Auto delovi Fiat Bežanijska Kosa

Registruj se
Prijavi se
Auto delovi Fiat Bežanijska Kosa
alfa-fiat-lancia-auto-otpad-marko-auto-delovi-fiat
AUTO DELOVI FIAT BEOGRAD ALFA FIAT LANCIA AUTO OTPAD MARKO Auto otpad Marko svim vlasnicima italijanskih vozila nudi polovne originalne rezervne delove za sve tipove Alfa Romeo, Fiat i Lancia vozila, uz ugradnju svih kupljenih delova.
Takođe,bavimo se otkupom polovnih i havarisanih vozila.
auto-servis-dragan-i-sinovi-auto-delovi-fiat

Auto servis Dragan i sinovi

Beograd, Bežanijska Kosa, Bežanijskih ilegalaca 64 011 2275859
cena: Cenovnik
AUTO DELOVI FIAT BEOGRAD AUTO SERVIS DRAGAN I SINOVI U sklopu kompanije Dragan i Sinovi DOO se nalazi prodavnica auto delova DM.Posedujemo auto delove za sve Fiat i Peugeot vozila.
Ukoliko Vam je potreban odredjeni deo za Vaš automobili, možete nas kontaktirati na broj telefona: +38163 215 393 ili dodjite kod nas u prodajni objekat koji se nalazi u ulici Bežanijskih Ilegalaca 64 na Bežanijskoj kosi.
FIAT (Fabbrica Italiana Automobili Torino) je italijanski proizvođač automobila sa sedištem u Torinu. Fiat je osnovan od strane grupe investitora, uključujući Giovanni Agnelli-a. Tokom svoje dugogodišnje istorije Fiat je takođe proizvodio i železničke motore i vagone, vojna vozila kao i avione. Od 2009 godine Fiat je bio najveći proizođač automobila u Italiji i među prvih deset najvećih proizvođača u svetu. Prvi brendiran FIAT automobil izašao je iz fabrike 1901 godine. Projektovan od strane talentovanog radnika Faccioli-a, kočiji-nalik automobil je pokretao dvo-cilindrični arhaični bokser motor sa 3 konjske snage. Kako je vreme prolazilo, firma je dobila na popularnosti koja je rasla iz dana u dan, ona još uvek nije izašla iz njenog dugačakog razvoja i faze istraživanja. Posle mnogih proba koristeći četvoro i šesto cilindrične modele, FIAT je konačno bio spreman da otkrije svoj prvi masovno proizveden automobil, 1912 "Tipo Zero". Fiat je kasnije, 1969 godine preuzeo Ferrari. Iste godine, stekao je i Lanciu. Pretvorivši se u veliku grupu, Fiat razvija novi opseg sedana i gradskih automobila kojima je ubo džekpot sa rivalom 500 i punto modelom.
Back to Top