Gradjevinske skele Bele Vode

Registruj se
Prijavi se
Gradjevinske skele Bele Vode
wyoming-cevaste-skele-gradjevinske-skele

Wyoming skele

Beograd, Bele Vode, Vodovodska 166f 011 2509915 |
063 275926 |
GRADJEVINSKE SKELE BEOGRAD WYOMING Naši proizvodi odlikuju se visokim kvalitetom, pouzdani su, bezbedni za rukovanje i zadovoljavaju propisane standarde i norme.
Opredeljenost preduzeća WYOMING za kvalitet potvrđena je atestima za sve naše proizvode i sertifikatima naučno istraživačke laboratorije bp iz Praga sa statusom akreditacije i tehničkom kompetentnošću.
Pod skelama u građevinarstvu najčešće se podrazumevaju privremene konstrukcije koje služe za pristup svim delovima objekta u izgradnji, rekonstrukciji ili restauraciji. Međutim, skele se koriste i kao dopuna oplatnim sistemima gde imaju zadatak preuzimanja opterećenja koje najkraćim putem treba da prenesu na čvrste oslonce. Opterećenja koje skele preuzimaju na sebe jesu sopstvena težina nedovršene konstrukcije ili delova objekta, kao i težine pokretnog i slučajnog opterećenja. Njihov zadatak je da sve ove sile prenesu na tlo, druge konstrukcije ili očvrsle delove konstrukcije koja je u izgradnji... Pokretne skele se primenjuju u onim slučajevima kada je vremenski interval izvođenja radova kratak, ili kad nije neophodno baratati sa velikim opterećenjima. Ovakav način je pogodan za sve vrste pristupa (ne oduzima vreme i prostor neophodan za velike skelske sisteme), naročito u urbanim sredinama kada postoji rizik za prolaznike, a visoki su kriterijumi za dodelu svih vrsta dozvola.
Back to Top