Biljne apoteke Palilula

Registruj se
Prijavi se
Biljne apoteke Palilula
todoxin-biljna-apoteka-biljne-apoteke

Todoxin biljna apoteka

Beograd, Palilula, Knez Danilova 8 011 3341622
BILJNA APOTEKA.
TODOXIN je dijetetski preparat na bazi meda i bilja proizveden po recepturi dr Todora Jovanovića, u svetu poznatog i priznatog imunologa i virusologa.
TODOXIN se koristi kao dodatak ishrani zdravih radi preventive od bolesti a bolesni ga koriste da bi njihov organizam nadvladao uzroke bolesti.
Efikasnost TODOXINA proističe iz sinergije farmakoloških dejstava meda i bilja proizvedenih na ekološki čistim prostorima.
TODOXIN ne sadrži nikakve veštačke sastojke, niti konzervanse.
TODOXIN je pomagao hiljadama pocijenata obolelih od karcinoma, AIDS-a, leukemije, herpesa, hepatitisa, reumatizma, autoimunih bolesti, dijabetesa, kardiovaskularnih oboljenja, oboljenja digestivnog trakta, urogenitalnih bolesti, kožnih i drugih oboljenja.
TODOXIN je potpuno netoksičan i sadrži sve organizmu neophodne vitamine i minerale, kao i druge biohemijske elemente potrebne deci i odraslima, posebno trudnicama.
TODOXIN usporava proces starenja pa se pokazao kao izvanredan biostimulator, regenerator tkiva i revitalizator imunog sistema.
TODOXIN sadrži protivvirusne supstance, autointerferone (AINF), kao i revitalizatorske elemente koji su važni za čovekov imuni sistem.
TODOXIN pomaže našem imunom sistemu da lakše prepoznaje svoje i uništava tuđe antigene.
Back to Top