Auto delovi Fiat Blokovi

Registruj se
Prijavi se
Auto delovi Fiat Blokovi
ap-sporting-auto-delovi-fiat
AUTO DELOVI FIAT BEOGRAD AP SPORTING Nudimo Vam širok asortiman auto delova za marku automobila Fiat, po veoma povoljnim cenama.
auto-delovi-beocar-auto-delovi-fiat
AUTO DELOVI FIAT BEOGRAD AUTO DELOVI BEO CAR BEO-CAR svojim kupcima nudi bogatu ponudu autodelova iz putničkog programa FIAT, kao i prateći asortiman auto kozmetike, motornih ulja, akumulatora i auto guma.
FIAT (Fabbrica Italiana Automobili Torino) je italijanski proizvođač automobila sa sedištem u Torinu. Fiat je osnovan od strane grupe investitora, uključujući Giovanni Agnelli-a. Tokom svoje dugogodišnje istorije Fiat je takođe proizvodio i železničke motore i vagone, vojna vozila kao i avione. Od 2009 godine Fiat je bio najveći proizođač automobila u Italiji i među prvih deset najvećih proizvođača u svetu. Prvi brendiran FIAT automobil izašao je iz fabrike 1901 godine. Projektovan od strane talentovanog radnika Faccioli-a, kočiji-nalik automobil je pokretao dvo-cilindrični arhaični bokser motor sa 3 konjske snage. Kako je vreme prolazilo, firma je dobila na popularnosti koja je rasla iz dana u dan, ona još uvek nije izašla iz njenog dugačakog razvoja i faze istraživanja. Posle mnogih proba koristeći četvoro i šesto cilindrične modele, FIAT je konačno bio spreman da otkrije svoj prvi masovno proizveden automobil, 1912 "Tipo Zero". Fiat je kasnije, 1969 godine preuzeo Ferrari. Iste godine, stekao je i Lanciu. Pretvorivši se u veliku grupu, Fiat razvija novi opseg sedana i gradskih automobila kojima je ubo džekpot sa rivalom 500 i punto modelom.
Back to Top