Biljne apoteke Jagodina

Registruj se
Prijavi se
Biljne apoteke Jagodina
biljna-apoteka-bio-natura-biljne-apoteke
Biljna apoteka Bio Natura bavi se proizvodnjom biljnih preparata spajanjem tradicije - Herbalistike (travarstva), modernih farmaceutskih podataka i medicinskih saznanja.
Poučeni iskustvom kompanija u Švajcarskoj, koje i danas ljubomorno čuvaju tradiciju lečenja lekovitim biljem, ali uz podršku nauke i novih medicinskih saznanja, uspeli smo da učinimo mali, ali značajan iskorak u lečenju i poboljšanju kvaliteta života naših ljudi.
Svi naši proizvodi (tinkture, biljne masti, gelovi itd.) su izbalansirani, stabilizovani i sačinjeni po starim recepturama srpske i švajcarske herbalistike.
Svi proizvodi: Dijabetes, Kapi za mršavljenje, Melemi, Prostata, Štitna žlezda, Urinarni trakt.
U savremenom svetu u kojem se svakodnevno otkrivaju nove vrste lekova, ljudi se sve više okreću prirodi i spas od raznih zdravstvenih poteškoća traže upravo u preparatima od lekovitog bilja, koji se mogu pronaći u brojnim biljnim apotekama. Biljne apoteke dobro su opremljene biljnim proizvodima namenjenim lečenju raznih kožnih oboljenja, čireva, zapaljenja mokraćnih kanala, kamena u žuči i bubregu, oboljenja materice, poput cista i mioma. U ovim prodavnicama nalaze se i razna ulja, šamponi, čajevi protiv gojaznosti, melemi...Potražnja za čajevima, travama i drugim tradicionalnim medikamentima je velika, a sve veći broj pacijenata se okreće alternativnim metodima lečenja. Lekovito bilje je sa nama od kada postoji ljudski rod, bilje služi kao osnova za mnoge lekove, a nauka je omogućila da supstance koje ono nudi, postanu mnogo jače i delotvornije na zdravlje. Za svaku bolest, čak i za onu najtežu što izgleda neizlečiva, u prirodi, u lekovitom bilju možete naći lek , samo ga je potrebno pronaći. Važno je znati sta se čime leči, odnosno koja je lekovita biljka najpogodnija za koju vrstu bolesti.Za lečenje bolesti velike mogućnosti daju nam mešavine lekovitog bilja. Lekovito bilje je dar prirode, a u biljnim apotekama mozete naci sve što vam je potrebno da ne biste sami eksperimentisali i izazvali neželjene efekte. Biljne apoteke nude pomoćna lekovita sredstva koja se mogu koristiti u kombinaciji sa drugim medicinskim lekovima. Medikamenti u biljnim apotekama namenjeni su lečenju, ublažavanju tegoba ali i poboljšanju opšteg zdravstvenog stanja, poboljšanju izgleda kože i kose. Biljne apoteke nude lekove i sredstva namenjena svima onima koji žele da se okrenu prirodi i da kad god je to moguće u svoju terapiju uključe lekove na bazi bilja koji su potpuno prirodni i stoga imaju manje nus pojava.
Back to Top