Estetska stomatologija Beograd

Registruj se
Prijavi se
Estetska stomatologija Beograd
Estetska stomatologija Beograd predstavlja ordinacije u kojima se u Beogradu praktikuje estetska stomatologija.
Zanima Vas cena izbeljivanja zuba u Beogradu, cena keramičkih faseta u Beogradu, cena zubinh implanata, cena zubnih krunica.
Pogledajte lokacije ordinacija estetske stomatologije u Beogradu, fotografije ordinacija, fotografije pre i posle.
U prezentacijama saznajte sve o postupcima koji se praktikuju u estetskoj stomatologiji, pročitajte biografije stomatologa koji svoje iskustvo stavljaju u službu Vašeg lepog osmeha.
Estetska stomatologija u Beogradu prati svetske trendove i u ordinacijama estetske stomatologije sprovode se najsavremenije tehnike i koriste se najkvalitetniji materijali.
Saznajte na primer na koji način se izbeljuju zubi kod stomatologa i da li je dovoljan jedan tretman ili više, ili na primer koji su postupci izbeljivanja zuba u kućnim uslovima a pod nadzorom stomatologa.

Dental Implant

Beograd, Stari Grad, Bulevar despota Stefana 13 011 7246995
cena: Cenovnik
ESTETSKA STOMATOLOGIJA U BEOGRADU.
Postoji nekoliko jednostavnih i isplativih načina da dobijete zdrav i blistavo beli osmeh sa kojim ćete izgledati mlađe i lepše, sebi i drugima.
Bezmetalne krunice, Metalo keramičke krunice, Izbeljivanje zuba, Fiksna proteza, Keramičke fasete – viniri, Bele plombe, Totalna restauracija, Anti ageing stomatologija (holywood smile), Kompozitne fasete, Gummy smile.
ESTETSKA STOMATOLOGIJA BEOGRAD CDEI CENTAR ZA DENTALNU ESTETIKU I IMPLANTOLOGIJU Prirodan, lep osmeh je jedna od vizuelno najatraktivnijih obeležja koje neko može da poseduje.
Nažalost mnogi ga skrivaju ili ga se stide.
Zapušten i estetski problematičan osmeh dokazano utiče na samopouzdanje i može da naruši kvalitet života u socijalnom, emotivnivnom, pa i profesionalnom smislu.
Poznato je da mnogi tokom svog života ulažu značajna sredstva u izgled, estetske intervencije, odeću i kozmetiku, a zapostvaljaju zdravlje zuba i oralnih tkiva.
Godine bez kontrolnih stomatoloških pregleda i neadekvatnih stomatoloških zahvata ostavljaju pacijente sa sve kompleksnijim problemima i narušenim izgledom zubnog niza. Bilo kakvo da je stanje Vaših zuba, mi posedujemo znanje da Vam pružimo “osmeh iz snova”.
Nove tehnike u rekostruktivnoj i adhezivnoj stomatologiji, zubni implanti, novi keramički materijali, ortodontski tretmani, Digital Smile Design, inovativni protokoli sanacije, mogu dati odlične rezultate i kod najzapuštenijeg i višestruko oštećenog zubnog niza.
Mi smo specijalizovani za saniranje najkompleksnijih slučajeva od kojih su mnogi od strane naših kolega proglašeni kao beznadežni. Dok budemo rekonstruisali Vaš zubni niz uvek ćemo se pridržavati etičnosti, minimalne invazivnosti i postulata estetske vrednosti prirodnog osmeha.
Bilo da manji restaurativni rad usklađujemo sa Vašim zubnim nizom, podmlađujemo izgled vaših zuba ili čak kreiramo potuno novi osmeh dajući Vašoj ličnosti željenu dinamiku i karakter, napravićemo rezultat koji obezbeđuje harmoniju između Vaših zuba, desni, usana i lika.
stomatoloska-ordinacija-adent-estetska-stomatologija
ESTETSKA STOMATOLOGIJA BEOGRAD STOMATOLOŠKA ORDINACIJA ADENT Prelep osmeh može sve da promeni.
Razumljivo je onda zašto mnogi žele da njihov osmeh zablista novim sjajem.
Estetska stomatologija se bavi ispunjenjem ove želje.
Sada i Vi možete da imate savršen osmeh uz pomoć stručnog tima Adent stomatološke ordinacije.
stomatoloska-klinika-kosovcevic-estetska-stomatologija
ESTETSKA STOMATOLOGIJA BEOGRAD STOMATOLOŠKA KILNIKA KOSOVČEVIĆ reko pedeset godina duga porodična tradicija čini temelje naše klinike.
Njene korene postavio je davne 1954.godine prof dr Miodrag Kosovčević, profesor stomatološke protetike i višegodišnji dekan Stomatološkog fakulteta, univerziteta u Beogradu. Dragoceno iskustvo i stručnost 1990.godine prof dr Miodrag Kosovčević prenosi na privatnu kliniku koju osniva zajedno sa svojim sinom dr Zoranom Kosovčevićem, tada asistentom na klinici bolesti usta i zuba, Stomatološkog fakulteta univerziteta u Beogradu.
stomatoloska-ordinacija-dr-ognjen-stankov-estetska-stomatologija-596756
ESTETSKA STOMATOLOGIJA BEOGRAD STOMATOLOŠKA ORDINACIJA DR OGNJEN STANKOV Savremena estetska stomatologija se ne može zamisliti bez korišćenja keramičkih kruna (navlaka) u protetskoj rehabilitaciji zuba.
Za razliku od metalo-keramičkih kruna koje se izrađuju od legure metala kao osnove na koju se keramika nanosi, keramičke krune se u potpunosti izrađuju od keramike, tako da imaju transparentnost kao prirodni zubi, što je veoma značajno po pitanju estetike.
stomatoloska-ordinacija-fabrika-osmeha-estetska-stomatologija
ESTETSKA STOMATOLOGIJA BEOGRAD ORDINACIJA FABRIKA OSMEHA Životni stil, genetske predispozicije i starenje, ali i konzumiranje čaja, kafe, cigareta, crvenog vina, mogu uticati na promenu boje zuba.
Pronalaskom metode laserskog izbeljivanje zuba, ovaj problem nikada nije bilo lakše rešiti. U našoj ordinaciji koristimo poslednju generaciju opreme za lasersko izbeljivanje zuba Sam proces izbeljivanje, zajedno sa pripremom, traje 90 minuta, bezbolan je i, što je najvažnije, nema negativnih posledica.
Sistem izbeljivanja zuba zasniva se na primeni vodonik peroksida u gelu koji se nanosi na zube i specijalne UV lampe koja ne zagreva i ne oštećuje zube već ima ulogu da ubrza proces izbeljivanja.
implant-centar-stojanovic-estetska-stomatologija
ESTETSKA STOMATOLOGIJA.
Lasersko beljenje zuba.
Beljenje zuba je veoma važna procedura u estetskoj stomatologiji.
Prebojeni zubi, posebno u frontalnoj regiji predstavljaju veliki kozmetički problem.
U našem centru koristimo najsavremenije metode beljenja zuba.
ESTETSKA STOMATOLOGIJA BEOGRAD BELVILLE DENTAL ORTO CENTAR Izbeljivanje zuba se danas smatra sigurnom i pouzdanom metodom.
Ono što je važno napomenuti, a to su moguće negativne posledice koje traju najviše nekoliko dana, a ispoljavaju se kao preosetljivost zuba na toplo, hladno, slatko ili kiselo. Ako su vaši zubi zdravi ili adekvatno sanirani plombama, dobar ste kandidat za izbeljivanje zuba.
Važno je znati da sredstvo kojim se izbeljuju zubi neće imati efekta na protetske radove i eventualne vidljive plombe u zoni izbeljivanja zuba, pa ih treba promeniti nakon tretmana izbeljivanja zuba
dental-clinic-stomatoloska-ordinacija-estetska-stomatologija
ESTETSKA STOMATOLOGIJA BEOGRAD DENTAL CLINIC STOMATOLOŠKA ORDINACIJA Stomatološka ordinacija Dental Clinic osnovana je 1998, a za gotovo dve decenije postojanja postala je sinonim za profesionalno, stručno i vrhunsko pružanje svih vrsta stomatoloških usluga.
Osnivač Dental Clinic je dr Vesna Lazić, specijalista stomatološke protetike sa dugogodišnjim iskustvom u radu sa bezmetalnom keramikom, protetikom na implantatima i sanaciji svih vrsta poremećaja zagrižaja, stručnjak u estetskoj restaurativnoj stomatologiji i primeni CAD/CAM tehnologije.
U ordinaciji Dental Clinic možete dobiti sve vrste stomatoloških usluga (terapija laserom, estetski ispuni, beljenje zuba, CAD/CAM, fasete, implantologija, oralna hirurgija, protetika, parodontologija, ortodoncija i endodoncija), koje su u dosluhu sa svim najsavremenijim svetskim metodama u ovoj medicinskoj oblasti i uz korišćenje najboljih stomatoloških alata i materijala.
Prvi pregled je besplatan, na kojem ćete saznati sve o svom stomatološkom problemu, istovremeno i dobiti informaciju o metodama i načinima kako se on može rešiti i to na što efikasniji i bezbolniji način.
stomatoloska-ordinacija-gala-dent-estetska-stomatologija
ESTETSKA STOMATOLOGIJA BEOGRAD GALA DENT Ovom metodom uz minimalno brušenje, a u pojedinim slučajevima i bez brušenja, izrađuju se venire, fasete to jest spoljne površine zuba koji daju novu dimenziju vašem osmehu.
stomatoloska-ordinacija-crown-dental-estetska-stomatologija
ESTETSKA STOMATOLOGIJA BEOGRAD STOMATOLOŠKA ORDINACIJA CROWN DENTAL Ordinacijsko beljenje zuba se sastoji od nanošenja vodonik peroksida u vidu gela na zube i njihovo izlaganje UV lampi koja ne zagreva i ne oštećuje zube, već samo ubrzava proces delovanja kiseline odnosno beljenja zuba.
Nakon 45 minuta tretiranja zuba lampom, zubi najčešće postaju za 2-4 nijanse svetliji.
Zubi se nakon toga tretiraju sredstvima za dodatnu fluorizaciju i izbegavaju se hladna i obojena pića i hrana.
dental-centar-bobic-estetska-stomatologija-569441

Dental Centar Bobić

Novi Sad, Koste Abraševića 44 063 8217839
cena: Cenovnik
ESTETSKA STOMATOLOGIJA NOVI SAD - DENTAL CENTAR BOBIĆ Najkvalitetnije usluge iz oblasti estetske stomatologije pruža Dental Centar Bobić.
tim-stomatologija-jurisic-estetska-stomatologija

TiM stomatologija Jurišić

Beograd, Voždovac, Žikice Jovanovića 8 069 2095151
ESTETSKA STOMATOLOGIJA - TIM STOMATOLOGIJA JURIŠIČ Beljenje zuba je jedna od najpopularnijih stomatoloških procedura jer daje trenutne rezultate a može se obaviti u jednoj poseti u ordinaciji ili u kućnim uslovima.
stomatoloska-ordinacija-adriadent-estetska-stomatologija
ESTETSKA STOMATOLOGIJA BEOGRAD STOMATOLOŠKA ORDINACIJA ADRIADENT - Izbeljivanje devitalizovanog zuba - Izbeljivanje svih zuba u ordinaciji - Izbeljivanje svih zuba kod kuće - Izbeljivanje zuba jedne vilice
stomatoloska-ordinacija-dr-tatjana-nikolic-estetska-stomatologija-742473
ESTETSKA STOMATOLOGIJA - DR TATJANA NIKOLIĆ Stomatološka ordinacija Dr Tatjana Nikolić pruža kvalitetne usluge iz oblasti estetske stomatologije, Beograd, Voždovac.
stomatoloska-ordinacija-dent-in-plus-estetska-stomatologija
ESTETSKA STOMATOLOGIJA STOMATOLOŠKA ORDINACIJA DENT IN PLUS Pružamo usluge iz oblasti estetske stomatologije - beljenje zuba, izrada faseta...

TIM Dent Živanović

Beograd, Voždovac, Bulevar Oslobođenja 307 011 3096525
ESTETSKA STOMATOLOGIJA.
stomatoloska-ordinacija-dr-kujacic-estetska-stomatologija
ESTETSKA STOMATOLOGIJA BEOGRAD STOMATOLOŠKA ORDINACIJA DR KUJAČIĆ Stomatološka ordinacija Dr Kujačić je stručni stomatološki specijalistički tim koji čine Dr Ana Kujačić i Dr Neven Kujačić, osnivači i vlasnici ordinacije; sestra Nataša Žebeljan i saradnički tim zubnih tehničara.
Ordinacija je u početku osnovana kao “Tash dental group” sa sedištem u Beogradu na lokaciji S.
Novaka 2.
Od 17.
12.2010.godine ordinacija je preseljena u Džordža Vašingtona br.
50 pod nazivom Stomatološka ordinacija “Dr Kujačić”.
Stručni tim lekara i saradnika - sestra, zubni tehničari od tog perioda rade u nepromenjenom - stalnom sastavu.
Princip rada su visokostručne i savremene stomatološke intervencije po povoljnim pristupačnim cenama.
stomatoloska-ordinacija-savadent-estetska-stomatologija
ESTETSKA STOMATOLOGIJA BEOGRAD, ESTETSKA STOMATOLOGIJA SAVADENT.
Beljenje zubne gleđi bezmetalne porcelanske krunice porcelanske fasete dekoracije za zube (cirkon)
stomatoloska-ordinacija-mrse-dent-estetska-stomatologija
ESTETSKA STOMATOLOGIJA STOMATOLOSKA ORDINACIJA MRSE DENT Estetska stomatologija je umetnost u oblasti stomatologije, koja čoveku može da promeni život i vrati osmeh na lice.
Nekada se estetska stomatologija vezivala za poznate i bogate ličnosti, a sada je dostupna svima.
Živi se u takvom vremenu da je prijatan izgled neophodan a pošto je lice najistaknutiji deo tela samim tim su i zubi dobili na velikoj važnosti.
stomatoloska-ordinacija-dentina-estetska-stomatologija
ESTETSKA STOMATOLOGIJA BEOGRAD STOMATOLOŠKA ORDINACIJA DENTINA Prelep osmeh je važan utisak koji ostavljamo na ljude!
Koristeći umetničke veštine i tehnološki napredak, omogućićemo vam lepši, mladalački osmeh i više samopouzdanja.
Zajedno sa vama dolazimo do najboljeg rešenja za vaš novi izgled , boju, oblik veličinu i položaj zuba.
stomatoloska-ordinacija-sveti-antipa-estetska-stomatologija
ESTETSKA STOMATOLOGIJA BEOGRAD STOMATOLOŠKA ORDINACIJA SVETI ANTIPA - Izbeljivanje zuba - Ukrasi na zubima
stomatoloska-ordinacija-dr-maja-cvetkovic-estetska-stomatologija
ESTETSKA STOMATOLOGIJA BEOGRAD STOMATOLOŠKA ORDINACIJA MAJA CVETKOVIĆ Estetska stomatologija (izbeljivanje zuba, hijaluronski fileri - peglanje bora)
stomatoloska-ordinacija-dr-predrag-kostic-estetska-stomatologija
ESTETSKA STOMATOLOGIJA STOMATOLOŠKA ORDINACIJA DR PREDRAG KOSTIĆ Beljenje zuba - vitalnih i avitalnih. Sa godinama zubi neosporno menjaju boju, to jest žute. Tome doprinose i pušenje kao i konzumiranje različitih obojenih napitaka kao što su kafa, čaj, vino. Ukoliko ste nezadovoljni bojom svojih zuba, ili imate avitalan, prebojen zub, beljenje je način da rešite problem. Postoji više tehnika beljenja koje u kombinaciji sa savremenim sredstvima za beljenje dovodi do odličnih rezultata. Pozitivna strana ove procedure je što ne oštećuje zubna tkiva i može se ponavljati više puta, bez posledica. Estetski ispuni – kompoziti. Skoro nevidljive, ukoliko se uporede sa starim ispunima od amalgama. Odlična estetika, ali i niz drugih dobrih osobina stavljaju ih u prvi plan. Radimo sa najsavremenijim materijalima
stomatoloska-ordinacija-dr-boris-prokic-estetska-stomatologija
ESTETSKA STOMATOLOGIJA BEOGRAD STOMATOLOŠKA ORDINACIJA DR BORIS PROKIĆ Estetika u stomatologiji je prisutna u svim aspektima rada, što obuhvata registraciju početnog stanja od kojeg se polazi, planiranje željenog ostvarivog cilja i njegova realizacija (dovođenje zuba i vilica u željeni međusobni položaj), sanacija koštanih i mekih tkiva u fazi pretprotetske rehabilitacije, beljenje zuba, izrada savremenih kompozitnih i keramičkih nadoknada vrhunskog kvaliteta.
stomatoloska-ordinacija-cvejanovic-estetska-stomatologija
ESTETSKA STOMATOLOGIJA BEOGRAD STOMATOLOŠKA ORDINACIJA CVEJANOVIĆ Stomatološka ordinacija Cvejanović uspešno se bavi estetskom stomatologijom,
stomatoloska-ordinacija-cvetic-dent-estetska-stomatologija-182119
ESTETSKA STOMATOLOGIJA BEOGRAD STOMATOLOŠKA ORDINACIJA CVETIĆ DENT Rad stomatološke ordinacije CVETIĆ Dent temelji se na jedinstvenom sistemu za očuvanje zdravlja usta i zuba, kako kod najmlađih, tako i kod najstarijih pacijenata.
U prijatnom ambijentu, kroz savremene programe i široku lepezu stomatoloških usluga, posvećujemo se pacijentima.
Primenjujemo nove generacije materijala i nove metode lečenja, kako bismo našim pacijentima omogućili nivo usluge prema evropskim standardima.
Opremljeni smo za sveobuhvatan i celovit pristup pacijentu, omogućujući im sve stomatološke usluge na jednom mestu.
Želimo da se u našoj ordinaciji osećate prijatno i bezbedno.
Hoćemo da ispunimo vaša očekivanja i pružimo vam najkvalitetniju uslugu.
stomatoloska-ordinacija-grey-dental-estetska-stomatologija
ESTETSKA STOMATOLOGIJA NOVI SAD GREY DENTAL Estetska stomatologija Radi postizanja boljih i trajnijih rezultata, tehnici kućnog beljenja češće se daje prednost.
Po izradi individualnog splinta, bićete instruirani kako da ga upotrebljavate i izbegnete potencijalne neželjene pojave.
Uz pomoć savremene lampe za beljenje zuba rezultat će biti vidljiv već posle pola sata beljenja.
slučajevima.
stomatoloska-ordinacija-simic-estetska-stomatologija
ESTETSKA STOMATOLOGIJA BEOGRAD STOMATOLOŠKA ORDINACIJA SIMIĆ Danas je beljenje zuba postala priznata profesionalna procedura.
Moguće je beleti sve prirodne zube vitalne i devitalizovane.
U ordinaciji "Simić" primenjujemo različite tehnike beljenja zuba. 1) Tehnika beljenja u samoj ordinaciji gde u tretmanu od jednog sata sa posebnim svetski najbolje priznatim materijalima dolazi do trenutnog izbeljivanja sa produzenim dejstvom. 2) kućna tehnika-gde Vam se u ordinaciji napravi posebna" guma za zube" i dobijete materijal-gel koji koristite kući te već u periodu od jednog meseca dolazi do promene boje. 3) Kombinacija obe tehnike

Stomatološka ordinacija Omnident Stomatologija

Beograd, Savski venac, Kraljice Natalije 36 011 3626077 |
011 3620612 |
ESTETSKA STOMATOLOGIJA BEOGRAD
stomatoloska-ordinacija-maxim-dent-estetska-stomatologija
ESTETSKA STOMATOLOGIJA BEOGRAD STOMATOLOŠKA ORDINACIJA MAXIM DENT - Beljenje zuba - Fasete i viniri
stomatoloska-ordinacija-dentana-pro-estetska-stomatologija
ESTETSKA STOMATOLOGIJA BEOGRAD STOMATOLOŠKA ORDINACIJA DENTANA PRO Estetska stomatologija do danas je izuzetno napredovala i u celom svetu joj se pridaje velika važnost, pa joj se tako i u ordinaciji Dentana Pro posvećuje posebna pažnja, tako da uspešno odgovaramo na visoke estetske zahteve naših pacijenata.
dental-studio-savic-&-team-estetska-stomatologija
ESTETSKA STOMATOLOGIJA BEOGRAD DENTAL STUDIO SAVIĆ & TEAM Današnja populacija sve više brine o svom izgledu, pa tako i o lepoti svojih zuba i osmeha.
To i ne čudi, jer mnoga istraživanja pokazuju da naši sagovornici na nama prvo primete lep osmeh.
Beli i blistavi zubi daju sliku o zdravlju celog organizma.
Takva spoljašnost svakako doprinosi i povećanju samopouzdanja i kvalitetnijoj komunikaciji.
Ukoliko Vi niste zadovoljni svojim osmehom istražite šta Vam nudi današnja stomatologija!
stomatoloska-ordinacija-orthodent-dr-popovic-estetska-stomatologija
ESTETSKA STOMATOLOGIJA ORTHODENT.
Stomatološka ordinacija Orthodent bavi se širokim spektrom usluga iz oblasti estetske stomatologije.
- beljenje zubne gleđi - bezmetalne porcelanske krunice - porcelanske fasete - dekoracije za zube (cirkon) - uklanjanje zubnog kamenca
stomatoloska-ordinacija-dr.radomir-ljubisavljevic-estetska-stomatologija
ESTETSKA STOMATOLOGIJA BEOGRAD STOMATOLOŠKA ORDINACIJA DR.RADOMIR LJUBISAVLJEVIĆ Kod pacijenata kod kojih i pored toga što imaju sve zube a nisu zadovoljni njihovim izgledom, primenom različitih terapijskih mera moguće je promeniti boju, oblik, simetriju a time i estetiku. Tako je nastala nova oblast, estetska stomatologija, koja naglašava estetsku komponentu kod već ocuvane funkcije i zdravlja oralnih tkiva. Poboljšanje karakteristika materijala kao što su keramika i cirkonija, i upotreba kompjuterskih sistema za izradu nadoknada, tzv.
Cad/cam tehnologija, dovela je do buma u estetskoj stomatologiji.
stomatoloska-ordinacija-dental-vision-estetska-stomatologija
ESTETSKA STOMATOLOGIJA BEOGRAD ORDINACIJA ZA ESTETSKU STOMATOLOGIJU DENTAL VISION Kažu da je, kada prvi put vidite neku osobu, potreban samo delić sekunde da o njoj steknete mišljenje, a dokazano je da osmeh ima dominantnu ulogu kada je u pitanju taj prvi utisak koji ostavljamo.
Godinama su pacijenti morali da žive sa mogućnošću ispravljanja zuba ali ne i korekcije pozicije, veličine i boje, osim ako se ne podvrgnu invazivnoj metodi brušenja zuba.
stomatoloska-ordinacija-dental-n-plus-estetska-stomatologija
ESTETSKA STOMATOLOGIJA BEOGRAD STOMATOLOŠKA ORDINACIJA DENTAL N PLUS Stomatološka ordinacija DENTAL N,smeštena u samom centru Beograda,nudi vam sve vrste stomatoloških usluga po veoma povoljnim cenama.
Tim sastavljen od iskusnih i mladih stručnjaka garantuje da ce vaš problem biti rešen brzo,efikasno i kvalitetno.
Stotine zadovoljnih pacijenata od nas odlazi sa osmehom na licu.
Proverite da li je tako!
Pregled i konsultacije se ne naplaćuju!
stomatoloska-ordinacija-eurodent-estetska-stomatologija
ESTETSKA STOMATOLOGIJA u Beogardu.
IZBELJIVANJE ZUBA, KERAMIČKE FASETE, BEZMETALNE KRUNICE.
Estetska stomatologija podrazumeva skup raznih stomatoloških tretmana koji imaju za cilj poboljšanje izgleda zuba, desni, a samim tim i celokupnog osmeha.
Žuti zubi, krivi zubi, oštećeni ili nepravilni zubi, uz pomoć najmodernijih metoda koje nudi estetska stomatologija, za čas mogu postati sjajni, lepo oblikovani, pravilni i perfektno beli zubi.
Ohrabrujuće je što su ove intervencije bez neprijatnosti i bola, te više zaista nema razloga da se ulepšavanje zuba odlaže.
stomatoloska-ordinacija-abdental-estetska-stomatologija
STOMATOLOSKA ORDINACIJA ABDENTAL Molbe i želje pacijenata za lepim i savršenim osmehom svakodnevno nas dovode pred mnogo profesionalnih izazova.
Kompozitne restauracije mogu biti vrlo jednostavne upotrebom samo jedne boje do složenijih estetskih, uklapanjem više nijansi.
Veoma popularan način restauracije zuba u estetskoj zoni predstavljaju porcelanske fasete VINIRI.
To su tanke keramičke ljuspe koje se postavljaju na prednju stranu zuba, oštećenih, prebojenih, sa nepravilnim položajem, abradiranih, frakturisanih zuba kao i za zatvaranje dijastema (razmaka izmedju zuba).
Glavna prednost vinira u odnosu na krunice je što zahtevaju minimalnu ili gotovo nikakvu preparaciju.
Zbog toga spadaju u minimalno invazivne nadoknade.
Pored pranja zuba i upotrebe konca viniri ne zahtevaju nikakve dodatne mere održavanja oralne higijene.
stomatoloska-ordinacija-m-dent-estetska-stomatologija

Stomatološka ordinacija M DENT

Beograd, Stari Grad, Majke Jevrosime 40 011 3227438
cena: Cenovnik
ESTETSKA STOMATOLOGIJA BEOGRAD STOMATOLOŠKA ORDINACIJA M DENT - Beljenje zuba ( kućno I lasersko) - Fasete I viniri - Inlej i Onlej
stomatoloska-ordinacija-roda-estetska-stomatologija
ESTETSKA STOMATOLOGIJA STOMATOLOSKA ORDINACIJA RODA Ispuni ili plombe predstavljaju način da se zubno tkivo, oštećeno karijesom ili traumom nadoknadi i povrati svoju prvobitnu funkciju i izgled.
Ukoliko imate zub na kome je potrebno uraditi plombu, stomatolog će prvo ukloniti karijesno promenjeno tkivo, potpuno očistiti zahvaćenu zonu, i tako pripremljen kavitet (šupljinu) ispuniti adekvatnim ispunom.
Plombe istovremeno pomažu u prevenciji nastanka kvara zuba, tako što zatvaraju postojeće napukline i prostore u koje mogu da prodru bakterije.
stomatoloska-ordinacija-dr-sladjana-petrovic-estetska-stomatologija
ESTETSKA STOMATOLOGIJA.
Ugradnja zubnog nakita, Keramičke i kompozitne fasete, Izbeljivanje avitalnih i vitalnih zuba (kućno ili ordinacijsko izbeljivanje).
Estetska stomatologija je savremena grana stomatologije koja primenom različitih metoda nastoji preoblikovati osmeh pacijenata promenom boje, oblika i položaja zuba.
Osobe sa zdravim i lepim osmehom su samopouzdanije, otvorenije, ulivaju osećaj poverenja i sa njima se lakše komunicira.
stomatoloska-ordinacija-dr-novakov-estetska-stomatologija
ESTETSKA STOMATOLOGIJA.
Beljenje, Veniri Fasete, Ortodoncija, Korekcija gingive.
Prvi utisak često određuje šta će drugi ljudi misliti o Vama.
Prelep osmeh može sve da promeni.
Razumljivo je onda zašto mnogi žele da njihov osmeh zablista novim sjajem.
Estetska stomatologija se bavi ispunjenjem ove želje.
Sada i Vi možete da imate savršen osmeh!
stomatoloska-ordinacija-gentle-touch-dental-centar-estetska-stomatologija
ESTETSKA STOMATOLOGIJA BEOGRAD GENTLE TOUCH DENTAL CENTAR Izbeljivanje zuba je procedura u kojoj se uklanjaju razne diskoloracije sa površine zuba, a sama boja zuba postaje belja.
Samo izbeljivanje spada u najpopularnije procedure u stomatologiji i može značajno da poboljša izgled.Gentle touch dental centar vrši beljenje zuba na dva načina: - Tehnika beljenja zuba u ordinaciji laserom (In office bleaching) - Tehnika kontrolisanog kućnog izbeljivanja zuba (home bleaching) - Bele plombe odnosno plombe koje imitiraju boju zuba predstavljaju pouzdane materijale na koje možemo da se oslonimo a da pacijentu pružimo i lepotu i dugotrajnost. - Viniri ili keramičke fasete Sa malom preparacijom u gleđi, najčešće bez anestezije, uz pomoć specijalizovane zubotehničke laboratorije, moguće je proizvesti keramičku ljuskicu debljine 1mm, koju trajno cementriramo za zu
stomatoloska-ordinacija-kolovic-dent-estetska-stomatologija
ESTETSKA STOMATOLOGIJA BEOGRAD KOLOVIĆ DENT Naša stomatološka ordinacija Vam nudi usluge estetske stomatologije po veoma povoljnim cenama.
LOKACIJE
Estetska stomatologija Aleksandrovac
Estetska stomatologija Aleksinac
Estetska stomatologija Aranđelovac
Estetska stomatologija Arilje
Estetska stomatologija Bačka Topola
Estetska stomatologija Bački Petrovac
Estetska stomatologija Beška
Estetska stomatologija Bor
Estetska stomatologija Bujanovac
Estetska stomatologija Čačak
Estetska stomatologija Inđija
Estetska stomatologija Ivanjica
Estetska stomatologija Jagodina
Estetska stomatologija Kikinda
Estetska stomatologija Kladovo
Estetska stomatologija Knjaževac
Estetska stomatologija Kragujevac
Estetska stomatologija Kraljevo
Estetska stomatologija Kruševac
Estetska stomatologija Lebane
Estetska stomatologija Loznica
Estetska stomatologija Mali Zvornik
Estetska stomatologija Negotin
Estetska stomatologija Niš
Estetska stomatologija Novi Pazar
Estetska stomatologija Novi Sad
Estetska stomatologija Palić
Estetska stomatologija Pančevo
Estetska stomatologija Paraćin
Estetska stomatologija Petrovac na Mlavi
Estetska stomatologija Pirot
Estetska stomatologija Požarevac
Estetska stomatologija Požega
Estetska stomatologija Prijepolje
Estetska stomatologija Ruma
Estetska stomatologija Šabac
Estetska stomatologija Smederevo
Estetska stomatologija Smederevska Palanka
Estetska stomatologija Sombor
Estetska stomatologija Sremska Kamenica
Estetska stomatologija Sremski Karlovci
Estetska stomatologija Stara Pazova
Estetska stomatologija Subotica
Estetska stomatologija Trstenik
Estetska stomatologija Užice
Estetska stomatologija Valjevo
Estetska stomatologija Velika Plana
Estetska stomatologija Vladičin Han
Estetska stomatologija Vranjska Banja
Estetska stomatologija Vrnjačka Banja
Estetska stomatologija Žabalj
Estetska stomatologija Zaječar
Estetska stomatologija Zrenjanin
Estetska stomatologija predstavlja deo stomatologije koji se bavi otklanjnjem nedostataka i ulepšavanjem izgleda zuba. Estetska stomatologija ne tretira bolesti zuba i desni već je usmerena ka tehnikama i postupcima koji se primnjuju kako bi se izgled zuba poboljšao i kako bi se nadomestili nedostaci i pored toga tretira krezubost i bezubost gornje i donje vilice. Nedostatak zuba je veliki estetski nedostatak, naročito ako se radi o nedostatku nekog od prednjih zuba ili više zuba. Postoji više tehinka koje se primenjuju kako bi se nadomestili zubi koji nedostaju u gornjoj i donjoj vilici ili u obe vilice. Koriste se materijali kao što su metal, keramika i drugi specijalni materijali koji su u primeni u savremenoj estetskoj stomatologiji. Estetska stomatologija nedostatak zuba leči na više načina a to su pre svega ugradnja implanata, mostova ili zubnom protetikom. Problemima sa izgledom zuba u vidu fizičkih ošećenja, fleka, hiperpigmentacije i izmenjene boje zuba koja usled konzumiranja hrane i napitaka bavi se estetska stomatologija. Postupak izbeljivanja zuba je jedan od napopularnijih postupaka kojima se poboljšava izgled zdravih zuba i samim tim osmeh postaje mnogo lepši. Postupak izbeljivanja zuba ne treba sprovoditi sam i nekontrolisano od strane stomatologa, pošto on u tom slučaju može imati negativne posledice u vidu preteranog tretiranja zuba sredstvima koja mogu oštetiti zubnu gleđ i time usled želje da otklonimo manji ili veći esteski nedostatak možemo oštetiti zube i narušiti zdravlje zuba. Zato izbeljivanje zuba treba da poverimo stručnjacima, doktorima stomatologije koji će u kontrolisanim uslovima i primenom proverenih tehnika i sredstava uraditi postupak izbeljivanja zuba do željene nijanse, a da pri tom očuvamo zdravlje zuba, što nam je najvažnije. Keramičke fasete postaju sve popularnije i koriste se da se poboljša izgleda zuba koji imaju fizička oštećenja, zuba koji su krivi, imaju fleke i nepravilan oblik. Estetska stomatologija veoma je popularna grana stomatologije jer lep i zdrav osmeh je nešto što svi želimo da imamo.
Back to Top