Auto delovi Fiat Novi Beograd

Registruj se
Prijavi se
Auto delovi Fiat Novi Beograd
ap-sporting-auto-delovi-fiat
AUTO DELOVI FIAT BEOGRAD AP SPORTING Nudimo Vam širok asortiman auto delova za marku automobila Fiat, po veoma povoljnim cenama.
auto-delovi-beocar-auto-delovi-fiat
AUTO DELOVI FIAT BEOGRAD AUTO DELOVI BEO CAR BEO-CAR svojim kupcima nudi bogatu ponudu autodelova iz putničkog programa FIAT, kao i prateći asortiman auto kozmetike, motornih ulja, akumulatora i auto guma.
servis-i-prodaja-rezervnih-delova-panter-auto-delovi-fiat
AUTO DELOVI FIAT BEOGRAD SERVIS I PRODAJA REZERVNIH DELOVA PANTER Panter se bavi prodajom auto delova za Fiat, kao i njegovim servisom.
kit-commerce-auto-delovi-fiat
AUTO DELOVI FIAT BEOGRAD KIT COMMERCE Profesionalizam u radu i negovanje odnosa sa poslovnim partnerima, saradnicima i zaposlenima je ključ našeg uspeha koji nas je doveo na lidersku poziciju uvoznika, veleprodaja i maloprodaja auto delova i dodatne opreme za Fiat vozila u regionu.
auto-otpad-kidi-auto-delovi-fiat
AUTO DELOVI FIAT Ukoliko su Vam potrebni polovni delovi za Vas automobil marke Fiat, onda ste na pravom mestu. Da ne biste lutali i tražili, mi Vam na jednom mestu, nudimo sve sto je potrebno, za odrzavanje i besprekoran rad, vaseg ljubimca.Nudimo Vam polovne delove, za sve modele Fiat-ovih automobila, proizvedenih od 1951god.
pa na ovamo.
alfa-fiat-lancia-auto-otpad-marko-auto-delovi-fiat
AUTO DELOVI FIAT BEOGRAD ALFA FIAT LANCIA AUTO OTPAD MARKO Auto otpad Marko svim vlasnicima italijanskih vozila nudi polovne originalne rezervne delove za sve tipove Alfa Romeo, Fiat i Lancia vozila, uz ugradnju svih kupljenih delova.
Takođe,bavimo se otkupom polovnih i havarisanih vozila.
auto-delovi-tigra-auto-delovi-fiat

Auto delovi Tigra

Novi Beograd, Jurija Gagarina 33/V 011 3176981
cena: Cenovnik
AUTO DELOVI FIAT BEOGRAD.
Prodavnica auto delova Fiat na Novom Beogradu.
Veliki izbor najkvalitetnijih i originalnih auto delova za Fiat vozila.
Auto delovi Fiat po najpovoljnijim cenama.
FIAT (Fabbrica Italiana Automobili Torino) je italijanski proizvođač automobila sa sedištem u Torinu. Fiat je osnovan od strane grupe investitora, uključujući Giovanni Agnelli-a. Tokom svoje dugogodišnje istorije Fiat je takođe proizvodio i železničke motore i vagone, vojna vozila kao i avione. Od 2009 godine Fiat je bio najveći proizođač automobila u Italiji i među prvih deset najvećih proizvođača u svetu. Prvi brendiran FIAT automobil izašao je iz fabrike 1901 godine. Projektovan od strane talentovanog radnika Faccioli-a, kočiji-nalik automobil je pokretao dvo-cilindrični arhaični bokser motor sa 3 konjske snage. Kako je vreme prolazilo, firma je dobila na popularnosti koja je rasla iz dana u dan, ona još uvek nije izašla iz njenog dugačakog razvoja i faze istraživanja. Posle mnogih proba koristeći četvoro i šesto cilindrične modele, FIAT je konačno bio spreman da otkrije svoj prvi masovno proizveden automobil, 1912 "Tipo Zero". Fiat je kasnije, 1969 godine preuzeo Ferrari. Iste godine, stekao je i Lanciu. Pretvorivši se u veliku grupu, Fiat razvija novi opseg sedana i gradskih automobila kojima je ubo džekpot sa rivalom 500 i punto modelom.
Back to Top