Biljne apoteke Dorćol

Registruj se
Prijavi se
Biljne apoteke Dorćol
institut-za-lekovito-bilje-josif-pancic-biljne-apoteke
BILjNE APOTEKE.
Jednokomponentni i filter čajevi, Biljne kapi (tinkture), Preparati na bazi pčelinjih proizvoda, Fitopreparati, Čajne mešavine.
Recepture za čajne mešavine izradili su farmaceuti Instituta na osnovu tradicionalnog iskustva i novih naučnih saznanja, poštujući principe savremene fitoterapije.
Pri izradi receptura vodilo se računa o hemijskom sastavu biljaka, kao i o njihovom farmakološkom delovanju.
U sastav ovih mešavina ulazi brižljivo odabrano lekovito bilje, čija je efikasnost i bezbednost potvrđena.
Sve čajne mešavine su laboratorijski kontrolisane i zdravstveno ispravne.
herba-med-biljne-apoteke

Herba Med

Beograd, Dorćol, Skenderbegova 53b 011 3247347
BILJNA APOTEKA.
HERBA MED je kuća koja već 23 godine svojim proizvodima najvišeg kvaliteta kao i savetima o pravilnoj ishrani pomaže pri otklanjanju različitih zdravstvenih tegoba, PRIRODNIM PUTEM.
Potvrdu za uspeh i dobre rezultate proizvoda HERBA MED, dobijenih sinergijom tradicije i nauke, nalazimo u velikom broju naših zadovoljnih korisnika.
Ponosni smo na tradiciju i kvalitet nasih proizvoda.
I kao što se zdravlje nosi individualno, tako se i bolest, bez obzira na dijagnozu, nosi na svoj način.
Zbog toga je i lečenje vrlo individualno, kako po dužini trajanja tako i po kombinaciji lekova.
Lekovi biljnog porekla su veoma složenog hemijskog sastava, pa je farmakognozija u svetu u velikoj ekspanziji jer za razliku od industrijskih hemijskih lekova, biljni preparati imaju veću kompatibilnost sa ćelijama ljudskog organizma i manje štetnih efekata.
Zbog svoje složene građe, kod spravljanja leka biljnog porekla, mora se voditi računa o hemijskom sastavu svake biljke ponaosob kao i o načinu vršenja ekstrakcije, pa se stoga koristi hladna, topla, ključala voda, alkohol, vino, ulje itd.
Čajne mešavine se mogu piti i preventivno, kao pomoć imuno sistemu, boljoj cirkulaciji, čišćenju organizma od toksina, regulisanju metabolizma itd.
Back to Top