Biljne apoteke Banovo brdo

Registruj se
Prijavi se
Biljne apoteke Banovo brdo
biljna-apoteka-cordis-biljne-apoteke
BILJNA APOTEKA.
Naši proizvodi: Čajevi i Tinkture, Tinkture, Čajevi, Melemi.
Sastav i primena nalaze se na svim biljnim čajevima, tinkturama i melemima.
Bio-cordis, Bio-skim, Bronhium, Diuren, Fungi, Nerval, Nocturia, Vivere.
ČAJ colitis, ZA UBLAŽAVANJE TEGOBA KOD HEMOROIDA, RAZNIH PROBLEMA DIGESTIVNOG TRAKTA, POBOLJŠANJE RADA TANKOG I DEBELOG CREVA.
Upotrebljene biljke smanjuju: nervozu creva, koristi se protiv neredovnih stolica, pomaže kod osetljivih creva, reguliše crevni tranzit, pomaže kod nadutosti i deluje protiv gasova, prirodni tanini smiruju debelo crevo i relaksiraju muskulaturu debelog creva, pomaže kod hemoroida i ima antiseptičko i antiupalno dejstvo.
U savremenom svetu u kojem se svakodnevno otkrivaju nove vrste lekova, ljudi se sve više okreću prirodi i spas od raznih zdravstvenih poteškoća traže upravo u preparatima od lekovitog bilja, koji se mogu pronaći u brojnim biljnim apotekama. Biljne apoteke dobro su opremljene biljnim proizvodima namenjenim lečenju raznih kožnih oboljenja, čireva, zapaljenja mokraćnih kanala, kamena u žuči i bubregu, oboljenja materice, poput cista i mioma. U ovim prodavnicama nalaze se i razna ulja, šamponi, čajevi protiv gojaznosti, melemi...Potražnja za čajevima, travama i drugim tradicionalnim medikamentima je velika, a sve veći broj pacijenata se okreće alternativnim metodima lečenja. Lekovito bilje je sa nama od kada postoji ljudski rod, bilje služi kao osnova za mnoge lekove, a nauka je omogućila da supstance koje ono nudi, postanu mnogo jače i delotvornije na zdravlje. Za svaku bolest, čak i za onu najtežu što izgleda neizlečiva, u prirodi, u lekovitom bilju možete naći lek , samo ga je potrebno pronaći. Važno je znati sta se čime leči, odnosno koja je lekovita biljka najpogodnija za koju vrstu bolesti.Za lečenje bolesti velike mogućnosti daju nam mešavine lekovitog bilja. Lekovito bilje je dar prirode, a u biljnim apotekama mozete naci sve što vam je potrebno da ne biste sami eksperimentisali i izazvali neželjene efekte. Biljne apoteke nude pomoćna lekovita sredstva koja se mogu koristiti u kombinaciji sa drugim medicinskim lekovima. Medikamenti u biljnim apotekama namenjeni su lečenju, ublažavanju tegoba ali i poboljšanju opšteg zdravstvenog stanja, poboljšanju izgleda kože i kose. Biljne apoteke nude lekove i sredstva namenjena svima onima koji žele da se okrenu prirodi i da kad god je to moguće u svoju terapiju uključe lekove na bazi bilja koji su potpuno prirodni i stoga imaju manje nus pojava.
Back to Top