena zuba probio u sinus.
Ekstrakcija impaktiranih (neizniklih) umnjaka i očnjaka.
Ovi zubi su često blokirani u vilici i ne mogu da niknu.
Zbog toga se moraju hirurški odstraniti jer izazivaju bolove, otok i iritaciju desni.
Hirurško vađenje zuba uključuje vađenje zuba koji ne može da se vidi u ustima, odnosno nije nikao.
stomatoloska-ordinacija-djurisic-oralna-hirurgija
ORALNA HIRURGIJA.
Oralna hirurgija pored vađenja zuba (rutinskog ili hirurškog) sadrži lepezu drugih usluga koje su veoma bitne u svakodnevnoj stomatološkoj praksi.
Hirurško vađenje impaktiranih i prekobrojnih zuba, resekcija vrha korena zuba, operacija viličnih cista, hemisekcija i disekcija zuba, preprotetska korekcija mekih i koštanih tkiva, režanj operacija zuba u slučajevima parodontopatije, nadoknada alveolarnog grebena uz korišćenje najboljih koštanih zamenika (Geistlich/Bio-oss), kliničko produženje krune zuba i ortodonsko-hirurška terapija neizniklih zuba su intervencije koje se obavljaju u ordinaciji “Đurišić”.
Implantologija (NOBEL, STRAUMANN, BREDENT), mini implanti, koštana augmentacija (rekonstrukcija alveolarne kosti, BIO OSS, BIO GUIDE), hirurško vađenje impaktiranih zuba, zaostalih korenova, apikotomija.
IMPLANTOLOGIJA (ORALNA IMPLANTOLOGIJA) je grana stomatologije koja se bavi ugradnjom implantata radi nadoknade izgubljenih zuba, poboljšanja funkcije žvakanja i govora kao i postizanja što bolje estetike.
Implantat se ugrađuje u viličnu kost i nakon određenog vremena srasta, tj stvara čvrstu vezu sa kosti.
Na implantat se nakon perioda srastanja postavlja krunica koja može služiti kao nosač mosta ili sidrište proteze.
Implantati se mogu ugraditi u slučajevima nedostatka jednog, više ili svih zuba u jednoj ili obe vilice.
Danas, savremena implantologija beleži procenat uspešnosti 97% u donjoj I 95% u gornjoj vilici.
Implantat se smatra uspešnim ako opstane 15-20 godina u ustima pacijenta.
U stomatološkoj ordinaciji “Đurišić” rade se najkvalitetniji implantacijski sistemi prisutni na svetskom tržištu.
stomatoloska-ordinacija-dental-care-oralna-hirurgija
ORALNA HIRURGIJA u Beogradu.
Ekstrakcija zuba, Komplikovano vađenje zuba, Komplikovano vađenje zuba sa šavom, Hiruško vađenje izniklog zuba, Vađenje impaktiranog umnjaka, Vađenje imapktiranog očnjaka, Hiruška obrada paradontalnog džepa po zubu, Incizija apscesa, Terapija alveolita po seansi
stomatoloska-ordinacija-adamat-oralna-hirurgija

Stomatološka ordinacija Adamat

Novi Beograd, Palmira Toljatija 62 011 3191219 |
064 1165790 |
Oralna hirurgija.
Ekstrakcija zuba, Hirurško vađenje zuba, Hirurško vađenje impaktiranih i poluimpaktiranih zuba, Frenektomija, Gingivektomija, Paradontalna hirurgija, Implantologija
stomatoloska-ordinacija-hazena-oralna-hirurgija

Stomatološka ordinacija Hazena

Beograd, Vračar, Brane Crnavčevića 13 011 2430122 |
069 2552512 |
Oralna hirurgija.
VAĐENJE IMPAKTIRANIH ZUBA, UGRADNJA IMPLANATA, VAĐENJE ZUBA, VAĐENJE IMPAKTIRANIH ZUBA, APIKOTOMIJA, CISTEKTOMIJA, PRODUBLJIVANJE FORNIKSA.
Oralna hirurgija je najbolji način za zamenu izgubljenih zuba.
Dentalni implanti omogućavaju maksimalni estetski i funkcionalni komfor i najzahtevnijim pacijentima!
LOKACIJE
Oralna hirurgija Aleksandrovac
Oralna hirurgija Aleksinac
Oralna hirurgija Aranđelovac
Oralna hirurgija Arilje
Oralna hirurgija Bačka Topola
Oralna hirurgija Bački Petrovac
Oralna hirurgija Beška
Oralna hirurgija Bogatić
Oralna hirurgija Bor
Oralna hirurgija Bujanovac
Oralna hirurgija Čačak
Oralna hirurgija Inđija
Oralna hirurgija Ivanjica
Oralna hirurgija Jagodina
Oralna hirurgija Kikinda
Oralna hirurgija Kladovo
Oralna hirurgija Knjaževac
Oralna hirurgija Kragujevac
Oralna hirurgija Kraljevo
Oralna hirurgija Kruševac
Oralna hirurgija Lebane
Oralna hirurgija Leskovac
Oralna hirurgija Loznica
Oralna hirurgija Mali Zvornik
Oralna hirurgija Negotin
Oralna hirurgija Niš
Oralna hirurgija Novi Pazar
Oralna hirurgija Novi Sad
Oralna hirurgija Palić
Oralna hirurgija Pančevo
Oralna hirurgija Paraćin
Oralna hirurgija Petrovac na Mlavi
Oralna hirurgija Pirot
Oralna hirurgija Požarevac
Oralna hirurgija Požega
Oralna hirurgija Prijepolje
Oralna hirurgija Ruma
Oralna hirurgija Šabac
Oralna hirurgija Smederevo
Oralna hirurgija Smederevska Palanka
Oralna hirurgija Sokobanja
Oralna hirurgija Sombor
Oralna hirurgija Sremska Kamenica
Oralna hirurgija Sremski Karlovci
Oralna hirurgija Stara Pazova
Oralna hirurgija Subotica
Oralna hirurgija Temerin
Oralna hirurgija Trstenik
Oralna hirurgija Užice
Oralna hirurgija Valjevo
Oralna hirurgija Velika Plana
Oralna hirurgija Vladičin Han
Oralna hirurgija Vranjska Banja
Oralna hirurgija Vrbas
Oralna hirurgija Vrnjačka Banja
Oralna hirurgija Žabalj
Oralna hirurgija Zaječar
Oralna hirurgija Zrenjanin
Oralna hirurgija kao deo stomatologije predstavlja niz hiruških zahvata i procedura koji se primenjuju uz korišćenje lokalne anestezije. Ove oralno-hiruške intervencije su bezbolne zbog korišćenja savremenih anestetika, a postoperativne komplikacije su retke. U savremenoj oraloj hirurgiji prilikom hiruških intervencija trauma na okolnim tkivima je minimalna. Hiruški zahvati u okviru oralne hirurgije koji se najčešće izvode su pre svega: vađenje zuba, resekcija korena zuba, hiruško vađenje umnjaka, resekcija frenuluma, režanjoperacija, nivelacija grebena. Vađenje (ekstrakcija) zuba je hirurška intervencija koja podrazumeva odvajanje zuba iz zubne čašice. Pored rutinskog vađenja zuba nekad je neophodno i hirurško vađenje zuba i impaktiranih umnjaka. Apikotomija predstavlja hirurški zahvat kojim se uklanja vrh korena zuba zajedno sa infekcijom na njemu. Resekcija frenuluma predstavlja rutinski zahvat koji se izvodi u slučaju visokog pripoja frenuluma za desni, a radi sprečavanja nastanka povlačenja desni i parodontopatije u predelu pripoja, kao i preprotetska priprema kod nosioca totalnih ili parcijalnih proteza bez prednjih zuba. Režanj operacija je hirurška intervencija koja se najčešće koristi u lečenju parodontopatije. U toku ovog zahvata često je neophodna i ugradnja veštačke kosti da bi se popunili defekti nastali kao posledica infekcije. Nivelacija grebena spada u preprotetski hirurški postupak gde se bezubi vilični greben podiže na nivo pre spuštanja, odnosno lepo zaravnjuje. Najčešće se radi kod pacijenata kojima je indukovana neka od proteza ili fiksni protetski rad. Hirurgija mekih tkiva podrazumeva zahvate na sluzokoži, podsluzokožnom tkivu i pokosnici u usnoj duplji. Iz aspekta pravilnog razvoja zubno-mišićnog kompleksa i uspešne protetske rehabilitacije, najvažniji zahvati su sledeći: frenektomija, frenoplastika. Labijalni frenulum je čvrsta traka fibroznog tkiva prekriven sluzokožom koja može biti jako izražena i ako se pripaja blizu zuba u srednjoj liniji, postoji mogućnost da se pojavi prevelik razmak između prvih sekutića (tzv. diastema mediana) u dečjoj dobi, odnosno u starijoj dobi prilikom protetskog zbrinjavanja da se poremeti naleganje proteza. U ovim slučajevima potrebno je odstranjivanje frenuluma, tj. frenektomija (ili frenoplastika kod pretprotetskih zahvata), koja predstavlja jednostavan hirurški postupak presecanja fibroznog tkiva, a zatim sledi ušivanje rane i posle nedelju dana odstranjivanje konaca. Što se tiče vremena kada treba izvršiti korekciju niskog pripoja frenuluma gornje usne kod dece, preporučuje se da to bude urađeno posle izrastanja drugih stalnih sekutića. Lingvalni frenulum predstavlja čvrstu fibroznu traku koja povezuje jezik sa podom usne duplje i čini ga više ili manje nepokretnim. U dečjoj dobi nepravilan frenulum može da dovede do blagih poremećaja u funkciji jezika, a ukoliko se izraženije smetnje uočavaju, potrebno je presecanje frenuluma. Kod bezubih pacijenata izražen frenulum onemogućuje izradu stabilne proteze, jer svako pomeranje jezika odiže nadoknadu. U ovakvim slučajevima je takođe indikovana frenoplastika, koja se vrši na sličan način kao kod labijalnog frenuluma.
Back to Top