Biljne apoteke Vranje

Registruj se
Prijavi se
Biljne apoteke Vranje
biljna-apoteka-nikolic-biljne-apoteke
Biljna apoteka Nikolić osnovana je 1988 godine.
U zajedničkom preduzeću KD Nikolić počeo je sa radom 2003 godine .
Nikolić je, svakako, doktor u obe kategorije.
Ima diplomu Medicinskog fakulteta skoro pola veka, a o biljkama, naročito onim lekovitim, "nema šta ne zna". Doktor Dobrivoje Nikolić Dobri , iako u penziji, i dalje pomaže ljudima metodama tradicionalne medicine.
Sa svojim sinovima, Bratislavom i Branislavom, neumorno, tokom godine, bere i pravi čudotvorne meleme.
Po pravilu, tvrdi on, najlekovitije su one koje redovno gazimo.
Kamilice, bokvice, hajdučke trave, ima bukvalno na svakom koraku.
Sve su one pune sastojaka koje veoma povoljno utiču na organizam – objašnjava doktor Dobri.
Sastojci melema su, normalno, tajna, ali je sve provereno na zvaničnim mestima.
Na kutijici sa melemom piše "Melprop", ali je mnogo poznatiji kao "Dobrijeva mast".
I sigurno je da nema kuće u Vranju koja nema bar jednu tubu "Dobrijeve masti".
Osim što pomaže kod opekotina i za više od 50% ubrzava proces zarastanja, dobra je i za promrzline, posekotine, otvorene rane, opekotine od sunčanja, jer za desetak minuta smiri upaljenu kožu.
U savremenom svetu u kojem se svakodnevno otkrivaju nove vrste lekova, ljudi se sve više okreću prirodi i spas od raznih zdravstvenih poteškoća traže upravo u preparatima od lekovitog bilja, koji se mogu pronaći u brojnim biljnim apotekama. Biljne apoteke dobro su opremljene biljnim proizvodima namenjenim lečenju raznih kožnih oboljenja, čireva, zapaljenja mokraćnih kanala, kamena u žuči i bubregu, oboljenja materice, poput cista i mioma. U ovim prodavnicama nalaze se i razna ulja, šamponi, čajevi protiv gojaznosti, melemi...Potražnja za čajevima, travama i drugim tradicionalnim medikamentima je velika, a sve veći broj pacijenata se okreće alternativnim metodima lečenja. Lekovito bilje je sa nama od kada postoji ljudski rod, bilje služi kao osnova za mnoge lekove, a nauka je omogućila da supstance koje ono nudi, postanu mnogo jače i delotvornije na zdravlje. Za svaku bolest, čak i za onu najtežu što izgleda neizlečiva, u prirodi, u lekovitom bilju možete naći lek , samo ga je potrebno pronaći. Važno je znati sta se čime leči, odnosno koja je lekovita biljka najpogodnija za koju vrstu bolesti.Za lečenje bolesti velike mogućnosti daju nam mešavine lekovitog bilja. Lekovito bilje je dar prirode, a u biljnim apotekama mozete naci sve što vam je potrebno da ne biste sami eksperimentisali i izazvali neželjene efekte. Biljne apoteke nude pomoćna lekovita sredstva koja se mogu koristiti u kombinaciji sa drugim medicinskim lekovima. Medikamenti u biljnim apotekama namenjeni su lečenju, ublažavanju tegoba ali i poboljšanju opšteg zdravstvenog stanja, poboljšanju izgleda kože i kose. Biljne apoteke nude lekove i sredstva namenjena svima onima koji žele da se okrenu prirodi i da kad god je to moguće u svoju terapiju uključe lekove na bazi bilja koji su potpuno prirodni i stoga imaju manje nus pojava.
Back to Top