Auto delovi Fiat Vračar

Registruj se
Prijavi se
Auto delovi Fiat Vračar
ap-sporting-auto-delovi-fiat
AUTO DELOVI FIAT BEOGRAD AP SPORTING Nudimo Vam širok asortiman auto delova za marku automobila Fiat, po veoma povoljnim cenama.
servis-i-prodaja-rezervnih-delova-panter-auto-delovi-fiat
AUTO DELOVI FIAT BEOGRAD SERVIS I PRODAJA REZERVNIH DELOVA PANTER Panter se bavi prodajom auto delova za Fiat, kao i njegovim servisom.
auto-delovi-pro-car-auto-delovi-fiat-931851

Auto delovi Pro Car

Beograd, Vračar, Južni Bulevar 144 011 7440045
cena: Cenovnik
AUTO DELOVI FIAT PRO CAR Prodavnica PRO CAR se uspešno bavi prodajom auto delova i kozmetike za OPEL I FIAT vozila.U našoj ponudi očekuju Vas visoko kvalitetni rezervni delovi i za sve artikle dajemo garanciju na originalnost i kvalitet.Proizvodi su priznatih brendova, pa samim tim je kvalitet naših proizvoda zagarantovan.
Naše stručno i ljubazno osoblje će vam izaći u susret i dati savet prilikom odabira delova.
FIAT (Fabbrica Italiana Automobili Torino) je italijanski proizvođač automobila sa sedištem u Torinu. Fiat je osnovan od strane grupe investitora, uključujući Giovanni Agnelli-a. Tokom svoje dugogodišnje istorije Fiat je takođe proizvodio i železničke motore i vagone, vojna vozila kao i avione. Od 2009 godine Fiat je bio najveći proizođač automobila u Italiji i među prvih deset najvećih proizvođača u svetu. Prvi brendiran FIAT automobil izašao je iz fabrike 1901 godine. Projektovan od strane talentovanog radnika Faccioli-a, kočiji-nalik automobil je pokretao dvo-cilindrični arhaični bokser motor sa 3 konjske snage. Kako je vreme prolazilo, firma je dobila na popularnosti koja je rasla iz dana u dan, ona još uvek nije izašla iz njenog dugačakog razvoja i faze istraživanja. Posle mnogih proba koristeći četvoro i šesto cilindrične modele, FIAT je konačno bio spreman da otkrije svoj prvi masovno proizveden automobil, 1912 "Tipo Zero". Fiat je kasnije, 1969 godine preuzeo Ferrari. Iste godine, stekao je i Lanciu. Pretvorivši se u veliku grupu, Fiat razvija novi opseg sedana i gradskih automobila kojima je ubo džekpot sa rivalom 500 i punto modelom.
Back to Top