Biljne apoteke Beograd

Registruj se
Prijavi se
Biljne apoteke Beograd
Biljne apoteke Beograd, biljne apoteke u Beogradu je strana koja objedinjuje sve beogradske biljne apoteke.
Kako pojačati imunitet?
Kako rešiti probleme sa cirkulacijom?
Imate probleme sa venama?
Tražite prirodne biljne lekove za upale i prehlade?
Odgovore nudi biljna apoteka.
Prirodna sredstva na bazi lekovitog bilja koja po povoljnim cenama nudi svaka biljna apoteka u Beogradu na ovoj strani, pomoćiće će Vam u otklanjanju mnogih tegoba.
Lečenje prirodnim lekovima veoma je delotvorno.
Čajevi, melemi, kreme i lekovi na biljnoj bazi deo su ponude beogradskih biljnih apoteka.
Medikamenti koji su u ponudi u biljnim apotekama u Beogradu prošli su strogu kontrolu kvaliteta a predstavljaju pomoćna lekovita sredstva u lečenju mnogih oboljenje i akutnih stanja.
Posetite obaveznu neku od beogradskih biljnih apoteka koje Vam ovde detaljno predstavljamo, pogledajte fotografije i čak ako nemate nekih tegoba sigurno ćete otkriti neki biljni lek ili naprimer kozmetičko sredstvo koje možete koristit za poboljšanje Vašeg zdravlja i izgleda.
Mnoštvo prirodnih lekova, koje nude biljne apoteke, utiče pozitivno na Vaš imunitet, ublažava bol, pomaže cirkulaciju i još mnogo toga.
U Beogradu možete naći izuzetno snabdevene biljne apoteke koje imaju u ponudi širok spektar lekova na bazi bilja.
Nemojte lutati gradom, jer uz našu pomoć možete naći adekvatnu biljnu apoteku koja Vam je najbliža, a da ne obilazite ceo Beograd.
Vratite se prirodi!
biljna-apoteka-mediflora-biljne-apoteke

Biljna apoteka Mediflora

Beograd, Bulevar kralja Aleksandra 228 011 3806281
Biljna apoteka Mediflora je nastala kao mala biljna apoteka, da bi se tokom vremena proširila u kompaniju sa misijom jedne moderne zdravstvene ustanove (healthcare).
Biljna apoteka Mediflora je počela sa radom 2007 godine.
Za ovo vreme stekli smo ugled i poštovanje svih naših korisnika, koji su shvatili da je najbolje lečenje prirodnim biljnim preparatima, kao što su čajevi, biljni ekstrakti i drugi proizvodi.
Veliko iskustvo i stručnost naših zaposlenih, omogućuju da svim zaintersovanim stranama odgovorimo na sve vrste zahteva.
Za svoje inovacije u oblasti lekovitih biljnih preparata, naši stručnjaci su dobili brojne zlatne medalje na domaćim i međunarodnim skupovima, od kojih bismo posebno izdvojili Zlatnu WIPO medalju Svetske organizacije za inovacije.
Naši proizvodi: Monokomponentni čajevi, Čajne mešavine, Biljne kapi, Fitopreparati, Preparati na bazi pčelinjih proizvoda, Kreme i gelovi
primed-biljna-apoteka-biljne-apoteke

PRIMED biljna apoteka

Beograd, Voždovac, Vojvode Stepe 120 011 3912431
BILJNE APOTEKE.
Proizvodnja i distribucija prirodnih preparata JE osnovna delatnost ove domaće kompanije.
Pored čudotvorne kombinacije meda i organskog kalcijuma, danas Primed 2, nastaje još dvanaest prirodnih preparata na bazi pčelinjih proizvoda (med, polen, mleč, propolis) i lekovitog bilja.
U ovoj sinergiji se rađa rešenje za brojne zdravstvene probleme – respiratorne, kardiovaskularne, nervne, probleme sa anemijom, osteoporozom, probleme urinarnog i degistativnog trakta.
Mnoštvo zadovoljnih korisnika su dali vetar u leđa za dalju ekspanczju veleprodajne mreže Primed preparatima.
Stoga, Primed preparati, postaju dostupni i van granica Srbije – u BiH, Hrvatskoj, Makedoniji, Sloveniji i zemljama EU.
nasa-biljna-apoteka-biljne-apoteke

Naša Biljna Apoteka

Novi Beograd, Radoja Dakića 3 011 2607353
Preduzeće Naša biljna apoteka postoji od 1991 godine i poseduje znanja i iskustva iz oblasti fitofarmacije sa ciljem da u životu modernog čoveka podstakne naviku i potrebu upotrebe dragocenih darova prirode – lekovitog bilja.
U svom radu usko sarađujemo sa Farmaceutskim fakultetom u Beogradu sa kojim imamo potpisan Ugovor o poslovno tehničkoj saradnji, kao i sa renomiranim laboratorijama koje godinama rade fitosanitarne preglede naših proizvoda.
Preduzeće Naša biljna apoteka je u poodmakloj fazi izgradnje novog proizvodnog pogona sa skladištem, površine oko 500m pod krovom.
Objekat u izgradnji se nalazi u opštini Surčin u blizini glavnih saobraćajnica.
Do sada je završeno oko 70% radova koje smo finansirali iz vlastitih izvora.
institut-za-lekovito-bilje-josif-pancic-biljne-apoteke
BILjNE APOTEKE.
Jednokomponentni i filter čajevi, Biljne kapi (tinkture), Preparati na bazi pčelinjih proizvoda, Fitopreparati, Čajne mešavine.
Recepture za čajne mešavine izradili su farmaceuti Instituta na osnovu tradicionalnog iskustva i novih naučnih saznanja, poštujući principe savremene fitoterapije.
Pri izradi receptura vodilo se računa o hemijskom sastavu biljaka, kao i o njihovom farmakološkom delovanju.
U sastav ovih mešavina ulazi brižljivo odabrano lekovito bilje, čija je efikasnost i bezbednost potvrđena.
Sve čajne mešavine su laboratorijski kontrolisane i zdravstveno ispravne.
herba-med-biljne-apoteke

Herba Med

Beograd, Dorćol, Skenderbegova 53b 011 3247347
BILJNA APOTEKA.
HERBA MED je kuća koja već 23 godine svojim proizvodima najvišeg kvaliteta kao i savetima o pravilnoj ishrani pomaže pri otklanjanju različitih zdravstvenih tegoba, PRIRODNIM PUTEM.
Potvrdu za uspeh i dobre rezultate proizvoda HERBA MED, dobijenih sinergijom tradicije i nauke, nalazimo u velikom broju naših zadovoljnih korisnika.
Ponosni smo na tradiciju i kvalitet nasih proizvoda.
I kao što se zdravlje nosi individualno, tako se i bolest, bez obzira na dijagnozu, nosi na svoj način.
Zbog toga je i lečenje vrlo individualno, kako po dužini trajanja tako i po kombinaciji lekova.
Lekovi biljnog porekla su veoma složenog hemijskog sastava, pa je farmakognozija u svetu u velikoj ekspanziji jer za razliku od industrijskih hemijskih lekova, biljni preparati imaju veću kompatibilnost sa ćelijama ljudskog organizma i manje štetnih efekata.
Zbog svoje složene građe, kod spravljanja leka biljnog porekla, mora se voditi računa o hemijskom sastavu svake biljke ponaosob kao i o načinu vršenja ekstrakcije, pa se stoga koristi hladna, topla, ključala voda, alkohol, vino, ulje itd.
Čajne mešavine se mogu piti i preventivno, kao pomoć imuno sistemu, boljoj cirkulaciji, čišćenju organizma od toksina, regulisanju metabolizma itd.
biljna-apoteka-cordis-biljne-apoteke
BILJNA APOTEKA.
Naši proizvodi: Čajevi i Tinkture, Tinkture, Čajevi, Melemi.
Sastav i primena nalaze se na svim biljnim čajevima, tinkturama i melemima.
Bio-cordis, Bio-skim, Bronhium, Diuren, Fungi, Nerval, Nocturia, Vivere.
ČAJ colitis, ZA UBLAŽAVANJE TEGOBA KOD HEMOROIDA, RAZNIH PROBLEMA DIGESTIVNOG TRAKTA, POBOLJŠANJE RADA TANKOG I DEBELOG CREVA.
Upotrebljene biljke smanjuju: nervozu creva, koristi se protiv neredovnih stolica, pomaže kod osetljivih creva, reguliše crevni tranzit, pomaže kod nadutosti i deluje protiv gasova, prirodni tanini smiruju debelo crevo i relaksiraju muskulaturu debelog creva, pomaže kod hemoroida i ima antiseptičko i antiupalno dejstvo.
todoxin-biljna-apoteka-biljne-apoteke

Todoxin biljna apoteka

Beograd, Palilula, Knez Danilova 8 011 3341622
BILJNA APOTEKA.
TODOXIN je dijetetski preparat na bazi meda i bilja proizveden po recepturi dr Todora Jovanovića, u svetu poznatog i priznatog imunologa i virusologa.
TODOXIN se koristi kao dodatak ishrani zdravih radi preventive od bolesti a bolesni ga koriste da bi njihov organizam nadvladao uzroke bolesti.
Efikasnost TODOXINA proističe iz sinergije farmakoloških dejstava meda i bilja proizvedenih na ekološki čistim prostorima.
TODOXIN ne sadrži nikakve veštačke sastojke, niti konzervanse.
TODOXIN je pomagao hiljadama pocijenata obolelih od karcinoma, AIDS-a, leukemije, herpesa, hepatitisa, reumatizma, autoimunih bolesti, dijabetesa, kardiovaskularnih oboljenja, oboljenja digestivnog trakta, urogenitalnih bolesti, kožnih i drugih oboljenja.
TODOXIN je potpuno netoksičan i sadrži sve organizmu neophodne vitamine i minerale, kao i druge biohemijske elemente potrebne deci i odraslima, posebno trudnicama.
TODOXIN usporava proces starenja pa se pokazao kao izvanredan biostimulator, regenerator tkiva i revitalizator imunog sistema.
TODOXIN sadrži protivvirusne supstance, autointerferone (AINF), kao i revitalizatorske elemente koji su važni za čovekov imuni sistem.
TODOXIN pomaže našem imunom sistemu da lakše prepoznaje svoje i uništava tuđe antigene.
biljna-apoteka-spasilda-biljne-apoteke

Biljna apoteka Spasilda

Beograd, Zvezdara, Braće Miladinov 6 011 2412646
Biljna apoteka SPASILDA osnovana je davne 1989 godine kao mala porodična zanatska radnja.
Danas je to firma dokazanog renomea sa nekoliko prodajnih objekata.
Tokom godina rada i stalnog usavršavanja toliko smo obogatili paletu naših proizvoda i medicinskih problema pri kojima veoma uspešno doprinosimo otklanjanju tegoba da je prosto nemoguće sve nabrojati.
Kvalitet naših proizvoda potvrđen je i sa nekoliko priznanja sa manifestacija Novosadskog Sajma.
Naši preparati su uvek bili u samom vrhu, a ne retko smo dobijali i najviša priznanja.
biljna-apoteka-herbasana-biljne-apoteke

Biljna apoteka Herbasana

Beograd, Stari Grad, Džordža Vašingtona 10 011 3345879
BILJNA APOTEKA U BEOGRADU.
PRIRODNI LEKOVI i ČAJEVI.
ALERGIJE, ANEMIJE, AROMATERAPIJA, ASTMA I BOLESTI DISAJNIH PUTEVA, BOLOVI I GLAVOBOLJE, BUBREZI I BEŠIKA, DETOKSIKACIJA, DIJABETES, ESENCIJALNA ULJA I BILJNE KAPI, GRIP I PREHLADA, HEMOROIDI, HOLESTEROL I TRIGLICERIDI, IMUNITET, INFEKCIJE, JETRA, KONCENTRACIJA I PAMĆENJE, KOSTI, MIŠIĆI, ZGLOBOVI, MINERALI I VITAMINI, MRŠAVLJENJE, MUŠKO ZDRAVLJE, ORGANI ZA VARENJE, OBOLJENJA KOŽE, SRCE I KRVNI SUDOVI, STRES I NESANICA, ŠTITNA ŽLEZDA, UHO, GRLO, NOS, ZAŠTITA OD RENDGENSKOG ZRAČENJA I HEMIOTERAPIJE.
U savremenom svetu u kojem se svakodnevno otkrivaju nove vrste lekova, ljudi se sve više okreću prirodi i spas od raznih zdravstvenih poteškoća traže upravo u preparatima od lekovitog bilja, koji se mogu pronaći u brojnim biljnim apotekama. Biljne apoteke dobro su opremljene biljnim proizvodima namenjenim lečenju raznih kožnih oboljenja, čireva, zapaljenja mokraćnih kanala, kamena u žuči i bubregu, oboljenja materice, poput cista i mioma. U ovim prodavnicama nalaze se i razna ulja, šamponi, čajevi protiv gojaznosti, melemi...Potražnja za čajevima, travama i drugim tradicionalnim medikamentima je velika, a sve veći broj pacijenata se okreće alternativnim metodima lečenja. Lekovito bilje je sa nama od kada postoji ljudski rod, bilje služi kao osnova za mnoge lekove, a nauka je omogućila da supstance koje ono nudi, postanu mnogo jače i delotvornije na zdravlje. Za svaku bolest, čak i za onu najtežu što izgleda neizlečiva, u prirodi, u lekovitom bilju možete naći lek , samo ga je potrebno pronaći. Važno je znati sta se čime leči, odnosno koja je lekovita biljka najpogodnija za koju vrstu bolesti.Za lečenje bolesti velike mogućnosti daju nam mešavine lekovitog bilja. Lekovito bilje je dar prirode, a u biljnim apotekama mozete naci sve što vam je potrebno da ne biste sami eksperimentisali i izazvali neželjene efekte. Biljne apoteke nude pomoćna lekovita sredstva koja se mogu koristiti u kombinaciji sa drugim medicinskim lekovima. Medikamenti u biljnim apotekama namenjeni su lečenju, ublažavanju tegoba ali i poboljšanju opšteg zdravstvenog stanja, poboljšanju izgleda kože i kose. Biljne apoteke nude lekove i sredstva namenjena svima onima koji žele da se okrenu prirodi i da kad god je to moguće u svoju terapiju uključe lekove na bazi bilja koji su potpuno prirodni i stoga imaju manje nus pojava.
Back to Top