Estetska stomatologija Beograd

Registruj se
Prijavi se
Estetska stomatologija Beograd
Estetska stomatologija Beograd predstavlja ordinacije u kojima se u Beogradu praktikuje estetska stomatologija.
Zanima Vas cena izbeljivanja zuba u Beogradu, cena keramičkih faseta u Beogradu, cena zubinh implanata, cena zubnih krunica.
Pogledajte lokacije ordinacija estetske stomatologije u Beogradu, fotografije ordinacija, fotografije pre i posle.
U prezentacijama saznajte sve o postupcima koji se praktikuju u estetskoj stomatologiji, pročitajte biografije stomatologa koji svoje iskustvo stavljaju u službu Vašeg lepog osmeha.
Estetska stomatologija u Beogradu prati svetske trendove i u ordinacijama estetske stomatologije sprovode se najsavremenije tehnike i koriste se najkvalitetniji materijali.
Saznajte na primer na koji način se izbeljuju zubi kod stomatologa i da li je dovoljan jedan tretman ili više, ili na primer koji su postupci izbeljivanja zuba u kućnim uslovima a pod nadzorom stomatologa.

Dental Implant

Beograd, Stari Grad, Bulevar despota Stefana 13 011 7246995 |
065 5680060 |
cena: Cenovnik
ESTETSKA STOMATOLOGIJA U BEOGRADU.
Postoji nekoliko jednostavnih i isplativih načina da dobijete zdrav i blistavo beli osmeh sa kojim ćete izgledati mlađe i lepše, sebi i drugima.
Bezmetalne krunice, Metalo keramičke krunice, Izbeljivanje zuba, Fiksna proteza, Keramičke fasete – viniri, Bele plombe, Totalna restauracija, Anti ageing stomatologija (holywood smile), Kompozitne fasete, Gummy smile.
stomatoloska-ordinacija-c-dental-center-estetska-stomatologija
ESTETSKA STOMATOLOGIJA BEOGRAD STOMATOLOŠKA ORDINACIJA C DENTAL CENTER Beljenje zuba mora biti indikovano od strane stomatologa i pod nazorom stručnog lica da bi bilo apsolutno sigurno i efikasno, bilo da se radi o izbeljivanju zuba kod kuće ili u stomatološkoj ordinaciji.
ESTETSKA STOMATOLOGIJA BEOGRAD CDEI CENTAR ZA DENTALNU ESTETIKU I IMPLANTOLOGIJU Prirodan, lep osmeh je jedna od vizuelno najatraktivnijih obeležja koje neko može da poseduje.
Nažalost mnogi ga skrivaju ili ga se stide.
Zapušten i estetski problematičan osmeh dokazano utiče na samopouzdanje i može da naruši kvalitet života u socijalnom, emotivnivnom, pa i profesionalnom smislu.
Poznato je da mnogi tokom svog života ulažu značajna sredstva u izgled, estetske intervencije, odeću i kozmetiku, a zapostvaljaju zdravlje zuba i oralnih tkiva.
Godine bez kontrolnih stomatoloških pregleda i neadekvatnih stomatoloških zahvata ostavljaju pacijente sa sve kompleksnijim problemima i narušenim izgledom zubnog niza. Bilo kakvo da je stanje Vaših zuba, mi posedujemo znanje da Vam pružimo “osmeh iz snova”.
Nove tehnike u rekostruktivnoj i adhezivnoj stomatologiji, zubni implanti, novi keramički materijali, ortodontski tretmani, Digital Smile Design, inovativni protokoli sanacije, mogu dati odlične rezultate i kod najzapuštenijeg i višestruko oštećenog zubnog niza.
Mi smo specijalizovani za saniranje najkompleksnijih slučajeva od kojih su mnogi od strane naših kolega proglašeni kao beznadežni. Dok budemo rekonstruisali Vaš zubni niz uvek ćemo se pridržavati etičnosti, minimalne invazivnosti i postulata estetske vrednosti prirodnog osmeha.
Bilo da manji restaurativni rad usklađujemo sa Vašim zubnim nizom, podmlađujemo izgled vaših zuba ili čak kreiramo potuno novi osmeh dajući Vašoj ličnosti željenu dinamiku i karakter, napravićemo rezultat koji obezbeđuje harmoniju između Vaših zuba, desni, usana i lika.
stomatoloska-ordinacija-adent-estetska-stomatologija
ESTETSKA STOMATOLOGIJA BEOGRAD STOMATOLOŠKA ORDINACIJA ADENT Prelep osmeh može sve da promeni.
Razumljivo je onda zašto mnogi žele da njihov osmeh zablista novim sjajem.
Estetska stomatologija se bavi ispunjenjem ove želje.
Sada i Vi možete da imate savršen osmeh uz pomoć stručnog tima Adent stomatološke ordinacije.
implant-centar-stojanovic-estetska-stomatologija
ESTETSKA STOMATOLOGIJA.
Lasersko beljenje zuba.
Beljenje zuba je veoma važna procedura u estetskoj stomatologiji.
Prebojeni zubi, posebno u frontalnoj regiji predstavljaju veliki kozmetički problem.
U našem centru koristimo najsavremenije metode beljenja zuba.
Postoje dve vrste profesionalnog beljenja zuba, a to su lasersko i kućno beljenje.
Lasersko beljenje zuba je procedura koja se izvodi u stomatološkoj ordinaciji.
To je najbrzi način za postizanje prirodno bele boje zuba.
Pacijent dolazi u dva termina.
Izbeljivanje se vrši nanošenjem vodonik peroksid gela koji se aktivira uz pomoć laserske svetlosti.
Rezultati su vidljivi nakon 40 minuta.
Druga seansa se ponavlja nakon nekoliko dana.
Keramičke fasete.
Keramičke fasete su tanke keramičke ljuspice koje se postavljaju na prednju stranu zuba.
Njima vršimo korekciju oblika zuba, dijastema, brojne estetske nedostatke na zubima, a maksimalno štedimo zubnu supstancu.
Kompozitne fasete.
Indikacije za kompozitne fasete su dosta ograničene.
Da bi kompozitne fasete zadovoljile najviše estetske kriterijume, potrebno je da se uradi retencija na prednjem delu zuba i tek na taj način se može dobiti dobra forma i estetika.
Izradom retencije na prednjoj površini zuba dolazi do trajnog oštećenja gleđi i taj zub ne može više da se vrati u prvobitnu formu i izgled.
Jednom kompozitna faseta, uvek kompozitna faseta ili metal- keramička/cirkonijumska navlaka.
ESTETSKA STOMATOLOGIJA BEOGRAD BELVILLE DENTAL ORTO CENTAR Izbeljivanje zuba se danas smatra sigurnom i pouzdanom metodom.
Ono što je važno napomenuti, a to su moguće negativne posledice koje traju najviše nekoliko dana, a ispoljavaju se kao preosetljivost zuba na toplo, hladno, slatko ili kiselo. Ako su vaši zubi zdravi ili adekvatno sanirani plombama, dobar ste kandidat za izbeljivanje zuba.
Važno je znati da sredstvo kojim se izbeljuju zubi neće imati efekta na protetske radove i eventualne vidljive plombe u zoni izbeljivanja zuba, pa ih treba promeniti nakon tretmana izbeljivanja zuba
dental-clinic-stomatoloska-ordinacija-estetska-stomatologija
ESTETSKA STOMATOLOGIJA BEOGRAD DENTAL CLINIC STOMATOLOŠKA ORDINACIJA Stomatološka ordinacija Dental Clinic osnovana je 1998, a za gotovo dve decenije postojanja postala je sinonim za profesionalno, stručno i vrhunsko pružanje svih vrsta stomatoloških usluga.
Osnivač Dental Clinic je dr Vesna Lazić, specijalista stomatološke protetike sa dugogodišnjim iskustvom u radu sa bezmetalnom keramikom, protetikom na implantatima i sanaciji svih vrsta poremećaja zagrižaja, stručnjak u estetskoj restaurativnoj stomatologiji i primeni CAD/CAM tehnologije.
U ordinaciji Dental Clinic možete dobiti sve vrste stomatoloških usluga (terapija laserom, estetski ispuni, beljenje zuba, CAD/CAM, fasete, implantologija, oralna hirurgija, protetika, parodontologija, ortodoncija i endodoncija), koje su u dosluhu sa svim najsavremenijim svetskim metodama u ovoj medicinskoj oblasti i uz korišćenje najboljih stomatoloških alata i materijala.
Prvi pregled je besplatan, na kojem ćete saznati sve o svom stomatološkom problemu, istovremeno i dobiti informaciju o metodama i načinima kako se on može rešiti i to na što efikasniji i bezbolniji način.
stomatoloska-ordinacija-gala-dent-estetska-stomatologija
ESTETSKA STOMATOLOGIJA BEOGRAD GALA DENT Ovom metodom uz minimalno brušenje, a u pojedinim slučajevima i bez brušenja, izrađuju se venire, fasete to jest spoljne površine zuba koji daju novu dimenziju vašem osmehu.
stomatoloska-ordinacija-dr-ognjen-stankov-estetska-stomatologija
ESTETSKA STOMATOLOGIJA BEOGRAD STOMATOLOŠKA ORDINACIJA DR OGNJEN STANKOV Savremena estetska stomatologija se ne može zamisliti bez korišćenja keramičkih kruna (navlaka) u protetskoj rehabilitaciji zuba.
Za razliku od metalo-keramičkih kruna koje se izrađuju od legure metala kao osnove na koju se keramika nanosi, keramičke krune se u potpunosti izrađuju od keramike, tako da imaju transparentnost kao prirodni zubi, što je veoma značajno po pitanju estetike.
stomatoloska-ordinacija-dental-n-plus-estetska-stomatologija
ESTETSKA STOMATOLOGIJA BEOGRAD STOMATOLOŠKA ORDINACIJA DENTAL N PLUS Stomatološka ordinacija DENTAL N,smeštena u samom centru Beograda,nudi vam sve vrste stomatoloških usluga po veoma povoljnim cenama.
Tim sastavljen od iskusnih i mladih stručnjaka garantuje da ce vaš problem biti rešen brzo,efikasno i kvalitetno.
Stotine zadovoljnih pacijenata od nas odlazi sa osmehom na licu.
Proverite da li je tako!
Pregled i konsultacije se ne naplaćuju!
stomatoloska-ordinacija-medenta-1-estetska-stomatologija
ESTETSKA STOMATOLOGIJA BEOGRAD STOMATOLOŠKA ORDINACIJA MEDENTA Ordinacijsko beljenje – ZOOM tehnologija, upotrebom lampe odgovarajuće talasne dužine u kombinaciji sa gelom na bazi (H2O2) *potrebno vreme: 2 sata u ordinaciji MeDENTA Kućno beljenje – Izrada individualnih splintova gornje i donje vilice u koje se adaptira gel i koji se nosi na zubima tokom noći *potrebno vreme: 7- 10 dan
stomatoloska-ordinacija-crown-dental-estetska-stomatologija
ESTETSKA STOMATOLOGIJA BEOGRAD STOMATOLOŠKA ORDINACIJA CROWN DENTAL Ordinacijsko beljenje zuba se sastoji od nanošenja vodonik peroksida u vidu gela na zube i njihovo izlaganje UV lampi koja ne zagreva i ne oštećuje zube, već samo ubrzava proces delovanja kiseline odnosno beljenja zuba.
Nakon 45 minuta tretiranja zuba lampom, zubi najčešće postaju za 2-4 nijanse svetliji.
Zubi se nakon toga tretiraju sredstvima za dodatnu fluorizaciju i izbegavaju se hladna i obojena pića i hrana.
tim-stomatologija-jurisic-estetska-stomatologija

TiM stomatologija Jurišić

Beograd, Voždovac, Žikice Jovanovića 8 069 2095151 |
011 3912666 |
ESTETSKA STOMATOLOGIJA - TIM STOMATOLOGIJA JURIŠIČ Beljenje zuba je jedna od najpopularnijih stomatoloških procedura jer daje trenutne rezultate a može se obaviti u jednoj poseti u ordinaciji ili u kućnim uslovima.
stomatoloska-ordinacija-fabrika-osmeha-estetska-stomatologija
ESTETSKA STOMATOLOGIJA BEOGRAD ORDINACIJA FABRIKA OSMEHA Životni stil, genetske predispozicije i starenje, ali i konzumiranje čaja, kafe, cigareta, crvenog vina, mogu uticati na promenu boje zuba.
Pronalaskom metode laserskog izbeljivanje zuba, ovaj problem nikada nije bilo lakše rešiti. U našoj ordinaciji koristimo poslednju generaciju opreme za lasersko izbeljivanje zuba Sam proces izbeljivanje, zajedno sa pripremom, traje 90 minuta, bezbolan je i, što je najvažnije, nema negativnih posledica.
Sistem izbeljivanja zuba zasniva se na primeni vodonik peroksida u gelu koji se nanosi na zube i specijalne UV lampe koja ne zagreva i ne oštećuje zube već ima ulogu da ubrza proces izbeljivanja.
stomatoloska-ordinacija-adriadent-estetska-stomatologija
ESTETSKA STOMATOLOGIJA BEOGRAD STOMATOLOŠKA ORDINACIJA ADRIADENT - Izbeljivanje devitalizovanog zuba - Izbeljivanje svih zuba u ordinaciji - Izbeljivanje svih zuba kod kuće - Izbeljivanje zuba jedne vilice
dental-studio-savic-&-team-estetska-stomatologija
ESTETSKA STOMATOLOGIJA BEOGRAD DENTAL STUDIO SAVIĆ & TEAM Današnja populacija sve više brine o svom izgledu, pa tako i o lepoti svojih zuba i osmeha.
To i ne čudi, jer mnoga istraživanja pokazuju da naši sagovornici na nama prvo primete lep osmeh.
Beli i blistavi zubi daju sliku o zdravlju celog organizma.
Takva spoljašnost svakako doprinosi i povećanju samopouzdanja i kvalitetnijoj komunikaciji.
Ukoliko Vi niste zadovoljni svojim osmehom istražite šta Vam nudi današnja stomatologija!
stomatoloska-klinika-kosovcevic-estetska-stomatologija
ESTETSKA STOMATOLOGIJA BEOGRAD STOMATOLOŠKA KILNIKA KOSOVČEVIĆ reko pedeset godina duga porodična tradicija čini temelje naše klinike.
Njene korene postavio je davne 1954.godine prof dr Miodrag Kosovčević, profesor stomatološke protetike i višegodišnji dekan Stomatološkog fakulteta, univerziteta u Beogradu. Dragoceno iskustvo i stručnost 1990.godine prof dr Miodrag Kosovčević prenosi na privatnu kliniku koju osniva zajedno sa svojim sinom dr Zoranom Kosovčevićem, tada asistentom na klinici bolesti usta i zuba, Stomatološkog fakulteta univerziteta u Beogradu.

TIM Dent Živanović

Beograd, Voždovac, Bulevar Oslobođenja 307 011 3096525 |
065 8000444 |
ESTETSKA STOMATOLOGIJA.
stomatoloska-ordinacija-dr-kujacic-estetska-stomatologija
ESTETSKA STOMATOLOGIJA BEOGRAD STOMATOLOŠKA ORDINACIJA DR KUJAČIĆ Stomatološka ordinacija Dr Kujačić je stručni stomatološki specijalistički tim koji čine Dr Ana Kujačić i Dr Neven Kujačić, osnivači i vlasnici ordinacije; sestra Nataša Žebeljan i saradnički tim zubnih tehničara.
Ordinacija je u početku osnovana kao “Tash dental group” sa sedištem u Beogradu na lokaciji S.
Novaka 2.
Od 17.
12.2010.godine ordinacija je preseljena u Džordža Vašingtona br.
50 pod nazivom Stomatološka ordinacija “Dr Kujačić”.
Stručni tim lekara i saradnika - sestra, zubni tehničari od tog perioda rade u nepromenjenom - stalnom sastavu.
Princip rada su visokostručne i savremene stomatološke intervencije po povoljnim pristupačnim cenama.
stomatoloska-ordinacija-savadent-estetska-stomatologija
ESTETSKA STOMATOLOGIJA BEOGRAD, ESTETSKA STOMATOLOGIJA SAVADENT.
Beljenje zubne gleđi bezmetalne porcelanske krunice porcelanske fasete dekoracije za zube (cirkon)
stomatoloska-ordinacija-mrse-dent-estetska-stomatologija
ESTETSKA STOMATOLOGIJA STOMATOLOSKA ORDINACIJA MRSE DENT Estetska stomatologija je umetnost u oblasti stomatologije, koja čoveku može da promeni život i vrati osmeh na lice.
Nekada se estetska stomatologija vezivala za poznate i bogate ličnosti, a sada je dostupna svima.
Živi se u takvom vremenu da je prijatan izgled neophodan a pošto je lice najistaknutiji deo tela samim tim su i zubi dobili na velikoj važnosti.
stomatoloska-ordinacija-orthodent-dr-popovic-estetska-stomatologija
ESTETSKA STOMATOLOGIJA ORTHODENT.
Stomatološka ordinacija Orthodent bavi se širokim spektrom usluga iz oblasti estetske stomatologije.
- beljenje zubne gleđi - bezmetalne porcelanske krunice - porcelanske fasete - dekoracije za zube (cirkon) - uklanjanje zubnog kamenca
stomatoloska-ordinacija-dentina-estetska-stomatologija
ESTETSKA STOMATOLOGIJA BEOGRAD STOMATOLOŠKA ORDINACIJA DENTINA Prelep osmeh je važan utisak koji ostavljamo na ljude!
Koristeći umetničke veštine i tehnološki napredak, omogućićemo vam lepši, mladalački osmeh i više samopouzdanja.
Zajedno sa vama dolazimo do najboljeg rešenja za vaš novi izgled , boju, oblik veličinu i položaj zuba.
stomatoloska-ordinacija-sveti-antipa-estetska-stomatologija
ESTETSKA STOMATOLOGIJA BEOGRAD STOMATOLOŠKA ORDINACIJA SVETI ANTIPA - Izbeljivanje zuba - Ukrasi na zubima
stomatoloska-ordinacija-dr-maja-cvetkovic-estetska-stomatologija
ESTETSKA STOMATOLOGIJA BEOGRAD STOMATOLOŠKA ORDINACIJA MAJA CVETKOVIĆ Estetska stomatologija (izbeljivanje zuba, hijaluronski fileri - peglanje bora)
stomatoloska-ordinacija-dr.radomir-ljubisavljevic-estetska-stomatologija
ESTETSKA STOMATOLOGIJA BEOGRAD STOMATOLOŠKA ORDINACIJA DR.RADOMIR LJUBISAVLJEVIĆ Kod pacijenata kod kojih i pored toga što imaju sve zube a nisu zadovoljni njihovim izgledom, primenom različitih terapijskih mera moguće je promeniti boju, oblik, simetriju a time i estetiku. Tako je nastala nova oblast, estetska stomatologija, koja naglašava estetsku komponentu kod već ocuvane funkcije i zdravlja oralnih tkiva. Poboljšanje karakteristika materijala kao što su keramika i cirkonija, i upotreba kompjuterskih sistema za izradu nadoknada, tzv.
Cad/cam tehnologija, dovela je do buma u estetskoj stomatologiji.
stomatoloska-ordinacija-dr-predrag-kostic-estetska-stomatologija
ESTETSKA STOMATOLOGIJA STOMATOLOŠKA ORDINACIJA DR PREDRAG KOSTIĆ Beljenje zuba - vitalnih i avitalnih. Sa godinama zubi neosporno menjaju boju, to jest žute. Tome doprinose i pušenje kao i konzumiranje različitih obojenih napitaka kao što su kafa, čaj, vino. Ukoliko ste nezadovoljni bojom svojih zuba, ili imate avitalan, prebojen zub, beljenje je način da rešite problem. Postoji više tehnika beljenja koje u kombinaciji sa savremenim sredstvima za beljenje dovodi do odličnih rezultata. Pozitivna strana ove procedure je što ne oštećuje zubna tkiva i može se ponavljati više puta, bez posledica. Estetski ispuni – kompoziti. Skoro nevidljive, ukoliko se uporede sa starim ispunima od amalgama. Odlična estetika, ali i niz drugih dobrih osobina stavljaju ih u prvi plan. Radimo sa najsavremenijim materijalima
stomatoloska-ordinacija-dr-boris-prokic-estetska-stomatologija
ESTETSKA STOMATOLOGIJA BEOGRAD STOMATOLOŠKA ORDINACIJA DR BORIS PROKIĆ Estetika u stomatologiji je prisutna u svim aspektima rada, što obuhvata registraciju početnog stanja od kojeg se polazi, planiranje željenog ostvarivog cilja i njegova realizacija (dovođenje zuba i vilica u željeni međusobni položaj), sanacija koštanih i mekih tkiva u fazi pretprotetske rehabilitacije, beljenje zuba, izrada savremenih kompozitnih i keramičkih nadoknada vrhunskog kvaliteta.
stomatoloska-ordinacija-cvejanovic-estetska-stomatologija
ESTETSKA STOMATOLOGIJA BEOGRAD STOMATOLOŠKA ORDINACIJA CVEJANOVIĆ Stomatološka ordinacija Cvejanović uspešno se bavi estetskom stomatologijom, implantologijom, protetikom, oralnom hirurgijom i dečijom stomatologijom od 1981.
godine.
Više od 15.000 pacijenata može da posvedoči o kvalitetu naših usluga, na koje dajemo garanciju od pet godina, bez obzira na tip zahvata.
Pored najsavremenije ordinacije za pacijente smo uredili i prostranu baštu za relaksaciju pre i posle zahvata.
Ordinacija Cvejanović svoju praksu i zadovoljstvo pacijenata zasniva na radu sa visokokvalitetnim materijalom renomiranih proizvođača, digitalnoj tehnologiji i savremenom pristupu sa ciljem da iz naše ordinacije izađete sa lepim osmehom i trajno rešenim problemima.
Ordinacija radi svakog radnog dana, uključujući rane jutarnje i kasne večernje sate, a svakom pacijentu obezbedili smo besplatan prvi pregled uz preciznu analizu zdravlja usta i zuba.
Čim se saniraju urgentni problemi, predočićemo vam plan dovođenja zdravlja i izgleda vaših zuba na najviši mogući nivo bez obzira da li želite da ostanete naš pacijent.
stomatoloska-ordinacija-dentana-pro-estetska-stomatologija
ESTETSKA STOMATOLOGIJA BEOGRAD STOMATOLOŠKA ORDINACIJA DENTANA PRO Estetska stomatologija do danas je izuzetno napredovala i u celom svetu joj se pridaje velika važnost, pa joj se tako i u ordinaciji Dentana Pro posvećuje posebna pažnja, tako da uspešno odgovaramo na visoke estetske zahteve naših pacijenata.
stomatoloska-ordinacija-cvetic-dent-estetska-stomatologija
ESTETSKA STOMATOLOGIJA BEOGRAD STOMATOLOŠKA ORDINACIJA CVETIĆ DENT Rad stomatološke ordinacije CVETIĆ Dent temelji se na jedinstvenom sistemu za očuvanje zdravlja usta i zuba, kako kod najmlađih, tako i kod najstarijih pacijenata.
U prijatnom ambijentu, kroz savremene programe i široku lepezu stomatoloških usluga, posvećujemo se pacijentima.
Primenjujemo nove generacije materijala i nove metode lečenja, kako bismo našim pacijentima omogućili nivo usluge prema evropskim standardima.
Opremljeni smo za sveobuhvatan i celovit pristup pacijentu, omogućujući im sve stomatološke usluge na jednom mestu.
Želimo da se u našoj ordinaciji osećate prijatno i bezbedno.
Hoćemo da ispunimo vaša očekivanja i pružimo vam najkvalitetniju uslugu.
stomatoloska-ordinacija-simic-estetska-stomatologija
ESTETSKA STOMATOLOGIJA BEOGRAD STOMATOLOŠKA ORDINACIJA SIMIĆ Danas je beljenje zuba postala priznata profesionalna procedura.
Moguće je beleti sve prirodne zube vitalne i devitalizovane.
U ordinaciji "Simić" primenjujemo različite tehnike beljenja zuba. 1) Tehnika beljenja u samoj ordinaciji gde u tretmanu od jednog sata sa posebnim svetski najbolje priznatim materijalima dolazi do trenutnog izbeljivanja sa produzenim dejstvom. 2) kućna tehnika-gde Vam se u ordinaciji napravi posebna" guma za zube" i dobijete materijal-gel koji koristite kući te već u periodu od jednog meseca dolazi do promene boje. 3) Kombinacija obe tehnike
stomatoloska-ordinacija-maxim-dent-estetska-stomatologija
ESTETSKA STOMATOLOGIJA BEOGRAD STOMATOLOŠKA ORDINACIJA MAXIM DENT - Beljenje zuba - Fasete i viniri
stomatoloska-ordinacija-omnident-stomatologija-estetska-stomatologija
ESTETSKA STOMATOLOGIJA BEOGRAD.
Lep izgled postao je imperativ modernog čoveka.
Zubi i lep osmeh svakako su jedna od najvažnijih komponenti ukupnog estetskog utiska. Cilj savremene estetske stomatologije,pored očuvanja zdravlja usta i zuba,je očuvati estetiku ili je uspostaviti ako je nema.
Estetska stomatologija ujedinjuje sve stomatološke grane u cilju očuvanja ili uspostavljanja estetike.
Vrhunske rezultate iz oblasti estetske stomatologije je moguće ostvariti samo kombinacijom najkvalitetnijih stomatoloških materijala poslednje generacije,savremene stomatološke opreme i visoke stručne osposobljenosti.
U mogućnosti smo da Vam ponudimo: Glas keramiku-najnovija tehnologija kompjuterski izrađenih krunica od staklo keramike.
Bezmetalne keramičke krunice izrađene na podlozi od cirkonijum oksida kompjuterskom CAD –CAM tehnologijom.
Keramičke fasete.
Estetske kompozitne ispune na bočnim zubima (sada su postali standard).
Direktne kompozitne restauracije na prednjim zubima.
Izradu bezmetalnih keramičkih kruna na implantima sa individualnim suprastrukturama.
stomatoloska-ordinacija-dr-djordjevic-estetska-stomatologija
STOMATOLOSKA ORDINACIJA DR ĐORĐEVIĆ U svetu, beljenje zuba je najčešća stomatološka intervencija.
Postoji više metoda beljenja, a u osnovi se radi o dve metode: kućno i ordinacisko izbeljivanje zuba.
Za oba procesa je jako bitno da budu izvedena pod kontrolom stomatologa.
Upoznavanjem sa intenzitetom Vase prebojenosti i efektom koji želite da postignete zajedno sa Vama ćemo odrediti koja od ove dve metode je najbolja za Vas.
Kod metode kućnog izbeljivanja dobijate individualno napravljen splint koji nosite u toku noći, a mi kontrolišemo rezultate izbeljivanja redovnim kontrolama.
U ordinaciji Dr Djordjević posedujemo najsavremeniji aparat ZOOM 2 chairside whitening system za izbeljivanje zuba u stomatologiji.
Postupak uključuje pripremu pacijenta, određivanje trenutne boje zuba(radi kasnijeg upoređivanja i procene uspešnosti postupka), izolacija gingive i mekih tkiva, nanošenje gela za izbeljivanje zuba (25% vodonik peroksid), osvetljavanje zoom 2 lampom i na kraju nanošenje sredstva za desenzibilizaciju i sjaj.
Beljenje zuba ovom metodom je apsolutno bezbolno i bezbedno.Treba napomenuti da bi se dve nedelje posle postupka izbeljivanja trebalo pripaziti to jest ne smeju se piti kafa, čajevi i tamno obojena pića.
Postoji mogućnost da u toku procesa dođe do lagane osetljivosti zuba, međutim to je potpuno normalno i ne predstavlja nikakvu opasnost, jer ubrzo nakon tretmana dolazi do smirivanja eventualnih simptoma.
Rezultat koji dobijemo,uz adekvatnu oralnu higijenu je dugotrajan.
Dovoljan je samo jedan tretman u trajanju od 60 minuta pa da Vaši zubi budu potpuno beli.
stomatoloska-ordinacija-dr-tatjana-nikolic-estetska-stomatologija
ESTETSKA STOMATOLOGIJA U BEOGRADU.
Pored posebnih vrsta porcelana koji se koriste za izradu zuba, naš umetnički sektor se posebno posvećuje svakom pacijentu i radi na karakterizaciji zuba koja daje prirodan izgled osmehu.
stomatoloska-ordinacija-dental-vision-estetska-stomatologija
ESTETSKA STOMATOLOGIJA BEOGRAD ORDINACIJA ZA ESTETSKU STOMATOLOGIJU DENTAL VISION Kažu da je, kada prvi put vidite neku osobu, potreban samo delić sekunde da o njoj steknete mišljenje, a dokazano je da osmeh ima dominantnu ulogu kada je u pitanju taj prvi utisak koji ostavljamo.
Godinama su pacijenti morali da žive sa mogućnošću ispravljanja zuba ali ne i korekcije pozicije, veličine i boje, osim ako se ne podvrgnu invazivnoj metodi brušenja zuba.
stomatoloska-ordinacija-eurodent-estetska-stomatologija
ESTETSKA STOMATOLOGIJA u Beogardu.
IZBELJIVANJE ZUBA, KERAMIČKE FASETE, BEZMETALNE KRUNICE.
Estetska stomatologija podrazumeva skup raznih stomatoloških tretmana koji imaju za cilj poboljšanje izgleda zuba, desni, a samim tim i celokupnog osmeha.
Žuti zubi, krivi zubi, oštećeni ili nepravilni zubi, uz pomoć najmodernijih metoda koje nudi estetska stomatologija, za čas mogu postati sjajni, lepo oblikovani, pravilni i perfektno beli zubi.
Ohrabrujuće je što su ove intervencije bez neprijatnosti i bola, te više zaista nema razloga da se ulepšavanje zuba odlaže.
stomatoloska-ordinacija-abdental-estetska-stomatologija
STOMATOLOSKA ORDINACIJA ABDENTAL Molbe i želje pacijenata za lepim i savršenim osmehom svakodnevno nas dovode pred mnogo profesionalnih izazova.
Kompozitne restauracije mogu biti vrlo jednostavne upotrebom samo jedne boje do složenijih estetskih, uklapanjem više nijansi.
Veoma popularan način restauracije zuba u estetskoj zoni predstavljaju porcelanske fasete VINIRI.
To su tanke keramičke ljuspe koje se postavljaju na prednju stranu zuba, oštećenih, prebojenih, sa nepravilnim položajem, abradiranih, frakturisanih zuba kao i za zatvaranje dijastema (razmaka izmedju zuba).
Glavna prednost vinira u odnosu na krunice je što zahtevaju minimalnu ili gotovo nikakvu preparaciju.
Zbog toga spadaju u minimalno invazivne nadoknade.
Pored pranja zuba i upotrebe konca viniri ne zahtevaju nikakve dodatne mere održavanja oralne higijene.
stomatoloska-ordinacija-m-dent-estetska-stomatologija

Stomatološka ordinacija M DENT

Beograd, Stari Grad, Majke Jevrosime 40 011 3227438 |
063 251467 |
cena: Cenovnik
ESTETSKA STOMATOLOGIJA BEOGRAD STOMATOLOŠKA ORDINACIJA M DENT - Beljenje zuba ( kućno I lasersko) - Fasete I viniri - Inlej i Onlej
stomatoloska-ordinacija-roda-estetska-stomatologija
ESTETSKA STOMATOLOGIJA STOMATOLOSKA ORDINACIJA RODA Ispuni ili plombe predstavljaju način da se zubno tkivo, oštećeno karijesom ili traumom nadoknadi i povrati svoju prvobitnu funkciju i izgled.
Ukoliko imate zub na kome je potrebno uraditi plombu, stomatolog će prvo ukloniti karijesno promenjeno tkivo, potpuno očistiti zahvaćenu zonu, i tako pripremljen kavitet (šupljinu) ispuniti adekvatnim ispunom.
Plombe istovremeno pomažu u prevenciji nastanka kvara zuba, tako što zatvaraju postojeće napukline i prostore u koje mogu da prodru bakterije.
stomatoloska-ordinacija-dr-sladjana-petrovic-estetska-stomatologija
ESTETSKA STOMATOLOGIJA.
Ugradnja zubnog nakita, Keramičke i kompozitne fasete, Izbeljivanje avitalnih i vitalnih zuba (kućno ili ordinacijsko izbeljivanje).
Estetska stomatologija je savremena grana stomatologije koja primenom različitih metoda nastoji preoblikovati osmeh pacijenata promenom boje, oblika i položaja zuba.
Osobe sa zdravim i lepim osmehom su samopouzdanije, otvorenije, ulivaju osećaj poverenja i sa njima se lakše komunicira.
stomatoloska-ordinacija-dr-novakov-estetska-stomatologija
ESTETSKA STOMATOLOGIJA.
Beljenje, Veniri Fasete, Ortodoncija, Korekcija gingive.
Prvi utisak često određuje šta će drugi ljudi misliti o Vama.
Prelep osmeh može sve da promeni.
Razumljivo je onda zašto mnogi žele da njihov osmeh zablista novim sjajem.
Estetska stomatologija se bavi ispunjenjem ove želje.
Sada i Vi možete da imate savršen osmeh!
stomatoloska-ordinacija-gentle-touch-dental-centar-estetska-stomatologija
ESTETSKA STOMATOLOGIJA BEOGRAD GENTLE TOUCH DENTAL CENTAR Izbeljivanje zuba je procedura u kojoj se uklanjaju razne diskoloracije sa površine zuba, a sama boja zuba postaje belja.
Samo izbeljivanje spada u najpopularnije procedure u stomatologiji i može značajno da poboljša izgled.Gentle touch dental centar vrši beljenje zuba na dva načina: - Tehnika beljenja zuba u ordinaciji laserom (In office bleaching) - Tehnika kontrolisanog kućnog izbeljivanja zuba (home bleaching) - Bele plombe odnosno plombe koje imitiraju boju zuba predstavljaju pouzdane materijale na koje možemo da se oslonimo a da pacijentu pružimo i lepotu i dugotrajnost. - Viniri ili keramičke fasete Sa malom preparacijom u gleđi, najčešće bez anestezije, uz pomoć specijalizovane zubotehničke laboratorije, moguće je proizvesti keramičku ljuskicu debljine 1mm, koju trajno cementriramo za zu
stomatoloska-ordinacija-kolovic-dent-estetska-stomatologija
ESTETSKA STOMATOLOGIJA BEOGRAD KOLOVIĆ DENT Naša stomatološka ordinacija Vam nudi usluge estetske stomatologije po veoma povoljnim cenama.
dental-centar-bp-estetska-stomatologija
ESTETSKA STOMATOLOGIJA BEOGRAD DENTAL CENTAR BP Estetska stomatologija je grana stomatologije koja se munjevito razvija jer su zahtevi za lep osmeh sve češći.
Podrazumeva skup stomatoloških tretmana koje sprovodimo da bi Vaš osmeh bio harmoničan sa licem i postao atraktivan u isto vreme.
Poseban je izazov svakom stomatologu jer objedinjuje sve stomatološke grane.
stomatoloska-ordinacija-mr-sci.-dr-mirela-cvjetkovic-estetska-stomatologija
ESTETSKA STOMATOLOGIJA BEOGRAD MR.
DR MIRELA CVJETKOVIC Današnja populacija sve više brine o svom izgledu, pa tako i o lepoti svojih zuba i osmeha.
To i ne čudi, jer brojna istraživanja „kažu“ da naši sagovornici na nama prvo primete – lep osmeh!
Beli i blistavi zubi daju sliku o zdravlju celog organizma.
Takva spoljašnost svakako doprinosi i povećanju samopouzdanja i kvalitetnijoj komunikaciji kako na poslovnom tako i na privatnom planu. Ukoliko Vi niste zadovoljni svojim osmehom istražite šta Vam nudi današnja stomatologija!
Obratite nam se, jer posedujemo umeće, iskustvo i tehnologiju kojima možemo znatno ulepšati Vaš osmeh.
dental-plaza-centar-za-savremenu-i-estetsku-stomatologiju-estetska-stomatologija
ESTETSKA STOMATOLOGIJA BEOGRAD DENTAL PLAZA Beljenje zuba laserom, Keramički viniri fasete, Kompozitne fasete, Hollywood smile, Keramičke plombe, Zlatne plombe, Kućno beljenje zuba, Nakit za zube.
Šta zapravo može estetska stomatologija?
Možemo da korigujemo gotovo svaki problem vezan za estetiku: nedostajući zub da nadoknadimo, prostor između zuba da smanjimo ili zatvorimo u potpunosti, loš raspored zuba da ispravimo, prebojene zube da izbelimo, tamne ispune zamenimo novim visokoestetskim ispunima, meko tkivo 'desni' izlečimo i preoblikujemo.
stomatoloska-ordinacija-petrovic-estetska-stomatologija
ESTETSKA STOMATOLOGIJA U BEOGRADU.
Ova disciplina Vam pruža mogućnost da poboljšate izgled Vašeg osmeha, a samim tim i da poboljšate celokupnu sliku o sebi.
Lep, zdrav i sjajan osmeh više nije nedostižan san.
Estetski ispuni – kompoziti.
Skoro nevidljivi ukoliko se uporede sa starim ispunima od amalgama.
Odlična estetika, ali i niz drugih dobrih osobina stavljaju ih u prvi plan.
U ordinaciji Petrović radimo sa najsavremenijim materijalima.
Nakit za zube.
Nakit će vašim zubima dati poseban pečat.
Postavljanje je potpuno bezbedno, bez oštećenja zuba.
Kada vam dosadi možete ga skinuti ili zameniti drugim.
Veniri - fasete.
Sa godinama zubi neosporno menjaju boju, to jest žute.
Tome doprinosi i pušenje kao i konzumiranje različitih obojenih napitaka kao što su kafa, čaj, vino.
Ukoliko ste nezadovoljni bojom svojih zuba, ili imate avitalan, prebojen zub, beljenje je način da rešite problem.
Postoji više tehnika beljenja koje u kombinaciji sa savremenim sredstvima za beljenje dovodi do odličnih rezultata.
Pozitivna strana ove procedure je što ne oštećuje zubna tkiva i može se ponavljati više puta, bez posledica.
timo-dent-stomatoloska-ordinacija-estetska-stomatologija
ESTETSKA STOMATOLOGIJA BEOGRAD TIMO DENT STOMATOLOŠKA ORDINACIJA Naš rad se zasniva na stručnom i kvalitetnom pristupu svakom pacijentu ponaosob.
Pružamo Vam kompletnu stomatološku uslugu tako što ćemo Vam predložiti najbolje rešenje u datom trenutku, a sve sa ciljem da Vam pružimo najkvalitetniju uslugu.
Spoj stomatološkog iskustva i upotrebe savremene opreme garantuju vam brz i bezbolan put do savršenog osmeha.
stomatoloska-ordinacija-vesodent-1-estetska-stomatologija

Stomatološka ordinacija Vesodent

Novi Beograd, Bulevar Arsenija Čarnojevića 82 064 1848191
cena: Cenovnik
ESTETSKA STOMATOLOGIJA BEOGRAD VESODENT U savremenom svetu lep osmeh je imperativ, a on podrezumeva pre svega zdrave zube i desni.
Osim što su zdravi, zubi bi trebalo da su lepo oblikovani, pravilno raspoređeni i da su zadovoljavajuće boje, kako bi Vaš osmeh bio neodoljiv.
stomatoloska-ordinacija-ristic-estetska-stomatologija
ESTETSKA STOMATOLOGIJA.
Izbeljivanje zuba, Remineralizacija zuba, Remineralizacija zubnog tkiva, Estetsko plombiranje bioaktivnim materijalima
stomatoloska-ordinacija-smile-dent-1-estetska-stomatologija
ESTETSKA STOMATOLOGIJA BEOGRAD STOMATOLOŠKA ORDINACIJA SMILE DENT Estetska stomatologija podrazumeva skup raznih stomatoloških tretmana koji imaju za cilj poboljšanje izgleda zuba, desni, a samim tim i i celokupnog osmeha. U estetske stomatološke tretmane ubrajamo beljenje zuba, keramičke plombe, kompozitne plombe(bele plombe), bezmetalne krune, keramičke ljuspice – venire, implantate i oblikovanje desni laserom, ispravljanje zuba, kao i upotreba hijaluronskih filera.
dental-corner-esthetics-estetska-stomatologija
ESTETSKA STOMATOLOGIJA.
FASETE, Na brz i jednostavan način do osmeha sa TV ekrana, koji svi žele, uz tehniku izrade zubnih faseta.
Kada je to moguće izmenićemo samo spoljnu površinu zuba i dovesti osmeh do savršenstva.
Izbor između dva tipa: kompozitne fasete ili keramičke fasete, uz detaljnu analizu slučaja i pažljiv izbor tima stomatologa dobićete osmeh koji ste toliko dugo želeli.
IZBELJIVANJE ZUBA, Trend Izbeljivanja zuba nije zaobišao Dental Corner Esthetics mi to sprovodimo na dva načina oba su bezbolna i što je najbitnije oba su apsolutna bezbedna i ne štete vašim zubima možete da izaberete da li ćete to uraditi u samoj ordinaciji uz tretman laserom ili ćemo vam izraditi individualne folije za vaše zube (splintove) i uz gel i instrukcije možete uraditi tretman raditi kada vi to poželite.
ESTETSKE PLOMBE, Zamena dotrajalih plombi, crnih(amalgamsih) i izrada plombi visokoestetskim i najkvalitetnijim materijalima dostupnim na tržištu.
Rad je brz i bezbolan a rezultat je plomba koja savršeno imitira boju i oblik vašeg zuba.
Izbor između kompozitnih – belih plombi i kompjuterski dizajniranih plombi od keramike CAD-CAM.
stomatoloska-ordinacija-magic-dent-estetska-stomatologija
ESTETSKA STOMATOLOGIJA.
Estetska stomatologija podrazumeva niz različitih procedura i postupaka koji se primenjuju u cilju postizanja željenog estetskog rezultata.
Danas svaka stomatološka intervencija ima imperativ estetike.
Najčešće estetske intervencije u ustima su izbeljivanje zuba, izrada keramičkih faseta, odnosno ljuspica, i postavljanje kompozitnih plombi.
IZBELJIVANJE ZUBA.
Postoji više različitih načina ordinacijskog izbeljivanja zuba.
Najefikasniji je svakako primenom Zoom lampe.
Celokupni tretman izvodi se tokom jedne posete.
Tri intervala od 15 minuta dovoljna su za izbeljivanje zuba obe vilice.
Alternativna metoda podrazumeva nanošenje gela na zube pomoću treja.
Kod ove metode za željene rezultate potrebno je od 7 do 10 dana.
Obe metode garantuju savršeno izbeljivanje.
ESTETSKA ISPUNA, ZUBNI NAKIT
stomatoloska-ordinacija-dr-milenkovic-estetska-stomatologija
ESTETSKA STOMATOLOGIJA.
Estetska stomatologija je najdinamičnija grana stomatologije.
Ona sažima više specijalnosti sa samo jednim ciljem.
Prirodan sklad mekih i tvrdih oralnih tkiva.
Poznati smo upravo po rešavanju problema estetski najzahtevnijih pacijenata.
To znači da će Vaš osmeh i Vaše oralno zdravlje dobiti svu pažnju veoma posvećenog i stručnog tima, koji teži savršenstvu da bi Vam zadržao ili vratio lep i zdrav osmeh na licu.
stomatoloska-ordinacija-dental-family-estetska-stomatologija
ESTETSKA STOMATOLOGIJA.
U okviru estetske stomatologije spremni smo da vam ponudimo brojna rešenja vezana za bilo koji vaš probem sa zubima i desnima.
Vaš blistav osmeh je naša briga.
Neke od najčešćih usluga su: Beljenje zuba: ordinacijsko, kućno, beljenje avitalnih zuba; Fasete: kompozitne, keramičke; Zubni cirkon; Produžavanje kliničke krunice zuba
stomatoloska-ordinacija-dental-oral-centar-milosevic-estetska-stomatologija
ESTETSKA STOMATOLOGIJA BEOGRAD.
ESTETSKA STOMATOLOGIJA RAKOVICA KANAREVO BRDO Estetska stomatologija u užem smislu predstavlja stomatološku disciplinu koja za cilj ima lepotu osmeha odnosno zuba i okolnih tkiva.
Obuhvata intervencije kao što su izrada venira i beljenje zuba.
U širem smislu ona je neodvojivi deo stomatologije a posebno stomatološke protetike.
Obuhvata više različitih stomatoloških disciplina: ortodoncija , oralna hirurgija , parodontologija , stomatološka protetika koje odvojeno ili zajedno imaju za cilj lepotu osmeha.
stomatoloska-ordinacija-ident-centar-estetska-stomatologija
ESTETSKA STOMATOLOGIJA STOMATOLOSKA ORDINACIJA IDENT CENTAR Izrađujemo estetske nadoknade i vršimo beljenje zuba.
stomatoloska-ordinacija-a1-dental-studio-estetska-stomatologija
ESTETSKA STOMATOLOGIJA BEOGRAD.
BELJENJE ZUBA, PROFILAKSA ZUBA i MEKIH TKIVA.
Digital Smile Design.
Svaki osmeh je poseban.
Zato je veoma važno da on bude u skladu sa proporcijama i oblikom lica, ličnošću i godinama.
Veoma je bitan sklad sa psihičkim karakteristikama, ali i harmonija sa emocionalnim aspektom svakog pojedinca.
Digital Smile Design je najnoviji instrument u estetskoj stomatologiji koji omogućava svakom pacijentu da zajedno sa stomatologom kreira idealno rešenje za svoj osmeh.
Korak po korak, spajaju se funkcionalnost, potrebe i želje pacijenta sa najboljim estetskim rešenjem.
Beljenje zuba.
Beljenje zuba je proces pomoću kog se zub može izbeliti za sedam do osam nijansi.
Beljenje je, zapravo, hemijska reakcija oksidacije spoljašnje površine zuba preparatima na bazi vodonik i karbamid peroksida.
Postoje dva načina za beljenje zuba - ordinacijsko i noćno beljenje.
Ordinacijskim beljenjem se postižu brži rezultati, ali se koriste preparati visoke koncentracije.
Noćno beljenje zuba obavljate sami, pomoću providne folije koja je napravljena preko zuba, preparatima niske koncentracije.
Rezultati se sporije postižu, ali je manje agresivno po površinu zuba.
stomatoloska-ordinacija-dr-ivanovic-estetska-stomatologija
ESTETSKA STOMATOLOGIJA.
Estetika i restauracija.
Smanjenje prostora izmedju zuba ili kopletno zatvaranje.
Zamena amalgamskih plombi (tamne) kompozitima nove generacije, koje garantuju visok estetski i funkicionalni rezultat.
Eliminacija karijesnih lezija.
Karijes je infektivna bolest zavisna od sećera.
Sastoji se od demineralizacije praćene invazijom bakterija.
Karijes se najčešće javlja na aproksimalnim površinama, cervikalnim ivicama, jamicama, fisurama.
Volumen i sastav pljuvačke, kao i navike pacijenta značajno utiču na sklonost ka karijesu.
Sve karijese saniramo preparacijom kaviteta i belim plombama izvrsnog kvaliteta.
Pažljivim odabirom boje i strpljivim modelovanjem, uspostavljamo funkciju, sprečavamo dalje širenje, čuvamo vitalnost pulpe i uspostavljamo estetiku.
Izbeljivanje zuba.
Izbeljivanje spada u najpopularnije procedure u stomatologiji i može značajno da utiče na osmeh naših pacijenata.
Zapravo, osmeh je prva stvar koju primetite kada upoznate neku osobu.
stomatoloska-ordinacija-dr-jokanovic-estetska-stomatologija
STOMATOLOSKA ORDINACIJA JOKANOVIĆ ESTETSKA STOMATOLOGIJA Prednost kompozitnog ispuna je da strukturno podupire zub, nadoknađuje izgubljeni deo zuba, te sa posebnim načinom slaganja slojeva različitih nijansi postiže visoka estetika.
stomatoloska-ordinacija-futura-dent-estetska-stomatologija
ESTETSKA STOMATOLOGIJA U BEOGRADU.
U svrhu poboljšanja estetike, primenjujemo najsavremenije tehnike beljenja zuba, kao što je lasersko beljenje zuba.
Ova tehnika podrazumeva uklanjanje braonkastih i žućkastih prebojenosti sa zuba uz pomoć lasera i specijalnog gela.
Ordinacijsko beljenje zuba je u svetu, a i kod nas, sve popularnije.
To je brz i siguran način za dobijanje atraktivnog, lepog i belog osmeha. Mnogi su razlozi zbog kojih zubi gube svoju prirodnu belu boju, od kojih treba spomenuti konzumiranje kafe, čajeva, cigareta, ali i starenje genetske predispozicije i dr Kod većih gubitaka prirodne boje zuba, umesto beljenja zuba preporučuje se ugradnja faseta i keramičkih krunica.
stomatoloska-ordinacija-family-dent-estetska-stomatologija
ESTETSKA STOMATOLOGIJA.
Danas pacijenti postavljaju visoke estetske zahteve.
Tako se ispuni izrađuju u nekoliko nijansi da bi refleksija svetla bila izjednačena onoj kod prirodnog zuba.
Izbeljivanje zuba, Ordinacijsko izbeljivanje svih vitalnih zuba, Kućno izbeljivanje svih vitalnih zuba, Izbeljivanje avitalnih (mrtvih) zuba, Nakit (cirkon) na zubima.
Izbeljivanje zuba.
Zahtevi savremene stomatologije su ne samo funkcionalno dobri radovi, već i estetika na visokom nivou.
Sa godinama, zubi počinju da žute.
Budući da boju zuba određuje dentin (u dubljem delu zuba ) rutinskom oralnom higijenom, uklanjanjem zubnog kamenca i poliranjem zuba ne možemo uticati na njegovu boju.
Danas postoji više metoda za izbeljivanje zuba.
U našoj ordinaciji primenjujemo: ordinacijsko izbeljivanje zuba i kućno izbeljivanje zuba.
stomatoloska-ordinacija-london-dent-estetska-stomatologija
Estetska stomatologija Beograd.
Bele plombe, Beljenje zuba, Uklanjanje zubnog kamenca, Viniri (fasete), Inleji, Onleji.
Beljenje zuba jezuzetno popularan tretman vraćanja sjaja Vašem osmehu, profesionalno izbeljivanje zuba je siguran, brz i efikasan postupak, koji ne oštećuje i ne slabi zube.
Rezultat je uvek pozitivan, i individualan, jer zavisi od životnih navika, gustine i poroznosti zubnog tkiva.
Postoji više načina beljenja zuba i to su: Beljenje u ordinaciji, gde se uz pomoc profesionalnog seta za beljenje, rezultati postižu u roku od dva sata.
Kućna varijanta beljenja, teče u nekoliko faza.
Prva faza podrazumeva izradu splintova (folija) na osnovu prethodno uzetih otisaka gornje i donje vilice.
Splintovi su individualni i odgovaraju samo Vama, napravljeni od izuzetno mekane plastike.
Potom, svako vece u trajanju od 7 do 10 dana, aplikujete u splintove specijalni gel za beljenje, koji ste dobili od stomatologa, i unosite splintove u usta čime obezbedjujete ravnomerno rasporedjivanje gela oko zuba.
Kombinacija ova dva, prethodno navedena, načina.
Beljenje zuba se radi pre postavljanja belih plombi, vinira, krunica, mostova, jer se porcelan i ostali restaurativni materijali ne bele.
Viniri zubima daju zdrav i prirodan izgled, i zbog toga su veoma interesantni kako pacijentima, tako i stomatolozima, pri rešavanju estetskih problema na prednjim zubima.
Vinir je veoma tanka pločica od porcelana koja zahteva minimalnu preparaciju zuba, i koja je specijalnim lepkom zalepljena za površinu zuba.
Često se koriste da zatvore male prostore izmedju zuba, zatim ako jedan zub svojim položajem narušava izgled zubnog niza, viniri mogu biti metod izbora za vraćanja tog zuba u niz, prekrivaju prebojene zube, pukotine, mogu biti rešenje za abradirane zube i druge situacije.
stomatoloska-ordinacija-dental-care-estetska-stomatologija
ESTETSKA STOMATOLOGIJA.
Postavljanje nakita na zub, Beljenje avitalnog zuba, Beljenje zuba po vilici sa folijom, Ordinacijsko beljenje zuba po vilici
stomatoloska-ordinacija-my-dental-office-estetska-stomatologija
ESTETSKA STOMATOLOGIJA BEOGRAD STOMATOLOŠKA ORDINACIJA MY DENTAL OFFICE My dental office je ordinacija nastala spojem savremenog pristupa stomatologiji i velikog znanja i iskustva.
Dobra energija i uspešna višegodišnja saradnja rezultirala je udruživanjem naših veština i kompetencija i stvaranjem jedne moderne ordinacije po najvišim svetskim standardima.
Od samog početka kvalitetnom i stručnom uslugom, kao i prijateljskim pristupom, vezali smo za sebe veliki broj zadovoljnih pacijenata.
Trudimo se da se u našem ambijentu osećate prijatno, da kod nas dolazite bez straha, a odlazite zadovoljni.
stomatoloska-ordinacija-dr-milan-pavlovic-estetska-stomatologija
Estetska stomatologija Beograd.
Dr Milan Pavlović.
Kompletna estetska stomatologija, Bezmetalna keramika, Implanti, Ugradnja cirkona, Beljenje zuba
stomatoloska-ordinacija-dragon-estetska-stomatologija

Stomatološka ordinacija Draga Dent

Beograd, Zvezdara, Jovanke Radaković 23g 011 4095326 |
064 2892228 |
Estetska stomatologija.
Izbeljivanje zubnih nizova.
Izbeljivanje pojedinačnih zuba.
Zubni nakit (cirkoni)
stomatoloska-ordinacija-vas-zubar-estetska-stomatologija

Stomatološka ordinacija Vaš zubar

Beograd, Mirijevo, Samjuela Beketa 5a 011 3436259 |
065 2255521 |
Estetska stomatologija Beograd.
Estetske plombe.
Postavljanje plombi je jedan od najčešćih stomatoloških tretmana.
Plombe se koriste za popravljanje šupljina u zubima nastalih zbog karijesa ili propadanja zuba kao i kod restauracije oštećenih ili napuklih zuba.
Zubi koji su se zbog vremena ili istrošili ili oštetili takođe se mogu popraviti postavljanjem plombi.
Estetske plombe (ispune) – inlej, onlej, keramičke.
Beljenje zuba.
U današnje vreme ljudi postaju sve svesniji značaja beline svojih zuba.
Takvi zubi nisu samo znak dobrog zdravlja već i simbol prosperiteta.
Na žalost, uobičajena žalba pacijenata odnosi se na potamnele zube, a izbeljivanje zubi danas je postala vrlo uobičajena praksa kojom uspešno vraćamo izgubljenu belinu.
Primenom savremene tehnologije moguće je postići beljenje zuba i za nekoliko nijansi, u zavisnosti od stanja zuba naših pacijenata i prema njihovim zeljama.
Praktikujemo izbeljivanje primenom sistema ZOOM, dokazano najefikasnije metode, koja se dugi niz godina primenjuje u SAD.
Metodom ZOOM tehnologije, gde se primenjuje fotonski gel, postižu se 44% bolji rezultati nego primenom samo gela za belenje, a isto tako nema ni osetljivosti zuba na toplo i hladno koja zaostaje nakon primene drugih načina belenja zuba.
opsta-bolnica-alfa-medic-estetska-stomatologija

Opšta bolnica Alfa Medic

Beograd, Palilula, Osmana Đikića 3 011 7858888
ESTETSKA STOMATOLOGIJA.
Osmeh govori mnogo, prvi se primećuje i dugotrajno pamti kao opšti utisak o osobi koju upoznamo.
Ako želite da Vaš osmeh govori dobro o vama, posvetite mu neophodnu pažnju, poboljšajte zdravlje vaših zuba i radujte se Vašem osmehu.
Primenom najsavremenijih tehnologija i bezbolnih procedura, Estetska Stomatologija Alfa Medic opšte bolnice Vaš osmeh učiniće savršeno lepim, a vaši zubi napokon će biti kvalitetno i trajno zdravi.
Alfa Medic Estetska Stomatologija posvećena je obnovi i jačanju prirodne lepote vašeg osmeha, čija su garancija visoko obučeni i kvalifikovani lekarski tim kao i tehnologije poslednje generacije iz oblasti estetske stomatologije.
Odeljenje Estetske stomatologije u AlfaMedic opštoj bolnici fokusirano je ne samo na estetiku, već i na brigu o vašem celokupnom zdravlju.
Kod nas, zahvaljujući primeni materijala i tehnika poslednje generacije, Vaše zube možete ulepšati visoko estetskim bezmetalnim keramičkim krunicama i fasetama koje mogu biti izrađene za SAMO JEDAN DAN, jer Vaš osmeh je naš prioritet!
stomatoloska-ordinacija-panakeia-estetska-stomatologija
ESTETSKA STOMATOLOGIJA BEOGRAD.
Estetska stomatologija, Estetski ispuni, Izbeljivanje, Keramičke ljuspice - fasete, Nakit za zube
stomatoloska-ordinacija-moj-zubar-estetska-stomatologija

Stomatološka ordinacija Moj Zubar

Beograd, Bežanijska Kosa, Nedeljka Gvozdenovića 39 011 6128411 |
065 6730077 |
ESTETSKA STOMATOLOGIJA, Estetska stomatologija obuhvata stomatološke zahvate koji imaju za cilj unapredjenje estetskog izgleda vašeg osmeha, ali isto tako i celokupnog izgleda.
Estetska stomatologija objedinjuje većinu grana stomatologije u jednu celinu i zahteva poznavanje stomatološke protetike, dentalne implantologije, ortodoncije i metode izbeljivanja zuba.
dental-aesthetic-studio-estetska-stomatologija

Dental Aesthetic Studio

Beograd, Bežanijska Kosa, Partizanske avijacije 30 064 3110014
ESTETSKA STOMATOLOGIJA.
Estetska stomatologija se fokusira na unapređenje izgleda zuba, usta i osmeha.
Estetska stomatologija predstavlja napredak u delokrugu restaurativne stomatologije.
Izrada estetskih ispuna (plombi), redovan je postupak popravka zuba oštećenih karijesom ili jednostavnom traumom.
Veličina, boja i oblik moraju biti u skladu sa prirodnim zubima kako se ne bi narušila celina.
Ispuni predstavljaju integralni deo estetske stomatologije jer razvoj dentalnih materijala omogućava izradu direktnih i indirektnih ispuna iz kompozitnih materijala i dentalne keramike koji u potpunosti odgovaraju boji prirodnog zuba te time zadržavaju prirodnost i estetiku izgleda Vaših zuba i osmeha.
Danas se sve više koristi i izbeljivajne zuba i ugradnja cirkona, kao jedan od najpopulrnijih aspekata estetske stomatologije.
stomatoloska-ordinacija-mitrovic-dent-estetska-stomatologija
Estetska stomatologija, U stomatološkoj ordinaciji Mitrović Dent izvodimo sve vrste rekonstrukcija oštećenih zuba najkvalitetnijim metodama i materijalima.
Kompoziti, kopomeri, keramički inleji omogućavaju idealnu estetsku rekonstrukciju oštećenih i obolelih zuba.
Povratite sjaj vaših zuba i imajte blistav osmeh.
stomatoloska-ordinacija-apalos-estetska-stomatologija
Estetska stomatologija, Estetski ispuni-upotrebom kompozitnih materijala čija se boja odredjuje po boji Vaših zuba i modelovanjem krvžica zuba, postižemo da se plomba praktično ne vidi.
Beljenje zuba-predstavlja neizostavan segment estetske stomatologije.
Najčešće koristimo metodu ordinacijskog beljenja gde pacijent posle jednog sata izlazi sa izbeljenjim zubima.Postoji i metoda kućnog beljenja, jednako efikasna ali se rezultati postižu nakon dve nedelje.
Fasete- mogu biti keramičke ili kompozitne.
To su ljuspice koje oblažu prednju stranu zuba, čime se može korigovati oblik, boja, razmaci.
Nakit za zube-cirkoni: potpuno bezbedna metoda za one koji žele nešto više od svog osmeha.
stomatoloska-ordinacija-dr-crnogorac-estetska-stomatologija
ESTETSKA STOMATOLOGIJA.
ESTETSKA STOMATOLOGIJA BANOVO BRDO.
stomatoloska-ordinacija-unident-estetska-stomatologija

Stomatološka ordinacija UniDent

Beograd, Banovo brdo, Trebevićka 45 063 7344312
ESTETSKA STOMATOLOGIJA BEOGRAD, ESTETSKA STOMATOLOGIJA BANOVO BRDO.
stomatoloska-ordinacija-dentalux-estetska-stomatologija
ESTETSKA STOMATOLOGIJA BEOGRAD STOMATOLOŠKA ORDINACIJA DENTALUX -Izbeljivanje zuba -Postavljanje nakita na zube -Bezmetalne keramičke krunice I fasete ( veniri)
stomatoloska-ordinacija-beldent-estetska-stomatologija
ESTETSKA STOMATOLOGIJA BEOGRAD STOMATOLOŠKA ORDINACIJA BELDENT Stomatološka ordinacija BelDent je osnovana 1991.godine u Beogradu i usklađena je sa najnovijim kriterijumima CED (Council of European Dentists) koji postavljaju visoke standarde i uvode primenu najsavremenijih metoda u stomatologiji.
Osnovna ideja u našoj praksi je individualizovan pristup, personalizovanost i programiranost svakog zakazanog termina za efikasan rad i potpunu posvećenost klijentu.
Praćenje svetskih trendova i stalno stručno usavršavanje su osnovne karakteristike koje ordinaciju izdvajaju i već dugi niz godina čine praksom koja svojim klijentima pruža tretman na nivou najnovijih dostignuća moderne stomatologije.
LOKACIJE
Estetska stomatologija Aleksandrovac
Estetska stomatologija Aleksinac
Estetska stomatologija Aranđelovac
Estetska stomatologija Arilje
Estetska stomatologija Bačka Topola
Estetska stomatologija Bački Petrovac
Estetska stomatologija Beška
Estetska stomatologija Bor
Estetska stomatologija Bujanovac
Estetska stomatologija Čačak
Estetska stomatologija Inđija
Estetska stomatologija Ivanjica
Estetska stomatologija Jagodina
Estetska stomatologija Kikinda
Estetska stomatologija Kladovo
Estetska stomatologija Knjaževac
Estetska stomatologija Kragujevac
Estetska stomatologija Kraljevo
Estetska stomatologija Kruševac
Estetska stomatologija Lebane
Estetska stomatologija Loznica
Estetska stomatologija Mali Zvornik
Estetska stomatologija Negotin
Estetska stomatologija Niš
Estetska stomatologija Novi Pazar
Estetska stomatologija Novi Sad
Estetska stomatologija Palić
Estetska stomatologija Pančevo
Estetska stomatologija Paraćin
Estetska stomatologija Petrovac na Mlavi
Estetska stomatologija Pirot
Estetska stomatologija Požarevac
Estetska stomatologija Požega
Estetska stomatologija Prijepolje
Estetska stomatologija Ruma
Estetska stomatologija Šabac
Estetska stomatologija Smederevo
Estetska stomatologija Smederevska Palanka
Estetska stomatologija Sombor
Estetska stomatologija Sremska Kamenica
Estetska stomatologija Sremski Karlovci
Estetska stomatologija Stara Pazova
Estetska stomatologija Subotica
Estetska stomatologija Trstenik
Estetska stomatologija Užice
Estetska stomatologija Valjevo
Estetska stomatologija Velika Plana
Estetska stomatologija Vladičin Han
Estetska stomatologija Vranjska Banja
Estetska stomatologija Vrnjačka Banja
Estetska stomatologija Žabalj
Estetska stomatologija Zaječar
Estetska stomatologija Zrenjanin
Estetska stomatologija predstavlja deo stomatologije koji se bavi otklanjnjem nedostataka i ulepšavanjem izgleda zuba. Estetska stomatologija ne tretira bolesti zuba i desni već je usmerena ka tehnikama i postupcima koji se primnjuju kako bi se izgled zuba poboljšao i kako bi se nadomestili nedostaci i pored toga tretira krezubost i bezubost gornje i donje vilice. Nedostatak zuba je veliki estetski nedostatak, naročito ako se radi o nedostatku nekog od prednjih zuba ili više zuba. Postoji više tehinka koje se primenjuju kako bi se nadomestili zubi koji nedostaju u gornjoj i donjoj vilici ili u obe vilice. Koriste se materijali kao što su metal, keramika i drugi specijalni materijali koji su u primeni u savremenoj estetskoj stomatologiji. Estetska stomatologija nedostatak zuba leči na više načina a to su pre svega ugradnja implanata, mostova ili zubnom protetikom. Problemima sa izgledom zuba u vidu fizičkih ošećenja, fleka, hiperpigmentacije i izmenjene boje zuba koja usled konzumiranja hrane i napitaka bavi se estetska stomatologija. Postupak izbeljivanja zuba je jedan od napopularnijih postupaka kojima se poboljšava izgled zdravih zuba i samim tim osmeh postaje mnogo lepši. Postupak izbeljivanja zuba ne treba sprovoditi sam i nekontrolisano od strane stomatologa, pošto on u tom slučaju može imati negativne posledice u vidu preteranog tretiranja zuba sredstvima koja mogu oštetiti zubnu gleđ i time usled želje da otklonimo manji ili veći esteski nedostatak možemo oštetiti zube i narušiti zdravlje zuba. Zato izbeljivanje zuba treba da poverimo stručnjacima, doktorima stomatologije koji će u kontrolisanim uslovima i primenom proverenih tehnika i sredstava uraditi postupak izbeljivanja zuba do željene nijanse, a da pri tom očuvamo zdravlje zuba, što nam je najvažnije. Keramičke fasete postaju sve popularnije i koriste se da se poboljša izgleda zuba koji imaju fizička oštećenja, zuba koji su krivi, imaju fleke i nepravilan oblik. Estetska stomatologija veoma je popularna grana stomatologije jer lep i zdrav osmeh je nešto što svi želimo da imamo.
Back to Top