Gradjevinske skele Ugrinovci

Registruj se
Prijavi se
Gradjevinske skele Ugrinovci
naka-doo-gradjevinske-skele

NAKA doo

Beograd, Ugrinovci, Krnješevačka 141 011 3017392 |
011 3116289 |
GRADJEVINSKE SKELE NAKA DOO U ponudi imamo brzo montažne ramovske fasadne skele obojene zaštitnom bojom za primenu u građevinarstvu i instalaterskim i zanatskim radovima.
mb-skele-gradjevinske-skele

MB Skele

Beograd, Ugrinovci, 34. Nova 17 011 4144914 |
011 4144915 |
GRADJEVINSKE SKELE MB SKELE Raspolažemo visokostručnim kadrom, koji će uvek učiniti sve potrebno kako bi opravdali ukazano poverenje.
Lokacija lagera osigurava brz, lak i jednostavan transport do bilo kog mesta u Srbiji.Nudimo ramovske fasadne skele poznatih nemačnih proizvodjača,Thyssen Hunnebeck BOSTA 100, Altrad-Baumann 70, koje zadovoljavaju sve najviše standarde prema DIN 4420 i to u grupama 4, 5 i 6, ali i najstrožije standarde u vezi sa sigurnošću na radu.Naše mnogobrojne reference širom Srbije i Crne Gore su vidne, jer čak i kada se skela demontira, ostaje zauvek lice objekta, koje podseća na momenat gradnje i njenu kompleksnost.
Pod skelama u građevinarstvu najčešće se podrazumevaju privremene konstrukcije koje služe za pristup svim delovima objekta u izgradnji, rekonstrukciji ili restauraciji. Međutim, skele se koriste i kao dopuna oplatnim sistemima gde imaju zadatak preuzimanja opterećenja koje najkraćim putem treba da prenesu na čvrste oslonce. Opterećenja koje skele preuzimaju na sebe jesu sopstvena težina nedovršene konstrukcije ili delova objekta, kao i težine pokretnog i slučajnog opterećenja. Njihov zadatak je da sve ove sile prenesu na tlo, druge konstrukcije ili očvrsle delove konstrukcije koja je u izgradnji... Pokretne skele se primenjuju u onim slučajevima kada je vremenski interval izvođenja radova kratak, ili kad nije neophodno baratati sa velikim opterećenjima. Ovakav način je pogodan za sve vrste pristupa (ne oduzima vreme i prostor neophodan za velike skelske sisteme), naročito u urbanim sredinama kada postoji rizik za prolaznike, a visoki su kriterijumi za dodelu svih vrsta dozvola.
Back to Top