Auto delovi Fiat Zvezdara

Registruj se
Prijavi se
Auto delovi Fiat Zvezdara
ap-sporting-auto-delovi-fiat

AP Sporting

Beograd, Zvezdara, Bulevar Kralja Aleksandra 566 011 2893455
cena: Cenovnik
AUTO DELOVI FIAT BEOGRAD AP SPORTING Nudimo Vam širok asortiman auto delova za marku automobila Fiat, po veoma povoljnim cenama.
auto-line-auto-delovi-fiat

Auto Line

Beograd, Zvezdara, Severni bulevar 5v 011 7290100
AUTO DELOVI FIAT BEOGRAD AUTO LINE Svi filteri, kočione pločice, motorna ulja, delovi trapa za sva FIATova vozila su sve grupe proizvoda za koje smo direktni uvoznici gde obezbeđujemo jako konkurentne cene sa godinu dana garancije na svaki deo.
auto-delovi-autoelektrika-djokic-auto-delovi-fiat-854117

Auto delovi Autoelektrika Đokić

Beograd, Zvezdara, Dimitrija Tucovića 103 011 7806082
cena: Cenovnik
AUTO DELOVI FIAT BEOGRAD AUTOELEKTRIKA ĐOKIĆ Sve vrste rezervnih auto delova iz oblasti autoelektrike za sva FIAT vozila na jednom mestu.
Posetite nas i uverite se zašto važimo za najopremljeniju prodavnicu iz autoelektrike.
kit-commerce-auto-delovi-fiat

KIT Commerce

Beograd, Zvezdara, Dimtrija Tucovića 18 011 2411045
cena: Cenovnik
AUTO DELOVI FIAT BEOGRAD KIT COMMERCE Profesionalizam u radu i negovanje odnosa sa poslovnim partnerima, saradnicima i zaposlenima je ključ našeg uspeha koji nas je doveo na lidersku poziciju uvoznika, veleprodaja i maloprodaja auto delova i dodatne opreme za Fiat vozila u regionu.
md-auto-auto-delovi-fiat

MD Auto

Beograd, Zvezdara, Dimitrija Tucovića 99 011 4114103
cena: Cenovnik
AUTO DELOVI FIAT BEOGRAD MD AUTO Kod nas možete naručiti i dobiti kako delove tako i informacije koje su vam potrebne za preko 30 različitih vrsta evropskih, japanskih i korejskih vozila.MD Auto se više od decenije bavi uvozom i distribucijom auto delova, a sarađuje i sa vodećim uvoznicima originalnih auto delova i prateće opreme.
Nabavka se obavlja iz centralnog magacina svaki radni dan što znači da deo poručen do 13 i 30 časova istog dana stiže na prodajno mesto, ako ga već nema na lageru prodavnice.
Osim delova motorne grupe, MD Auto ima i veliki izbor motornih ulja i maziva, delova karoserije i svetlosne grupe.
bianco-trade-auto-delovi-fiat

Bianco Trade

Beograd, Zvezdara, Dimitrija Tucovića 16 011 2401118
AUTO DELOVI FIAT BEOGRAD BIANCO TRADE Nudimo Vam kvalitetne i povoljne auto delove za FIAT vozila.
modena-motors-auto-delovi-fiat

Modena Motors

Beograd, Zvezdara, Bulevar kralja Aleksandra 337 011 2863115
cena: Cenovnik
AUTO DELOVI FIAT BEOGRAD MODENA MOTORS Firma Modena Motors uspešno possluje od 2003 godine.
Prodavnica auto delova Modena Motors u objektu, u ulici Bulevar kralja Aleksandra 337, nudi sve vrste auto delova za motorna vozila marke Fiat, Alfa Romeo i Lancia, ali i Citroen, Ford, Peugeot, Toyota… U cilju što boljeg poslovanja i zadovoljenja potreba kupaca, nudimo veliki izbor auto delova i opreme najboljih svetskih brendova: amortizeri, filteri (ulje, gorivo, vazduh, kabina), akumulatori, svećica, grejači, motorna ulja i mnogi drugi proizvodi po minimalnim cenama.
Mogućnost slanja robe pouzećem. Garancija i kvalitet su ono što nas karakteriše.
FIAT (Fabbrica Italiana Automobili Torino) je italijanski proizvođač automobila sa sedištem u Torinu. Fiat je osnovan od strane grupe investitora, uključujući Giovanni Agnelli-a. Tokom svoje dugogodišnje istorije Fiat je takođe proizvodio i železničke motore i vagone, vojna vozila kao i avione. Od 2009 godine Fiat je bio najveći proizođač automobila u Italiji i među prvih deset najvećih proizvođača u svetu. Prvi brendiran FIAT automobil izašao je iz fabrike 1901 godine. Projektovan od strane talentovanog radnika Faccioli-a, kočiji-nalik automobil je pokretao dvo-cilindrični arhaični bokser motor sa 3 konjske snage. Kako je vreme prolazilo, firma je dobila na popularnosti koja je rasla iz dana u dan, ona još uvek nije izašla iz njenog dugačakog razvoja i faze istraživanja. Posle mnogih proba koristeći četvoro i šesto cilindrične modele, FIAT je konačno bio spreman da otkrije svoj prvi masovno proizveden automobil, 1912 "Tipo Zero". Fiat je kasnije, 1969 godine preuzeo Ferrari. Iste godine, stekao je i Lanciu. Pretvorivši se u veliku grupu, Fiat razvija novi opseg sedana i gradskih automobila kojima je ubo džekpot sa rivalom 500 i punto modelom.
Back to Top